دوست عزیز طرح نیست. شما اول یک سرویس( هرسرعت و هر حجمی که دوست دارید) رو باید از های وب بخرید، بعدش مثل حجم خریدن در سایتش میتونید همین فشفشه ها رو که انواع گوناگون حجم و مدت زمان با قیمتهای مختلف داره بخرید و استفاده کنید.سلام
اگر امکان داره لینک این طرح 40 گیگ 30 روزه 30 تومان رو بدید
مرسی
لطفا اگر دوستان دیگه ای شرکتی برای سرویس نامحدود adsl میشناسن معرفی کنند.
طرح شبانه سرویس دهنده ای مونده هنوز که ارائه بده البته با سرعت خوب ؟
سلام به همه دوستاندوست من شما که این هزینه رو میدی یک سر به شبکه رسانه هم بزنه که پشیمون نمیشی.....
اره درست میگی پول برقش حالا هیچی استهلاک سیستم از همه بیشترو بدتره مثلا سیستم i5 رو درست نیست واسه دانلود روشن بزاری اصن یه وضیییییییییمن نمیدونم چرا دوستان اینقدر تو تمام سرویس دهنده ها دنبال دانلود میگردن من خودم اینترنت نا محدود 1 مگ مخابرات دارم که بی چونه و چرا ترین نا محدود هست همیشه سرعتم رو 120 هست تو دانلود و خیلی کم پیش میاد کم و زیاد بشه البته نا گفته نماند که زنگ زدم برای همسایه پایینی بگیرم که گفت دیگه نا محدود نمیدیم و همون مشتریهای قدیمی هم که هستن فقط میتونن تمدید کنن و الان حجمی کردن سرویسهاشون رو من خودم با اینکه نا محدود دارم ترجیحم بر این هست که بدم دانلودر برام دانلود کنه چون از نظر وقت و هزینه و پول برق و هزار تا چیز دیگه با صرفه تر هست شما در بهترین شرایط هم اگر خودتون دانلود کنید نمیصرفه ماهی چقدر میخواید دانلود کنید همون رو بدید دانلودرها با یه قیمت خیلی با صرفه انجام میدن البته ببخشید نظر کاملا شخصی بود مگر اینکه خلافش برای خود من اثبات بشه
لا طرحه جدبد مخابرات شما دیگه همبن 1 مگت نامحدود نیست برای 1مگ 40گیگ میتونی استفاده کنی بعدش باید حجم بخریمن نمیدونم چرا دوستان اینقدر تو تمام سرویس دهنده ها دنبال دانلود میگردن من خودم اینترنت نا محدود 1 مگ مخابرات دارم که بی چونه و چرا ترین نا محدود هست همیشه سرعتم رو 120 هست تو دانلود و خیلی کم پیش میاد کم و زیاد بشه البته نا گفته نماند که زنگ زدم برای همسایه پایینی بگیرم که گفت دیگه نا محدود نمیدیم و همون مشتریهای قدیمی هم که هستن فقط میتونن تمدید کنن و الان حجمی کردن سرویسهاشون رو من خودم با اینکه نا محدود دارم ترجیحم بر این هست که بدم دانلودر برام دانلود کنه چون از نظر وقت و هزینه و پول برق و هزار تا چیز دیگه با صرفه تر هست شما در بهترین شرایط هم اگر خودتون دانلود کنید نمیصرفه ماهی چقدر میخواید دانلود کنید همون رو بدید دانلودرها با یه قیمت خیلی با صرفه انجام میدن البته ببخشید نظر کاملا شخصی بود مگر اینکه خلافش برای خود من اثبات بشه
دوست عزیز هنوز همچین طرحی تصویب نشده در ضمن اصلا بشه مهم نیست بازم میگم دانلود کردن به هیچ عنوان با صرفه نیست خرید دیتا یا سفارش دانلود دادن بسیار با صرفه تر هست البته بازم میگم نظر کاملا شخصی هست شاید من اشتباه کنملا طرحه جدبد مخابرات شما دیگه همبن 1 مگت نامحدود نیست برای 1مگ 40گیگ میتونی استفاده کنی بعدش باید حجم بخری
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
این طرح در حاله اجراست. روی قبض تلفن هم زدندوست عزیز هنوز همچین طرحی تصویب نشده در ضمن اصلا بشه مهم نیست بازم میگم دانلود کردن به هیچ عنوان با صرفه نیست خرید دیتا یا سفارش دانلود دادن بسیار با صرفه تر هست البته بازم میگم نظر کاملا شخصی هست شاید من اشتباه کنم
دوست عزیز هنوز همچین طرحی تصویب نشده در ضمن اصلا بشه مهم نیست بازم میگم دانلود کردن به هیچ عنوان با صرفه نیست خرید دیتا یا سفارش دانلود دادن بسیار با صرفه تر هست البته بازم میگم نظر کاملا شخصی هست شاید من اشتباه کنم
این دوستمون درست میگه، این طرح اجرا نشدهاین طرح در حاله اجراست. روی قبض تلفن هم زدن
متوجه نیستم ... یکی بره مرکز مخابراتی که بدون تغیر سرعتش اینترنتشو محدود کنن؟این دوستمون درست میگه، این طرح اجرا نشده
بنده شکایت کرده بودم، امروز زنگ زدن و گفتن طرح اختیاری هست و اینکه مشترک میتونه با مراجعه ب مرکز مخابراتی اونو فعال کنه (قضیه پشت قبض هم گفتم، گفتش اونجا بخاطر محدودیت مکان، نتونستیم کامل توضیح بدیم (!!!))
والا اینطوری گفت! (منم هر چی زور زدم نگرفتم چی گفته ، در کل این موارد یجورایی ماس مالی هست!، یکاری کردن دیدن مردم کلی اعتراض کردن دارن جم جورش میکنن)متوجه نیستم ... یکی بره مرکز مخابراتی که بدون تغیر سرعتش اینترنتشو محدود کنن؟
شوما که از مرز ایران خارجی یه اینترنت ماهپاره ای به پا کونوالا اینطوری گفت! (منم هر چی زور زدم نگرفتم چی گفته ، در کل این موارد یجورایی ماس مالی هست!، یکاری کردن دیدن مردم کلی اعتراض کردن دارن جم جورش میکنن)
البته ن اینکه نامحدود رو با همون تعرفه محدود کنن، این سرویس میشه همانند سرویس های محدود و سرعت نسبتا بالاتری از طرحتون میده!
اگه بزنیم چطوری میفهمن که اینترنت ماهوارهایی داریم؟ جرم داره؟شوما که از مرز ایران خارجی یه اینترنت ماهپاره ای به پا کون
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=37830اگه بزنیم چطوری میفهمن که اینترنت ماهوارهایی داریم؟ جرم داره؟