• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

A.EMIN3M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
الان طرح نامحدود خوب کدوم isp میده؟
دانلود ماهیانه حدود 60 تا 80 گیگ هست(با توجه به حداقل تبادل)
سرعتش میخوام بین 60 تا 100 باشه

SORENNA

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان تو منطقه ی کاج و سعادت آباد کدوم آی اس پی قیمت و کیفیت خوبی داره؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
مخابرات 256 بگیرم سرعت دانلود بیشتر از تعرفه هم میره؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مخابرات 256 بگیرم سرعت دانلود بیشتر از تعرفه هم میره؟

تهران خیر. سرعت با تعرفه خریداری شده برابره.

استان های دیگه هر کدوم با هم فرق میکنند چون مخابرات پهنای باند رو به شرکت های دیگه داده و در حقیقت خودش مستقیم فروشنده نیست که تایین کنه نحوه ارائه سرویس رو، شرکت ها هم هر جا هر کدوم یه جور سرویس میدند.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سلام دوستان
من حدود 6 سال 256 داتک نامحدود داشتم
2 ماهه تبدیلش کردم به 1 مگ نامحدود
سرعت دانلودم حدودا 60 70 هست
در صورتی که 1 مگ 1 به 10 باید 100 باشه
بنظرتون این سرویسی که به من دادن 512 نیست ؟!
کسی اینجا 1 مگ داره ؟!

بنظرتون isp رو عوض کنم ؟

توی خونه ما 4 نفر وایبر و از این برنامه ها داریم بنظر شما با این وضعیت اینترنت حجمی زود تموم نمیشه ؟

الان ماهی 52 تومن دارم هزینه هر ماه این سرویس داتک رو میدم در حالیکه برادرم 512 مخابرات نامحدود داره سرعت دانلودش 70 80 کیلوبایت در ثانیه هست !!! ماهی 25 تومن داره میده

شما چی پیشنهاد میدید !؟

@pejii

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
سلام دوستان من میخوام از اینترنت ایرانسل به اینرت ای دی اس ال یا وایفا برم بنظرتون کدوم شرکت و اینترنتی بگیرم؟منطقه 12 تهران خیابان خوش باالاتر از خیابان سپه(امام *****)

Helpax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
درود خدمت دوستان
تازگی خونه رو عوض کردم و الان منطقه مخابراتی پیام نور (پونک / تهران) هستم. ظاهراً منطقه مخابراتی مذخرفیه و اینترنت نمیده. هم آسیاتک ثبت نام کردم هم مخابرات. هر جفت گفتن رفتی توی صف.
کسی میدونه معمولاً چقدر طول میکشه و آیا راهی هست زودتر به نتیجه رسید؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
درود خدمت دوستان
تازگی خونه رو عوض کردم و الان منطقه مخابراتی پیام نور (پونک / تهران) هستم. ظاهراً منطقه مخابراتی مذخرفیه و اینترنت نمیده. هم آسیاتک ثبت نام کردم هم مخابرات. هر جفت گفتن رفتی توی صف.
کسی میدونه معمولاً چقدر طول میکشه و آیا راهی هست زودتر به نتیجه رسید؟

زمان انتظار توی صف نا مشخصه، بعضی وقت ها چند روز، چند هفته، بوده مواردی که یه نمونه اش توی بخش گفتگوی سایت خود مخابرات هست، کاربری که چند ماهه تو انتظاره و هنوز پورت بهش نداند.

یکی از دوستان نمیدونم تو تاپیک مخابرات بود، یا اصلاً تو همین فروم، اگه پیدا کردم پستشون رو حتماً لینک میکنم. ایشون پدرشون رفتند با رییس مرکز مخابراتیشون صحبت کردند و یک روزه از تو صف در آمدند و لینکشون رو وصل کردند براشون.

آشنا داشته باشی یا بتونی پیدا کنی، همه شرکت ها یه چند تا پورت رزرو نگه میدارند برای دوستان و آشنایان و کاربران خوش حساب و قدیمی که در صورت انتقال مکان سرویسشون رو بتونند تو مرکز جدید سریع راه بندازند براشون.

اگه هیچ کدوم از اون راه ها رو نداری، راه آخر سه پیچ شدن و پیگیری مداومه. هر روز، یا هر دو سه روز یک بار تماس بگیری ببینی وضعیت انتظارت به کجا رسیده، نفر چندم تو صف هستی، چند نفر توی اون روز یا در چند روز گزشته از صف در اومدند و بهشون پورت داند....

اگه دیدی صف انتظار بلنده، تهیه سرویس بی سیم یا وایمکس تا زمانی که ADSL شما وصل بشه هم راه دیگری است.

Helpax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
زمان انتظار توی صف نا مشخصه، بعضی وقت ها چند روز، چند هفته، بوده مواردی که یه نمونه اش توی بخش گفتگوی سایت خود مخابرات هست، کاربری که چند ماهه تو انتظاره و هنوز پورت بهش نداند.

یکی از دوستان نمیدونم تو تاپیک مخابرات بود، یا اصلاً تو همین فروم، اگه پیدا کردم پستشون رو حتماً لینک میکنم. ایشون پدرشون رفتند با رییس مرکز مخابراتیشون صحبت کردند و یک روزه از تو صف در آمدند و لینکشون رو وصل کردند براشون.

آشنا داشته باشی یا بتونی پیدا کنی، همه شرکت ها یه چند تا پورت رزرو نگه میدارند برای دوستان و آشنایان و کاربران خوش حساب و قدیمی که در صورت انتقال مکان سرویسشون رو بتونند تو مرکز جدید سریع راه بندازند براشون.

اگه هیچ کدوم از اون راه ها رو نداری، راه آخر سه پیچ شدن و پیگیری مداومه. هر روز، یا هر دو سه روز یک بار تماس بگیری ببینی وضعیت انتظارت به کجا رسیده، نفر چندم تو صف هستی، چند نفر توی اون روز یا در چند روز گزشته از صف در اومدند و بهشون پورت داند....

اگه دیدی صف انتظار بلنده، تهیه سرویس بی سیم یا وایمکس تا زمانی که ADSL شما وصل بشه هم راه دیگری است.

ممنون از راهنمایی.
والا من خودم چندین و چند سال مشترک مخابرات منطقع قبلیمون بودم و 1 مگ نامحدود داشتم. وقتی نقل مکان کردم و رفتم حضوری دفتر مخابرات اصلاً رفتار جالبی نداشتن و به قول معروف به دنبال از سر باز کردن بودن. فکر نمی کنم راه دیگه ای جز انتظار داشته باشم.
بازم ممنون

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
این هم آگهی من برای پیدا کردن اینترنت مناسب! :)
http://kerman.divar.ir/v/ZIwyGp0pe

نیازمند ADSL ارزان از شرکتی هستم که تعرفه نامحدود و حجمی آن ارزان باشد, پیش پرداخت چند ماهه نخواهد, سرعتش پایین تر از تعرفه نباشد و در ساعات 1 تا 7 و بیشتر ترافیک نامحدود داشته باشد و اصتلاحاتی همچون مصرف منصفانه و... نداشته باشد و سیاست های خودش را تغیر ندهد مثلا امروز نگوید که نت شبانه نامحدود داریم فردا طرح نیم بها بیاره باید به حرفشون پایبند باشند نه مثل پارس آفلاین, شاتل و مخابرات و... نت شبانه را حذف کند
ماهی حداقل 3 گیگ نیاز دارم با ترافیک شبانه نامحدود . حالا 2 گیگ هم دادین مشکلی نیست چکنیم؟ میسوزیم و مسازیم !
سرعت مورد نیاز 128 یا 256 مودم هم دارم. آدم ساده ای نیستم, وعده مودم رایگان و سرعت 16 مگ ندهید!
من باید به شما اعتماد کنم یعنی نمیتونم خط بگیرم دوباره تخلیه کنم بخاطر حذف ترافیک نامحدود شبانه و... الان اینترنت ندارم و خط از پارس آنلاین تخلیه کردم درضمن برای ثبت نام مدارک خودم را ارائه میدم و نمیتونم مثل مخابرات صاحب خط را بیارم تا برایتان رضایت کتبی و شفاهی بدهد ! قیمت نجومی ندید تعرفه ارزان داشته باشید

Last edited:

depp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی دیده بان نت داره؟...سرعتش چطوره؟

یه سوال دیگه الان مخابرات سرویسی نداره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟!

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

من 12 روز پیش از دیده بان نت اینترنت گرفتم بعد از گذشت 12 روز هنوز خط را رانژ نکردند ولی پولش را گرفته اند. قبلا از هر شرکتی گرفته بودم حداکثر سه روزه رانژر میشد. از همین الان معلومه که شرکت آشغالیه

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

مخابرات نه تعرفه نامحدود داره و نه ترافیک شبانه. داخل سایتشون یه چیز نوشتن واقعیت یه چیز دیگه هست

depp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مخابرات نه تعرفه نامحدود داره و نه ترافیک شبانه. داخل سایتشون یه چیز نوشتن واقعیت یه چیز دیگه هست
خیلی ممنون بابت پاسخ
تعرفه های اینترانتش رو از کجا میشه گیر آورد؟

ardalans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با درود
دوستان من اینترنت یک مگا مخابرات دارم الان که سرعتش در دانلود منیجر حداکثر به 130 یا 140 کیلو می رسه البته اینم خیلی متغیره و ثابت نیست. می خواستم بپرسم کسی هست که وضعیتش بهتر از این باشه روی اینترنت مخابرات(سرویسم نامحدود نیست!)
باسپاس

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
من دانلود ندارم (‌ شاید هفته ای یکی دو قسمت از یه سریال رو بگیرم )
میخوام از جایی بگیرم که فقط برای ویگردی باشه
خط خونه تا حدود ۵−۶ مگابیت کشش داره
تا حدود ۵۰ تومن ماهانه میتونم هزینه کنم
مصرفم هم ماهانه زیر ۲۰ گیگه
کجا رو پیشنهاد میدید ؟‌
پارس آنلاین ؟‌
آسیاتک ؟

بالا