مخابرات 256 بگیرم سرعت دانلود بیشتر از تعرفه هم میره؟
درود خدمت دوستان
تازگی خونه رو عوض کردم و الان منطقه مخابراتی پیام نور (پونک / تهران) هستم. ظاهراً منطقه مخابراتی مذخرفیه و اینترنت نمیده. هم آسیاتک ثبت نام کردم هم مخابرات. هر جفت گفتن رفتی توی صف.
کسی میدونه معمولاً چقدر طول میکشه و آیا راهی هست زودتر به نتیجه رسید؟
زمان انتظار توی صف نا مشخصه، بعضی وقت ها چند روز، چند هفته، بوده مواردی که یه نمونه اش توی بخش گفتگوی سایت خود مخابرات هست، کاربری که چند ماهه تو انتظاره و هنوز پورت بهش نداند.
یکی از دوستان نمیدونم تو تاپیک مخابرات بود، یا اصلاً تو همین فروم، اگه پیدا کردم پستشون رو حتماً لینک میکنم. ایشون پدرشون رفتند با رییس مرکز مخابراتیشون صحبت کردند و یک روزه از تو صف در آمدند و لینکشون رو وصل کردند براشون.
آشنا داشته باشی یا بتونی پیدا کنی، همه شرکت ها یه چند تا پورت رزرو نگه میدارند برای دوستان و آشنایان و کاربران خوش حساب و قدیمی که در صورت انتقال مکان سرویسشون رو بتونند تو مرکز جدید سریع راه بندازند براشون.
اگه هیچ کدوم از اون راه ها رو نداری، راه آخر سه پیچ شدن و پیگیری مداومه. هر روز، یا هر دو سه روز یک بار تماس بگیری ببینی وضعیت انتظارت به کجا رسیده، نفر چندم تو صف هستی، چند نفر توی اون روز یا در چند روز گزشته از صف در اومدند و بهشون پورت داند....
اگه دیدی صف انتظار بلنده، تهیه سرویس بی سیم یا وایمکس تا زمانی که ADSL شما وصل بشه هم راه دیگری است.
من 12 روز پیش از دیده بان نت اینترنت گرفتم بعد از گذشت 12 روز هنوز خط را رانژ نکردند ولی پولش را گرفته اند. قبلا از هر شرکتی گرفته بودم حداکثر سه روزه رانژر میشد. از همین الان معلومه که شرکت آشغالیهدوستان کسی دیده بان نت داره؟...سرعتش چطوره؟
یه سوال دیگه الان مخابرات سرویسی نداره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟!
مخابرات نه تعرفه نامحدود داره و نه ترافیک شبانه. داخل سایتشون یه چیز نوشتن واقعیت یه چیز دیگه هستدوستان کسی دیده بان نت داره؟...سرعتش چطوره؟
یه سوال دیگه الان مخابرات سرویسی نداره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه؟!
خیلی ممنون بابت پاسخمخابرات نه تعرفه نامحدود داره و نه ترافیک شبانه. داخل سایتشون یه چیز نوشتن واقعیت یه چیز دیگه هست
http://www.didi.irخیلی ممنون بابت پاسخ
تعرفه های اینترانتش رو از کجا میشه گیر آورد؟
مخابرات منظورم بود.