سلام
کدوم شرکت adsl دارای سرویس مخصوص گیم با پینگ پایین هستش؟
همه گرون کردنمخابرات چقدر قیمت سرویس هاش برده بالا!!!
تجهیزات گران که باید با دلار وارد کنندهمه گرون کردن
یهو
متاسفانه اصلا معلوم نیست رو چه حساب و منطقی
خیلی خیلی خیلی بی کیفیت بود من داشتمدوستان کسی شرکت فن آوا اینترنت گرفته وضعش چطوره ؟
های وب (hiweb) هم شنیدم ک خوبه هم سرعت هم کیفیت هم قیمت..
الان کدوم شرکت استفاده میکنید ؟خیلی خیلی خیلی بی کیفیت بود من داشتم
خط به زور روی 4 میکشید اونم بعد دو ساعت قطع میشد
------------
اومدم شرکت دیگه گرفتم 12 مگ با SNR 19 داره میکشه
hiwebالان کدوم شرکت استفاده میکنید ؟
چطوره قیمت هاش؟hiweb
باید یه isp اختصاصی بزنن براتوناینترنت ADSL نامحدود واقعی و پرسرعت از کجا بگیرم خوبه؟ برای کافی نت میخوام اصلا نباید کم بیاره یا قطع بشه.
زیرساخت های مخابراتی اونقدری نیست که سرعت از 6 مگ بالاتر بره، فیبر نوری هم نمیشه کشید، نت بیسیم آنتن نمیده اونجا
به همین سرعت 6 مگ راضیم ولی افت سرعت، اتمام حجم و قطعی نداشته باشه.
مسخره بازی نت داخلی و بین المللی هم نداشته باشه تمامش بین المللی باشه
های وب باز میشهدرود وقت بخیر
دوستانی که اینترنت ADSL دارن میتونن بگن که آیا وبسایت
که مربوط به دانلود ویدئو از یوتویب است بدون قند شکن براشون باز میشه یا خیر. اگه باز میشه یا نمیشه لطف کنن اسم ISP شون را بگنFree Online Video Downloader - SaveFrom.net
Download videos from popular platforms with SaveFrom.net, the leading free online video downloader. Easily save videos in various formats and resolutions. Start downloading now!en.savefrom.net
با اینترنت مخابرات و اسیا تک که تست کردم باز نشد لطفا دوستانی که از سرویس های دیگه استفاده میکنن ممنون میشم تست کنن اطلاع بدن
سلام.درود وقت بخیر
دوستانی که اینترنت ADSL دارن میتونن بگن که آیا وبسایت
که مربوط به دانلود ویدئو از یوتویب است بدون قند شکن براشون باز میشه یا خیر. اگه باز میشه یا نمیشه لطف کنن اسم ISP شون را بگنFree Online Video Downloader - SaveFrom.net
Download videos from popular platforms with SaveFrom.net, the leading free online video downloader. Easily save videos in various formats and resolutions. Start downloading now!en.savefrom.net
با اینترنت مخابرات و اسیا تک که تست کردم باز نشد لطفا دوستانی که از سرویس های دیگه استفاده میکنن ممنون میشم تست کنن اطلاع بدن