• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اینترنت روی سیمکارت نیاز دارم
بجز ایرانسل ، همراه اول و رایتل
شاتل موبایل دیدم ماهی 30 گیگ میده 80 تومن ، خیلی گرونه ، هیچ مزین رقابتی نسبت به بقیه نداره
جای دیگه ای هست مثل شاتل روی سیمکارت اینترنت بده؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
اینترنت روی سیمکارت نیاز دارم
بجز ایرانسل ، همراه اول و رایتل
شاتل موبایل دیدم ماهی 30 گیگ میده 80 تومن ، خیلی گرونه ، هیچ مزین رقابتی نسبت به بقیه نداره
جای دیگه ای هست مثل شاتل روی سیمکارت اینترنت بده؟
خود شاتل موبایل داره از دکل همراه اول استفاده میکنه. تفاوتی نداره سرویسش اخه

iign0o0rr

Registered User
لایک‌ها
247
قبلا اسیاتک داشتم رفتم یوزنت خیلی راضیم با توجه به حجم و قیمت سرعت هم هر چی کشش خطم باشه میده
b1.jpgn1.jpg

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
ظاهرا شرکت ها یواشکی سرویس ها رو گرون کردن !
سرویس بود 180 گیگ بین الملل , 360 گیگ داخلی , قیمتش تا یکی دو ماه قبل 65 تا 70 بود بین شرکت ها
دیروز چک کردم دیدم همه کردن 100 تومن !!

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
سرویس بود 180 گیگ بین الملل , 360 گیگ داخلی
سلام. شما چرا اینقدر به ترافیک داخلی بدبین هستی و اصلا بحساب نمیاری؟ دقت کنید الان بیشتر وبسایتهای دانلود سرور داخلی همدارند که تعرفه نیم بها محاسبه میشود و یا بعضی هم رایگان است خب این به سود مصرف کننده است و بیشتر حجم ترافیک داخلی شما حفظ میشود و یا اصلا مصرف نمیشود
الان بعضی سایتهای دانلود فیلم و سریال به روز هم بعضا سرور داخلی هم دارند 😅

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
سلام. شما چرا اینقدر به ترافیک داخلی بدبین هستی و اصلا بحساب نمیاری؟ دقت کنید الان بیشتر وبسایتهای دانلود سرور داخلی همدارند که تعرفه نیم بها محاسبه میشود و یا بعضی هم رایگان است خب این به سود مصرف کننده است و بیشتر حجم ترافیک داخلی شما حفظ میشود و یا اصلا مصرف نمیشود
الان بعضی سایتهای دانلود فیلم و سریال به روز هم بعضا سرور داخلی هم دارند [emoji28]

سقف آزادی هرکس تفاوت داره…شما داخلی ترجیح میدی دلیل بر این نیست که کار اینها که محدودیت درست کردند ، صحیح هست….تقسیم کردن اینترنت به دو قسمت داخلی و خارجی توهین به شعور انسان هست کاری به چیزای دیگه ندارم که ملت عادت کردن اونا هم مثل همین….

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
اصلا ربطی به مردم نداره این چیزیه که بیشتر کشورها انجام دادن از روسیه و چین و ژاپن تا همان امریکا!!!! اون هم بخاطر امنیت ادارات و شرکتهای دولتی و داخلی است . دوست عزیز داشتن شبکه داخلی بنفع مردم است و اصلا ربطی به شبکه بین المللی ندارد ولی چیزی که مهمتر است متاسفانه فیلترینگ شدید و اختلال پورتها از سمت شرکت زیرساخت است و همچنین افزایش قیمت پهنای باند و بدتر شدن کیفیت اینترنت و همین ها باعث شده خیلی از مردم بفکر اینترنت ماهواره ای باشند😅
در کل اپلود و دانلود فایلهای حجیم و کل ترافیک بعضی سرورها در شبکه داخلی کشورهایی مثل ایران حتی بیشتر مواقع رایگان هم تمام میشود....

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
اصلا ربطی به مردم نداره این چیزیه که بیشتر کشورها انجام دادن از روسیه و چین و ژاپن تا همان امریکا!!!! اون هم بخاطر امنیت ادارات و شرکتهای دولتی و داخلی است . دوست عزیز داشتن شبکه داخلی بنفع مردم است و اصلا ربطی به شبکه بین المللی ندارد ولی چیزی که مهمتر است متاسفانه فیلترینگ شدید و اختلال پورتها از سمت شرکت زیرساخت است و همچنین افزایش قیمت پهنای باند و بدتر شدن کیفیت اینترنت و همین ها باعث شده خیلی از مردم بفکر اینترنت ماهواره ای باشند[emoji28]
به جز کشورهای کمونیستی و دیکتاتور که نام بردی میشه منبع خودت رو برای ژاپن و امریکا و یا کشورهای ازاد دیگه که اینترنت رو برای مردم داخلی و خارجی کردن ارائه کنی ماهم ببینیم؟ اینجا چیزی به نفع مردم انجام نمیشه ، یعنی هنوز متوجه نشدین؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام. شما چرا اینقدر به ترافیک داخلی بدبین هستی و اصلا بحساب نمیاری؟ 😅
به نظرم بهتره یک بار دیگه چیزی که من نوشتم رو بخونی ولی این دفعه با دقت بیشتر ! ;)
من گفتم قیمت رو بی سر و صدا تقریبا 30% اضافه کردن !
کسی حرفی از خوشبینی و بدبینی نزد !

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
عجب....شما حرف از داخیلو خارجی کردن شبکه گفتی خب لینک معتبر دادم که تازه بروز شده هم نیست وگرنه تعداد بیشتری کشورها مثل کره جنوبی و ژاپن هم مثل ایران ترافیک داخلیو خارجی دارند
خب شما پست شماره #1,494 بنده را بخوان آن هم با دقتی بیشتر از بیشتر چون حرف از گرانتر شدن پهنای باند از طرف شرکت زیرساخت زدم خب وقتی پهنای باند گرانتر به اوپراتورها میفروشند اینها هم قیمتها را افزایش میدهند این جای تعجب ندارد ولی شما متاسفانه فقط شرکتی را میبینید که بشما سرویس اینترنت میفروشد...

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
قیمتهای همین دوسه سال پیش را با الان مقایسه میکنم خب لینکهای پرسرعت شدیدا و چند ده برابر گرانتر از سمت شرکت زیرساخت به اوپراتورها فروخته میشود
وقتی میبینید در طول روز تا شب سرعت کم و زیاد میشود بخاطر تعداد زیاد کاربرها در کنار کمبود پهنای باندی است که اوپراتورها نمیتوانند خریداری کنند تا این افت سرعت شبکه شان را برطرف کنند وگرنه شما فکر میکنید فلان شرکت نمیداند شبکه چقدر زیر بار رفته و کاربرها از کم شدن سرعت گله دارند؟

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
اگر واقعا شرکت زیرساخت و چهارپاه گیر نده واقعا بعضی اوپراتورها بسیار عالی هم میتوانند پهنای باند وارد کشور کنند و این روی کاهش قیمت حجم ترافیک سرویسها هم تاثیر دارد

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
در حال حاضر برای سرعت بالاتر و کیفیت بهتر از سرویس تانوما (فیبر نوری) استفاده کنید که واقعا نسبت به adsl بروزتر است

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
روی خط نویز شدید افتاده بود. هرچی زنگ میزدم پشتیبانی آسیاتک نمیتونستن حل کنن
بعدش آخر زنگ زدم پشتیبانی استانی اش
یه خانومه میانسال گوشیو برداشت
گفت تلفن داری روی خط؟
گفتم نه
گفت وصل کن تلفنو یه شوک وارد میشه خوب میشه
وصلش کردم
در عین ناباوری نویز خط برطرف شد، حالا نمیدونم چ ربطی داشت واقعا
1630232764083.png

iign0o0rr

Registered User
لایک‌ها
247
روی خط نویز شدید افتاده بود. هرچی زنگ میزدم پشتیبانی آسیاتک نمیتونستن حل کنن
بعدش آخر زنگ زدم پشتیبانی استانی اش
یه خانومه میانسال گوشیو برداشت
گفت تلفن داری روی خط؟
گفتم نه
گفت وصل کن تلفنو یه شوک وارد میشه خوب میشه
وصلش کردم
در عین ناباوری نویز خط برطرف شد، حالا نمیدونم چ ربطی داشت واقعا
مشاهده پیوست 1257903
اتفاقا میگن تلفن رو خط نباشه بهتره من خودم تست کردم زنگ که میخوره کیفیت میاد پایین به خصوص اگر تلفن بی سیم باشه به مودم هم بستگی داره مودم اگر داغ باشه یا طول عمرش زیاد باشه کارایش میاد پایین یا نوع چیپست مودم بهترین راهکار اینه سیم مخابرات رو مسقیم به مودم وصل کنی خط من مسی هست الان با مودم قدیمی بهم 16 مگ کشش خط میگه اگر مودم خوب بگیریم و خط هم مستقیم به مودم وصل کنی کیفیت خطم خیلی میره بالا راحت رو 17 میاد با اینکه مسی هست اگر فیبر نوری بشه که عالی میشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اتفاقا میگن تلفن رو خط نباشه بهتره من خودم تست کردم زنگ که میخوره کیفیت میاد پایین به خصوص اگر تلفن بی سیم باشه به مودم هم بستگی داره مودم اگر داغ باشه یا طول عمرش زیاد باشه کارایش میاد پایین یا نوع چیپست مودم بهترین راهکار اینه سیم مخابرات رو مسقیم به مودم وصل کنی خط من مسی هست الان با مودم قدیمی بهم 16 مگ کشش خط میگه اگر مودم خوب بگیریم و خط هم مستقیم به مودم وصل کنی کیفیت خطم خیلی میره بالا راحت رو 17 میاد با اینکه مسی هست اگر فیبر نوری بشه که عالی میشه
درود
منم ارتباطش را نفهمیدم
خط تلفن من فقط یدونه مودم vdsl/adsl تی پی لینک روش وصله
اما گفت یه لحظه تلفن وصل کن ببین بوق میخوره
یا بوق صدای خش خش میاد؟
بعدش گفت حالا وصلش ک به مودم
منم وصل کردم گفت خط الان نویزش برطرف شد و عالی جواب میده
ولی بهم گفت ک اینجوری به سیستم مخابرات شوک وارد میشه

بالا