هر ماه که هزینه تمدید adsl میپردازیم علاوه بر 9 درصد مالیات یه هزینه به عنوان عوارض شهرداری به مبلغ قبض اضافه میشه
شهراری چه ربطی به اینترنت adsl داره؟
شهراری چه ربطی به اینترنت adsl داره؟
مخابرات خیلی اذیت میکنه تا تخلیه کنه خیلی !دوستان من دو روزه تو سایت مخابرات درخواست جمع اوری سرویس adsl دادم اما هنوز بررسی نشده. شماره شونم نمی دونم چند هست که تماس بگیرم کسی می دونه چیکار باید کنم
خوبیش ک خوبه از لحاظ حجم اما هر چند وقت یبار یهو بدون اطلاع گرون میکنه ....در کل همه شرکت ها سر و ته یه کرباس هستن اشکال جا دیگس/اقا من اومدم دیده بان. کمی دیگهمیگمچطوره
پولش فدا سرا.گرون کنهخوبیش ک خوبه از لحاظ حجم اما هر چند وقت یبار یهو بدون اطلاع گرون میکنه ....در کل همه شرکت ها سر و ته یه کرباس هستن اشکال جا دیگس/
خب پ اگر مشکل مالی نداری که هیچی ، شرکت بدی نیس من که حداقل مشکلی ندارم ....چون آنلاین هم بازی میکنم ..پولش فدا سرا.گرون کنه
چراغ اینترنت روشنه؟اقا خط رانژه شده.لینکهست وصل نمیشه !!!! بعد از رانژه سخت افزاری من خبر ندارم توی مخابرات باید نرم افزاری کاری انجامبشه یانه
رانژه شده ، یوزر پسورد رو از شرکت بگیر کانفیگ کن وصل میشه دیگهاقا خط رانژه شده.لینکهست وصل نمیشه !!!! بعد از رانژه سخت افزاری من خبر ندارم توی مخابرات باید نرم افزاری کاری انجامبشه یانه
چراغ لینکمثابته. به اینترنت وصل نمیشهچراغ اینترنت روشنه؟
حاجی شکشماره تماس میدی بیه لحظه تماس بگیرمرانژه شده ، یوزر پسورد رو از شرکت بگیر کانفیگ کن وصل میشه دیگه
0343690حاجی شکشماره تماس میدی بیه لحظه تماس بگیرم
اینکهشماره شرکته.شماره خودت0343690
برای من یه بار اینطوری شده بود فقط پنل کاربری باز میشد زنگ زدم گفتن از اینور قفل شده بازش کردن .چراغ لینکمثابته. به اینترنت وصل نمیشه