• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دوست گرامی من گفتم که . اگر خط شما رانژه باشه میشه چک کرد کشش خط چقدر هست . به حرفای 2020 خیلی اعتنا نکنید. همینجوری اینا یه چیزی میپرونن
توصیه میکنم به چندتا شرکت مثل پارس انلاین ، شاتل ، و ... تماس بگیرید . بهشون بگید ببینید میتونن چک کنن کشش خط شمارو یا نه ! اگر گفتن نه بگید مخابرات بهم گفته اینقدر میکشه !
اون هم که گفتید ftth اسمش هست یعنی فیبر نوری . مخابرات اگر برای شما فیبر نوری کنه انحصاری میشه یعنی شما دیگه حق نخواهی داشت از شرکت دیگه اینترنت بگیری . ( دلشون برای شما نسوخته به فکر جیب مبارکشون هستن و اینکه شمارو محدود کنن که فقط از خودشون اینترنت بگیری ) من نظرم این هست به جای این کارا یه مودم گیر بیارین وصل کنید خودتون چک کنید . به حرف 2020 اعتباری نیست . مثال های زیادی هم دارم در موردش که بخوام بنویسم یک طوماره
لینک زیر هم در مورد ftth یا همان (تانوما = تار نوری مخابرات ایران )

مودم وصل کردم رانژه داشت و چراغ اینترنت سبز شد بعد استعلام گرفتم ، من stth شنیدم از اپراتور ، پهنای باند میگن تا 100 مگ بازه

vdsl بهم تعلق نگرفت احتمالا ftth هم تعلق نگیره حالا خبرشو میدم

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
مودم وصل کردم رانژه داشت و چراغ اینترنت سبز شد بعد استعلام گرفتم ، من stth شنیدم از اپراتور ، پهنای باند میگن تا 100 مگ بازه

vdsl بهم تعلق نگرفت احتمالا ftth هم تعلق نگیره حالا خبرشو میدم
برای چک کردن کشش خطت برو توی مرورگر و بزن 192.168.1.1 بعد ازت یوزرنیم و پسوورد میخواد . به صورت پیشفرض admin هست هر دوشون . اما ممکنه خودتون یا اون نصاب که قبلا اومده نصب کرده عوضش کرده باشه.

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
از دوستان کسی هست پینگ نتش زیر 160 باشه بغیر از نت مخابرات؟
راهی هست بشه این پینگ رو اورد پایین؟

فایل های ضمیمه

• sds.PNG
    sds.PNG
    30.8 KB · نمایش ها: 17

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
های وب نخرید..خیلی کیفیتش بد شده

من الان دیده بان نت هستم ، از ماهه پیش یهو بدون اطلاع ورداشت تقریبا ۲۰ تومن گذاشت رو همه سرویسا هرچیم غر زدیم طبق معمول فایده نداشت ... اینترنت همینجوریش اینجا گرون هست باز ورداشتن گرون کردن این ماه دیگه میخوام جمع کنم بنظر شما برم کدوم سرویس که حجم و پینگ خوب باشه هم برا بازی هم دانلود ......میخواستم های وب بگیرم اما میگی خوب نیس

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
های وب نخرید..خیلی کیفیتش بد شده
زنگ زدم های وب برای تخلیه رانژر خط ، پشت تلفن ول کن نیست میگه کاربر سه ستاره هستی اینقدر حجم بیشتر بهت میدن! فشفشه هات میپره :oops:گفتم حجم زیاد باشه چه فایده نتونم استفاده کنم
قطع و وصلی داشت حالا سرعتش هم اندازه دیال آپ شده ، پشتیبانیش فقط یاد گرفته بگه نویزگیر قطع کن مودم روشن خاموش کن!!
تا الان قطع نکرده بودم فقط برای چند روزی که طول میکشه رانژر تخلیه شه و جای دیگه دوباره وصل بشه
این چند روز رو ارزش نداشت چند ماه منتظر بمونم تا درست بشه! همیشه چشمم به چراغ های مودم بود تا به مانیتور!
هنوز ول کن نیستن! گفت فردا کارشناس ما برای تایید تخلیه رانژر تماس میگیره!! :mad::mad:

Last edited:

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
زنگ زدم های وب برای تخلیه رانژر خط ، پشت تلفن ول کن نیست میگه کاربر سه ستاره هستی اینقدر حجم بیشتر بهت میدن! گفتم حجم زیاد باشه چه فایده نتونم استفاده کنم
قطع و وصلی داشت حالا سرعتش هم اندازه دیال آپ شده ، پشتیبانیش فقط یاد گرفته بگه نویزگیر قطع کن مودم روشن خاموش کن!!
تا الان قطع نکرده بودم فقط برای چند روزی که طول میکشه رانژر تخلیه شه و جای دیگه دوباره وصل بشه
این چند روز رو ارزش نداشت چند ماه منتظر بمونم تا درست بشه! همیشه چشمم به چراغ های مودم بود تا به مانیتور!
هنوز ول کن نیستن! گفت فردا کارشناس ما برای تایید تخلیه رانژر تماس میگیره!! :mad::mad:
پ خوب ضد نیومدم های وب ، سپنتا چطوره ؟ قدیم بودم حدودا ۵ سال پیش اونموقع خوب بود الان نمیدونم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
های وب از سایت خارجی livezilla.net چت پشتیبانی گرفته!! از همینجا کیفیت کارش مشخصه، ما هم میتونیم در این حد کاربر رو پشتیبانی کنیم :confused:
پ خوب ضد نیومدم های وب ، سپنتا چطوره ؟ قدیم بودم حدودا ۵ سال پیش اونموقع خوب بود الان نمیدونم
نمیدونم ، الان شاتل ثبت نام کردم ببینم چطوره ، یه ده روزی طول میکشه تا رانژر بشه برای همین قبلا تخلیه نمیردم ولی این ده روز نمیصرفه که چند مای پشت اینترنت پیر بشی
سیمکارت ایرانسل رو ببین 10 گیگ میده ولی 3 گیگش اینترنته!! مودم td lte قیمتش 600 هزار تومنه انگار با طلا ساختنش! با طلا هم میساختن به ماهواره هم وصل میشد قیمتش اینقدر نمیشد
همه اینا چه معنی داره؟
adsl هم وابسته به مخابراته یعنی اول از مخابرات نت میگیری بعد از فلان شرکت!
وضع اینترنت روز اولش همینطور بود بجز برای خودشون
خودشون با ماهواره وصل میشن ، نمونش دیش های روی بانک ها رو ببین، برای خودشون هم استفاده میکنن
خیلی حرف ها هست نمیزنم...
قبلا بودم ، هر بار ترافیک روزتر تموم میشد برای تمدید باید تماس میگرفتم!!!!
در این حد پیشرفته

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
های وب از سایت خارجی livezilla.net چت پشتیبانی گرفته!! از همینجا کیفیت کارش مشخصه، ما هم میتونیم در این حد کاربر رو پشتیبانی کنیم :confused:

نمیدونم ، الان شاتل ثبت نام کردم ببینم چطوره ، یه ده روزی طول میکشه تا رانژر بشه برای همین قبلا تخلیه نمیردم ولی این ده روز نمیصرفه که چند مای پشت اینترنت پیر بشی
سیمکارت ایرانسل رو ببین 10 گیگ میده ولی 3 گیگش اینترنته!! مودم td lte قیمتش 600 هزار تومنه انگار با طلا ساختنش! با طلا هم میساختن به ماهواره هم وصل میشد قیمتش اینقدر نمیشد
همه اینا چه معنی داره؟
adsl هم وابسته به مخابراته یعنی اول از مخابرات نت میگیری بعد از فلان شرکت!
وضع اینترنت روز اولش همینطور بود بجز برای خودشون
خودشون با ماهواره وصل میشن ، نمونش دیش های روی بانک ها رو ببین، برای خودشون هم استفاده میکنن
خیلی حرف ها هست نمیزنم...

قبلا بودم ، هر بار ترافیک روزتر تموم میشد برای تمدید باید تماس میگرفتم!!!!
در این حد پیشرفته

من با گرون کردناشون مشکل دارم بدون اینکه بگن گرون کردن انگار نه انگار هرچیم میگیم، بعد اینکه شاتل آشغالتره که الکی حجمت رو میخوره .....حواست باشه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
من با گرون کردناشون مشکل دارم بدون اینکه بگن گرون کردن انگار نه انگار هرچیم میگیم، بعد اینکه شاتل آشغالتره که الکی حجمت رو میخوره .....حواست باشه
به کجا فرار کنیم؟!:(

David4None

Registered User
لایک‌ها
8
بهترین کاری میتونین بکنید برای انتخاب اینترنت به نظر من در حال حاضر چون هر شرکت تو هر شهر و استان میزان کیفیتش فرق میکنه به سایت نت سنج پلاس که راه انداختن سر بزنین (بیارید روی شهر خودتون)و میزان شکایات و رتبه شرکت و ببینید تا حد زیادی کمک میکنه به انتخابتون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
توصیه میکنیم به هیچ عنوان سمت های وب و پارس آنلاین نرید
جدیدا قطعی دائم و پشتیبانی هم 48 ساعت طول میکشه تا ببینند مشکلتون چی هست

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
تجربه شخصی خودم
چندسال پیش پارس داشتم خوب بود تا اینکه یه مدت استفاده نکردم اومدن جمع کردن... قبل عید بازم واسه پارس اقدام کردم که چندروزی طول کشید انداختند گردن مخابرات و ... از مخابرات چک کردم هیچ مشکلی نبود فقط پورت های خود پارس پر بود ولی گردن نمیگرفتن و هی تایم میخریدن بلکه پورتشون خالی شه... بگذریم
خلاصه رفتم های وب گرفتم سریع هم وصل شد و راضی ام فقط خدا نکنه لازم باشه با پشتیبانی صحبت کنی واقعا 40 دقیقه باید پشت خط وایسی انگار کلا 5 نفر تو کال سنتر دارن در این حد ضعیف... چت آنلاینشون هم همینطور
شاتل هم جای دیگه استفاده میکنم مسخره بازیای خاص خودشونو دارن مثلا رو خطی که اس ان آر 10 هست بیشتر از 4 مگ نمیده به پشتیبانی میگم پهنای باند رو ببر بالا میگه سیستم های ما اتوماتیک تنظیم میشه و رو خط شما بیشتر از 4 نمیده
حالا من با اس ان آر 6 !!! از های وب پهنای باند رو 8 گذاشته هیییییچ مشکلی هم ندارم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
شاتل اینماه ارتقا دادم به ۱۶ ولی وضعیت قطعی و سرعت بدتر شد
از کجا بگیرم به نظرتون؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
آقا سرویسی که شبانه ناحدود داشته باشه چیه
قطعیش هم کم باشه
شاتل رو نگید که خون تو شیشه میکنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان من دو روزه تو سایت مخابرات درخواست جمع اوری سرویس adsl دادم اما هنوز بررسی نشده. شماره شونم نمی دونم چند هست که تماس بگیرم کسی می دونه چیکار باید کنم

بالا