• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,770
بهترین سرویس دهنده کدومه؟ حجم دانلود بالا میخوام

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
پیشنهاد من به دوستان تهرانی سپنتا است.

alipahlavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کسی با مرکز مخابرات شهید رجایی اهواز نت داره؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
در مرکز مخابراتی شهید تندگویان تهران، بهترین شرکت سرویس دهنده کدام هست ؟

پارس آنلاین که تکمیله و پورت آزاد نداره.

شاتل هم تکمیله.

آسیاتک و Hiweb هم سرویس نمیده.

غیر از اینها کدام شرکت مناسبه ؟

Last edited:

mehrfar

Registered User
لایک‌ها
30
درود به دوستان عزیز
من میخوام توی تهران اینترنت بگیرم که سرعتش حداقل 5 مگ باشه و ترافیکش هم زیر 200 نباشه.
به نظرتون بهترین سرویس دهنده کدوم شرکت هستش؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام، دوستان ساکن تهران!
بهترین سرویس دهنده اینترنت کدومه؟ (کیفیت روزانه و پینگ پایین مد نظرمه)
ممنون

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان بهترین خدماتی که برای وایرلس/وایمکس میتونم بگیرم چی هست؟ یه ADSL دارم که سرعت دانلودش زیاد بالا نیست، ولی برای کارهای معمولی مناسبه. میخوام برای کنسول یه اینترنت دیگه بگیرم که نامحدود نباشه، ولی سرعت خوبی داشته باشه و سریع بازی ها رو آپدیت کنم. بی سیم هم باشه و مشکلی برای اینترنت قبلی پیش نیاره.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,770
دوستان بهترین خدماتی که برای وایرلس/وایمکس میتونم بگیرم چی هست؟ یه ADSL دارم که سرعت دانلودش زیاد بالا نیست، ولی برای کارهای معمولی مناسبه. میخوام برای کنسول یه اینترنت دیگه بگیرم که نامحدود نباشه، ولی سرعت خوبی داشته باشه و سریع بازی ها رو آپدیت کنم. بی سیم هم باشه و مشکلی برای اینترنت قبلی پیش نیاره.
وایرلس یا وایمکس؟
وایمکس مبین نت داشتم 512 سرعت دانلود بزور به 90 میرسید با حجم خیلی کمی که داشت ماهی 65 میشد
در یک کلام افتضاح بود

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

اصلاً به وایمکس فکر نکن، افتضاح ترین روشی است که میتونی باهاش سرویس داشته باشی. وایرلس بگیر، سرویس های وایرلس گرونتر از ADSL برات در میاند ولی کیفیت خیلی بالاتری هم دارند. پینگ پایین تر و پهنای باند بالاتر. شرکت های زیادی هم هستند که چنین سرویس هایی رو ارائه میکنند.

این شرکت های رو ببین کدومشون سمت شما سرویس میدند: آواگستر - SysTec - iNet - لینک پرداز - پیشتاز - چاپار - ماهان نت

HOSEIN.H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان شیرازی من قصد دارم از یکی از شرکتای ارایه دهنده سرویس adsl بگیرم
الان به نظرتون بهترین شرکت سرویس دهنده تو شیراز کدومه؟ تو سرعتو خدماتو ...

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
تجربه بسیار بد حتی بدون دریافت سرویس اینترنت پر سرعت adsl فن اوا

متن کامل شکایت از شرکت داده پردازی فن آوا به اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطفه شمال:

طبق تماس تلفني با شركت داده پردازي فن آوا كه در تاريخ ۸ مهر ۱۳۹۳ انجام شد و چك كردن شماره رانژه و امكان دريافت سرويس با شماره ***** و انتخاب سرویس اين شركت درخواست پرداخت مبلغ يك ميليون و سيصد و سي هزار ريال براي سريع تر انجام شدن دايري اينترنت پر سرعت بروي اين خط انجام داد. پس از واريز كردن كامل مبلغ به حساب شركت بدون هيچ تماس و حتي فرستادن رسيد به ايميل من بعد از ۷ روز با شركت تماس گرفتم و معلوم شد كه خط تلفن ***** بروي شركت ديگري رانژه است و شركت فن اوا بدون هيچگونه اطلاعي به من كه مي توانستم اقدامات لازم را براي از رانژه ورداشتن خط انجام دهم بدون تماس گذاشت و فقط ۲ بار زنگ زدن. بعد از مطلع شدن رانژه بودن خط بروي شركت ديگري و پيگيري بنده با شركت در ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۳ من درخواست باز پس گرفتن مبلغ را از شركت فناوا كردم و امروز ۲۶ مهر ماه ۱۳۹۳ به من اطلاع دادن كه درخواست من مرجوع شده و مبلغ را پس نمي دهند. هم اكنون من از این شركت اعلام شكايت مي كنم به دليل اينكه اين شركت بدون ذكر غير قابل پس دادن مبلغ و بدون هيچ پيگيري ديگري براي دايري اينترنت بروي خط، بدون دادن رسيد و حتي شماره پيگيري يا كاربري مبلغ را گرفته و هم اكنون بعد از گذشت ۲۰ روز مبلغ را پس نمي دهند.

نظر دوستان در این رابطه چی هست؟ ولی بعد از تماس های مکرر متوجه شدم این شرکت به هیچ عنوان در قبال انجام کارهای مشتری حرفه ای نبوده و بعد از گرفتن مبلغ انجام کار شما هیچگونه اهمیتی براشون ندارد و بطور خیلی غیر حرفه ای با شما برخورد می کنند. از شرکت فنا وآ توصیه میکنم دقت کنید و سرویس اینترنت بخرید!!!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
درود به دوستان عزیز
من میخوام توی تهران اینترنت بگیرم که سرعتش حداقل 5 مگ باشه و ترافیکش هم زیر 200 نباشه.
فکر نمیکنم هیچ شرکتی همچین سرویسی که شما بخوای ارائه بده , مگر اینکه خدا تومن پول بدی

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
تنها شرکتی که می تونه ساپورتتون کنه های وب هست که فوق العاده است از لحاظ ترافیک که کلا هیچ شرکتی باهاش رقابت نمی کنه
1 مگ سرعت دانلودتون هست 120 گیگ + 3 گیگ هدیه ماهی 110 تومن مفته به خدا آسیاتک 700 کیلوبایت سرعت دانلود 60 گیگ می گیری 144 تومن خداشاهده
معطلش نکن تازه تا 12 مگ هم میدن که میتونی تا 1.5 مگ سرعت دانلود داشته باشی فقط باید ماهیانه 5 روزی 2500 تومن اضافه بدی یعنی در ماه 6 تا 2500 تومن + 110 هزار تومن بابت 210 گیگ ترافیک یعنی سرجمع 125 هزار تومن این دیگه برای کاربر پر مصرفه )
سرعت 1.5 مگ و ترافیک 210 گیگ به این میگن داشتن خدا و خرما در ایران ( طرح فشفشه واقعا نعمتیه من که گرفتم و راضی ام دیگران رو نمیدونم آسیاتک هم داشتم بعد از های وب آسیاتک بهترینشونه )

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
درود به دوستان عزیز
سلام. دوست عزیز سرعت 200 که میگی که میشه اینترنت 1.6 مگ! یعنی شما دو مگ هم بگیری کارت راه میفته! الانم اکثر آی اس پی ها اینترنت دو مگ و چهار مگ رو ارائه میدن! اگه اهل دانلود شبانه در حد لالیگا نیستی شاتل شدیدا توصیه میشه! های وب هم چون اول راهه داره خوب سرویس دهی میکنه! من صبانت داشتم اونم بدک نبود! با اینترنت 128 خداقل سرعت دانلودم 140 بود! اما قطعی زیاد داشت.
موفق باشی

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
بالا