اینجا رو بخونداداش همه oled ها پنلشون غیر از ips هستش یا تو اون مدل ها هم همو ن رو داره ؟؟؟
http://www.zoomit.ir/2016/1/12/1899/what-is-oled/
اینجا رو بخونداداش همه oled ها پنلشون غیر از ips هستش یا تو اون مدل ها هم همو ن رو داره ؟؟؟
شما بر چه اساسی این رتبه بندی رو از خودتون انجام دادید ؟براساس کیفیت تصویر بخوایم رده بندی کنیم تلویزیون های موجود در باز ایران رو به این صورت هست
فیلیپس
سونی
سامسونگ
الجی
شما بر چه اساسی این رتبه بندی رو از خودتون انجام دادید ؟
این لینک مقایسه تلویزیون های led با مشخصات در سایت گدجت رویو هست که بهترین سایت در این زمینه هست . کاملا برعکس نتیجه گیری شماست در کل قرار نیست از نظر شخصی خودتون برای گمراه کردن دیگران استفاده کنید
مقایسه ی انجام شده در لینک زیر موجود هست
http://www.gadgetreview.com/best-tv-brand
در سال 2017 پنج برند با کیفیت تلویزیون های خانگی به ترتیب تصویر زیره
مشاهده پیوست 991675
در ضمن این فیلیپسی که شما ازش تعریف میکنی بنده استفاده کردم نه تنها کیفیت تصویر خوبی نداره بلکه بعد یه مدت نگاه کردن آدم سردرد میگیره و اون هم بخاطر تکنولوژی Ambilight هست که برای صفحه ی نمایشش استفاده کرده و هیچ جا هم اسمی از صفحه ی نمایش یا تکنولوژی نیست چون که برای کارهای تلویزیون خانگی اصلا مناسب نیست
بخاطر همین مورد فیلیپس سعی کرده با اضافه کردن ملزومات دیگر و ده ها امکانات جانبی دیگر محصولش رو بفروش برسونه و فکر کنم شما این امکانات جانبی را مد نظر قرار دادید که میگید فیلیپس خوبه و اگه بحث کیفیت و صفحه ی نمایش باشه فیلیپس یه برند کاملا مرده ای هست
ساینی که بنده دادم برای بررسی فنی کلا گجت های الکترونیکی هست و یه سایتی تا حدودی حرفه ای هست و تا حدودی هم من قبولش دارم بهتر از اینکه رو هوا آمار کاملا برعکس منتشر کنیمدوست عزیز این الان سایت معتبره ؟
تو نت سرچ کنید بالا 100 تا رده بنده بهترین tv میده - سایت ها براساس نظر سنجی داخل سایتشون انجام می شه میذارن
من نظر شخصیمو گذاشتم براساس تجربه -
ولی کاملا مشخصه تو خونتون تلویزیون الجی دارید که این جور کور کورانه قضاوت می کنید
در ضمن مدل تلویزیون فیلیپسی که شما دیدید سر درد شدید رو بگید ؟! این مدل هایی که گفتم داخل ایران نیومده بعد شما ازنزدیک دیدیدسر درد شدید ؟!
باسلامدوستان بالاخره به یه دوستی و عسلویه کاکنکت شدیم الان فقط مدل و برند مونده با این اختاف دوستان سر برند و مدل چیکار کنیم!!
فقط تی وی هایی که رسی ور داشته باشه مد نظرهبا تشکر از همگی
ممنونباسلام
دوست عزیز شما از سایتهای معتبر بانه ای خرید کن و حتما گارانتیی که خودشوون روی اجناس ارائه میدن رو بگیر که ارزش داره ( البته اگر واقعا بدون گارانتی رسمی میخواهی)
برند هم شخصا ال جی توصیه میکنم
البته با این بودجه شما زیاد نمیشه مانور داد روی مدلها
اگر فول اچ دی هم بگیرید کارتون رو راه میندازه و اصلا تا 4 یا 5 سال آیندهبه هیچ وجه احساس نمیکنید که ایکاش 4کا گرفته بودم
اینکه یکی براتون از فلان جا بیاره ریسکش بسیار بالاست مخصوصا که برای تست باید حتما کارهای لازم رو انجام بدید و این فقط در صورتی امکان داره که بتونید با شرط تست خرید کنید
اسم سایت رو نمیتونم اینجا بگم شاید با قوانین فاروم مشکل داشته باشه
با سلامممنون
بودجه تا 1900 و نهایتا 2 میلیون افزایش دادیم
مدل هایی که دارم بررسی میکنم
lg uh771v
lg uh750v
lg uh654v
هستیم
رده بندیتون بر چه اساسیه ؟سلام خیلی عجیبه همه فکر می کنن هر چی تو بازار ازش زیاد حتما بهترینه
بهترین کیفیت تصویر نه مربوط به برند الجی هست نه سامسونگ و ونه سونی
با کیفیت تری تصویر مربوط به برند فیلیپس هست - تمام پنل ها هم اختصاصی خود فلیپس هست کنتراست بالا تفکیک رنگ و غلظت رنگ کاملا متمایز هست -
البته با توجه به قیمت بسیار بالایی که داره معمولا هیچ فروشگاهی مدل های جدیدشو رو نمیاره معمولا مال 2-3 سال پیش قدیم رو می فروشن اونم قیمتش بالا- از فروشنده هم می پرسی هیچ اطلاعاتی نداره در مورد این برند و چون حاشیه سود خیلی کمی داره به شما پیشنهاد نمی کنن
براساس کیفیت تصویر بخوایم رده بندی کنیم تلویزیون های موجود در باز ایران رو به این صورت هست
فیلیپس
سونی
سامسونگ
الجی
مدل الجی 820 که 4k هست رو من خریدم و فوق العاده راضی هستمممنون
بودجه تا 1900 و نهایتا 2 میلیون افزایش دادیم
مدل هایی که دارم بررسی میکنم
lg uh771v
lg uh750v
lg uh654v
هستیم