خرید بک لینک

مشاوره برای خرید دانگل شبکه USB وای فای Wifi برای کامپیوتر PC

شروع موضوع توسط PersianHB ‏18 مارس 2013 در انجمن مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر

  1. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    یک مشکلی هست!

    کارت شبکه من 500 میلی وات هست و در مشخصاتش نوشته شده که 27dBm که معادل 501 میلی وات هست!
    ولی کارت شما 1000 میلی وات باید باشه ولی در مشخصاتش برای شبکه های سری N نوشته شده که 22dbm ± 1 که معادل 125 تا 199 میلی وات هست!
    حداکثر کارایی در شبکه های سری b هست که عملا هیچ کاربردی نداره که اونم ماکسیموم 790 میلی وات هست.

    اینم منبع:
    CNet - CWL-907 Extreme Long Range Wireless-N USB Adapter
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. sambolour

    sambolour Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    124
    تشکر شده:
    0
  4. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    مرسی داداش از این که وقت گذاشتی...یعنی یه جورایی داری میگی این لاشی ها سر منو کلاه گذاشتن و تقلبی انداختن به من؟و این چیزی که من خریدم یه اشغال بیشتر نیست دیگه؟؟
    من موندم الان چیکار کنم...بد بخت شدم رفت 130 پول داده بودم...شنبه میبرم نمایندگی ببینم منظورش از پوشش دهی 1000 متری چی بوده...خونه خرابشون میکنم...
    یعنی هیچ راهی نداره من از حداکثر قدرت مودم استفاده کنم؟
     
  5. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    تقلبی نیست! کلا اورجینالش همچین قدرتی نداره! و 1000 میلی وات نیست!
     
  6. scarface666

    scarface666 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2013
    نوشته ها:
    392
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    مرسی داداش...اینا لاشین...دیگه 1000 میلی وات هم نباشه باید 500 تا باشه که کاره من راه بیفته...100وات بیشتر نیست...امروز زنگ زدم نمایندگی کسی ور نداشت بعد 13 میرم دهنشونو سرویس میکنم...کاشکی به حرف اون پسره گوش میکردم....الان گیریم یه اکبند دیگه بهم بدن با اون چیکار کنم یعنی باید بفروشم به یه بد بخت از همه جا بی خبر...
    بازم مرسی که پیگیری کردی...
     
  7. h_boghrati

    h_boghrati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    891
    تشکر شده:
    36
    من Tp-link7200ND دارم خوبه، ولی اصلا در حد محصولات آلفا نیست.قبلا آلفا داشتم خیلی بهتر بود، سرعتش بیشتر بود و آنتن رو واقعی نشون میده. این TPlink باید کل آنتن پر باشه که بتونی درست حسابی وصل بشی. packet injection هم نداره.
     
  8. h_boghrati

    h_boghrati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    891
    تشکر شده:
    36
    من Tp-link7200ND دارم خوبه، ولی اصلا در حد محصولات آلفا نیست.قبلا آلفا داشتم خیلی بهتر بود، سرعتش بیشتر بود و آنتن رو واقعی نشون میده. این TPlink باید کل آنتن پر باشه که بتونی درست حسابی وصل بشی. packet injection هم نداره.
     
  9. Win2Game

    Win2Game کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2011
    نوشته ها:
    63
    تشکر شده:
    67
    سلام
    آقا این دانگل وا ی فای به همه دستگاه ها میخوره؟
    مثلا ر*س*ی*و*ر و xbox 360 ?
     
  10. joker_war

    joker_war کاربر فعال سخت افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏26 سپتامبر 2010
    نوشته ها:
    3,251
    تشکر شده:
    339
    محل سکونت:
    liberty city
    یک سوال از دوست خوبمون babak1388 داشتم,بنده هم N7200 دارم با انتن 8DBI ولی خونمون
    با مغازه شاید 100 متر بیشتر فاصله نداشته باشه,خونه هم یه مودم 8961 دوانتن هست
    اما من نمیتونم با این خونمون رو بگیرم,به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟ایا راهی هست؟؟؟؟
     
  11. arashizm

    arashizm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2015
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    اقا من یه سوال دارم کسی هست جولبمو بده؟
     
  12. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    شما بپرس، شاید کسی پیدا شد که جواب بده!!!
     
  13. arashizm

    arashizm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2015
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    داداش من سر در نمیارم زیاد فقط میخوام بدونم که اگه اینو بخرم میتونم با كامپيوتر به مودم دیگران کانکت شم و با هنون كامپيوتر از نت استفاده کنم؟
     
  14. babak1388

    babak1388 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2009
    نوشته ها:
    3,109
    تشکر شده:
    363
    محل سکونت:
    URMIA CITY پاریس ایران
    بله میتونی!
    ولی بشرط داشتم رمز...
     
  15. arashizm

    arashizm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2015
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    خیلی اقایی
    دادا این تا چند مترو میگیره؟
     
  16. reza76622201

    reza76622201 کاربر حرفه ای سخت افزار

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2008
    نوشته ها:
    4,588
    تشکر شده:
    3,625
    سلام. پیشنهاد بنده Asus N13 هستش.
     
  17. kasrakh93

    kasrakh93 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2015
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    4
    تصور کنید که در جمع خانوادگی خود نشسته‌اید و به اشتراک محتوای موجود بر روی گوشی هوشمند یا تبلت خود با دیگران و تماشای دسته‌جمعی آن فکر می‌کنید. در این حالت چه خواهید کرد؟

    گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و کامپیوترهای شخصی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما انسان‌ها تبدیل شده‌‌اند. اما این وسایل خالی از اشکال نبوده و شرکت‌های تولیدکننده با محدودیت‌هایی که بر روی محصولات خود اعمال می‌کنند مانع از ایجاد راهکاری جامع و بی‌دردسر می‌شوند. معضلی که مصرف‌کنندگان تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها با آن مواجهند، اندازه نامناسب و بعضا کوچک نمایشگر این دستگاه‌ها است. این مشکل در استفاده طولانی مدت و در برخی موقعیت‌ها، مصرف‌کننده را با مشکل مواجه خواهد کرد. در طرف مقابل، این وسایل حضور بقیه دستگا‌ه‌های دیگر را در خانه کمرنگ کرده‌اند. دستگاه‌هایی نظیر تلویزیون‌ها که می‌توانند به لطف نمایشگر بزرگ خود، بعضی از مشکلات گوشی‌های هوشمند را حل کنند.

    شرکت‌های تولیدکننده تلویزیون هم دست روی دست نگذاشته و به تولید تلویزیون‌های هوشمند روی‌آورده‌اند. تلویزیون‌هایی که قابلیت‌های متنوعی مثل اتصال به انواع شبکه‌های ارتباطی و پخش فیلم و ویدئو را فراهم می‌کنند. اما چگونه می‌توان تصویر گوشی هوشمند یا تبلت خود را بر روی تلویزیون‌های غیر هوشمند مشاهده کرد یا تمامی پروتکل‌های ارتباطی را به تلویزیون هوشمند فهماند؟

    ایده پخش تصویر دستگاه‌های وایرلس بر روی تلویزیون چندان جدید نیست و شرکت‌های زیادی مثل Asus ،Logitech ،Roku و NetGear مدت‌ها پیش راهکارهای خودشان را در این زمینه معرفی کرده‌اند. گوگل نیز بعنوان یکی از شرکت‌های معروف حوزه اینترنت، با معرفی دانگل مخصوص خود با نام کروم کست، این مشکل را تا حدود زیادی رفع کرد و توانست فروش بالایی را رقم بزند؛ فروشی که بخاطر تحریم نرم‌افزاری ایران از سوی این شرکت و غیرقابل استفاده بودن این دستگاه، حداقل در ایران روی خوش به خود ندید.

    با این حال، شرکت EzCast با ورد به این بازار و ارائه محصولاتی متمایز، اسم و رسمی برای خود دست و پا کرده است. این شرکت با طراحی و ساخت محصولاتی با امکانات کاربردی و متنوع، طرف‌داران زیادی را جذب خود کرده ‌است. شاید دانگل‌های این شرکت را با نام‌‌های دیگری نظیر Bravo Cast بشناسید که در حقیقت از چیپ این محصول در دل خود بهره می‌برند. این در حالی است که برای استفاده از قابلیت‌های محدودتر این دانگل‌ها نیز مجبور به استفاده از نرم‌افزار خود دانگل EzCast خواهید بود.

    منبع : www.boorsika.com
     
  18. kasrakh93

    kasrakh93 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2015
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    4
    بله این دانگل ها جایگزین کابل hdmi هستن معمولا EZ Cast Pro خیلی خوبه نسبت به مدل های موجود در بازار قیمتش هم به مراتب بالا تره اگه تلویزین ال جی هم داری می تونی دانگل خود ال جی رو بخری
     
    reza76622201 از این نوشته تشکر کرده است.
  19. PersianHB

    PersianHB Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 فوریه 2008
    نوشته ها:
    180
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
  20. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    81
  21. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,032
    تشکر شده:
    81
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی