منتخب بازارچه

مشاوره برای خرید دانگل شبکه USB وای فای Wifi برای کامپیوتر PC

babak1388

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,144
لایک‌ها
382
محل سکونت
URMIA CITY پاریس ایران
داداش این چیزیه که مودم پیدا میکنه...و گوشی من وان ایکس هستش هم به همین تعداد ای فای پیدا میکنه...
من نمیفهمم پس من پول بابت چی دادم؟کنترل پنلی هم وجود نداره من کل این نرم افزارو گشتم چندین ساعت؟؟؟شنبه میرم نمایندگی دهنشونو سرویس میکنم...شما از مودمی که گرفتی راضی هستی؟این مودم من ظاهرا 1000 مترو جستو و جو میکنه...اما زرشک...50 مترو به زور میگیره...مال شما بردش چقدره؟
یک مشکلی هست!

کارت شبکه من 500 میلی وات هست و در مشخصاتش نوشته شده که 27dBm که معادل 501 میلی وات هست!
ولی کارت شما 1000 میلی وات باید باشه ولی در مشخصاتش برای شبکه های سری N نوشته شده که 22dbm ± 1 که معادل 125 تا 199 میلی وات هست!
حداکثر کارایی در شبکه های سری b هست که عملا هیچ کاربردی نداره که اونم ماکسیموم 790 میلی وات هست.

اینم منبع:
CNet - CWL-907 Extreme Long Range Wireless-N USB Adapter
 

scarface666

Registered User
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
392
لایک‌ها
56
محل سکونت
تهران
یک مشکلی هست!

کارت شبکه من 500 میلی وات هست و در مشخصاتش نوشته شده که 27dBm که معادل 501 میلی وات هست!
ولی کارت شما 1000 میلی وات باید باشه ولی در مشخصاتش برای شبکه های سری N نوشته شده که 22dbm ± 1 که معادل 125 تا 199 میلی وات هست!
حداکثر کارایی در شبکه های سری b هست که عملا هیچ کاربردی نداره که اونم ماکسیموم 790 میلی وات هست.

اینم منبع:
CNet - CWL-907 Extreme Long Range Wireless-N USB Adapter
مرسی داداش از این که وقت گذاشتی...یعنی یه جورایی داری میگی این لاشی ها سر منو کلاه گذاشتن و تقلبی انداختن به من؟و این چیزی که من خریدم یه اشغال بیشتر نیست دیگه؟؟
من موندم الان چیکار کنم...بد بخت شدم رفت 130 پول داده بودم...شنبه میبرم نمایندگی ببینم منظورش از پوشش دهی 1000 متری چی بوده...خونه خرابشون میکنم...
یعنی هیچ راهی نداره من از حداکثر قدرت مودم استفاده کنم؟
 

babak1388

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,144
لایک‌ها
382
محل سکونت
URMIA CITY پاریس ایران
مرسی داداش از این که وقت گذاشتی...یعنی یه جورایی داری میگی این لاشی ها سر منو کلاه گذاشتن و تقلبی انداختن به من؟و این چیزی که من خریدم یه اشغال بیشتر نیست دیگه؟؟
من موندم الان چیکار کنم...بد بخت شدم رفت 130 پول داده بودم...شنبه میبرم نمایندگی ببینم منظورش از پوشش دهی 1000 متری چی بوده...خونه خرابشون میکنم...
یعنی هیچ راهی نداره من از حداکثر قدرت مودم استفاده کنم؟
تقلبی نیست! کلا اورجینالش همچین قدرتی نداره! و 1000 میلی وات نیست!
 

scarface666

Registered User
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
392
لایک‌ها
56
محل سکونت
تهران
تقلبی نیست! کلا اورجینالش همچین قدرتی نداره! و 1000 میلی وات نیست!
مرسی داداش...اینا لاشین...دیگه 1000 میلی وات هم نباشه باید 500 تا باشه که کاره من راه بیفته...100وات بیشتر نیست...امروز زنگ زدم نمایندگی کسی ور نداشت بعد 13 میرم دهنشونو سرویس میکنم...کاشکی به حرف اون پسره گوش میکردم....الان گیریم یه اکبند دیگه بهم بدن با اون چیکار کنم یعنی باید بفروشم به یه بد بخت از همه جا بی خبر...
بازم مرسی که پیگیری کردی...
 

h_boghrati

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2010
نوشته‌ها
891
لایک‌ها
36
من Tp-link7200ND دارم خوبه، ولی اصلا در حد محصولات آلفا نیست.قبلا آلفا داشتم خیلی بهتر بود، سرعتش بیشتر بود و آنتن رو واقعی نشون میده. این TPlink باید کل آنتن پر باشه که بتونی درست حسابی وصل بشی. packet injection هم نداره.
 

h_boghrati

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژوئن 2010
نوشته‌ها
891
لایک‌ها
36
من Tp-link7200ND دارم خوبه، ولی اصلا در حد محصولات آلفا نیست.قبلا آلفا داشتم خیلی بهتر بود، سرعتش بیشتر بود و آنتن رو واقعی نشون میده. این TPlink باید کل آنتن پر باشه که بتونی درست حسابی وصل بشی. packet injection هم نداره.
 

Win2Game

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 مارس 2011
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
67
سلام
آقا این دانگل وا ی فای به همه دستگاه ها میخوره؟
مثلا ر*س*ی*و*ر و xbox 360 ?
 

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
3,413
لایک‌ها
388
محل سکونت
liberty city
یک سوال از دوست خوبمون babak1388 داشتم,بنده هم N7200 دارم با انتن 8DBI ولی خونمون
با مغازه شاید 100 متر بیشتر فاصله نداشته باشه,خونه هم یه مودم 8961 دوانتن هست
اما من نمیتونم با این خونمون رو بگیرم,به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟ایا راهی هست؟؟؟؟
 

arashizm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 می 2015
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سن
30
اقا من یه سوال دارم کسی هست جولبمو بده؟
 

arashizm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 می 2015
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سن
30
شما بپرس، شاید کسی پیدا شد که جواب بده!!!
داداش من سر در نمیارم زیاد فقط میخوام بدونم که اگه اینو بخرم میتونم با كامپيوتر به مودم دیگران کانکت شم و با هنون كامپيوتر از نت استفاده کنم؟
 

babak1388

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,144
لایک‌ها
382
محل سکونت
URMIA CITY پاریس ایران
داداش من سر در نمیارم زیاد فقط میخوام بدونم که اگه اینو بخرم میتونم با كامپيوتر به مودم دیگران کانکت شم و با هنون كامپيوتر از نت استفاده کنم؟
بله میتونی!
ولی بشرط داشتم رمز...
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,587
لایک‌ها
3,626

kasrakh93

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2015
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
5
سن
26
تصور کنید که در جمع خانوادگی خود نشسته‌اید و به اشتراک محتوای موجود بر روی گوشی هوشمند یا تبلت خود با دیگران و تماشای دسته‌جمعی آن فکر می‌کنید. در این حالت چه خواهید کرد؟

گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و کامپیوترهای شخصی به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما انسان‌ها تبدیل شده‌‌اند. اما این وسایل خالی از اشکال نبوده و شرکت‌های تولیدکننده با محدودیت‌هایی که بر روی محصولات خود اعمال می‌کنند مانع از ایجاد راهکاری جامع و بی‌دردسر می‌شوند. معضلی که مصرف‌کنندگان تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها با آن مواجهند، اندازه نامناسب و بعضا کوچک نمایشگر این دستگاه‌ها است. این مشکل در استفاده طولانی مدت و در برخی موقعیت‌ها، مصرف‌کننده را با مشکل مواجه خواهد کرد. در طرف مقابل، این وسایل حضور بقیه دستگا‌ه‌های دیگر را در خانه کمرنگ کرده‌اند. دستگاه‌هایی نظیر تلویزیون‌ها که می‌توانند به لطف نمایشگر بزرگ خود، بعضی از مشکلات گوشی‌های هوشمند را حل کنند.

شرکت‌های تولیدکننده تلویزیون هم دست روی دست نگذاشته و به تولید تلویزیون‌های هوشمند روی‌آورده‌اند. تلویزیون‌هایی که قابلیت‌های متنوعی مثل اتصال به انواع شبکه‌های ارتباطی و پخش فیلم و ویدئو را فراهم می‌کنند. اما چگونه می‌توان تصویر گوشی هوشمند یا تبلت خود را بر روی تلویزیون‌های غیر هوشمند مشاهده کرد یا تمامی پروتکل‌های ارتباطی را به تلویزیون هوشمند فهماند؟

ایده پخش تصویر دستگاه‌های وایرلس بر روی تلویزیون چندان جدید نیست و شرکت‌های زیادی مثل Asus ،Logitech ،Roku و NetGear مدت‌ها پیش راهکارهای خودشان را در این زمینه معرفی کرده‌اند. گوگل نیز بعنوان یکی از شرکت‌های معروف حوزه اینترنت، با معرفی دانگل مخصوص خود با نام کروم کست، این مشکل را تا حدود زیادی رفع کرد و توانست فروش بالایی را رقم بزند؛ فروشی که بخاطر تحریم نرم‌افزاری ایران از سوی این شرکت و غیرقابل استفاده بودن این دستگاه، حداقل در ایران روی خوش به خود ندید.

با این حال، شرکت EzCast با ورد به این بازار و ارائه محصولاتی متمایز، اسم و رسمی برای خود دست و پا کرده است. این شرکت با طراحی و ساخت محصولاتی با امکانات کاربردی و متنوع، طرف‌داران زیادی را جذب خود کرده ‌است. شاید دانگل‌های این شرکت را با نام‌‌های دیگری نظیر Bravo Cast بشناسید که در حقیقت از چیپ این محصول در دل خود بهره می‌برند. این در حالی است که برای استفاده از قابلیت‌های محدودتر این دانگل‌ها نیز مجبور به استفاده از نرم‌افزار خود دانگل EzCast خواهید بود.

منبع : www.boorsika.com
 

kasrakh93

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2015
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
5
سن
26
سلام
آقا این دانگل وا ی فای به همه دستگاه ها میخوره؟
مثلا ر*س*ی*و*ر و xbox 360 ?
بله این دانگل ها جایگزین کابل hdmi هستن معمولا EZ Cast Pro خیلی خوبه نسبت به مدل های موجود در بازار قیمتش هم به مراتب بالا تره اگه تلویزین ال جی هم داری می تونی دانگل خود ال جی رو بخری
 

nasimparsi

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,073
لایک‌ها
89
بالا