one king love
Registered User
- نوشتهها
- 204
- لایکها
- 321
0000000000000000000
Last edited:
خودت مستقيم اينو پيشنهاد دادي. برو ببينمن فکر نکنم پیشنهادی در این رابطه داده باشم
http://forum.persiantools.com/index.php?threads/631864/
بحث من سر یه مورد دیگه بود که شما بهتر اطلاع داری[emoji6]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من چشام ضعیفه شما نشون بده[emoji51]خودت مستقيم اينو پيشنهاد دادي. برو ببين
اقا رضا من فکر میکنم کلا پستای ما در حد روضه خونی چیزی هستن هم لطف کن یه 8 هسته ای 4 گیگی چیزی پیشنهاد بده :|دوستان پست اول نادیده گرفته بشه(اصلا من بازی تا اون حد نمیکنم یه زری زدم)
بیشتر میخوام سرعت سیستم خیلی بالا باشه و چندین کار باهمو خوب جواب بده
من فقط پردازنده 8هسته و گرافیک 4گیگ و رم 8گیگ و مادربرد خوب واسه ساپورت اینا میخوام.
باشه عزيز. پيشنهاد بنده:دوستان پست اول نادیده گرفته بشه(اصلا من بازی تا اون حد نمیکنم یه زری زدم)
بیشتر میخوام سرعت سیستم خیلی بالا باشه و چندین کار باهمو خوب جواب بده
من فقط پردازنده 8هسته و گرافیک 4گیگ و رم 8گیگ و مادربرد خوب واسه ساپورت اینا میخوام.
دوست عزیز ایشون برای بازی می خواد سعی کن مانور روی گرافیک حداقل 500 الی 600 تومنی بدیباشه عزيز. پيشنهاد بنده:
CPU : AM3 - FX-8350 - 4.0GHz - X8 حدود 720000 تومان.
MotherBoard : ASUS - M5A97 R.2 قيمت حدود 350000 تومان.
RAM : 2*4GB Corsair XMS3-BUS1600Mhz قيمت حدود 260000 تومان.
VGA : GALAXY - GeForce 730 - 2GB - D3 قيمت حدود 220000 تومان.
اين از اين قطعاتي كه مد نظر شما بود. پاور و هاردديسك و ... هم كه ظاهرا داريد ، چون اسمي به ميان نياورديد.
دوست عزیز شما کامل نخوندیدوست عزیز ایشون برای بازی می خواد سعی کن مانور روی گرافیک حداقل 500 الی 600 تومنی بدی
دوست عزیز فرمودم ایشون نگفتن 4 گیگ برای چی می خواد؟؟؟ فکر کنم ایشون گرافیک رو فقط بر اساس گیگ میشناسن! قصد جسارت ندارم ولی جواب ندادن - در کل برای هر چی بخوان فرقی نمی کنه 4 گیگ نبابد ملاک اول قرار بگیره- البته من جهت راهنمایی میگمدوست عزیز شما کامل نخوندی
ایشون برای بازی نمیخوان سیستم 8 هسته با گرافیک 4 گیگ مدنظرشان هست!
دوست عزیز والا قصد جسارت ندارم شما برو همون سایت که گفتم گرافیک خودتو انتخاب کن و تصمیم بگیر - 4 گیگ بودن اصلا بدرد نمی خوره بعضی گرافیک های 2 گیگ بهتره از 4 گیگما یه مشاوره خواستیم
دوستان چون ما حرفشونو یه کم گوش نکردیم دارن مسخره میکنن
نخواستیم آقا گور پدر سیستم
و خداوند گوگول را افرید شما بمونید و سایتتون
من خودم بهتر میدونم دوست گلمدوست عزیز فرمودم ایشون نگفتن 4 گیگ برای چی می خواد؟؟؟ فکر کنم ایشون گرافیک رو فقط بر اساس گیگ میشناسن! قصد جسارت ندارم ولی جواب ندادن - در کل برای هر چی بخوان فرقی نمی کنه 4 گیگ نبابد ملاک اول قرار بگیره- البته من جهت راهنمایی میگم
شما یه گرافیم 2گیگ که بهتر از 4گیگ باشه بهم معرفی کنیددوست عزیز والا قصد جسارت ندارم شما برو همون سایت که گفتم گرافیک خودتو انتخاب کن و تصمیم بگیر - 4 گیگ بودن اصلا بدرد نمی خوره بعضی گرافیک های 2 گیگ بهتره از 4 گیگ
دوست عزیز شما چه را به خ.دتون میگیرید ما داریم فقط بحث می کنیم من خودم تجربشو کردم الان هم سیستمشو دارم فقط می خوام ایشون بعدا پشیمون نشنمن خودم بهتر میدونم دوست گلم
ما توضیحاتمون رو دادیم از اول تاپیک
به هر حال برای ایشون اسم و رسم مهمتره