من یه میکروسیم دارم، دوماه پیش گرفتمش 16 تومن، خیلی خوب کار میکنه، البته روش نوشته تا 100 متر! ولی شما یه صفرش رو بردارBLUETOOTH USB خوب چی هست و چه مارکی؟
من يکی به قيمت 6 تومان خريدم.ماشالا بعد از 3 متر ديگه جواب نميده!
من یه میکروسیم دارم، دوماه پیش گرفتمش 16 تومن، خیلی خوب کار میکنه، البته روش نوشته تا 100 متر! ولی شما یه صفرش رو بردارBLUETOOTH USB خوب چی هست و چه مارکی؟
من يکی به قيمت 6 تومان خريدم.ماشالا بعد از 3 متر ديگه جواب نميده!
اینجا آقا مجتبی لطف کردن و کاملا توضیح دادن. البته فکر میکنم یه مقدار از بودجه ی شما بیشتر باشه.میشه یه مدل پدر و مادر دار هدست بلوتوث رو به من معرفی کنید ؟ مزنه هم تا 60 چوق مناسبه .
هدست وایرلس (wifi) هم هست ؟ اگه این طور چیزی هم هست معرفی کنید .
اینجا آقا مجتبی لطف کردن و کاملا توضیح دادن. البته فکر میکنم یه مقدار از بودجه ی شما بیشتر باشه.
با این قیمت خریدش خیلی به صرفه است ، واقعا وسیلهی مفید و عالی هستش.ظاهراً ارزون شده... حدود 55-65
چ
ه جوری اینطوری میشه کرد چقدر باید مایه ریخت:blink:
لطف میکنید قیمت مموری های SD و Cf رو با توجه به مارک برام بنویسید
امروز بعد از اینکه یه نصف ملاقه(ملاغه!؟) روغن داغ ریخت روی ال سی دی فرزند نازنینمتصمیم گرفتم یه محافظ و یه کیف بخرم واسش.
البته کیف به اون صورت باز و بسته شو منظورم نیست یه حالتی باشه که بتونم از گوشی هم استفاده کنم. همچین چیزی اینجا گیرم میاد یا باید از خارج از کشور تهیه کنم؟
سلام به همگی خوب کاری کردین برای راه اندازی این تاپیک خیلی جالبه و ار مدیرای این بخش میخام این تاپیک رو هم جزوه مهم ها قرار بیدن که هی هوووو گم نشه
یه سوال خیلی حیاتیه من یه s200دارم میخاستم بدونم هندس فری براش هست که از ماله خودش بهتر باشه از نظر کیفیت صدا می گم اخه من قبلا wداشتم بنظر شما میشه یکی براش بخرم کیفیتش مسله ون بشه تا 30 یا 35 تومن هم باشه مهم نیست یا اینکه کیفیت سخت افزاریش اصلا بده
خولاصه خدا اوزتون بده کمکم کنید من همیشه w میخریدم این اولین pockt pc که خریدم اصلا از صداش رازی نیستم
:blush:میرسی فرهاد جان ما اگه شمارو نداشتیم باید چی کار میکردیم:blush:
ینا که گفتی برایs200هم میشه درسته
یه چیز دیگه هد فونی هست که همون w سونی باشه اما بلوتوس نباشه
اون creative ep-630 مثله w850مخه ادمو تکون میده یا نه
ميگم اين ( کارت مودم دیال آپ برای خط تلفن معمولی )
چطوره ؟
ميگم اين ( کارت مودم دیال آپ برای خط تلفن معمولی )
چطوره ؟
فرهاد راست می گه ، سی اف ت کجا بود؟
مهرداد جان بستگی داره برات واقعاً استفاده داشته باشه یا نه، ولی خوب اگرم داشته باشه، این CF ــه ، شما اکسیم داری!؟