منتخب بازارچه

مشاوره برای خرید لوازم جانبی

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
4
سن
38
محل سکونت
London UK
ميشه يه كم در اين مورد توضيح بديد ؟
من در اين مورد ناشي هستم :happy: ...
اينكه اين مودم روي pda2k يا asus p535 كار ميده يا نه و اينكه اگه نه چه مشكلي ( چه نيازي + توضيح) داره...
من خيلي نياز به همچين چيزي دارم ... امروز ميخواستم بخرم گفتم صبر كنم نظر شما رو بدونم
cf ?....
قربان سی اف یک درگاه مموری هست که روی دستگاه های معدودی ، همچون بعضی اچ پی ها و سری ایکس دل هست. دستگاه شما چنین پورتی نداشته باشه یعنی به هیچ وجه قابل استفاده نیست .
این پورت مثل اس دی می مونه فقط خیلی بزرگ تره
 

emperatour

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2006
نوشته‌ها
461
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
teh
دوستاني كه ميخان ep630 بگيرن تو خريدش شك نكنن كه عاليه و نياز به هدفون گرونتر نداريد. من خودم هم هدفون سري دبليو دارم هم اين كريتيو رو اما كيفيتشون فرق زيادي نداره ولي كريتيو يكم صداش بلندتر فكنم
 

aghaei_erfan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2007
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
لطفا" اگه کسی قاب فابریک برا k-jamسراغ داره بگه.
 

aghaei_erfan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 می 2007
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
دوستان کسی قاب فابریک برای K-JAM سراغ نداره؟
 

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 مارس 2005
نوشته‌ها
1,387
لایک‌ها
154

vahshat2

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2007
نوشته‌ها
173
لایک‌ها
0
محل سکونت
N E V E R H O O D
با سلام به همه بروبچس...
آدم اینجا میترسه پست بزنه... چون یهو یکی میگه اگه صفحه 346565 از ترد شماره 456342 رو میخوندی، جوابتو میگرفتی... آخه آدم گیج میشه اندقر پست و ترد هست و بعدشم آدم میمونه چی سرچ کنه... به هر حال...
من داشتم تو ebay میچرخیدم به که به یه screen-protector برخوردم(کشفی کردم واسه خودم، اخه اونوقتا که ما s200 خریدیم هرچی جز زدیم که چی کار کنیم صفحمون خط نیوفته، گفتن خوب خطش ننداز...) بعد رفتم تو گوگل این لینک رو پیدا کردم...
http://www.boxwave.com/products/cleartouchcrystal/cleartouch-crystal-screen-protector-qtek-s200_1103.htm
البته تو ebay قیمتش 6000 تومن بود اما اینجا گرون تره...
حالا میخواستم بدونم کسی سراغ داره تو ایران از کجا میشه اینا رو تهیه کرد؟؟؟
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
با سلام به همه بروبچس...
آدم اینجا میترسه پست بزنه... چون یهو یکی میگه اگه صفحه 346565 از ترد شماره 456342 رو میخوندی، جوابتو میگرفتی... آخه آدم گیج میشه اندقر پست و ترد هست و بعدشم آدم میمونه چی سرچ کنه... به هر حال...
من داشتم تو ebay میچرخیدم به که به یه screen-protector برخوردم(کشفی کردم واسه خودم، اخه اونوقتا که ما s200 خریدیم هرچی جز زدیم که چی کار کنیم صفحمون خط نیوفته، گفتن خوب خطش ننداز...) بعد رفتم تو گوگل این لینک رو پیدا کردم...
http://www.boxwave.com/products/cleartouchcrystal/cleartouch-crystal-screen-protector-qtek-s200_1103.htm
البته تو ebay قیمتش 6000 تومن بود اما اینجا گرون تره...
حالا میخواستم بدونم کسی سراغ داره تو ایران از کجا میشه اینا رو تهیه کرد؟؟؟

رفیق اینکه تو ایران ریخته که:blush:

همین رمضانی اورچینالشو داره میده 5000 تومان:blush:
 

vahshat2

Registered User
تاریخ عضویت
9 آپریل 2007
نوشته‌ها
173
لایک‌ها
0
محل سکونت
N E V E R H O O D
رفیق اینکه تو ایران ریخته که:blush:

همین رمضانی اورچینالشو داره میده 5000 تومان:blush:
ایول یعنی این همه خط و خوش روی گوشیم رو میتونستم جلوگیری کنم... واقعن که... ببینم حالا میشه آدرس ترد اونجایی که راجب آقای رمضانی نوشته رو بهم بدین...مرسی...
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
ایول یعنی این همه خط و خوش روی گوشیم رو میتونستم جلوگیری کنم... واقعن که... ببینم حالا میشه آدرس ترد اونجایی که راجب آقای رمضانی نوشته رو بهم بدین...مرسی...

یه سرچ کنی بخدا شماره شناسنامه رمضانی هم تو این فروم وجود داره:blush:

علائدین -طبقه همکف - 7-8 مغازه سمت راست:)
 

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,161
لایک‌ها
3
محل سکونت
آبادان
آقا من اين تايتن خودمو كه خريدم ( از سوئد) يه اسكرين پروتكتور توي جعبش داشت . فكر كنم توي ايران فروشندگان شريييييفففففف! ميزنن تو گوشش... :( يه نمونه جينگولي ! هم هست ( تو پايتخت ميدن 10 هزار تومن!) مارك دوپاد هست و توي يه جعبه هستش و يه كاتالوك مقواييه 1 صفحه اي شيك هم داره و البته انصافا بايد بگم از پروتكتور من خيلي سفت و محكم تر هستش. چون مقايسه كردم ميگم وگرنه اين قيمت خيلي زياده.
ضمنا خواهش ميكنم از دوستان يه gps بلوتوث با قيمت مناسب كه ايران هم گير بياد معرفي كنن. البته ميدونم قبلا در اين مورد صحبت شده ولي ميخواستم اطلاعات جديد داشته باشم. مرسي
 

A.GH.N

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2007
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
115
محل سکونت
USENET
سلام
دوستان كسي ماژول GSM نخريده يا اطلاعاتي در موردش نداره؟!
من اكزيم دارم و مي خوام (يني بايد!) گوشي فعليم رو رد كنم. حالا موندم برم اين قطعه رو تهيه كنم يا يه گوشي ديگه بگيرم يا ...
از اكزيم خيلي راضيم و فكرش كه دو تا دستگاه همش همراهم باشه غير قابل تحمله!
به نظرتون چي كار كنم؟!
 

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,783
لایک‌ها
15
سن
38
محل سکونت
Tehran
سلام
دوستان كسي ماژول GSM نخريده يا اطلاعاتي در موردش نداره؟!
من اكزيم دارم و مي خوام (يني بايد!) گوشي فعليم رو رد كنم. حالا موندم برم اين قطعه رو تهيه كنم يا يه گوشي ديگه بگيرم يا ...
از اكزيم خيلي راضيم و فكرش كه دو تا دستگاه همش همراهم باشه غير قابل تحمله!
به نظرتون چي كار كنم؟!
من فکر می کنم این کار پردردسر باشه؛و توصیه می کنم که راه حل دیگری رو انتخاب کنید؛دوستانی که تجربه دارن حتما" راهنمایی می کنن؛
 

A.GH.N

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2007
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
115
محل سکونت
USENET
من فکر می کنم این کار پردردسر باشه؛و توصیه می کنم که راه حل دیگری رو انتخاب کنید؛دوستانی که تجربه دارن حتما" راهنمایی می کنن؛
ممنون
فك كنم بايد بي خيالش شم
 

nephew

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
149
لایک‌ها
1
سلام
دوستان كسي ماژول GSM نخريده يا اطلاعاتي در موردش نداره؟!
من اكزيم دارم و مي خوام (يني بايد!) گوشي فعليم رو رد كنم. حالا موندم برم اين قطعه رو تهيه كنم يا يه گوشي ديگه بگيرم يا ...
از اكزيم خيلي راضيم و فكرش كه دو تا دستگاه همش همراهم باشه غير قابل تحمله!
به نظرتون چي كار كنم؟!
سلام آقا،
من خودم قبلا دنبال اين ماژول بودم.
ولي بعد يه خورده فكر به اين نتيجه رسيدم كه:
نميشه بدون هندزفري از اكسيم به عنوان گوشي استفاده كرد
كلي نرم افزار بايد بريزيم كه تبديل به فون درست حسابي شه
تازه ميزان آنتن دهي ماژول هم معلوم نيست و كيفيتي كه با اكسيم پيدا ميكنه
باتري 1100 اكسيم جواب فون رو نميده با اين CPU و LCD
ويبره هم نداره
 

MR.BEAN

Registered User
تاریخ عضویت
17 می 2007
نوشته‌ها
224
لایک‌ها
1
محل سکونت
زير خط فقر
سلام آقا،
من خودم قبلا دنبال اين ماژول بودم.
ولي بعد يه خورده فكر به اين نتيجه رسيدم كه:
نميشه بدون هندزفري از اكسيم به عنوان گوشي استفاده كرد
كلي نرم افزار بايد بريزيم كه تبديل به فون درست حسابي شه
تازه ميزان آنتن دهي ماژول هم معلوم نيست و كيفيتي كه با اكسيم پيدا ميكنه
باتري 1100 اكسيم جواب فون رو نميده با اين CPU و LCD
ويبره هم نداره
قيمتش چند بود gsm رو مي گم (ام600 خريدي بالا خره . پشيمون نيستي axim رو فروختي)
كسي قيمت مموري
sd 4gig or 6gig or 8gig
cf 8gig or 4gig

داره sd سرعت بالا نمي خوام
 
بالا