• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید نوت۳

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عزیز من الان با نوت 3 دارم پست میدم. دو ماهه دارمش هیچ مشکلی نداشتم. اون قطعی وای فای هم مشکل گوشی نیست. سامسونگ اومده یه ویژگی گذاشته واسه گوشی که کاربران خیر سرشون همیشه سریعترین کانکشن اینترنت در اختیارشون باشه. به اینصورت که اگه گوشی حط کرد سرعت وای فای اومدا پایین به طور خودکار قطع میکنه وای فای رو وصل میشه به اینترنت 3g . تنها کاری که دوستان باید بکنند واسه حل کردن این قضیه اینه که تیک این امکان رو توی تنظیمات advanced وای بای بردارن.البته مشکل باتری بسیار شایع هست توی این گوشی که به عنوان مثال گوشی خود من اون اولا یه دبعه خاموش میشد و دیگه روشن نمیشد. رفتم به فروشگاهی که گرفته بودمش و یکی از معتبر ترین های اصفهانه، بدون هیچ پرسشی تست کرد گوشی رو و سریعا یه باتری نو انداخت روش. با این که گوشی گارانتی هم نبود و کاملا رایگان. تا الان هم هیچ مشکلی نبوده خداروشکر
ممنون از لطفتون
فقط مدلی که داری الانه چیه و باطری قدیمیو جدیدش ساخت کجاست؟
ممنون .

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان ممنون
الان توی جای داشتم نظرات دوستانیو میخوندم اینو دیدم که همین امروزم نوشته بود میخوام بدونم نظره شما چیه آیا راست گفته؟
اینم متنش:
اما مهمترین نکته که باید بگم اینه که این مدل یعنی N9005فقط برای اروپا و امریکاییهاست و اگه به ایران بیاد و بخواید بخرید؛اولا بدون گارانتی و ضمانت خواهد بود و دوما باید ROOT کنید یعنی چیزی مثل JAIL BREAK سیستم عامل iOS که به دستگاه اسیب میرسونه وممکنه باتریش ضعیف تر بشه یا بعضی از برنامه هارو باز نکنه.مثلا یکی از فامیلامون xperia Z رو root کرده بود و دوربینش کار نمیکرد.
در کل باید بگم N9000بهتره.موفق باشد...

دوستان منتظر نظراتتون هستم.
مرسی.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان ممنون
الان توی جای داشتم نظرات دوستانیو میخوندم اینو دیدم که همین امروزم نوشته بود میخوام بدونم نظره شما چیه آیا راست گفته؟
اینم متنش:
اما مهمترین نکته که باید بگم اینه که این مدل یعنی N9005فقط برای اروپا و امریکاییهاست و اگه به ایران بیاد و بخواید بخرید؛اولا بدون گارانتی و ضمانت خواهد بود و دوما باید ROOT کنید یعنی چیزی مثل JAIL BREAK سیستم عامل iOS که به دستگاه اسیب میرسونه وممکنه باتریش ضعیف تر بشه یا بعضی از برنامه هارو باز نکنه.مثلا یکی از فامیلامون xperia Z رو root کرده بود و دوربینش کار نمیکرد.

مرسی.

روت که فکر نمیکنم نیاز داشته باشه و بدون روت هم مشکلی نخواهد داشت
در ضمن وسیله اندرویدی روت شده اندرویدی به نظر من بهتر از روت نشدست و مشکل نداره.
در آخر با نظر ایشون مخالفم و به نظرم 9005 بهتره

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان ممنون
اینم متنش:

مرسی.

گوشی بنده n9005 است و سفارش امارات. خودت این صفحه را ببین به اسامی کشورهایی که رام ها براشون توزیع شده نگاه کن: http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=SM-N9005&pcode=0#firmware دیگه بقیه صحبتاشم معلومه چه قدر اعتبار داره دیگه :دی

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام
ممنون بابت همه راهنماییاتون.
والا امروز رفتم مرکز موبایل ایران پایینتر از بورس تهران.
کلی گشتم یجا نوت۳ مدل۹۰۰۵داشت رپلمپ بود روی پرچسبش زده بود ساخت ویتنام بازش که کرد روی باطریشم زده بود ویتنام روی شارژ زطه بود چین.
خلاصه بعد از اینکه بازش کرد دیدم سفیده بهش گفتم مشکی میخوام فروشنده هم مشکلی نداشت ولی گفت مشکیشو باید برم بیارم برات بعد از نیم ساعت یدونه آورد مثلا پلمپ بود تابلو بود که لیبل زده بودن بهش گفتم قبول نکرد خلاصه بازش کرد رو لیبل گوشی زده بود کره روی لیبل جعبه هم زده بود کره. روی باطری زده بود ژاپن بسفارش کره منم کلی حال کردم ولی خب مشکوک بود که کره باشه بعد گفتم برو توی فلان شایت آی می گوشیو بزنیم ببینیم اصله کرده هست یا نه اونم رفت ولی کدو قبول میکرد ولی داستان داشت مشخصاتو نشون نمیداد.
سرتونو درد نیارم گفتش توی فاکتور مینویسم که اصله کره هست و۴۸ساعت مهلت تست میدم منم قبول کردم بعد آخره کار قبله اینکه پولو بدم ستاره مربع ۶مربع رو زدم دیدم اصلا آی میه گوشی با لیبل پشت و لیبل روی کارتن نمیخوند منم پسش دادم خودشم مونده بود.
خدا رحم کرد بمن.
شما میگید از کجا برم بگیرم بهم نندازن کلافه شدم خدایی.
ممنون از همه.

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
دوستان سلام
ممنون بابت همه راهنماییاتون.
والا امروز رفتم مرکز موبایل ایران پایینتر از بورس تهران.
کلی گشتم یجا نوت۳ مدل۹۰۰۵داشت رپلمپ بود روی پرچسبش زده بود ساخت ویتنام بازش که کرد روی باطریشم زده بود ویتنام روی شارژ زطه بود چین.
خلاصه بعد از اینکه بازش کرد دیدم سفیده بهش گفتم مشکی میخوام فروشنده هم مشکلی نداشت ولی گفت مشکیشو باید برم بیارم برات بعد از نیم ساعت یدونه آورد مثلا پلمپ بود تابلو بود که لیبل زده بودن بهش گفتم قبول نکرد خلاصه بازش کرد رو لیبل گوشی زده بود کره روی لیبل جعبه هم زده بود کره. روی باطری زده بود ژاپن بسفارش کره منم کلی حال کردم ولی خب مشکوک بود که کره باشه بعد گفتم برو توی فلان شایت آی می گوشیو بزنیم ببینیم اصله کرده هست یا نه اونم رفت ولی کدو قبول میکرد ولی داستان داشت مشخصاتو نشون نمیداد.
سرتونو درد نیارم گفتش توی فاکتور مینویسم که اصله کره هست و۴۸ساعت مهلت تست میدم منم قبول کردم بعد آخره کار قبله اینکه پولو بدم ستاره مربع ۶مربع رو زدم دیدم اصلا آی میه گوشی با لیبل پشت و لیبل روی کارتن نمیخوند منم پسش دادم خودشم مونده بود.
خدا رحم کرد بمن.
شما میگید از کجا برم بگیرم بهم نندازن کلافه شدم خدایی.
ممنون از همه.

خخخخ :))))
از ديجيكالا يا ال ديجيتال بگير به نفعت هست.حد اقل اين دردسرارو نداره.
تهران رو نميدونم،ولي شيراز 2-3تا مغازه بيشتر نيست كه قابل اعتماد هستن.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اوه اوه علاءالدین؟! اونم برای خریدن نوت 3؟ اصلا این اشتباهو نکنی که بازار پر شده از نوت 3های سفارش اروپا و آنلاک شده و غیره. دیجی کالا خوبه؛ ولی من از shadow.pro تو انجمن بازارچه خریدم. خداییش خیلی گوشی خوبی بهم داد. یک این که Made In Korea است (هم باطری و هم خود گوشی). دو این که سفارش خاورمیانه است (گوشی های سفارش اروپا احتمال لاک شدنشون مخصوصا با آپدیت به آندروید کیت کت هست). سوم و مهمتر از همه این که خود N9005 هست نه از این ورژن های آنلاک شده اپراتورهای خارجی. قیمتاشونم خوبه.

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یادم رفت عکسم گرفتم از پشتش
uploadfromtaptalk1389641411019.jpg
اینم عکسی که از آی میه خوده گوشی گرفتم:
esuzujup.jpg

راستی یه سایت معتبر بهم معرفی میکنیدتا با وارد کردن آی می بگه که گوشی ساخت کجاست؟
ممنونم.

feshfeshe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس این عکسهارو چطور گذاشت بگیری ؟

Last edited:

feshfeshe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
اوه اوه علاءالدین؟! اونم برای خریدن نوت 3؟ اصلا این اشتباهو نکنی که بازار پر شده از نوت 3های سفارش اروپا و آنلاک شده و غیره. دیجی کالا خوبه؛ ولی من از shadow.pro تو انجمن بازارچه خریدم. خداییش خیلی گوشی خوبی بهم داد. یک این که Made In Korea است (هم باطری و هم خود گوشی). دو این که سفارش خاورمیانه است (گوشی های سفارش اروپا احتمال لاک شدنشون مخصوصا با آپدیت به آندروید کیت کت هست). سوم و مهمتر از همه این که خود N9005 هست نه از این ورژن های آنلاک شده اپراتورهای خارجی. قیمتاشونم خوبه.
دوست عزیز شما پلمب تحویل گرفتین حتما؟ هر گوشی بخوام پلمب میدن؟ چون من خیلی حساسم رو این نکته و اینکه چند خریدی؟
مرسی.
-------
@ استارتر:
دوست عزیز به نظر من هم نوت 9005 بهتره و سعی کن از جای معتبر بگیری و به خرده فروش ها زیاد اطمینان نکن. (نظر شخصی)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوست عزیز شما پلمب تحویل گرفتین حتما؟ هر گوشی بخوام پلمب میدن؟ چون من خیلی حساسم رو این نکته و اینکه چند خریدی؟
مرسی.

بله پلمب بود. خودم هم خیلی حساس بودم و قبلش تاکید کردم بهشون. شما هم قبلش سوال کنید ازشون.
من 1880 خریدم که یه 20 تومنی هم هزینه باربری شد.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بله پلمب بود. خودم هم خیلی حساس بودم و قبلش تاکید کردم بهشون. شما هم قبلش سوال کنید ازشون.
من 1880 خریدم که یه 20 تومنی هم هزینه باربری شد.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ممنون. بله من تو تاپیک خودشون پرسیدم گفت پلمب تحویل میدن. خواستم مطمئن بشم چون من همونطور که گفتم خیلی خیلی حساسم رو این نکته.
یعنی در مجموع در اومد 1900؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ممنون. بله من تو تاپیک خودشون پرسیدم گفت پلمب تحویل میدن. خواستم مطمئن بشم چون من همونطور که گفتم خیلی خیلی حساسم رو این نکته.
یعنی در مجموع در اومد 1900؟

بله تقریبا یه ۲۰-۳۰ تومنی زیر قیمت بازار اون موقع تموم شد برام. الان ارزونتر شده البته (آخرین قیمت خودشون ۱۸۰۰ بود اگه اشتباه نکنم).

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام
امروز رفتم یجا گفت مدل ۹۰۰۵مشکی۳۲گیگ با ۴۸ساعت مهلت تست بهم میده قیمتشم گفت۱۹۱۵تومن.
فقط یچیزی پشتش اینطور لیبل داشت مید بای سامسونگ خالی!!!!یعنی کجایی؟
uploadfromtaptalk1389799866145.jpg

بهش گفتم این عکسو میگیرم میبرم یکی از دوستام اگه تایید کرد میخوامش البته پلمپشو نه اینو دقیق.
حالا نظره اساتید چیه؟
ممنون از دوستان

feshfeshe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام
امروز رفتم یجا گفت مدل ۹۰۰۵مشکی۳۲گیگ با ۴۸ساعت مهلت تست بهم میده قیمتشم گفت۱۹۱۵تومن.
فقط یچیزی پشتش اینطور لیبل داشت مید بای سامسونگ خالی!!!!یعنی کجایی؟
مشاهده پیوست 520308

بهش گفتم این عکسو میگیرم میبرم یکی از دوستام اگه تایید کرد میخوامش البته پلمپشو نه اینو دقیق.
حالا نظره اساتید چیه؟
ممنون از دوستان

سلام made by samsung فکر میکنم چین هستش دوست عزیز ...

mohamadfalah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از شما
ساخت ویتنام هم داشت.پس امروز اگه خدا بخواد میرم همون ویتنامو میگیرم.
ممنون.

بالا