• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
کارت گرافیکم هم جی تی ZOTAC1meg 220 که تازگی 90 تومان پولشو دادم الان سیستمم رم4 سی پی یو 5700 ومادربرد گیگا p41td3p الان وقتی بازی مکنم مثلا call8 اوالاش خوبه ولی بعد یک مدتی چند روز که از نصب ویندوز و بازی میگذره شروع می کنه یواش یواش بازی رو میگیره و رها میکنه به همین خاطر میخواستم سی پی یو و مادربرد را عوض کنم بگید مشکل از کجاست یکی میگه از کارت گرافیکته یکی میگه سی پی ییو ته دوستم با گرافیک 8400gt512 gefors بازی میکنه راحت البته سی پی او i3 560 است چی کار کنم ؟؟

دوست عزیز برای بازی در سطح COD8 بهتره شما پردازنده 4 هسته ای یا دو هسته ای سریعتر داشته باشید . ضمنا کارت گرافیک شما مناسب بازی در سطح COD8 نیست.
هزینه ای که میتونید بکنید رو بفرمایید تا راهنماییتون کنم.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
تا حدی مثالتون درست ه . اما مثل این میمونه که شما یک ماشین لوکس قدیمی رو بخواین با یک ماشین جدید مقایسه کنید.این دیگه عملا سلیقه همه رو پوشش نمیده و افراد خاصی به این سبک انتخاب علاقه مند هستند.
بحث دیگه ای که وجود داره قبلا هم اشاره کردم . رم به شکل 3 تایی باید مورد استفاده قرار بگیره. یعنی کارایی 1366 رو شما عملا باید با چیدمان سه تایی رم داشته باشید که خودش یک افزایش هزینه است.
به نظرم با توجه به استفاده شما سندی بریجها کاملا کفایت کننده است . شما میتونید با هزینه 1366 یک گزینه جذاب و به روزتر و هم قیمت 1366 یه سندی بریج خوب تا عالی داشته باشید.
مثلا مادبردهای سری Z که میتونید با استفاده از SSD ها سیستم رو در خیلی از موارد به صورت محسوسی سریعتر کنید.
سلام عزیز دل ، از این که مرحمت کردید جواب دادید ممنون ، من سعی کردم این چند روز مقداری دیدمو بازتر کنم و به بررسی چندتا از مادربردهای 1155 پرداختم ، اولین موردی که نظرمو جلب کرد و بهش توجه نکرده بودم این بود که اینتل هم مثل amd تو این سری کنترلر رمها رو به داخل cpu منتقل کرده و عملاً fsb رو حذف کرده ، فکر کنم سری 1366 هم مثل سری های قدیمی 775 دارای پل شمالی و fsb هست لذا باید قانونن یه کم سنگینتر و با چابکی کمتری کار کنه شما نظرتون چیه آیا این موضوع صحت داره . موضوع دوّم که برام جذابیت ایجاد کرد وجود هسته گرافیکی تو بعضی از مدلهای 1155 بود که حتی در پردازش گرافیکی از بعضی از کارت گرافیکهای مستقل ( مثل 5450 ) قویتر عمل می کنه . البته اونجوری که من فهمیدم مادربرد باید این گرافیکو ساپورت کنه و خروجی های لازمو بهش بده درسته ؟ در این مدّت چندتا مادربرد هم بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که قید 1366 رو بزنم ( خدائیش برام سخته ) حالا از شما خواهشی دارم ، لطفا با توجه به قطعات موجود من ( هزینه ملاک نیست ولی دوست دارم متناسب با کارآیی هزینه کنم ) بهترین مادربرد و cpu موجود تو رده 1155 رو بهم معرفی بفرمائید . رم : corsair 1600 cl9 ( اگر اسپلشو درست نوشته باشم ) ، کار گرافیک 512 ati 4830 ( فکر کنم کفایت کنه ) ، هارد 1- ssd 64 kingmax sata3 2- seagate 1tb - پوور هم 885 green .

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون که پاسخ دادید از انجمن خوبتون و همچنین مدیریتتون تشکر اگه میشه بفرمایید این چیهCOD8 ومن باید چطور وبا چه برندی گرافیک تهیه کنم اسمو مشخصات به atiهم علاقمندم ودوم اینکه هزینه چیزی باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب از سی پی یو و مادر بردم بگید که چی بخرم خودم علاقه شدیدی به مین ایسوز دارم ولی تو بازار ما ارومیه گیگا زیاده و مگن ایسوز خرابی زیاد داشته وگارانتیشم بده ولی گیگا اوازنگ با 3 سال نمایندگی داره اینجا یه مثله دیگه به فروشگاههای مجازی هم زیاد اعتماد ندارم چندین بار قول تبلیغاتشونو خوردم و خرید معمولی کردم ولی هیچ وقت اون چیزی نشد که تو تبلیغ نشون داده بودن شهرهای کوچیک هم این نوع دردسرهارو داره من از ارومیه هستم چی کار کنم عزیز پاورم 480 واته قدیمیه باید اونم عوض کنم من خیلی حساسم میخوام سیستمم واقعا مچ باشه وبا اخرین توان کار کنه نه که گرون قیمت باشه یک سیستم تمیز وروبهراه باشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم دست خودم نیست تو خرید همه چیز وسواسم از مقدمه اول شما هم در مورد سخت افزار خیلی خوشم اومده تا حالا چنین مقدمه ای توجه همو تو هیچ کجا جلب نکرده بود ماها وقتی میخواهیم چیزی بخریم از یک فروشنده یا اهل فن همیشه میپرسیم کدوم بهتره که این اشتباهه همین تور که شما گفته بودین تشکر:)

Last edited:

farzadnapelon

Registered User
لایک‌ها
1
مشاوره برای خرید مادربورد مهم فوری
دوست عزیز می خواستم یه مادربورد برای من پیشنهاد کنی شرایط مادربورد هم میخوام که amd باشه
ساتا 3(6gb) داشته باشه .
usb 3 داشته باشه .ddr3 باشه .
باسش 1500 بالا باشه و قیمتش بین 150 تا 180 باشه و اگه یکم اینور انور باشه هم عیبی نداره و ram سازگار با آن رو هم بنویسین
کارت گرافیک nvida خور باشه و اگه ati هم بود عیب نداره اما ترجیحاً nvida باشه
کمپانی های سازنده آن به ترتیب الو یت اینطوری باشه
الویت اول giga
الویت دوم asus
الویت سوم asrok
الویت چهارم msi
,.....
وفروشگاه هایی که در تهران می تونم از اون ها خریداری کنم رو بگین و آبا جمعه ها باز هستن چون من از شهرستان می آیم

:questionm اگه کمکم کنین واقعاً ازتون ممنونم
فرزاد ناپلیون

Last edited:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام حاجی جان ... آقا ما ارادتمندیم :دی
قربان خدمتت عرض و درز کنم که من مدتهاست از این داستان کامپیوتر خارج شدم و مجبورم دست به دامنت بشم ...
یه زحمت می کشی یه پکیج کامل سیستم کامپیوتری تا حداکثر سقف 1200 برام لیست بدی ... از خجالتت در می ام :دی
برای کارای گرافیکی سنگین می خوام قوی باشه ...

I-IAMID

Registered User
لایک‌ها
16
من یه مادربرد و پردازنده تا حداکثر 270 میخوام
الان AMD X4 B40
ASROC 870EXTERM
دارم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام عزیز دل ، از این که مرحمت کردید جواب دادید ممنون ، من سعی کردم این چند روز مقداری دیدمو بازتر کنم و به بررسی چندتا از مادربردهای 1155 پرداختم ، اولین موردی که نظرمو جلب کرد و بهش توجه نکرده بودم این بود که اینتل هم مثل amd تو این سری کنترلر رمها رو به داخل cpu منتقل کرده و عملاً fsb رو حذف کرده ، فکر کنم سری 1366 هم مثل سری های قدیمی 775 دارای پل شمالی و fsb هست لذا باید قانونن یه کم سنگینتر و با چابکی کمتری کار کنه شما نظرتون چیه آیا این موضوع صحت داره . موضوع دوّم که برام جذابیت ایجاد کرد وجود هسته گرافیکی تو بعضی از مدلهای 1155 بود که حتی در پردازش گرافیکی از بعضی از کارت گرافیکهای مستقل ( مثل 5450 ) قویتر عمل می کنه . البته اونجوری که من فهمیدم مادربرد باید این گرافیکو ساپورت کنه و خروجی های لازمو بهش بده درسته ؟ در این مدّت چندتا مادربرد هم بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که قید 1366 رو بزنم ( خدائیش برام سخته ) حالا از شما خواهشی دارم ، لطفا با توجه به قطعات موجود من ( هزینه ملاک نیست ولی دوست دارم متناسب با کارآیی هزینه کنم ) بهترین مادربرد و cpu موجود تو رده 1155 رو بهم معرفی بفرمائید . رم : corsair 1600 cl9 ( اگر اسپلشو درست نوشته باشم ) ، کار گرافیک 512 ati 4830 ( فکر کنم کفایت کنه ) ، هارد 1- ssd 64 kingmax sata3 2- seagate 1tb - پوور هم 885 green .

نظر من روی این برد : Maximus IV GENE-Z/GEN3 Asus
+ این پردازنده : Core i7-2600K

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممنون که پاسخ دادید از انجمن خوبتون و همچنین مدیریتتون تشکر اگه میشه بفرمایید این چیهCOD8 ومن باید چطور وبا چه برندی گرافیک تهیه کنم اسمو مشخصات به atiهم علاقمندم ودوم اینکه هزینه چیزی باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب از سی پی یو و مادر بردم بگید که چی بخرم خودم علاقه شدیدی به مین ایسوز دارم ولی تو بازار ما ارومیه گیگا زیاده و مگن ایسوز خرابی زیاد داشته وگارانتیشم بده ولی گیگا اوازنگ با 3 سال نمایندگی داره اینجا یه مثله دیگه به فروشگاههای مجازی هم زیاد اعتماد ندارم چندین بار قول تبلیغاتشونو خوردم و خرید معمولی کردم ولی هیچ وقت اون چیزی نشد که تو تبلیغ نشون داده بودن شهرهای کوچیک هم این نوع دردسرهارو داره من از ارومیه هستم چی کار کنم عزیز پاورم 480 واته قدیمیه باید اونم عوض کنم من خیلی حساسم میخوام سیستمم واقعا مچ باشه وبا اخرین توان کار کنه نه که گرون قیمت باشه یک سیستم تمیز وروبهراه باشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم دست خودم نیست تو خرید همه چیز وسواسم از مقدمه اول شما هم در مورد سخت افزار خیلی خوشم اومده تا حالا چنین مقدمه ای توجه همو تو هیچ کجا جلب نکرده بود ماها وقتی میخواهیم چیزی بخریم از یک فروشنده یا اهل فن همیشه میپرسیم کدوم بهتره که این اشتباهه همین تور که شما گفته بودین تشکر:)

cod8 همون call8 ه.
به طور متوسط شما به همچین سیستمی نیاز دارید . فقط قیمت نپرسید.
Phenom II 840 x4
Asrock 870 Icafe R2.0
Vga 6770 1GB Sappahire
Ram 2*4 Kingmax 1333
Power 650W Xfx
راجب مین گیگا هم فرمودید . اما باور کنید من خیلی آشناییت با این مدلهای مختلفش ندارم وگرنه راهنمایتتون میکردم . سایر دوستان اگر کمکتون کنند بهتره در مورد برد.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مشاوره برای خرید مادربورد مهم فوری
دوست عزیز می خواستم یه مادربورد برای من پیشنهاد کنی شرایط مادربورد هم میخوام که amd باشه
ساتا 3(6gb) داشته باشه .
usb 3 داشته باشه .ddr3 باشه .
باسش 1500 بالا باشه و قیمتش بین 150 تا 180 باشه و اگه یکم اینور انور باشه هم عیبی نداره و ram سازگار با آن رو هم بنویسین
کارت گرافیک nvida خور باشه و اگه ati هم بود عیب نداره اما ترجیحاً nvida باشه
کمپانی های سازنده آن به ترتیب الو یت اینطوری باشه
الویت اول giga
الویت دوم asus
الویت سوم asrok
الویت چهارم msi
,.....
وفروشگاه هایی که در تهران می تونم از اون ها خریداری کنم رو بگین و آبا جمعه ها باز هستن چون من از شهرستان می آیم

:questionm اگه کمکم کنین واقعاً ازتون ممنونم
فرزاد ناپلیون
به برد Asrcok 870 EX3 R2.0 یه نگاه بنداز.اگر خوشت نیومد بگو برد دیگه ای معرفی کنم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام حاجی جان ... آقا ما ارادتمندیم :دی
قربان خدمتت عرض و درز کنم که من مدتهاست از این داستان کامپیوتر خارج شدم و مجبورم دست به دامنت بشم ...
یه زحمت می کشی یه پکیج کامل سیستم کامپیوتری تا حداکثر سقف 1200 برام لیست بدی ... از خجالتت در می ام :دی
برای کارای گرافیکی سنگین می خوام قوی باشه ...
سلام.
والا با قیمت امروز من توصیه میکنم قید سیستم قوی رو بزنی . وگرنه به کمتر از 1800 اینا فکر نکن :دی

farzadnapelon

Registered User
لایک‌ها
1
به برد Asrcok 870 EX3 R2.0 یه نگاه بنداز.اگر خوشت نیومد بگو برد دیگه ای معرفی کنم.

دوست عزیز لطفاً قیمت کالا و یه لینک بدید من مشخصاتش رو ببینم چون هیچ سایت ایرانی پیدا نکردم و آیا این در بازار موجود است و میشه به راحتی پیدا کرد

:D

Last edited:

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام اقای مدیر اگه میشه 1 مادربرد ترجیحا ایسوز نشد گیگا تا 200 تومان یو اس بی 3 وسوکت1155 که ای 3 و ای 5 رو واسه بازی حال بده 2 سی پی یو ای 5 تا 350 تومان و3 گرافیک ایسوز اتیای نشد گیگا دایرکس 11 به بعد باشه تا 200 تومان مارکهای دیگرو نمی تونم پیدا کنم رم الان 4 پاتریوت دارم میخوام بازی کنم نه امسال سال بعد وچند سال بعد قطعات مچ شده باشن اخرین توان کار کنن قربون شما برم چند تومان چندر گاز اینور و اون ور مشکل نیست در ضمن الان مادربردم 775 گرافیکو بعد اینکه گفتین میرم میخرم الان به این مادر بردم میخوره و فردا به 1155 هم میخوره چند روز دیگه حال گیری نشه؟اگه میشه به دقت بخونین و هموشو جواب بدین تشکر میکنم

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام.
والا با قیمت امروز من توصیه میکنم قید سیستم قوی رو بزنی . وگرنه به کمتر از 1800 اینا فکر نکن :دی
عجب حالا عنایت می کنی حاجی با همون یکو هشتصد یه سری چیزایی رو معرفی کنی ؟
بعد الان هارد وسترن بلک تو بازار گیر می آد ؟
کارت صدای حرفه ای و یا نیمه حرفه ای مجزا با 6 خروجی چی رو معرفی می کنی ؟

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
عجب حالا عنایت می کنی حاجی با همون یکو هشتصد یه سری چیزایی رو معرفی کنی ؟
بعد الان هارد وسترن بلک تو بازار گیر می آد ؟
کارت صدای حرفه ای و یا نیمه حرفه ای مجزا با 6 خروجی چی رو معرفی می کنی ؟

intel core i5 2500k 400t or core i7 2600k 580t
biostar tp67xe 215t or asrock z68 extreem3 gen3 230t
g.skill 1600 cl8 8gb 140t
samsung f3 500gb 185t
sapphier 6950 2gb 410t
teac 24x sata 35t
green magnum2 60t
green 685b 165t
+50 mouse -keyboard

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظر من خرید پردازنده های amd بهترین انتخابه
amd a6-3650 حدود 180 تومانه. تو بازی ها از core i7 هم جلو زده

hawx2.jpg

همراه خودش چیپ گرافیکی radeon 6530 داره

amd-vision.jpg

جالبه قیمت کارت گرافیک رادئون 6450 حدود 70 تومانه

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام اقای مدیر اگه میشه 1 مادربرد ترجیحا ایسوز نشد گیگا تا 200 تومان یو اس بی 3 وسوکت1155 که ای 3 و ای 5 رو واسه بازی حال بده 2 سی پی یو ای 5 تا 350 تومان و3 گرافیک ایسوز اتیای نشد گیگا دایرکس 11 به بعد باشه تا 200 تومان مارکهای دیگرو نمی تونم پیدا کنم رم الان 4 پاتریوت دارم میخوام بازی کنم نه امسال سال بعد وچند سال بعد قطعات مچ شده باشن اخرین توان کار کنن قربون شما برم چند تومان چندر گاز اینور و اون ور مشکل نیست در ضمن الان مادربردم 775 گرافیکو بعد اینکه گفتین میرم میخرم الان به این مادر بردم میخوره و فردا به 1155 هم میخوره چند روز دیگه حال گیری نشه؟اگه میشه به دقت بخونین و هموشو جواب بدین تشکر میکنم

رمتون DDr2 ه یا DDR3?

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا