بودجه اتون رو برای قطعات بگید من راهنماییتون کنم.
حدود 1100 فقط كيس
بودجه اتون رو برای قطعات بگید من راهنماییتون کنم.
خوب نیست.
کل بودجه ای که برای کیس در نظر گرفتی چقدره؟
حدود 1100 فقط كيس![]()
Asus M5A97 Pro
Phenom II x4 -850
King Max 2G
H.D.D 500G
VGA:XFX GT - 240 Ram 1G DDR 5
Power Green 530A
فدات شم این سیستم برای بازی نسبتا چطوره . و چه قیمت در میاد ؟ اگر شما بودی چه تغیراتی توش میدادی؟
مادربردهایی که خروجی گرافیک دارند پورت ها رو دارند . روشون چیزی نصب نمیشه از پیش نصب شده است.
اگر شما یه خروجی HDMI / DVI داشته باشی مثلا میتونی به 2 مانیتور وصل کنی و یا یکیشو استفاده کنی. بلااستفاده بمونه هم مشکلی نیست . چیز خاصی نمیشه.
کارت گرافیک هم که شما بگیری دیگه عملا پورتهای گرافیکی مادربرد به کارت نمیاد .
سلام دوستان ، من یه سوال خدمت شما دارم ، من اگر مادربرد با سوکت 1366 بگیرم بهتره یا 1155 ، البته میدونم فوری جواب خواهید داد 1155 چون بروزتره ، پردازندش گرافیک مجتمع داره و . . . ، اینارو می دونم ، مسئله اینجاست که 1- من به بعضی از مادربردهای 1366 علاقه شدید دارم ( مثل Asus Rampage III Extreme Black Edition ) و هر چی سرچ می کنم مادربردی به زیبایی ، امکانات و کلاس کاری برا سوکت 1155 نمی بینم . ( اگر کسی سراغ داره بگه ) 2- من کاملاً مصرف کننده هستم و تا قطعاتم نپکه ( کلمه بهتر گیر نیاوردم) اونو ارتقاء و تعویض نمی کنم ( اهل اورکلاک نیستم ، وقت بازی تقریبا ندارم :blink: ) 3- چونکه داره نسل 1366 منقرض میشه حتی مادربردها و پردازشگرای اونو ( حتی بالاترینشونو ) میشه با قیمت مناسب بصورت تمیز و دست دوّم گیر آورد . حالا دقیقاً سوالم اینه که بهتر نیست من یه سیستم فوق العاده 1366 بگیرم و قید 1155 ( که شاید با رده مشابه خودش تو 1366 حداکثر 5 درصد بهتره )بزنم .
برای پاسخ گرفتن عجول نباشید دوست عزیز.
من حوصله داشتم و خوندم .
یه چیزی هست ها .
اونم اینه که به هر حال 1366 چندین دردسر داره که 1155 نداره.
مهترینش رمشه که trip channel باشه . اون خودش یک هزینه است.
مشکل بعدیش اینه که در صورت بروز مشکل با توجه به نسل عقبتر بودنش باعث ایجاد مشکلاتی در پشتیبانیش میشه. چه در رم ، چه مین و چه پردازنده.
بحث بعدی سر مصرف برق هست که سندی بریجها به شکل بهینه ای مصرف رو کاهش دادن . این در ایوی بریج ها هم ادامه پیدا میکنه.
ولی
به هر حال کلاس 1366 با سندی بریجها مقایسه نمیشه برای استفاده از پردازش گرافیک موازی حرفه ای و ... . شما در حقیقت باید سوکت 1366 رو با سوکت 2011 مقایسه کنی . که طبیعتا میبینی هر چی تو 1366 بوده نسخه ی جذابتر و به روزترش تو سوکت 2011 هم هست . ولی خوب بحث هزینه کلا یکم تو این داستان اذیت کننده است.
تا حدی مثالتون درست ه . اما مثل این میمونه که شما یک ماشین لوکس قدیمی رو بخواین با یک ماشین جدید مقایسه کنید.این دیگه عملا سلیقه همه رو پوشش نمیده و افراد خاصی به این سبک انتخاب علاقه مند هستند.سلام عزیز دل ، فکر نمی کردم کسی جواب بده ، ( داشت برام عقده می شد :lol: ) خیلی جالب توضیح دادید به مواردی اشاره فرمودید که من بهش توجه نکرده بودم مثل مصرف . چون من زیاد فنی نیستم می خواستم در خصوص حرفام یه مثال بزنم شما اگر صلاح دونستید قضاوت کنید و من جواب شمارو ملاک خریدم قرار میدم ، ببینید تو تصور من ( البته با مطالعه حداقل دو هفته اخیر از سایتها و منابع سخت افزاری ) مادربردهای پلتفرم 1366 مثل ماشینهای لوکس به خصوص از نوع آمریکائیش می مونه که خوب از نظر شتاب و سرعت بعضاً از 1155 ها کم میارن ولی فوق العاده جذابن و گیرایی خاصی دارند . تو ذهن من این اومده و تا حالا مادربردی واسه 1155 ندیدم که اینطوری باشه ( شاید برندهای برد ساز در حال صرف انرژی خود تو مسیر 2011 هستند ) به هر حال با توجه به اینکه من فقط می خوام مادربرد و سی پی یو بخرم ( بقیه قطعاتو به حد نیاز دارم ) بهتر نیست برای استفاده خودم ( که زیاد هم سطح بالا نیست ، گاهی بازی و بیشتر نت و آفیس و برنامه نویسی ) ، به همین سوکت 1366 بسنده کنم و بهترین نوعشو بخرم ( حتی الامکان دست دوم تمیز ) و منتظر نسل بعدی ( که شاید خیلی گرونتر و برای من مازاد نیاز باشه ) نشم ( اگر تائید فرمودید لطفا لطفا بهترین را شما از نظر امکانات و قطعات معرفی فرمائید ) در انتها می بینید که من رکورددار گذاشتن پرانتز ، ویرگول و . . . و پرچونگیم ، شما ببخشید.