GA-G41MT-S2PT - rev. 1.0
و P5G41T-MLX
بین این دو مادربرد بدون توجه به قیمت کدام را از نظر کیفیت انتخاب می کنید و چرا؟
اینجا کسی لینوکس کار حرفه ای هست که بدونه که کدوم مین و سی پی یو با لینوکس سازگاری کامل دارن؟ میخوام مین و سی پی یو اش در حد ۲۵۰ تومان بشه... اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
تکنولوزی با سرعت پیشرفت میکنه ولی این i3 ها هم گرونه العان برای کامپیوتر ارزون مارک خوب مثل اسوس و گیگا گرافیک انبورد چی پیشنهاد می کنید و برای میان قیمت تا900 چی پیشنهاد می کنید کلا مدل های سندی برج انبد و غیر انبد داره مثل مدلهای 775؟؟ببخشید یکم ناواردم[/QUOTE][نخری بهتره ها . پلتفرم 775 دیگه قدیمی شده عزیز.
گفتم که مشخصات سیستم رو بگو تا بگم حدودا چقدر ممکنه برات تفاوت کنه.
متاسفانه من سورسی ندارم. یعنی چیزی که همه جا ازش صحبت میکنن اینه که لینوکس با هر سخت افزاری سازگاری کامل داره اما من قبولش ندارم.راجب لینوکس و سیستمی که میخواین من اطلاعاتی ندارم . اگر شما سورسی دارید که بشه دید چه چیپستهایی رو ساپورت میکنه و هماهنگی کامل دارم بهتر میشه کمکتون کرد.
تهران هستمامم . این تغییرات رو من میدم.
cpu core i5-2320
P8H61-USB3 Asus
کارت گرافیک رو فعلا نزار چون نیازی نیست.
Ram 2*2 Kingmax 1333
Power 380-EU Green
HDD Samsung 500GB F3
Case هر چی عشقته ارزون البته.
Dvdrw Liteon 24x
اگر تهران باشی کمتر از 600 در میاد.
دوست عزیز x2 255 برای 5970 باعث ایجاد باتل نک میشه . یعنی پردازنده باعث ایجاد گلوگاه تو عملکرد کارت گرافیک میشه .
راجب رم توصیه میکنم اگر میخوای این مادربرد رو نگه داری با توجه به این لیست رم رو تهیه کنی : TA890GXE :: Motherboard :: BIOSTAR