نوع کاربریتون چیه؟دوستان ميشه لطفا يه سيستم توپ با 5300 بهم معرفي كنين ممنون ميشم
نوع کاربریتون چیه؟دوستان ميشه لطفا يه سيستم توپ با 5300 بهم معرفي كنين ممنون ميشم
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2 (2.50Ghz)
Ram : 2Gig DDr3
Gpu: NVIDIA GeForce 9500 GT (PS4.0/VS4.0)
Vram : 1.0 GB And Shared : 768
----------
دوستان این از مشخات ما
خیلی حال و حوصله بازی ندارم تو PC همین بتونم Pes آنلاین بزنم کافیه
بنظرتون با 200-300 تومن چیکار کنم فقط سرعت سیستمم بره بالاتر ؟ رم رو تا چه حد بالا ببرم ؟سی پی یو چطور ؟
سلام
راستش من ی سیستم قدیمی ddr2 دارم که مادربوردش مدتی مشکل داره و کلا رو اعصابه میخام عوضش کنم ی ddr3 بگیرم
این مشخصات سیستممه
System Model: 945PL-S3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 3072MB RAM
Available OS Memory: 3072MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Description: Speakers (Realtek High Definition Audio)
چون مقداری که میخام هزینه کنم محدوده، حدود 350 تا 400 تومن
چه پیشنهادی میکنید؟ نیازی هست آیا که cpu و کارت گرافیکمم عوض بشه ؟
کاراي مختلف
اينترنت
بازي و ...
مادربردم که نيم سوزه ولي بقيه قطعاتم سالمن, اندازه اي ميخرن که ي مبلغي بزارم روش ي سيستم خوب دست و پا کنم ؟
سیستم زیر پیشنهاد میشه:فرض کنید یه نفر 3 تومن میخواد خرج کنه.
یه فرض دیگه هم بکنید که فقظ هارد و dvd رایتر نمیخوام بخرم. بقیه رو از پایه باید عوض کنم
لپ تاپ خوب معرفی کنید یا یه سیستم توپ. چون برا گیم، کار های گرافیکی و ... میخوام
پس گرافیک و سی پی یوش باید 1.5 تا 2 تومن بشه...
به نظر من یه مادربورد Gigabyte H61 و یه پردازنده Intel Pentium G که به پولتون می خوره تهیه کنید. رم هم 4 گیگ بشه کافیه. ولی دنبال پردازنده E8500 قدیمی گشتن هم گیر آوردنش سخته هم قیمت کاذب داره و هم از رده خارج هست. البته این نظر منه و نظر تمام دوستان محترمه.CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2 (2.50Ghz)
Ram : 2Gig DDr3
Gpu: NVIDIA GeForce 9500 GT (PS4.0/VS4.0)
Vram : 1.0 GB And Shared : 768
----------
دوستان این از مشخات ما
خیلی حال و حوصله بازی ندارم تو PC همین بتونم Pes آنلاین بزنم کافیه
بنظرتون با 200-300 تومن چیکار کنم فقط سرعت سیستمم بره بالاتر ؟ رم رو تا چه حد بالا ببرم ؟سی پی یو چطور ؟
سلام. منم سیستم آقا کاوه رو تایید می کنم. قطعات کاملا هوشمندانه انتتخاب شده. فقط به نظر من PSU رو به جای Green از برند Corsair تهیه کنید.دوستان ميشه لطفا يه سيستم توپ با 5300 بهم معرفي كنين ممنون ميشم
سلام عزیز. تا پردازنده شما دقیقا مشخص نباشه نمیشه مدلی معرفی کرد. چون سوکت پردازنده ها و به تبع اون مادربوردهای پشتیبانی کننده اون متفاوته.درود
عرض ادب
دوستان یک مادربرد ایسوز معرفی میکنید کیفیتش عالی باشه واسه کارای روزمره مثل وبگردی و فیلم و...که جدید و بروز هم باشه (intel)
قیمت هم دوربر 400 450 تومان
اهل بازی کردن هم نیستم
ممنون
سلام عزیز. تا پردازنده شما دقیقا مشخص نباشه نمیشه مدلی معرفی کرد. چون سوکت پردازنده ها و به تبع اون مادربوردهای پشتیبانی کننده اون متفاوته.
پردازنده Intel Core i3 - 4130 3.4GHz Haswell با قیمت حدودی 350000 تومان و مادربورد ASUS - Z87-C حدود 460000 تومان. لینکهای مشخصاتشونم در زیر موجوده:خب یه پردازنده هم معرفی کنید که با مادربرد همخوانی داشته باشه
فقط جدید باشه و خوب!همه چیز رو ساپورت کنن
قیمت پردازنده هم 300 350
مجموعا مادربرد و سی پی یو از 700 تومن بیشتر نشه
intel هم باشه
ممنون