سلرون 1620 پردازنده قوی نیست ! اما نکته ای که وجود داره و مهمتره اینه که در مرحله اول برای بازی به فکر کارت گرافیک باشید و بعد پردازنده.
شما قراره سیستم نو تهیه کنید یا دست دوم؟
آیا شما مادربرد از قبل خریدید یا خیر؟
مادربرد نخریدم هنوز. فعلا فقط هارد ساتا و پاور 350 وات گرین و کیس خالی موجود دارم.
راستش میخواستم ببینم برای کار من حتما باید سوکت جدید بخرم یا دست دو 775 هم کفایت میکنه,
بیشتر مدنظرم وبگردی و کارهای روزمره با سیستم هست که اصلا هنگ نکنه و سرعتش خوب باشه
و فعلا برای چندین ماه پیش رو به فکر بازیهای جدید نیستم مثلا بتلفید و بازهای سنگین رو گرافیک high اجرا نکرد هم مشکلی نیست چون زیاد بازی نمیکنم.
نهایت بازی که میخوام باهاش انجام بدم fifa به صورت آنلاین هست. هم fifa14وهم 11. برای همین دنبال هزینه زیاد و سخت افزار آنچنانی نیستم.
بهم گفته بودن با سی پی یو e8400 و گرافیک 1گیگ و رم 2 میتونی فیفا بازی کنی مانیتورم هم 17 اینچ بیشتر نیست. شاید چن ماه دیگه یه 19 اینچ بگیرم ولی برای همین فعلا میخوام. برای مادربرد+رم+سی پی یو+گرافیک روی هم 450 تا 500 ولی خوب آخرش دیگه تا 600 میخوام هزینه کنم. اگر قطعه نو بشه خرید که چه بهتر ولی اگر نشد دسته دوم بخرم دیگه. میخواستم e8400 دسته دو بگیرم با گرافیک مثل gts250 دسته دو.
بعد دیدم مثل اینکه سوکت جدیدتر بگیرم بهتره. تاپیکهای فروشگاه 1620 و مادربرد h61 نظرمو جلب کرد. نمیدونم این برام کافیه یا حتما باید
G3220 و h81m-s2v که تو نظر بالا دوستان اشاره کردند رو بگیرم. یه چیزی معرفی کنید به بودجه من بخوره. توقع هم زیاد بالا نیست برای اجرای بازیها رزولوشن هم که فعلا پایینه ولی میخوام فیفا رو high روونه روان اجرا بشه. سی پی یو و مادربرد رو نو بردارم و گرافیک دست دو بردارم خوبه؟ چه مدلی؟