• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کرسیر گارانتیش اگر خوب بود ارزش داشت . ولی متاسفانه گارانتی خوبی نداره .
چند سال پیش تک دیتا سیلوراستون میاورد . پاورها اکثرا relabel میشدند . امیدوارم وارد کننده فعلی کرسیر این کار نکنه . چون این اختلاف قیمت با انرمکس یک مقدار شک بر انگیزه .
برخی اوقات کیفیت برتر از گارانتی هست. اگر اینجوری که شما میگید بود همه باید لوازم خانگی پارس خزر بخرن. اما اینگونه نیست. به نظر من کورسیر با گارانتی متوسط بهتر است از گرین با گارانتی بهتر. بابا بخدا گرین باید نصف قیمت فعلیش باشه. اینقدر بیخود ازش حمایت نکنید

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش تشکر ..ولی ببخشید شما مطمئنید سی پی یو 487 هستش؟؟ ..چون مانوال مادربردو نگاه کردم زده lga 775 socket ..سی پی یوشم زیاد قدیمی نیست ..مادر بردم پارسال گرفتم ..مادر بردم p5ql asus هست..
سی پی یو این بود(البته هر چی رو سی پی یو بود رو ننوشتم.چون پاک شده معلوم نیست)
intel m c 04
pentium@ 4
3.49 ghz
sl7py mala
فرمایش شما درسته. این لینک مادربورد شماست:
http://www.asus.com/Motherboards/P5QL/specifications
من بر اساس Pentium 4 قدیمی که سوکتش 478 بود عرض کردم. آره , پردازنده و سوکت اون روی مادربورد شما LGA775 هستش.

eghana

Registered User
لایک‌ها
33

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون ...یعنی الان من یه مادر برد 775 بگیرم ..سی پی یو روش کار میکنه؟
عزيز هنوز CPU شما مدل دقيقش رو نفرموديد. اما اگر قبلا روي مادربورد نامبرده نصب بوده پس قاعدتا سوكتش 775 بوده و بر همين اساس شما اگه مي خواين واسه اين پردازنده ، مادربورد تهيه كنيد بايد مادربوردي تهيه كنيد كه سوكتش LGA775 باشه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کرسیر گارانتیش اگر خوب بود ارزش داشت . ولی متاسفانه گارانتی خوبی نداره .
چند سال پیش تک دیتا سیلوراستون میاورد . پاورها اکثرا relabel میشدند . امیدوارم وارد کننده فعلی کرسیر این کار نکنه . چون این اختلاف قیمت با انرمکس یک مقدار شک بر انگیزه .
عزيز قيمت انرمكس هم آنچنان بالاتر از Corsair نيست. اينم لينكش:
http://rayansaba.com/index.php?productID=7404
اينم لينك Corsair معادلش:
http://rayansaba.com/index.php?productID=7768
هر دو 450Watt هستند. اختلاف قيمت فقط 13000 تومان. پس بين اين دو برند درجه يك ميشه گفت اختلاف قيمتي نيست(حداقل در اين توان). اگر قيمت متوسط 160000 تومان در نظر بگيريم ، خوب حالا ميريم سراغ Green 430Watt و قيمتش رو ميبينيم :
http://rayansaba.com/index.php?productID=5531

جالبه نه!؟ با اينكه 20 وات هم كمتره ولي قيمتش 158000 تومانه. توليد ايرانه. برند هم نيست. به دفعه مي بينيد توش پيچ اضافي داره ملق ميزنه! با اين قيمت آيا واقعا خريدنش عاقلانه هستش!؟!؟!؟
خوب اگه متعصب باشيم ميگيم گارانتيش خوبه. مثل اين مي مونه بگيم تلويزين LED صنام بخريد چون ايرانيه و قطعاتش گير مياد و گارانتيش خوبه ، گرچه صنام رو به قيمت سوني و سامسونگ بهت بدن. شما گرين كه توي ايران توليد ميشه و با قيمت برندهاي Enermax و Corsair رو پيشنهاد مي ديد! پس اگر فرض كنيم كه گارانتي خودروهاي ايراني واقعي باشه ، بهتره كه ملت اگه يه روزي قيمت ماشينهاي ايران خودرو و سايپا هم با بنز و بي ام و يكي شد ، بخاطر گارانتي برن اين محصولات آشغال ايران خودرو و سايپا رو بخرن!؟

نه عزيز بهتره يه كم منطقي تر به مساله نگاه كنيم و تا زماني كه اين مارك(كه نه تنها برند نيست بلكه توليد ايرانه و هيچ سايتي توي دنيا اسمي ازش نياورده) با اين قيمت نجومي عرضه مي شه به هيچ كس پيشنهاد نديم تا ببينيم نمايندگانش از رو ميرن يا نه؟!

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من نظرم رو قبلا در یک تاپیک دیگه اعلام کردم . من سعی میکنم در اکثر مواقع انرمکس رو جایگزین کنم . ولی تو مدل 600 وات تفاوت نزدیک 140000 هزار تومن هست . به خاطر همین این مطلب رو گفتم . هیچ تعصبی روی گرین ندارم .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من نظرم رو قبلا در یک تاپیک دیگه اعلام کردم . من سعی میکنم در اکثر مواقع انرمکس رو جایگزین کنم . ولی تو مدل 600 وات تفاوت نزدیک 140000 هزار تومن هست . به خاطر همین این مطلب رو گفتم . هیچ تعصبی روی گرین ندارم .
شما به اين بنده خدا فرموديد 500Watt green بخره. قيمتش پاور Enermax 450Watt حدود 170000 تومان و 550Watt Corsair قيمتش حدود 180000 تومانه. اونوقت Green 530Watt قيمتش حدود215000 تومانه!!! آيا با اين قيمتها شما مي فرمائيد برن Green بخرن ، انتخاب صحيحي هستش!؟!؟!

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان وقتی مادر برد خودش پیش فرض 6 تا USB داره ! , کانکتور آنبرد USB هم 8 تا داره ، من بخوام به پشت کیس باز هم USB اضافه کنم ، امکان پذیر هستش دیگه ؟
این USB ها اسم خاصی دارند ؟ دنبال مارک خاصی باید باشم ؟ و این که کارایی لازم رو دارند ؟ USB 3 اضافه کنم کارایش بهتره یا USB 2 ؟
معمولا به صورت چندتایی هستند ؟ مثلا من میخوام 2 یا 4 تا اضافه کنم ؟
و اینکه ورودیشون یکی هست ؟ یا مثل این مادربوردهای جدید ورودی هر USB مستقل هستش ؟

مرسی ...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان وقتی مادر برد خودش پیش فرض 6 تا USB داره ! , کانکتور آنبرد USB هم 8 تا داره ، من بخوام به پشت کیس باز هم USB اضافه کنم ، امکان پذیر هستش دیگه ؟
این USB ها اسم خاصی دارند ؟ دنبال مارک خاصی باید باشم ؟ و این که کارایی لازم رو دارند ؟ USB 3 اضافه کنم کارایش بهتره یا USB 2 ؟
و اینکه ورودیشون یکی هست ؟ یا مثل این مادربوردهای جدید ورودی هر USB مستقل هستش ؟

مرسی ...
دو راه دارید
خرید کارت usb 3.0 pcie
یا استفاده از usb hub شرکت دی لینک 4 تایی آداپتور دار

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

مرسی ...
عزيز اينكه چند تا پورت روي مادربورد USB 2.0 هست و چند تاش USB 3.0 هستش بستگي داره به مدل مادربوردتون. در هر صورت براي اينكه پورتهاي USB روي مادربورد كه دسترسي مستقيم بهشون نداريد رو بخواين بيارين بيرون كيس و ازشون استفاده كنيد ، معمولا روي خود كيس چند تا هست كه سيمش داخل كيسه و به اين پورتها وصل ميشه. اگر كيستون نداره كابلهاشو از داخل بازار مي تونيد تهيه كنيد. هر كابل به يك مجموعه پين( Front USB ) وصل ميشه و دو تا پورت USB به شما ميده كه پشت كيس قابليت پيچ شدن هم داره.

eghana

Registered User
لایک‌ها
33
عزيز هنوز CPU شما مدل دقيقش رو نفرموديد. اما اگر قبلا روي مادربورد نامبرده نصب بوده پس قاعدتا سوكتش 775 بوده و بر همين اساس شما اگه مي خواين واسه اين پردازنده ، مادربورد تهيه كنيد بايد مادربوردي تهيه كنيد كه سوكتش LGA775 باشه.
نصب هست روش ..ولی تا حالا استفاده نکردم ...اگه سی پی یو 775 نباشه اصلا رو مادر برد جا نمیره درسته؟؟ ولی این روشه
در ضمن یه سوال دیگه هم دارم ....اگه یه مادر برد ddr2 بگیرم روش میتونم رم وگرافیک ddr3 نصب کنم؟ ..مثلا روش بعد ها میتونم gt630 بذارم ؟ ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دمت گرم داداش.فقط بی زحمت سوال دومم هم جواب بده ..پست قبلیمو ویرایش کردم...شرمنده خیلی سوال پرسیدم
خواهش ميكنم. عزيز مادربوردي كه تهيه مي كنيد بسته به مدل ممكنه DDR2 يا DDR3 ساپورت كنه. پس اينكه رم DDR2 يا DDR3 روي مادربوردتون نصب ميشه يا خير به مدل مادربوردي كه تهيه مي كنيد بستگي داره. اما رم كارت گرافيك چون روي خود كارت گرافيك از قبل نصب شده و كارت گرافيك هم در اسلات PCI Express روي مادربورد نصب ميشه ، پس اينكه رم كارت گرافيك DDR يا DDR2 يا DDR3 يا DDR5 باشه به مادربورد و پردازنده اصلي سيستم هيچ ارتباطي نداره و به راحتي روي مادربوردهايي كه اسلات PCI Express داشته باشن(مادربوردهاي توليدي از حدود 8 سال پيش تا الان) نصب ميشه.

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
دیدم عزیزان باز در خصوص پاور و برند هایی همچون انرمکس و گیرن یا کرویسر توضیح دادند گفتم شاید بد نباشه بنده هم یک نکته رو اضافه کنم
در خصوص پاور های کرویسر درست هست برند خوبی هست اما در حدود یک سال پیش سیستم یکی از دوستان که در حدود 4 ملیون تومان هزینه کرده بود رو با مشکل مواجه کرد و به جز گرافیک بقیه قطعات سوختن! گرچه به گفته خودشون پاور قبلی گرین که داشتند بدون مشکل کار می کرد
گرچه دوست عزیزمون شانسی که اورد به دلیل گارانتی داشتن تمام قطعات به اون شخص از طریق شرکت برگشت داده شد
بنابراین زیاد نمیشه روی قیمت یا برند پاور مانور داد گفت ارزش خرید داره یا خیر! یا دچار مشکل میشه یا خیر
در خصوص انرمکس یا گرین که گقته شد تولید داخل هست متاسفانه در داخل چنین تکنولوژی برای تولید به این گسترده گی موجود نیست و تمام این موارد حتی کمپانی سیاره سبز یا همون گرین به صورت سفارشی در چین تولید میشه و در ایران بسته بندی میشه!
درست مثل پاور های ایسوس موجود شده در بازار که تنها لیبیل های ایسوس روی اون خورده شده!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دیدم عزیزان باز در خصوص پاور و برند هایی همچون انرمکس و گیرن یا کرویسر توضیح دادند گفتم شاید بد نباشه بنده هم یک نکته رو اضافه کنم
در خصوص پاور های کرویسر درست هست برند خوبی هست اما در حدود یک سال پیش سیستم یکی از دوستان که در حدود 4 ملیون تومان هزینه کرده بود رو با مشکل مواجه کرد و به جز گرافیک بقیه قطعات سوختن! گرچه به گفته خودشون پاور قبلی گرین که داشتند بدون مشکل کار می کرد
گرچه دوست عزیزمون شانسی که اورد به دلیل گارانتی داشتن تمام قطعات به اون شخص از طریق شرکت برگشت داده شد
بنابراین زیاد نمیشه روی قیمت یا برند پاور مانور داد گفت ارزش خرید داره یا خیر! یا دچار مشکل میشه یا خیر
در خصوص انرمکس یا گرین که گقته شد تولید داخل هست متاسفانه در داخل چنین تکنولوژی برای تولید به این گسترده گی موجود نیست و تمام این موارد حتی کمپانی سیاره سبز یا همون گرین به صورت سفارشی در چین تولید میشه و در ایران بسته بندی میشه!
درست مثل پاور های ایسوس موجود شده در بازار که تنها لیبیل های ایسوس روی اون خورده شده!
بر عکس شما بنده موارد زیادی پاور برند بستم. بعد از 8 سال هنوز دارن کار میکنن و حتی یه مورد هم نداشتم. ببین عزیز بنده یه بار یه هارد وسترن که دیگه همه میشناسن واسه یکی از اقوام بستم یه روزه سوخت!!! پس بیایم بگیم وسترن بده!!! تجربه افراد مختلف ممکنه متفاوت باشه . شاید تلویزیون سونی یه نفر بخره یه روزم براش کار نکنه. شاید هم یه صنام بخره و یه عمر براش کار کنه. پس این دلیل نمیشه.
ما بحثمون کلانه نه موردی. اپل هم در چین تولید میشه میره آمریکا و جاهای دیگه. اما اپل برند هستش. کورسیر برند هستش. انرمکس برند هستش. دوست بنده یه مک بوک پرو اپل خرید یه ماهه پاورش سوخت. پس بگیم مک بوک اپل فلانه و بهمانه!!! خیر در بحث کلان فقط برندهای مطرح , میان وسط که گرین حتی استاندارد 80plus رو هم نداره و توی هیچ سایتی اسمش نیست و تجربه های موردی جایگاهی ندارن.

در خصوص پاورهای ایسوس اگر دقت کنید و یه سرچ کوتاه بزنید خواهید دید که پاورهای ایسوس هیچ جایگاهی توی سایتهای مطرح دنیا ندارن. حتی اگر اصل باشن و همچنین پاورهای گیگابایت.. اینجنین نیست که حالا چون ایسوس مادربورد یا فلان مورد رو مطرح و خوب تولید می کنه حتما پاورش هم عالیه. خیر اینگونه نیست. ضمنا بحث ما در خصوص پاورهای اصل برندهاست , نه پاورهای لیبل خورده.
بازم تاکید می کتم عزیزان که گرین برند نیست و در دنیا هیچ جایگاهی نداره و با این قیمتهای فضایی فعلی خریدش کار 100% غیر عاقلانه هستش.

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
به نظر من تو پاورهای وات پایین میشه گرین رو تو گزینه ها داشت ولی تو وات بالاها من شخصا اصلا استفاده نمیکنم . وقتی برندهایی مثل آنتک و کروسیر و ........... هست سراغ گرین نمیرم . نه اینکه خدایی نکرده بگم خوب نیستن بلکه من بین خوب و عالی همیشه سعی میکنم عالی رو انتخاب کنم . شاید خیلی ها هنوز که هنوزه انتخاب پاور در خرید سیستم رو خیلی جدی نمیگیرن و دقیقا همینجاست که بزرگترین اشتباه رو مرتکب میشن .
برق کل سیستم از پاور گرفته میشه و اگر کوچکترین مشکلی در پاور وجود داشته باشه میتونه به هر قطعه ای از سیستم آسیب برسونه . مخصوصا هارد که تو این زمینه خیلی حساس تشریف دارن :general307:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
به نظر من تو پاورهای وات پایین میشه گرین رو تو گزینه ها داشت ولی تو وات بالاها من شخصا اصلا استفاده نمیکنم . وقتی برندهایی مثل آنتک و کروسیر و ........... هست سراغ گرین نمیرم . نه اینکه خدایی نکرده بگم خوب نیستن بلکه من بین خوب و عالی همیشه سعی میکنم عالی رو انتخاب کنم . شاید خیلی ها هنوز که هنوزه انتخاب پاور در خرید سیستم رو خیلی جدی نمیگیرن و دقیقا همینجاست که بزرگترین اشتباه رو مرتکب میشن .
برق کل سیستم از پاور گرفته میشه و اگر کوچکترین مشکلی در پاور وجود داشته باشه میتونه به هر قطعه ای از سیستم آسیب برسونه . مخصوصا هارد که تو این زمینه خیلی حساس تشریف دارن :general307:
سلام عزیز. با فرمایش شما به مراتب بیشتر از افرادی که تعصب خاص روی مارک متفرقه گرین دارن با این قیمتهای نجومی دارن , موافقم. البته شما هم در نظر داشته باشید پایینترین توان گرین 330 واتش هست که الان حدود 110000 تومان قیمتشه. اونوقت قیمت یه پاور Corsair 450watt حدود 125000 تومانه!!! خیلی قیمت پاورهای کرین الکی شده. خیلییییییی. ممنون از توجهتون.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من میخوام 8 گیگ رم 1600 بخرم , حالا یا بصورت 8 گیگ تک ماژول و یا دوتا 4 گیگ دوال چنل .قیمت هم نمیخوام خیلی بالا باشه . پیشنهاد دوستان چی هست ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من چون این تاپیک ریپورت داشت اومدم یه سر بزنم خدمت دوستان. تمامی نظرات رو خوندم و حالا نظرم رو میگم (البته کسی هم نظر من رو نخواست اما جهت اینکه دوستان بعدا به پیشنهادات من سر پاور خرده نگیرند)
نکته مهم و حیاتی اول اینکه کل خریداران و پیشنهاد دهندگان این تاپیک در تهران زندگی نمیکنند.
نکته دوم اینکه دسته بندی بین کاربران سایت در خرید سخت افزار وجود داره.این دسته بندی رو من الان خیلی ریز نمیکنم.
اما دقت کنیم که خریدار و فروشنده در بین پیشنهاد دهنده ها هست. اماتور و حرفه ای هست. اماتور حرفه ای نما و ......./
2 تا بحث تو 4 صفحه اخیر شد.
یکی راجب گرافیک و یکی پاور. با جزییاتش کاری ندارم . اما درمورد کلیات.
به نظر حقیر فاکتورهای یک خرید خوب میتونه شامل موارد زیر باشه :
1-کیفیت
2-قیمت
3-بالا بودن میزان امتیاز کیفیت نسبت به قیمت
4-خدمات پس از فروش

برای من شاید ترتیب این موارد به شکل 3 1 2 4 باشه (از راست به چپ)
اما مثلا اقا رضا 1 / 3 / 2 / 4 یا باقی دوستان انتخابهای دیگه.
خوب اگر این فاکتورها در نظر بنده با نظر مثلا امید جان یکی نباشه طبیعتا پیشنهاداتمون اگر هر دو کاملا درست باشه هم در دید همدیگه ناقص به نظر میرسه.اما این نباید این استدلال رو برای من یا اقا امید پیش بیاره که یکی از ما دو نفر اشتباه میکنه.(عرض کردم فرض مساله اینه که هر دو انتخاب درست باشه )
راجب کارت گرافیک این مساله ای که مطرح شد به نظرم ناشی از همین اختلاف دیدگاه در فاکتور های خرید بود. و نه چیز دیگه . از نظر من اشتباهی وجود نداره تو پیشنهادات.اختلاف سلیقه فقط نمود داره.
اما بریم سراغ بحث شیرین پاورر
اون نکته ی مهم و حیاتی رو برای همین مساله گفتم.
دوستان محض اطلاع رسانی بگم خدمتتون .
با پاور های Seasonic / corsair / thermaltake / green /cooler master / silverstoon/antec کار کردم.چیزی من خودم میپسندم اول از همه کیفیت و نسبت قیمت به کیفیت کالا برای پاور بود.(البته تو تهران که بودم)
اما برای مشتری به خصوص مشتریهایی که سیستم های عادی میخوان عمده پیشنهادم گرین هست.
چرا؟!
1-چون من شخصا برام خدمات پس از فروش یک کالایی مثل پاورهای برند انچنان مطرح نیست.اگر این پاور ها در دسترسم باشه و نسبت قیمتیش خوب باشه سعی میکنم از برندهای درجه یک سیستمم رو اسمبل کنم.
2-برای مشتری ام معمولا خدمات پس از فروش یک اولویت و نگرانی هست. پس خرید محصولی از گرین حتی اگر به قیمت نباشه و منطقی هم نباشه متاسفانه تنها راهه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا