اما برای مشتری به خصوص مشتریهایی که سیستم های عادی میخوان عمده پیشنهادم گرین هست.
چرا؟!
1-چون من شخصا برام خدمات پس از فروش یک کالایی مثل پاورهای برند انچنان مطرح نیست.اگر این پاور ها در دسترسم باشه و نسبت قیمتیش خوب باشه سعی میکنم از برندهای درجه یک سیستمم رو اسمبل کنم.
2-برای مشتری ام معمولا خدمات پس از فروش یک اولویت و نگرانی هست. پس خرید محصولی از گرین حتی اگر به قیمت نباشه و منطقی هم نباشه متاسفانه تنها راهه.
سلام. ممنون كه شما هم در اين بحث شركت كرديد. و اما:
1) پس اگر خدمات پس از فروش براتون مهم نيست ديگه گرين هيچ جايگاهي نداره. چون اندك ارزش گرين بخاطر خدمات پس از فروش و گارانتي تعويضشه. البته گرين بين اين پاورهاي متفرقه آشغال و من درآوردي مثل Viera و Maserati و ... كه توي ايران هست شايد خوب باشه اما نه با قيمت همرده برند!!! اين به سليقه ربطي نداره عزيز. آيا شما به سايتهاي معتبر دنيا در زمينه PSU و همچنين نشان 80Plus اعتقاد داريد يا خير؟ اگر اعتقاد داريد پس اسم گرين رو نبايد بياريد ، چون اوي سايتها اصلا درخور مقايسه اين پاور رو نمي دونن. البته باز هم عرض مي كنم گرين
با اين قيمت ارزش خريد نداره. مسلمه اگر كسي بخواد زير مثلا 80000 تومان خرج كنه الان گرين هم نمي تونه بخره. اما 110000 تومان ميشه اولين و پايينترين توان گرين يعني 330 واتش كه با 15000 تومان بيشتر ميشه برند جهاني Corsair خريد با توان 120وات بيشتر. عزيز بازم عرض مي كنم اين ربطي به سليقه نداره. برند مشخصه و غير برند هم مشخص. اما اگر به آمار و تستهاي سايتهاي جهاني اعتقادي نداريد پس اين بحث بي فايدست.
2) ببينيد اين ديگه بسته به نظر مشتري داره كه پرايد با گارانتي رو مثلا به بي ام بدون گارانتي وقتي كه قيمت هر دو يكي باشه ترجيح مي ده يا خير!؟ البته برندهاي مثل Corsair و Antec و Enermax و ... گارانتي دارن. اما شايد از نظر گارانتي فعلا در حد گرين نباشن كه اين بخاطر سابقه ، گستردگي و بزرگ بودن نماينده گرين توي ايرانه كه نميزاره ساير برندها جون بگيرن و باقيمتهاي فضايي كاري مي كنه كه هنوزم ملت بگن پاور گرين. البته ايران هميشه همينجوره. يه جنس اول با قيمت مناسب فروش ميره همچين كه جون گرفت و فرهنگشو جا انداخت قيمتش رو كم كم ميبره بالا جوري كه مشتريهاش حس نكنن.
به نظر من اين امر وقتي سليقه اي ميشه كه مشتري بخواد از بين دوتا برند شناخته و تاييد شده كه از نظر آمارهاي جهاني تقريبا همسطح باشن و تا حدودي هم هم قيمت باشن ، يكي رو انتخاب كنه.
در هر صورت الان هر جور اوليتها رو بچينيم شايد فقط از نظر خدمات پس از فروش گرين انتخاب مناسبي باشه. والا در هر صورت گرين با اين قيمت و كيفيت و آمارهاي جهاني رتبه خوبي نداره.
اما مهم اينكه اونايي كه تجربه دارن مي دونن كه جنس اگر از برند خوب و معتبر تهيه بشه اصلا نيازي به گارانتي نداره. براي مثال تقريبا تمام iphone هاي موجود در بازار ايران بدون گارانتي عرضه ميشن. اما مشتري خيالش راحته كه اگر درست ازش مراقبت كنه هيچ وقت به اين راحتيا خراب نميشه و بيشترين آمار فروش دنيا رو داره. پس پاورهاي برند نيز اگر درست ازشون مراقبت بشه و سر راهشون محافظ گذاشته بشه ، به اين راحتيا كارشون به گارانتي نميكشه. پس اولويت گارانتي در خصوص محصولات برند و باكيفيت خيلي كمرنگتر ميشه.
هنوز تلويزيونهاي سوني 40 سال پيش و راديو ضبطهاش دارن كار مي كنن. هنوز پاور Enermax 280watt ده سال پيش داره كار ميكنه.
خوا ناخواه يكي از آيتمهايي كه به هيچ وجه نميشه ازش گذشت ، مساله قيمت هستش. طرفي كه n تومان مي خواد هزينه كنه بايد بهترين پاور رو انتخاب كنه.
درهر صورت ميخواستم عرض كنم كه انتخاب پاور گرين در وضعيت فعلي بازار نه تنها عاقلانه نيست ، بلكه صرفا به دليل سابقه تبليغات و قيمتهاي خوب قبلي بود كه نسبت به پاورهاي آشغال بازار مي داد. مثلا قبلا(شايد حدود 10 سال پيش) يه پاور آشغال 20000 تومان بود. پاور گرين با همان توان حدود 27000 تومان بود و پاورهاي برند هم توان 50000 تومان به بالا بودند و توي بازار هم خيلي كم بودن. الان پاورهاي آشغال عموما از 30000 تومان هستند تا 50000 تومان ، پاور گرين از 110000 تومان به بالا(در توان 330 وات قيمت 110000 تومان) و پاورهاي برند از 125000 تومان به بالا(كورسير 450 وات 125000 تومان) شروع ميشه كه نه تنها هم قيمت نيستند بلكه گرين در بيشتر توانها از برندها گرونتره!!!
بنده اطمينان دارم اگر كسي تجربه و علم كافي رو داشته باشه در وضعيت فعلي بازار واسه خودش گرين نمي خره. اما افرادي كه تجربه يا علم كافي رو ندارن برن تو بازار فورشندگان چه دانا و چه قالتاق اجازه نمي دن در قيمتهاي پايين و متوسط نهايتا بالاتر از گرين مشتري چيزي بخره.
ضمنا هر جاي ايران كه باشيد مي تونيد پاورهاي برند رو از سايتهاي معتبري مثل
www.lioncomputer.ir يا
www.rayansaba.com با خيال راحت از وصول كالاي اصل خريداري كنيد.
ديگه فكر كنم اينقدر راجع به اين مساله بحث شده كه هر كسي بايد نتيجه لازم رو گرفته باشه.