reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
سلام عزيز. پردازنده هاي Intel Xeon كلا براي سرورها و وسندوز Server بهينه شده كه براي سرويس دهي نرم افزارهايي كه Client/Server هستند و شبكه هايي كه نياز به دادن تعداد زيادي سرويس همزمان دارند طراحي شده و به نظر بنده به درد شما نمي خوره و كلا براي ويندوز سرور طراحي شده. شما نياز به يه پردازنده خوب ، يك مادربورد خوب و يك پاور خوب داريد. مادربورد Gigabyte H97-D3h با قيمت حدود 420000 تومان پيشنهاد مي كنم كه هم ;يفيت داره و هم گارانتي خوب سه ساله آواژنگ:دوستان من می خوام این سیستمو ببندم
ASUS - Z87-DELUXE
CORSAIR - 32GB -(4x8GB) - 2400 Vengeance Pro Series
Western Digital - SATA 3 - 4 TeraByte / 64mb buffer / Green
Intel® Xeon® Processor E5-2620
(15M Cache, 2.00 GHz, 7.20 GT/s Intel® QPI)
یا
Intel® Core™ i7-4790K Processor
(8M Cache, up to 4.40 GHz)
با سلام به دوستان من کارم نرم افزار موبایل یه لبتاب خوب 3 تا 5 تومن آب می خوره
اما هیچی مثل پیسی نمیشه دوتا لبتاب دارم
یکی مکبوک 104 و یکی msi گیمینگ شدیدا مشکل
فضا دارم + رندرینگ پاین گاهی وقتا همه پرت های یو اسبیم
پر میشه و گاهی با هاب هام شاخه میدم
من کار گرافیکی ندارم فقط دنبال پرت بالای یو اس بی
رم بالا
فضای کافی برای درایو سی 4 عدد 4 ترا جهت رید10
قدرت رندرینگ بالا دیتا نیاز دارم
( به گرافیک بالا) به هیچ عنوان نیازی ندارم
کمکی که از دوستان می خوام اینه که زنون بگیرم یا سری کر
http://ark.intel.com/products/64594...E5-2620-15M-Cache-2_00-GHz-7_20-GTs-Intel-QPI
http://ark.intel.com/products/80807/Intel-Core-i7-4790K-Processor-8M-Cache-up-to-4_40-GHz
تا جایی که من میدونم زنون رندرینگ بهتری داره تا کور اما سری کور که من انتخاب کردم apu ینی گرافیک هم داره که خوب به درد من نمیخوره
زنون تعداد هسته بیشتر 6 عدد و کش بیشتر 15 MB اما با سرعت فرکانسی پاینتر 2 GHz و Memory Types DDR3-800/1066/1333
و کر تعداد هسته کمتر 4 عدد و کش کمتر 8 MB اما فرکانس کاری بالا Clock Speed 4 GHz و Memory Types DDR3-1333/1600
در قسمت آخر یه سوالی دارم
آیا خرید رم با باس 2400 اشتباه ؟ ینی سی پیو مدل زنون نهایتا تا 1333 و کر نهایتا تا 1600 جواب میده و 2400 هزینه بی خود
من بهتره رم با باس پاینتر برای سی پی یو هام بردارم چون سی پی یو ها جواب نمیده
لطفا راهنماییم کنید
راستی چرا تو ایران طرفدار amd کم ؟
از لحاظ رندرینگ شاید 7 الی 10 درصد پاینتر از
اینتل باشه اما قیمت های مادربرد و سی پی یو هاش خیلی مناسب
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4962#sp
سري Z به درد شما نمي خوره چون براي اوركلاك هستش. اين مادربورد 4 تا پورت SATA III داره كه 4 تا هاردديسك مي تونيد بهش وصل كنيد. اگر مي خواين بيشتر پورت داشته باشه بايد مادربورد حرفه اي تر تهيه كنيد. هاردديسك هم كه راحت 4TB مي تونيد تهيه كنيد. پردازنده هم همون 4790 خوبه و ديگه تقريبا آخرشه.
AMD مدتهاست(6 سالي هستش) از نظر كارآيي و تكنولوژي پردازنده از intel خيلي عقب افتاده. توي بازار دنيا هم فروش آنچناني نداره و اين مساله فقط به ايران محدود نميشه. قبل از اين 5 سال باز هم از نظر نهايت كارآيي نسبت به اينتل عقب بود ، منتها در برخي جاها قيمت به نسبت كارآيي از اينتل برتر بود كه الان تقريبا توي اين مساله هم برتري چنداني نداره. ضمنا از نظر دماي توليد شده نيز هنگام كار بالاتر از اينتل هستش و ....