Amadea
مدیر بازنشسته
از هر دوی شما بی نهایت سپاسگزارم. حالا فکر هام رو بکنم ببینم کدوم رو می گیرم. راستش بدم نمی آد که دومی خروجی DVI و HDMI هم داره، اگر چه فعلا همون خروجی آنالوگ هم کارم رو راه می اندازه.
خواهش می کنم. حداقل مادربورد بدردبخور Ggiabyte H81M-S2PT با قیمت حدودی 215000 تومان و حداقل پردازنده بدرد بخور Intel pentium G3220 Box حدود 170000 تومان. از این پردازنده کمتر Intel Celeron میشه که حدود 70000 تومان ارزونتره اما مطئنم به علت سرعت پایینش از خریدش پشیمون میشید.ممنون رضا جان
لطف میکنید یک مادربرد با گرافیک انبرد و سی پی یو تا حدود ۲۵۰ معرفی کنین؟ کاربریم فقط اینترنته نمیخوام زیاد هزینه کنم.
خواهش مي كنم. اگر مشخصاتش اين باشه :تشکر رضا جان.
نظرتون در مورد مینی کیس های استوک چیه؟قیمت های وسوسه کننده ای دارن.اینجا hp dc 7700 هست ۲۶۰ که مشخصات خوبی هم داره
سلام عزيز. واسه چه كاري مي خواين سيستم رو؟ درسته كه مبلغ خوبيه واسه يه كيس اما بازم بايد اولويتهاتون رو مشخص كنيد تا انتخاب بهينه انجام بگيره.سلام دوستان خسته نباشید با مبلغ 6 تومن بهترین سیستم چی میشه تهیه کرد فقط کیس منظورمه!
ممنون میشم راهنمایی کنید
فداتون
خواهش می کنم. وقتی دانلودینگ مهم باشه خوب نیاز به کارت گرافیک بالا نیست. این مبلغ واسه سیستمی که قراره دانلود کنه خیلی زیاده. نظر بنده اینه:تشکر از شما دوست عزیز!
بیشتر دانلودینگ
ممنون حداکثر سخت افزاری من خودم یه سیستمی رو انتخاب کردم با قطعاتش میخواستم بدونه شما چی پیشنهاد میدیدن؟
ممنون
عزیز بین Asus و Gigabyte از نظر منطقی واقعا نمیشه بگی کدوم بهتره. اما گیگا در این مدل H97 به سبب گارانتی خوب , بهتره. کارت گرافیک برندهای XFX , Sapphire , EVGA , Gigabyte , Asus , Gainward برندهای خوب هستند. پیشنهاد من EVGA - GeForce GTX 750 Ti SC - 2GB هست حدود 640000 تومان.سلام. مادربورد H97 ASUS بهتره یا H97 GIGA ?????????? و بهترین کارت گرافیک درنهایت تل 600 تومن چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز نشذ. لطفا همین جا آپلود کنید.داداش نظرت در مورد سیستم پایین چیه؟!
http://www.uploadbaz.com/ib3psapd47kx
سلام. فقط یک مانیتور عالی حدود 1000000 تا 1200000تومان در میاد عزیز. یه کیس نه چندان عالی اما بروز هم در میاد حدود 850000 تومان. مشکلی ندارید؟لطفا یه کیس + مانیتور برای دانلودینگ و تماشای فیلم با کیفیت عالی با بودجه حدود 1/5 میلیون پیشنهاد بدین با تشکر بسیار
اینو گرفتم. صدایی از اسپیکر های زاغارت من در می آد که اصلا باورم نمی شه. به نظرم فقط بابت صدا 200 تومن اضافه می ارزید که بدی.h97-d3h
بله از نظر صدا دارای مزیت های و تکنولوژی منحصر به فرد خودش هست گیگابایت . تو مدلهای بالاتر این تفاوت باز بیشتر از مدل شماست.قلبلیت چیپ شبکه اش با برنامه CFOS افزایش سرعت خواهید داشت . همچنین پورت m2اینو گرفتم. صدایی از اسپیکر های زاغارت من در می آد که اصلا باورم نمی شه. به نظرم فقط بابت صدا 200 تومن اضافه می ارزید که بدی.
درود مونیتور LED حدود 500000 خوبه و باقی برا کیسسلام. فقط یک مانیتور عالی حدود 1000000 تا 1200000تومان در میاد عزیز. یه کیس نه چندان عالی اما بروز هم در میاد حدود 850000 تومان. مشکلی ندارید؟
بسيار خوب. مانيتور بايد فول اچ دي باشه و حيفه كه پايين تر بگيريد. پس به نظر من حداقل ASUS - 22" - VX228H - LED با قيمت حدود 650000 تومان. 850000 تومان مي مونه واسه مابقيش. و اما مابقي قطعات:درود مونیتور LED حدود 500000 خوبه و باقی برا کیس
این کیس رو برای گیمینگ میخواملطفا یه سیستم در حد 4 میلیون تومن فقط کیس بهم معرفی کنید ممنون میشم