• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
اقا از همتون ممنونم بخصوص اقا مجتبی که وقت زیادی بابت تایپ و راهنمایی بنده گذاشتن
تا حدودی متوجه شدم که باید چه سیستمی بگیرم . کارت متوسط رو به بالا ولی سی پیو قوی و خوب همه نیاز به مادر برد قوی و رم خوب داره و بیشتر باید روی مانیتور تمرکز کنم
فقط مطلبی که متوجه نمیشم اینه که لپ تاپ ای مک یعنی انقدر قویه که این سیستم به این غولی که معرفی کردید در برابر این لپ تاپ برابری کنه حدودا؟؟؟؟؟ :|
ببینید اولا ای مک لپ تاپ نیست بلکه aio
هست ثانیا تمام تدوینگر های دنیا و ایرانه از نرم افزار جالب و قدرتمند مکینتاش برای تدوین فیلم وعکس استفاده میکنند کافیه تحقیق کنید
اینم لینک ی نمونه از ای مک

http://www.digikala.com/Product/DKP...088-2014/اپل-آي-مک-27-اينچ-مدل-ME088-طرح-2014

ادر ضمن مک بوک پرو لپ تاپ که اونم حتما رتینا باشه و قیمت ۱۵ اینچی از ۴ تومن ب بالاست اما ۱۳ اینچی داره
حدود که از ۳ تومن ب بالاست ...حتما صفحش رتینا باشه ...

در ضمن یخورده در مورد اونها و امکانتشون تحقیق کن برا تدوین موزیک قدرتمند و عالی هستن

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
خواهش میکنم دوست گرامی میخوایم به یه سیستم خوب برسیم مشاوره قبل خرید یعنی همین
راستشو بخواید من از سیستم عامل مکینتاش سر در نمیارم
ولی اونم که ایشون نوشتن:
سی پی یو مک: intel core i5-4460 یعنی 3.2 تا 3.6 بوست میشه
گرافیک: GT 775M که اطلاعاتش تو عکس پایین هست:
Untitled1.jpg
تعداد واحد کودا 384 و رم 5400 و سرعت جی پی یو : 980
رمش احتمال 120 درصد باس 1600 با زمان تاخیر 10 باشه.
حالا جدا از اینکه سیستم عامل مک با قطعات استفاده شده پرفورمنس خوب میده و صفحه ی رتینا که واقعا کیفیت خیلی خوبی داره و استفاده از ssd که سرعت رندر رو یه کم که نه خیلی بالا میبره.

سی پی یو پیشنهادی بنده(چهار هسته که در اصل هشت هسته مجازی ):
Untitled2.jpg
سی پی یو استفاده شده در مک(چند مدل بالاتر گذاشتم چهار هسته ایی فقط همین):
Untitled3.jpg

گرافیک پیشنهادی 750ti:
Untitled4.jpg

اگه مدل ایشون احیانن با این قیمت از مدل پیشنهادی قویتر باشه به خاطر مکینتاش هست(تازه اگه تمام نرم افزارها روش نصب بشه ، همه نرم افزارهایی که شما نیاز دارید) ولی هیچ بنچ مارکی نیست که بخوایم بگیم کدوم بهتره ولی از کسی که باهاشون(هر دو کار کرده) باید پرسید ولی روی کاغذ ...
برای سیستم میتونی یه هارد 1 ترا یا 2 ترابایت نصب کن برای ذخیره اطلاعات مشتری و کنارش از SSD های پرسرعت کم ظرفیت مثل سامسونگ 120 گیگ evo یا pro برای ادیت استفاده کن فایل که قراره دستکاری بشه توش بریز بعد از عملیات و اتمام ذخیره کن. پرفورمنسهاش (عملکرد سیستم) خیلی خیلی بالا میره.

Last edited:

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
خواهش میکنم دوست گرامی میخوایم به یه سیستم خوب برسیم مشاوره قبل خرید یعنی همین
راستشو بخواید من از سیستم عامل مکینتاش سر در نمیارم ولی اونم که ایشون نوشتن:
سی پی یو مک: intel core i5-4460 یعنی 3.2 تا 3.6 بوست میشه
گرافیک: GT 775M که اطلاعاتش تو عکس پایین هست:
مشاهده پیوست 825798
تعداد واحد کودا 384 و رم 5400 و سرعت جی پی یو : 980
رمش احتمال 120 درصد باس 1600 با زمان تاخیر 10 باشه.
حالا جدا از اینکه سیستم عامل مک با قطعات استفاده شده پرفورمنس خوب میده و صفحه ی رتینا که واقعا کیفیت خیلی خوبی داره و استفاده از ssd که سرعت رندر رو یه کم که نه خیلی بالا میبره.

سی پی یو پیشنهادی بنده(چهار هسته که در اصل هشت هسته مجازی ):
مشاهده پیوست 825809
سی پی یو استفاده شده در مک(چند مدل بالاتر گذاشتم چهار هسته ایی فقط همین):
مشاهده پیوست 825810

گرافیک پیشنهادی 750ti:
مشاهده پیوست 825812

اگه مدل ایشون احیانن با این قیمت از مدل پیشنهادی قویتر باشه به خاطر مکینتاش هست(تازه اگه تمام نرم افزارها روش نصب بشه ، همه نرم افزارهایی که شما نیاز دارید) ولی هیچ بنچ مارکی نیست که بخوایم بگیم کدوم بهتره ولی از کسی که باهاشون(هر دو کار کرده) باید پرسید ولی روی کاغذ ...
برای سیستم میتونی یه هارد 1 ترا یا 2 ترابایت نصب کن برای ذخیره اطلاعات مشتری و کنارش از SSD های پرسرعت کم ظرفیت مثل سامسونگ 120 گیگ evo یا pro برای ادیت استفاده کن فایل که قراره دستکاری بشه توش بریز بعد از عملیات و اتمام ذخیره کن. پرفورمنسهاش (عملکرد سیستم) خیلی خیلی بالا میره.
درسته سخت افزار پیشنهادی ۱۰ برابر قویتره اما برا کار ایشون یعنی ادیت کردن اهنگ و فیلم ای مک ...حرف اوله میزنه ..

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
جناب
balanar
فقط خاستی اتلیه عکس بزنی با توجه به اینکه جنوب تهران هستی
از تازه عروس وداماد ها
پول ازشون زیاد نگیر ...گناه دارن ....دلم میسوزه براشون
بندگان خدا تو این اوضاع مملکت هلاک نشن خوبه .....

ستاره بچینی همیشه تو اتلیه
عکس بگیری
دوربینت برات بچرخه
بوس بوس
خدافظ

baaranak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم.
یه سیستم میخوام جمع کنم که سی پی یو و رم و هارد با مشخصات زیر موجود است .
CPU Intel Core™ i7-2600K - 3.40 GHz 8M Cache
رم 2 عدد corsair 4 gig 1600 MHz
هارد 2 ترابایت
یه کیس با سرعت بالا میخوام .بازی نمیکنم ام فیلم فول اچ دی زیاد نگاه میکنم.
اگر امکان داره سایر قطعات مانند مادر برد - پاور - دی وی دی رایتر -کیس و در صورت نیاز گرافیک
حدود قیمت را هم در صورت امکان بفرمایید
باز هم ممنون و متشکر

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
سلام.
اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم.
یه سیستم میخوام جمع کنم که سی پی یو و رم و هارد با مشخصات زیر موجود است .
CPU Intel Core™ i7-2600K - 3.40 GHz 8M Cache
رم 2 عدد corsair 4 gig 1600 MHz
هارد 2 ترابایت
یه کیس با سرعت بالا میخوام .بازی نمیکنم ام فیلم فول اچ دی زیاد نگاه میکنم.
اگر امکان داره سایر قطعات مانند مادر برد - پاور - دی وی دی رایتر -کیس و در صورت نیاز گرافیک
حدود قیمت را هم در صورت امکان بفرمایید
باز هم ممنون و متشکر

سلام دوست عزیز
برای سوکت 1155 دو چیپست خوب برای مادربورد هست با قیمت مناسب B75 , H61
که B75 از یو اس بی 3 پشتیبانی میکنه:
GIGABYTE B75M-D3V 1155 MB
این پایینی pcie 3 هست که از کارت گرافیکهای جدید هم پشتیبانی میکنه:
ASUS B75M-A LGA1155 B75 MB یه کم گرونه 400 نو
این پایینی هم خوبه تمام خروجی های تصویر رو داره:
GA-B75M-HD3 گیگابایت
پاور هم 380 وات کافیه
dvd-rw ایسوس یا ال جی بین 55 تا 70 تومنه
کیس هم خودت تو بازار میتونی بری ارزون برداری چون برای کاربری شما فرق نمیکنه چی باشه فشاری رو سیستم نیست که بگی جریان هوا برا کیس مهمه.
چون شما فیلم fullhd زیاد نگاه میکنین سی پی یو جوابگوی شما نیست
گرافیک برای فیلم:
ASUS HD 5450 1GB DDR3 120
این پایینی ها بیتره:
Zotac GT 640 ZONE Edition 2GB DDR3 250
MSI R7 240 2GB DDR3 245
به هیچ وجه بدرد بازی نمیخوره هیچ وجه

این حداقله برای فیلم و بازی:
GALAXY GT 740 GC Slim 2GB GDDR5 360
ASUS GT 740 OC 2GB GDDR5 415
MSI R7 250X 2GB GDDR5 400

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من میخوام سیستممو ارتقا بدم و قطعات ماردبرد . CPU . RAM . و اگه پولی بمونه گرافیک ..................
بودجه ک دارم در حد 1 میلیون 100 تا 200 تومنه ........
1-سوال اولم اینه که گرافیک 1GB GT 440 DDR5 ک دارم چطوره میتونه بازی های امروزی رو خوب اجرا کنه یا ن نیاز به تعویضش هست ................
2- با بودجه ک دارم نمیدونم کدوم مارک رو انتخاب کنم کلا من ی سیستم میخوام ک RAM . 8 باشه و مادربرد و CPU هم به نسبت خوب باشه ...............
..
اگه میشه راهنماییم کنید فقط ی نکته کلا دوست دارم سیستمم اینتل باشه یعنی مادربرد و CPU از اینتل باشه
با تشکر

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
با سلام
من میخوام سیستممو ارتقا بدم و قطعات ماردبرد . CPU . RAM . و اگه پولی بمونه گرافیک ..................
بودجه ک دارم در حد 1 میلیون 100 تا 200 تومنه ........
1-سوال اولم اینه که گرافیک 1GB GT 440 DDR5 ک دارم چطوره میتونه بازی های امروزی رو خوب اجرا کنه یا ن نیاز به تعویضش هست ................
2- با بودجه ک دارم نمیدونم کدوم مارک رو انتخاب کنم کلا من ی سیستم میخوام ک RAM . 8 باشه و مادربرد و CPU هم به نسبت خوب باشه ...............
..
اگه میشه راهنماییم کنید فقط ی نکته کلا دوست دارم سیستمم اینتل باشه یعنی مادربرد و CPU از اینتل باشه
با تشکر
شما سیستم برا بازی میخای ..
اول هدف رو از بستن سیستم عنوان کنید ..
گرافیکی که گفتی افتضاحه
اگه برا بازی میخای با ۱۲۰۰ تومن باید حدود ۴۰ درصد برا گرافیک بودجه بریزی

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اره واسه بازي ميخوام .......
رشته خودم كامپيوتره ولي واقعا موندم چي بگيرم ك به دردم بخوره اخه فراواني قطعات زياده و از لحاظ فني هم خيلي سخته شده واسم انتخاب كردن

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما سیستم برا بازی میخای ..
اول هدف رو از بستن سیستم عنوان کنید ..
گرافیکی که گفتی افتضاحه
اگه برا بازی میخای با ۱۲۰۰ تومن باید حدود ۴۰ درصد برا گرافیک بودجه بریزی
اره واسه بازي ميخوام ارتقا بدم ولي نميدونم چه قطعاتي رو انتخاب كنم

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
بودجه کمتر داری باید بری سمت amd
چتنا قطعه میخای ارتقا بدی؟ سیستم قبلیت چی هست؟

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مادربرد ،cpu . ram و گرافيك اگه بشه .......
سيستمي ك الان دارم ddr2 و خيلي قديمي واسه سال ٢٠١٠
مادربرد : ga-p31-es3g
cpu : e7500
ram :4 gb
vga : 1gb gt440 ddr5
اين سيستم حال حاظر منه بازي هاي حال حاظرم اجرا ميكنه ولي خب بازي هاي ك رم بالاي ميخوان رو نميتونه مث كالاف
چون هميشه سيستم اينتل داشتم گفتم
ميتونمم بعدا بازم قطعاتو ارتقا بدم ولي در حال حاظر ميخوام اين سيستمو بروز كنم و خب به تظر خودم بايد حداقل رو مادربرد بيشتر دقت كنم تا بشه در اينده بقيه قطعاتو ارتقا داد در واقع جدايي از اينكه واسه بازي ها ميخوام ميخوام از ي مادربرد خب هم بهره ببرم ك بتونه مثلا اگه الان توانايي خريدن رم ١٦ رو ندارم ولي ١ سال ديگه خواستم ارتقا بدم جواب بده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مادربرد ،cpu . ram و گرافيك اگه بشه .......
سيستمي ك الان دارم ddr2 و خيلي قديمي واسه سال ٢٠١٠
مادربرد : ga-p31-es3g
cpu : e7500
ram :4 gb
vga : 1gb gt440 ddr5
اين سيستم حال حاظر منه بازي هاي حال حاظرم اجرا ميكنه ولي خب بازي هاي ك رم بالاي ميخوان رو نميتونه مث كالاف
چون هميشه سيستم اينتل داشتم گفتم
ميتونمم بعدا بازم قطعاتو ارتقا بدم ولي در حال حاظر ميخوام اين سيستمو بروز كنم و خب به تظر خودم بايد حداقل رو مادربرد بيشتر دقت كنم تا بشه در اينده بقيه قطعاتو ارتقا داد در واقع جدايي از اينكه واسه بازي ها ميخوام ميخوام از ي مادربرد خب هم بهره ببرم ك بتونه مثلا اگه الان توانايي خريدن رم ١٦ رو ندارم ولي ١ سال ديگه خواستم ارتقا بدم جواب بده
سلام. به نطر من واسه آینده ای مطمئن باید حداقل مادربورد Gigabyte H97M-D3H با قیمت حدودی 400000 تومان تهیه کنید که اسلات گرافیکش PCI Express 3.0 هستش. پردازنده هم Intel Core i5-4690 Box حدود 600000 تومانه. اکر نمی تونید به جاش Intel Core i3-4160 Box حدود 400000 تومان تهیه کنید و رم هم فعلا Corsair XMS3-4GB Bus1600Mhz حدود 110000 تومان. گرافیک سیستم فعلیتون رو بندازید روش و هر وقت پول گیرتون اومد کارت گرافیک رم رو ارتقاء بدید.

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. به نطر من واسه آینده ای مطمئن باید حداقل مادربورد Gigabyte H97M-D3H با قیمت حدودی 400000 تومان تهیه کنید که اسلات گرافیکش PCI Express 3.0 هستش. پردازنده هم Intel Core i5-4690 Box حدود 600000 تومانه. اکر نمی تونید به جاش Intel Core i3-4160 Box حدود 400000 تومان تهیه کنید و رم هم فعلا Corsair XMS3-4GB Bus1600Mhz حدود 110000 تومان. گرافیک سیستم فعلیتون رو بندازید روش و هر وقت پول گیرتون اومد کارت گرافیک رم رو ارتقاء بدید.
ممنون ولی به نظرتون رم پایین نیست چون الان بیشتر بازی ها نیازی زیادی به رم دارن تا cpu ????

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون ولی به نظرتون رم پایین نیست چون الان بیشتر بازی ها نیازی زیادی به رم دارن تا cpu ????
عزیز گرافیکتون هم پایینه. واسه پولی که شما دارید اینجوری گفتم(کل پولتون واسه خرید یه کارت گرافیک خوب هم کمه). والا یه ماژول رم دیگه دقیقا از همین مدلی که گفتم هم می تونید تهیه کنید.

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز گرافیکتون هم پایینه. واسه پولی که شما دارید اینجوری گفتم. والا یه ماژول دیگه دقیقا از همین مدلی که گفتم هم می تونید تهیه کنید.
بله متاسفانه اما به غیر از مادربرد .....3 قطعه دیگه رو کدوما رو باید ارتقا بدم ......الان بازی مث کالاف یا GTA V با رم 4 ک فرمودید بالا میاد یا ن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله درست میگید الان بخوام ی گرافیک 650 GT از NVIDIA بخرم هم پول ندارم ولی خب میخوام حداقل اون 3 قطعه ارتقا پیاده کنه وبعد سراغ گرافیک بریم یا اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید ؟؟ ممنون میشم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بله متاسفانه اما به غیر از مادربرد .....3 قطعه دیگه رو کدوما رو باید ارتقا بدم ......الان بازی مث کالاف یا GTA V با رم 4 ک فرمودید بالا میاد یا ن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب میده اما اگر 8 گیگ باشه بهتره. کلا بعدها اگر بخواین پردازنده رو ارتقاء بدید باید پردازنده خودتون رو با ضرر بفروشید و پردازنده جدید بخرید. اما رم هر لحظه که اراده کنید اضافه می کنید و ضرری توش نیست. مادربورد هم تعویضش ضرر داره. با این مبلغی که دارید به نظر من منطقی ترین قطعات همونایی که خدمتتون عرض کردم.

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی پس به نظرتون با ماکسیمم قیمت یعنی 1200 تومان چه قطعاتی رو بگیرم ...............
حرفتون کاملا منطقی نمیدونم چطور به این موضوع فکر نکرده بودم .............

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
جناب
balanar
فقط خاستی اتلیه عکس بزنی با توجه به اینکه جنوب تهران هستی
از تازه عروس وداماد ها
پول ازشون زیاد نگیر ...گناه دارن ....دلم میسوزه براشون
بندگان خدا تو این اوضاع مملکت هلاک نشن خوبه .....

ستاره بچینی همیشه تو اتلیه
عکس بگیری
دوربینت برات بچرخه
بوس بوس
خدافظ
:))))))
چشم
اینجا انقدر رقابت سنگینه که اگر بنده با این سطح تجربه پایینم میخواستم در حالت عادی شروع کنم سریعا زمین میخوردم با وجود این همه اتلیه
ولی خوب تنها موقعیت مکانی خوبی که داریم باعث شده این کارو بکنیم و قطعا قیمتامون باید در حد توان منطقه باشه :)
( البته قابل ذکره این مردم منطقه ما بی پول های پول دار هستند . ملک هاشون میلیارد ها تومان ارزش داره ولی جیباشون خالیه :) )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا