• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
مرسی پس به نظرتون با ماکسیمم قیمت یعنی 1200 تومان چه قطعاتی رو بگیرم ...............
حرفتون کاملا منطقی نمیدونم چطور به این موضوع فکر نکرده بودم .............
دیدگاه کوتاه مدت = همین سیستم رم رو بکنی ۸ + gtx 960
دیدگاه بلند مدت = مادربورد و سی پیو نچندان جالب بندازی و اینده دوباره باز باید همشو ارتقا بدی

نتیجه = همون دیدگاه کوتاه مدت بچسب لاغر تا یکی دوسال بازیهارو‌جواب بده

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با این بودجه خرید ps4 و کرایه کردن بازی بهترین و ممکن ترین راه ممکن هست
موافقم. اگر هدفشون صرفا بازی باشه PS3 یا PS4 یا Xbox به نسبت قیمت بسیار ارزنده تر هستند.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مرسی پس به نظرتون با ماکسیمم قیمت یعنی 1200 تومان چه قطعاتی رو بگیرم ...............
حرفتون کاملا منطقی نمیدونم چطور به این موضوع فکر نکرده بودم .............
عزیز عرض کردم که همون قطعات + یک ماژول اضافی 4 گیگ دقیقا از همون رمی که خدمتتون عرض کردم. توضیحات و قیمتها رو کامل دادم خدمتتون. کارت گرافیک حتی متوسط مثل GTX750 با این مبلغ نمی تونید تهیه کنید.

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیدگاه کوتاه مدت = همین سیستم رم رو بکنی ۸ + gtx 960
دیدگاه بلند مدت = مادربورد و سی پیو نچندان جالب بندازی و اینده دوباره باز باید همشو ارتقا بدی

نتیجه = همون دیدگاه کوتاه مدت بچسب لاغر تا یکی دوسال بازیهارو‌جواب بده
دقیقا چ قطعاتی منظورتون واسه کوتاه مدت ؟؟

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز عرض کردم که همون قطعات + یک ماژول اضافی 4 گیگ دقیقا از همون رمی که خدمتتون عرض کردم. توضیحات و قیمتها رو کامل دادم خدمتتون. کارت گرافیک حتی متوسط مثل GTX750 با این مبلغ نمی تونید تهیه کنید.
بله درست میگید واقعا نمیشه حتی پایین ترین گرافیک موجود رو هم بخرم اگه هم ار سری 5 پایین تر بیام همون قدرت گرافیک خودم میشه ........البته ی لپ تاب برای داداشم خریدم z5070 همه بازی هارو اجرا میکنه مدل گرافیک 4gb 840m

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این بودجه خرید ps4 و کرایه کردن بازی بهترین و ممکن ترین راه ممکن هست
بله درست میگید ولی جدای از بازی به کامپیوتر هم احتیاج دارم والا اگه ps4 بگیرم تضمین کامل برای بازی

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
اسم کنسول که میاد کلا حال آدم به هم میخوره . pc کجا و کنسول کجا . کنسول حتی اگر ارزشش نصف مقدار الان هم بود به نظرم ارزش نداره . طبق خبرهایی که از دایرکس 12 تا الان منتشر شده باید منتظر یه شگفتی تو دنیای بازی بر روی pc باشیم که لذت گیم رو صد چندان میکنه :general406::general406::general406:

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
esseien 3
ميشه لطف كنيد سيستم كوتاه مدتي ك مد نظرتون بود دوباره بگيد

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كاش ميشد اين كارو كرد .......
واي متاسفانه مادربرد من رم بالاي ٤ ساپورت نميكنه اگه حداقل تا ٦ هم ساپورت ميكرد ميشد بازم به همين سيستم بسنده كرد با ي كارت گرفيك قوي تر

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
كاش ميشد اين كارو كرد .......
واي متاسفانه مادربرد من رم بالاي ٤ ساپورت نميكنه اگه حداقل تا ٦ هم ساپورت ميكرد ميشد بازم به همين سيستم بسنده كرد با ي كارت گرفيك قوي تر
با توجه به هزینه که داری قید ارتقا رو بزن ...و ب ps3 کپی خور قناعت کن ..
برا ارتقا باید دست کم ۲۴۰۰ هزینه کرد

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میدونم واقعا با این قیمت نمیشه ارتقا داد ولی از کنسول هم زیاد خوشم نمیاد ...............
ولی باید این سیستم رو تغییر بدم حالا هم میشه با همین گرافیک سر کرد میشه باهاش PES زد حداقل :D
به غیر گرافیک 3 قطعه دیگه نظرتون چی ...البته مهم واسه من مادربرد ک دوسال دیگه مثلا رم خواستم بکن 16 ساپورت کنه ن مث الان تو گل گیر کنم واقعا الان مشکل رمه اگه رم میشد 8 کرد خیلی به صرفه بود واسم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
میدونم واقعا با این قیمت نمیشه ارتقا داد ولی از کنسول هم زیاد خوشم نمیاد ...............
ولی باید این سیستم رو تغییر بدم حالا هم میشه با همین گرافیک سر کرد میشه باهاش PES زد حداقل :D
به غیر گرافیک 3 قطعه دیگه نظرتون چی ...البته مهم واسه من مادربرد ک دوسال دیگه مثلا رم خواستم بکن 16 ساپورت کنه ن مث الان تو گل گیر کنم واقعا الان مشکل رمه اگه رم میشد 8 کرد خیلی به صرفه بود واسم
دوست عزیز. بنده که کامل خدمتتون توضیح دادم. اگر می خواین مادربورد و پردازنده رو هم عوض کنید حداقل در پایینترین حالت ممکن باید حدود 400000 تومان فقط برای این دو قلم هزینه کنید. اگر هنوزم جایی از عرایضم براتون گنگ هست بفرمائید تا راهنمائیتون کنم.

اسم کنسول که میاد کلا حال آدم به هم میخوره . pc کجا و کنسول کجا . کنسول حتی اگر ارزشش نصف مقدار الان هم بود به نظرم ارزش نداره . طبق خبرهایی که از دایرکس 12 تا الان منتشر شده باید منتظر یه شگفتی تو دنیای بازی بر روی pc باشیم که لذت گیم رو صد چندان میکنه :general406::general406::general406:
عزیز با فرمایش شما در حالت کلی موافق نیستم. کنسول یکسری (تعدادشم کم نیست) بازیهای انحصاری داره که بسیار با کیفیت و جالب هستند و اصبلا ورژن PC نداره(توسط خود سازنده کنسولها عموما تولید شده) و کل قیمت کنسول اندازه یک کارت گرافیک متوسط رو به بالای PC هم نمیشه. در کل مقایسه منطقی این دو قلم با هم نتیجه منطقی نداره و هر کدام در زمینه گیم محاسن و معایب خودشونو دارن.

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ن کاملا حرفاتون رو متوجه شدم فقط موندم تو این همه برند با قیمت های متفااوت کدوم رو انتخاب کنم ....................
.
الان پایین ترین قیمت ی پردازنده اینتل چقدره چون میخوام خیلی رو مادربرد سرمایه گذاری کنم ..................البته باهاتون موافقم اگه بخوام رو مادربرد حساب باز کنم باید حداقل 800 900 پول بذارم ولی دیگه بودجه الان بنده ایقده ..............

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
ن کاملا حرفاتون رو متوجه شدم فقط موندم تو این همه برند با قیمت های متفااوت کدوم رو انتخاب کنم ....................
.
الان پایین ترین قیمت ی پردازنده اینتل چقدره چون میخوام خیلی رو مادربرد سرمایه گذاری کنم ..................البته باهاتون موافقم اگه بخوام رو مادربرد حساب باز کنم باید حداقل 800 900 پول بذارم ولی دیگه بودجه الان بنده ایقده ..............
عزیز با بودجه شما نمیشه چیزی رو ارتقا داد ...اگه هم بدید سال دیگه مجبورید دوباره همرو ارتقا بدید ...

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز با بودجه شما نمیشه چیزی رو ارتقا داد ...اگه هم بدید سال دیگه مجبورید دوباره همرو ارتقا بدید ...
بله میدونم چی میگید زیاد عجله هم دارم در واقع میخوام در اینده قطعات رو ارتقا بدم ولی دیگه الان نیاز میبینیم ک از سیستم DDR2 ک دارم به ی سیستم DDR3 بگیرم حالا اینکه گرافیکم همین گرافیک باشه یا رم همون 4 باشه مشکلی ندارم .... ولی دیگه باید این مادربرد رو تغییر بدم .........والا کاملا باهاتون موافقم با این پول شاید بشه دو قطعه یا 3 قطعه رو عوض کرد ولی مهم اینه واسم ک میتونم در اینده بازم قطعاتی مث پردازنده رم رو ارتقا بدم .....الان سیستم من رو فقط میشه گرافیکشو عوض کرد کار دیگه ای نمیشه کرد باهاش

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
.
در خصوص کارت گرافیک که توضیح دادم خدمتتون. یک عدد GTX750 حدود 460000 تومان. این از این.
مادربورد اگر می خواین آینده دار باشه حداقلش Gigabyte H97M-D3H هستش که اسلات کارت گرافیکش PCI Express 3.0 هست و قیمتش حدود 410000 تومانه. البته هنوز مادربوردی مثل Gigabyte H81M-S2PV که اسلات گرافیکش PCI Express 2.0 هستش هم برای کارتهای فعلی کفایت می کنه و قیمتشم حدود 190000 تومانه.
پردازنده حداقل Pentium G3250 حدود 180000 تومانه که واسه کارت گرافیک یاد شده نسبتا مناسبه و از اون بالاتر هم Core i3-4160 قیمتش حدود360000 تومان واز اون بالاتر هم Core i5-4460 حدود 550000 تومانه.
خوب با این اوصاف آیا پول شما در حدی هست که جز کار گرافیک قطعه دیگری رو هم بتونید ارتقاء بدید؟! پس فعلا راهی جز ارتقاء کارت گرافیک ندارید.
هنوزم نکته مبهمی وجود داره؟

Last edited:

messi5195

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در خصوص کارت گرافیک که توضیح دادم خدمتتون. یک عدد GTX750 حدود 460000 تومان. این از این.
مادربورد اگر می خواین آینده دار باشه حداقلش Gigabyte H97M-D3H هستش که اسلات کارت گرافیکش PCI Express 3.0 هست و قیمتش حدود 410000 تومانه. البته هنوز مادربوردی مثل Gigabyte H81M-S2PV که اسلات گرافیکش PCI Express 2.0 هستش هم برای کارتهای فعلی کفایت می کنه و قیمتشم حدود 190000 تومانه.
پردازنده حداقل Pentium G3250 حدود 180000 تومانه که واسه کارت گرافیک یاد شده نسبتا مناسبه و از اون بالاتر هم Core i3-4160 قیمتش حدود360000 تومان واز اون بالاتر هم Core i5-4460 حدود 550000 تومانه.
خوب با این اوصاف آیا پول شما در حدی هست که جز کار گرافیک قطعه دیگری رو هم بتونید ارتقاء بدید؟! پس فعلا راهی جز ارتقاء کارت گرافیک ندارید.
هنوزم نکته مبهمی وجود داره؟
بین مادربردهای GIGABYTE H97-Gaming 3 LGA1150 H97 Mainboard و MSI Z97-Gaming 3 LGA1150 Z97 Mainboard کدومشو توصیه میکنید ؟؟؟؟
ایا این دوتا به کارت گرافیک من میخوره ؟؟
یکی از اینا با رم 8 ک خودتون فرمودید با همین CPU ک گفتیتد و البته با گرافیک خودم چطوره ؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مادربرد گیگابایت به نظر من بهتر هست . از این مدل زیاد بستم و همشون بدون مشکل کار میکنند .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا