• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
پشتیبانی کردن گرافیک ارتباطی به مادربرد نداره
مربوط به درایور و شرکت سازنده گرافیک هست
گرافیک های انویدیا خوب هستن اما در بازار ایران به خاطر دلایلی قیمتشون نسبت به میزان کاراییی که دارن یکسان نیست
بخصوص در سری های جدید اون
والبته امسال هم ای ام دی به توجه به بیشتر کردن بروز رسانی ها در قسمت درایو گرافیک های مدل های قبلیش پروفرمنس بهتری رو ارائه داده
البته یک نکته هم بگم اگر شما به زیبایی اهمیت میدید کارت های سری جی فورس انویدیا سری رفرنس رو میتونی تنظیم LED بکنی و با نرم افزار خود درایور اون قسمتش رو فعال کنید
می دونم، اینقدر اطلاعاتم قد میده به نسبت!
منظورم اینه که چرا آرم AMD روش هک شده؟!
گفتم انویدیا بیتشر بخاطر پشتیبانی بهتر انویدیا بود! اگر الان پشتیبانی AMD بهتره و شما تایید می کنید حتما میرم سراغ اون!
زیبایی؟! می خوام یه کاری کنم اینا قایم باشن! اصلا نبینمشون!!
نمی دونم با این قیمت سیستم بگیرم یا All in one که شلوغ نشه! البته نیاز به مانیتور دوم هم دارم! نظرتون چیه؟!
...
پ.ن: یک کارت کپچر دارم، نمیدونم وضعیتش چطوره برات تست می کنمش!

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
می دونم، اینقدر اطلاعاتم قد میده به نسبت!
منظورم اینه که چرا آرم AMD روش هک شده؟!
گفتم انویدیا بیتشر بخاطر پشتیبانی بهتر انویدیا بود! اگر الان پشتیبانی AMD بهتره و شما تایید می کنید حتما میرم سراغ اون!
زیبایی؟! می خوام یه کاری کنم اینا قایم باشن! اصلا نبینمشون!!
نمی دونم با این قیمت سیستم بگیرم یا All in one که شلوغ نشه! البته نیاز به مانیتور دوم هم دارم! نظرتون چیه؟!
...
پ.ن: یک کارت کپچر دارم، نمیدونم وضعیتش چطوره برات تست می کنمش!

ممم من شرمنده متوجه اون قسمت که گفتید AMD ارمش هک شده نشدم.روی چی منظورتون هست؟؟

والا انویدیا هم از نظر پشتیبانی خوب هست
در حقیقت هر دو در یک رده هستن
من منظورم این بود با توجه به بروز رسانی درایو های که ای ام دی برای گرافیک هاش میکنه فریم دهی کارت رو در بازی بالاتر برده
هدف بنده این هست که بگم هر دو شرکت در سری کارت های های اند خوب عمل کردند
در هرصورت کارت گرافیک بسته به نوع کاربرد مورد نظر شما بستگی داره مثلا
برای رندر گیری گرافیک های انویدیا پیشنهاد میشه و برای ماین کردن سری AMD
همچی در حقیقت به نحوه استفاده شما برمیگرده
پیشنهاد میشه اگر برای برنامه نویسی میخواید به هیچ وجه سراغ ALL in one ها نرید چون برای کار های سبک ساخته شدن
و پیشنهاد میشه بجای هزینه روی گرافیک در صورتی که تنها برای برنامه نویسی سیستم رو نیاز دارید یک کولر خوب برای پردازنده بگیرید

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
سعید جان بنده هم ملتفت هستم که این مادبورد Socket 1151 هست و پردازنده های 11nm سری Intel Skylake رو ساپورت می کنه که جدیدتر و بروز تره. بحث بنده اینه که پردازنده ای که آقا کاوه فرمودن Socket 1150 هستش و در لیست پردازنده هایی که مادربورد نامبرده هستش وجود نداره و اصلا سوکتش فرق می کنه. یعنی اینکه GA Z170-D3H پردازنده Intel Core i5-4690 که Socket 1150 هستش و از سری Haswell هست رو قاعدتا نباید ساپورت کنه. تا توضیح آقا کاوه چی باشه؟!
با ارزش پوزش .:p:p بله اقا رضا و آقا سعید حق با شماست . بنده مادربرد 1151 رو اشتباها با پردازه 1150 پیشنهاد دادم . همنون طور که آقا رضا گفتنند ظاهرا پردازه برای 1151 وارد بازار شده که میتونید از CPU: Intel Core i5-6600 استفاده کنید .

pouyamahmoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
ببخشید که در این وقت مزاحمتون میشوم
یک سوال از خدمتتون داشتم
یکی از اقوام یک سیستم به همراه 6 گیگابایت رم DDR3 Corsair دارد اما مادربورد کامپیوتر قدیمی هستش
مدل مادربود سیستمش Asus P5le2 هست که رم DDR2 تا 4 گیگابابیت پشتیبانی میکند
حالا اون فرد قصد خرید این مادربورد برای نصب رم را دارد
مادربورد Motherboard - گیگابایت Gigabyte GA-H97-D3H
سقف قیمت هم 350 و این اطراف هست
مشخصات سیستم هم این هست
CPU:Intel pentium core Duos
GPU:Sparkle Nvidia Geforce GT 520
Ram : 2*512mb Maxtor + 2*512mb Apacer DDR2
Mother Board : Asus P5le2
Power : Elegance
رم هایی هم که میخواهند نصب کنند 3 عدد Corsair DDr3 2GB هستند
در ضمن سیستم را برای بازی هایی مثل Dota 2 و بالاتر میخواهد
آیا با این مشخصات قادر به نصب کردن این مادربورد بر روی سیستم هست یا خیر
در ضمن اگر تا این قیمت با کمی بالا پایین مادربورد بهتری سراغ دارید مدلش را برای بنده ارسال نمایید
تشکر فراوان
یاعلی
خدانگهدار
لطفا جواب بنده را لطف کنید

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
رم هایی هم که میخواهند نصب کنند 3 عدد Corsair DDr3 2GB هستند
یعنی شما برای رم ها میخوای مادربرد و سی پی یو بگیری . مثل اونی میشه که میخواست برای چرخ هاش ماشین بخره :general506::general506:
مادربرد انتخابی خوبه Gigabyte GA-H97-D3H
CPU: Intel Core i3-4170: 390,000
فقط یه جورایی باید کل سیستم رو عوض کنی چون پاوری هم که برای سیستم قبی داری خوب نیست و اصلا توصیه نمیکنم بخوای از همون استفاده کنی
PSU: Cooler Master Thunder 500W: 180,000
برای گرافیک هم باید بودجه رو مشخص کنی ولی حداقل یه gtx 750 بگیر که اذیت نشی .
احتمالا باس رم ها هم پایین باشه ولی خوب میتونی ازشون روی این مادربرد استفاده کنی

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
توضیحات کاوه جان کامل بود شما بخاطر رمها باید مادربورد عوض کنید و بخاطر تعویض مادربورد پردازنده قبلیتون هم روش سوار نمیشه پس باید CPU رو هم عوض کنید. گرافیک هم که آقا کاوه خدمتتون فرمودن چی تهیه کنید.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با مادر بورد بودم!!
می خوام بدونم این مادربورد از محصولات AMD بهتر از nvidia پشتیبانی می کنه یا خیر؟! چون من بیشتر محصولات nvidia رو می پسندم!
راستی این پردازنده های جدید میراکست یا ارسال تصویر بی سیم هم پشتیبانی می کنند؟! یا نیاز به سخت افزار یا تکنولوژی دیگری هست؟
هر چه سیم کمتر بهتر!
هیچ فرقی نمی کنه از نظر پشتیبانی. بنده هم nidia رو بیشتر می پسندم و الان هم از نظر High End جلوتر از AMD هستش. قابلیت Miracast در صورتی که تلویزیون شما ساپورت کنه ارزش داره. در کل می تونید سخت افزارش رو بخرید و خودتونو راحت کنید:
http://www.digikala.com/Product/DKP.../دانگل-HDMI-براوو-مدل-Bravocast/keyword-bravo
توجه داشته باشید که اگر کارت گرافیکتون خروجی HDMI داشته باشه و نمایشگر شما هم ورودی HDMI داشته باشه از این سخت افزار می تونید واسه میراکست استفاده کنید.

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
هیچ فرقی نمی کنه از نظر پشتیبانی. بنده هم nidia رو بیشتر می پسندم و الان هم از نظر High End جلوتر از AMD هستش. قابلیت Miracast در صورتی که تلویزیون شما ساپورت کنه ارزش داره. در کل می تونید سخت افزارش رو بخرید و خودتونو راحت کنید:
http://www.digikala.com/Product/DKP-74514/Bravo-BravoCast-HDMI-Dongle/دانگل-HDMI-براوو-مدل-Bravocast/keyword-bravo
توجه داشته باشید که اگر کارت گرافیکتون خروجی HDMI داشته باشه و نمایشگر شما هم ورودی HDMI داشته باشه از این سخت افزار می تونید واسه میراکست استفاده کنید.
چرا باید کارت گرافیک خروجی HDMI داشته باشه؟!( هر چند الان دیگه همشون دارند)
اما تا اونجایی که اطلاع دارم این وسیله گیرنده است فقط. پردازش های گرافیکی بعد از پردازش توسط چیپ موجود در پردازنده (دقیق نمی دونم درست می گم یا نه! اما تو گوشی که توسط CPU هست) برای این دستگاه به صورت بی سیم ارسال میشه!
از این که بگذریم، این وسایل لگ ندارند؟! احتمالا ال سی دی که می خوام بخرم خودش همین قابلیت رو داره، ببینم اون چطور عمل می کنه!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
برداشت بنده از سوال شما اشتباه بود. این دستگاهی که معرفی کردم برای انتقال بیسیم تصویر برای نمایشگرهایی که قابلیت Miracast ندارند رو ایجاد می کنه. لطفا مدل کارت گرافیک , مادربورد و نمایشگر خودتون و همچنین سیستم عامل و نگارشی که دارید استفاده می کنید رو بفرمائید تا بیشتر توضیح بدم؟

بنی گرگ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید می خواستم یه کیس (فقط کیس و سیستمه توش)بخرم با 2.5 ملیون تومن کاربریم هم گیمه تا 2.8 ملیون هم می تونم خرج کنم ولی می خوام یه چیزی باشه که تا یکی دوسال بتونم هر بازیه رو که میاد به بازار روان اجرا کنه حالا کیفیته تصویرش خیلییی مهم نیس و یه چیزه دیگه می خوام یه سایت معتبر بهم معرفی کنید تا این قطعات رو ازش بخرم و جدا از این بحث ها می خوام یه مانیتور خوبه 20 یا 25 اینچی تو مایه های 500000 تومن هم بهم معرفی کنین با تشکر

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ببخشید می خواستم یه کیس (فقط کیس و سیستمه توش)بخرم با 2.5 ملیون تومن کاربریم هم گیمه تا 2.8 ملیون هم می تونم خرج کنم ولی می خوام یه چیزی باشه که تا یکی دوسال بتونم هر بازیه رو که میاد به بازار روان اجرا کنه حالا کیفیته تصویرش خیلییی مهم نیس و یه چیزه دیگه می خوام یه سایت معتبر بهم معرفی کنید تا این قطعات رو ازش بخرم و جدا از این بحث ها می خوام یه مانیتور خوبه 20 یا 25 اینچی تو مایه های 500000 تومن هم بهم معرفی کنین با تشکر
سلام دوست عزیز. پیشنهاد بنده:
M.B : Gigabyte H97M-D3H قیمت حدود 410000 تومان.
CPU : Intel Core i3-4170 Box قیمت حدود 360000 تومان.
RAM : 8GB Corsair XMS3-Bus1600 Mhz قیمت حدود 180000 تومان.
Case : DeepCool KENDOMEN Ti قیمت حدود 180000 تومان.
Power Supply Unit : Corsair VS650 قیمت حدود 240000 تومان.
H.D.D : 1TB Western Digital Caviar Black-Sata III قیمت حدود 250000 تومان.
تا اینجا شد 1620000 تومان. و اما مهمترین آیتم در بازی که کارت گرافیک هستش با بودجه ای که شما تعیین کردید حداکثر 1180000 تومان هستش. با این مبلغ بهترین انتخاب اینه:
STRIX-R9380-DC2OC-2GD5-GAMING - R9 380 DCII OC STRIX GAMING قیمت 979000 تومان.
تمام قطعات از بهترین برندها انتخاب شدن و بسیار مرغوب و درجه یک هستند.
مانیتور هم این یکی معرکست:
http://lioncomputer.ir/product/5486/BenQ+VW2235+22Inch+VA+White+LED+Monitor/

برای خرید به ترتیب اولویت سایت www.lioncomputer.ir و بعدش هم www.rayansaba.com مناسب هستند و 100% قابل اعتماد. تمام این کالاها از این دو سایت استخراج شده و قابل خرید می باشد.

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
سلام دوست عزیز. پیشنهاد بنده:
M.B : Gigabyte H97M-D3H قیمت حدود 410000 تومان.
CPU : Intel Core i3-4170 Box قیمت حدود 360000 تومان.
RAM : 8GB Corsair XMS3-Bus1600 Mhz قیمت حدود 180000 تومان.
Case : DeepCool KENDOMEN Ti قیمت حدود 180000 تومان.
Power Supply Unit : Corsair VS650 قیمت حدود 240000 تومان.
H.D.D : 1TB Western Digital Caviar Black-Sata III قیمت حدود 250000 تومان.
تا اینجا شد 1620000 تومان. و اما مهمترین آیتم در بازی که کارت گرافیک هستش با بودجه ای که شما تعیین کردید حداکثر 1180000 تومان هستش. با این مبلغ بهترین انتخاب اینه:
STRIX-R9380-DC2OC-2GD5-GAMING - R9 380 DCII OC STRIX GAMING قیمت 979000 تومان.
تمام قطعات از بهترین برندها انتخاب شدن و بسیار مرغوب و درجه یک هستند.
مانیتور هم این یکی معرکست:
http://lioncomputer.ir/product/5486/BenQ+VW2235+22Inch+VA+White+LED+Monitor/

برای خرید به ترتیب اولویت سایت www.lioncomputer.ir و بعدش هم www.rayansaba.com مناسب هستند و 100% قابل اعتماد. تمام این کالاها از این دو سایت استخراج شده و قابل خرید می باشد.

قطعات خوبی معرفی شدن
اما پیشنهاد بنده این هست بجای هارد بلک یک عدد هارد بلو 1ترا که تهیه بشه
و مبلغ مانده روی مادربرد بیاد تا از سری z97 خریداری بشه
اگر هم به دنبال افزایش سرعت سیستم هستید هم که خب بعدا بجای هارد می تونید یک اس اس دی استفاده کنید
چون اگر در اینده خواستید پردازنده بالاتر نصب کنید میتونید از قدرت اور کردن اون هم استفاده کنید و یا حتی اگر در اینده خواستید سیستم رو بفروشید مادربرد رو راحت تر خریداری میکنند
GIGABYTE Z97-D3H 560T
ASUS Z97-A 520T
ASRock FATAL1TY Z97 Killer 490T

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
قطعات خوبی معرفی شدن
اما پیشنهاد بنده این هست بجای هارد بلک یک عدد هارد بلو 1ترا که تهیه بشه
و مبلغ مانده روی مادربرد بیاد تا از سری z97 خریداری بشه
اگر هم به دنبال افزایش سرعت سیستم هستید هم که خب بعدا بجای هارد می تونید یک اس اس دی استفاده کنید
چون اگر در اینده خواستید پردازنده بالاتر نصب کنید میتونید از قدرت اور کردن اون هم استفاده کنید و یا حتی اگر در اینده خواستید سیستم رو بفروشید مادربرد رو راحت تر خریداری میکنند
GIGABYTE Z97-D3H 560T
ASUS Z97-A 520T
ASRock FATAL1TY Z97 Killer 490T
جناب Farshid عزیز. مادربوردهای سری Z تا جاییکه بنده اطلاع دارم تنها مزیتشون نسبت به سری H اینه که قابلیت اورکلاک(رم و پردازنده) رو دارن. اگر کسی اهل اورکلاک نباشه(عموم کاربران عادی) به نظر شما خرید مادربوردی که چیپش Z97 چه مزیتی داره؟ اما سرعت لود برنامه ها که میان SSD میزارن تاثیر بسیار زیادی در سرعت کارها داره که تفاوت WD Blue و WD Balck خیلی زیاده. حالا که پول خرید SSD رو ندارن , به نظرتون WD Black بخرن و فعلا اورکلاک نکنن بهتر نیست! ضمنا مادربوردهای سری ی H به مراتب مشتری بیشتری نسبت به سری Z (داشتن قابلیتهای غیر ضروری) دارن و فروششون به مراتب بیشتر و راحت تره. چون قیمتشونم ارزونتره.
ضمنا تفاوت Black و Blue از نظر قیمتی حدود 75000 تومانه در حالیکه تفاوت مادربورد سری Z و H در یک برند مثلا GA H97-D3H و GA Z97-D3H حدود 160000 تومانه.

Last edited:

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
درود؛
شاید این قسمت مخصوص پاور نباشه ولی تاپیک بهتری پیدا نکردم...
اگر پاور یه سیستم بسوزه و بدونیم دلیل خرابیش ضعیف بودن و مناسب نبودن اون پاور برای سیستم موردنظر بوده، از کجا بفهمیم چه پاوری با چه ولتاژی باید تهیه کنیم؟

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
موردی پیشنهادی آقا رضا عالیه و همه جوانب در نظر گرفته شده . همونطور که عرض کردند بعدا میتونید SSD رو اضافه کنید

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
درود؛
اگر پاور یه سیستم بسوزه و بدونیم دلیل خرابیش ضعیف بودن و مناسب نبودن اون پاور برای سیستم موردنظر بوده، از کجا بفهمیم چه پاوری با چه ولتاژی باید تهیه کنیم؟
http://www.green.ir/حسابگر.aspx یا http://www.corsair.com/en-us/psu-finder
میتونی از یکی از این دوتا سایت کمک بگیری
راجع به برند کورسیر یا کولرمستر رو توصیه میکنم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود؛
همون طور که آقا کاوه فرمودن به نظر منم پاور ازبرند خوب تهیه کنید تا نگران نوسانات ولتاژ نباشید. البته اگر برق منطقه شما نوسانات شدید و زیاد داره باید یک عدد UPS هم جداگانه تهیه کنید و سر راه برق سیستم قرار بدید. برند خوب پاور هم به نظر من Corsair - Antec - Enermax هستند که توی بازار گیرمیاد.

razor#1

Registered User
لایک‌ها
27
یه سی پی یو هم برای سوکت ١١۵۵ معرفی میکنید تا بودجه ی ٣۵٠ هزار تومان اینم مشخصات سیستمم:
cpu:intel g1610
main:gigabyte p61M-SP2V
GPU:GEFORCE 730gt 128bit 2gb zotac
psu:green gp530ab

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
یه سی پی یو هم برای سوکت ١١۵۵ معرفی میکنید تا بودجه ی ٣۵٠ هزار تومان اینم مشخصات سیستمم:
cpu:intel g1610
main:gigabyte p61M-SP2V
GPU:GEFORCE 730gt 128bit 2gb zotac
psu:green gp530ab

3220 آی تری .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا