• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
قیمت نو و دست دوم این پاور چنده؟
green gp530ab
سلام. قیمت نوش حدود 160000 تومان و قیمت دست دومش که هنوز گارانتیش بیش از 6 ماه مونده باشه حدود 80000 تومان و بدون گارانتی و سالم و غیرتعمیری حدود 60000 تومان.البته اگر قراره نوش رو بخرید پاور ارزنده ای نسبت بهقیمتش نیست و اصلا برند نیست و در حدبرندهای بین المللی نیستش و لی قیمتش درحد برند هستش! پیشنهاد بنده Corsair VS50 حدود 185000 تومانه.
یه سی پی یو هم برای سوکت ١١۵۵ معرفی میکنید تا بودجه ی ٣۵٠ هزار تومان اینم مشخصات سیستمم:
cpu:intel g1610
main:gigabyte p61M-SP2V
GPU:GEFORCE 730gt 128bit 2gb zotac
psu:green gp530ab
همونطور که دوستمون فرمودن Intel Core i3-3220 Box قیمتش 320000 تومانه.

EternalXDA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

آقایون من میخوام رم DDR2 بخرم. میشه بهم بگید تو بازار سمت چه برندهایی اصلا نرم و از چه برندهایی استقبال کنم. که دیگه اونجا گیرِ یه بازاری نیفتم و بعدا از خریدم پشیمون شم. مرسی.

Sent from my phone using Tapatalk.

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
سلام دوستان،

آقایون من میخوام رم DDR2 بخرم. میشه بهم بگید تو بازار سمت چه برندهایی اصلا نرم و از چه برندهایی استقبال کنم. که دیگه اونجا گیرِ یه بازاری نیفتم و بعدا از خریدم پشیمون شم. مرسی.

رم های DDR2 خیلی کم شدن تو بازار و قیمتای بالاتری نسبت به هم حجم های DDR3 خودشون دارن . تو بازار در حال حاضر KINGSTON و KINGMAX با مشخصات یکسان موجود هست ، زیاد تفاوتی ندارن از نظر برند ، ولی کینگ مکس با گارانتی آواژنگ در اولویتت باشه .

razor#1

Registered User
لایک‌ها
27
خیلی ممنون که پاسخ میدید
من دیروز رفتم این پردازنده رو بخرم بعد همه جا میگفتن از 350 تا 370 تومنه منم نخریدم گفتم از اینترنت بخرم حالا یه سایتی معرفی میکنید که معتبر باشه و این سی پی یو رو داشته باشه؟
با تشکر

EternalXDA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رم های DDR2 خیلی کم شدن تو بازار و قیمتای بالاتری نسبت به هم حجم های DDR3 خودشون دارن . تو بازار در حال حاضر KINGSTON و KINGMAX با مشخصات یکسان موجود هست ، زیاد تفاوتی ندارن از نظر برند ، ولی کینگ مکس با گارانتی آواژنگ در اولویتت باشه .
کینگ استون ها که همه تقلبیه.. اصن نگاش میکنی میفهمی، میخوام دوتا دسته دو سامسونگ بگیرم. دونه چهل تومن. نظرتون چیه. ممنون.

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
خیلی ممنون که پاسخ میدید
من دیروز رفتم این پردازنده رو بخرم بعد همه جا میگفتن از 350 تا 370 تومنه منم نخریدم گفتم از اینترنت بخرم حالا یه سایتی معرفی میکنید که معتبر باشه و این سی پی یو رو داشته باشه؟
با تشکر
پیعام فرستادم براتون .

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کینگ استون ها که همه تقلبیه.. اصن نگاش میکنی میفهمی، میخوام دوتا دسته دو سامسونگ بگیرم. دونه چهل تومن. نظرتون چیه. ممنون.

آفرین. همون چیزی که عرض کردم. Kingston اصل اونم DDR2 یا DDR اصلا دنبالش نگردید که همگی صرفا لیبل هستند. همون سامسونگ رو تهیه کنید که اگر چیپشم سامسونگ باشه اصل هستش و ارزش این هزینه کرد رو داره.

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان ، من چندتا قطعه میخوام بخرم

مادربرد ، گرافیک ، سی پی یو ،پاور ، کیس ، رم

چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید که قیمت دست دومش حدود 1300 بشه ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان ، من چندتا قطعه میخوام بخرم

مادربرد ، گرافیک ، سی پی یو ،پاور ، کیس ، رم

چه قطعاتی رو پیشنهاد میکنید که قیمت دست دومش حدود 1300 بشه ؟
سلام. دست دوم از نظر قیمت و کیفیت کاملا شانسی و تصادفیه. قیمت کالای دست دوم عموما به سبب نبودش توی بازار با بورس بازار نبودن سلیقه ای هستش و خریدشم ریسک بزرگیه و ممکنه از خریدتون پشیمون بشید. به همین دلیل پیشنهاد می کنم فقط قطعه نو بگیرید اونم از برند معتبر همراه با گارانتی معتبر. مگر اینکه طرف رو کامل بشناسید و از روزی که این قطعات رو خریده باهاش در ارتباط بودید و می دونید که پدر قطعات رو در نیاورده و واقعا هم قیمت خوبی بده. والا کاملا ریسکه. پس قیمت قطعات دست دوم رو اصولا خود فروشنده تعیین می کنه و دست بنده و شما نیست.

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
سلام. دست دوم از نظر قیمت و کیفیت کاملا شانسی و تصادفیه. قیمت کالای دست دوم عموما به سبب نبودش توی بازار با بورس بازار نبودن سلیقه ای هستش و خریدشم ریسک بزرگیه و ممکنه از خریدتون پشیمون بشید. به همین دلیل پیشنهاد می کنم فقط قطعه نو بگیرید اونم از برند معتبر همراه با گارانتی معتبر. مگر اینکه طرف رو کامل بشناشید و از روزی که این قطعات رو خریده باهاش در ارتباط بودید و می دونید که پدر قطعات رو در نیاورده. والا کاملا ریسکه.
میشه یه سیستم نو واسه قطعات بالا تا 2 میلیون معرفی کنید ؟ ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
میشه یه سیستم نو واسه قطعات بالا تا 2 میلیون معرفی کنید ؟ ممنون
کاربری شما چی هست؟ نرم افزارهای مهندسی , چه نرم افزارهایی یا کاربریتون گیم هست یا امور عادی روزانه مثل آفیس و اینترنت؟

yerozkhob

Registered User
لایک‌ها
68
کاربری شما چی هست؟ نرم افزارهای مهندسی , چه نرم افزارهایی یا کاربریتون گیم هست یا امور عادی روزانه مثل آفیس و اینترنت؟
بیشتر برنامه نویسی ، وب گردی ،تماشای فیلم ،جدیدا هم میخوام بازی بکنم :D البته خیلی بازیهای گرافیکی واسم ملاک نیس ، بازیهایی مثل pes 2016 و ... رو راحت اجرا کنه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
بیشتر برنامه نویسی ، وب گردی ،تماشای فیلم ،جدیدا هم میخوام بازی بکنم :D البته خیلی بازیهای گرافیکی واسم ملاک نیس ، بازیهایی مثل pes 2016 و ... رو راحت اجرا کنه
پیشنهاد بنده:
Mother Board : Gigabyte H97-D3H قیمت حدود 410000 تومان.
CPU : Intel Core i3-4170 Box قیمت حدود 360000 تومان.
RAM : 8GB Corsair XMS3-Bus1600Mhz قیمت حدود 180000 تومان.
Power Supply Unit : Corsair VS650 قیمت حدود 240000 تومان.
Case : Green X Plus Eagle Case قیمت حدود 117000 تومان.
واما مهمترین قطعه واسه بازی کارت گرافیکه. تا اینجا سرجمع قطعات شد 1307000 تومان. یعنی حدود 700000 تومان واسه کارت گرافیک. اگر بتونید اینو بخرید که خیلی خوبه:
http://lioncomputer.ir/category/249/VGA/#/filter606_R9+380/

اگر نه اینو بخرید خیلی خوب بهتون جواب میده:
http://lioncomputer.ir/product/5093/Zotac+GTX+960+2GB+GDDR5
به نظرمن حیفه که دیگه از این پایین تر بخرید. اما اگر هیچ راهی ندارید مادربورد رو به Gigabyte H81M-S2PT تغییر بدید و بقیه قطعات رو دست نزنید. اینجوری حدود 180000 تومان ارزونتر میشه که می تونید واسه کارت گرافیک هزینه کنید. اما در عوض مادربوردتون قابلیت ارتقاء ش میاد پایین.

+Salman

Registered User
لایک‌ها
215
درود
میخواستم ببینم برند ازراک و خرید مادربرد
ASROCK H81M-DGS-R2. چطوره ؟آیا منطقی هست و مشکلی از لحاظ کارکرد نداره

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
درود
میخواستم ببینم برند ازراک و خرید مادربرد
ASROCK H81M-DGS-R2. چطوره ؟آیا منطقی هست و مشکلی از لحاظ کارکرد نداره
سلام. عزیز Asrock یک برند جهانی و درحد Asus و Gigabyte هستش. اما تبلیغات و وارداتش توی ایران کمه به نسبت به دو برند یاد شده. پس از نظر کیفیتش خیالتون راحت باشه. فقط آکبند با گارانتی معتبر تهیه کنید. ضمنا بهترین مادربورد دنیا هم اگر قطعات مرتبط باهاش مثل رم و پاور و کارت گرافیک اگر بی کیفیت و از مارکهای متفرقه باشن , مشکل دار خواهد شد و خوب کار نمی کنه.
البته این مادربورد چیپ ستش H81 هست و پایین ترین رده مادربوردها برای پردازنده Intel Haswell هستش. توجه داشته باشید که اسلات گرافیکش PCI Express 2.0 هست(این مسائلی که عرض می کنم ربطی به برند ازراک نداره و کلیه) و اگر کاربریتون بازی در حد عالی باشه شاید این مادربورد براتون زیاد مناسب نباشه. در مابقی حالات هیچ مشکلی نخواهید داشت.

+Salman

Registered User
لایک‌ها
215
سلام. عزیز Asrock یک برند جهانی و درحد Asus و Gigabyte هستش. اما تبلیغات و وارداتش توی ایران کمه به نسبت به دو برند یاد شده. پس از نظر کیفیتش خیالتون راحت باشه. فقط آکبند با گارانتی معتبر تهیه کنید. ضمنا بهترین مادربورد دنیا هم اگر قطعات مرتبط باهاش مثل رم و پاور و کارت گرافیک اگر بی کیفیت و از مارکهای متفرقه باشن , مشکل دار خواهد شد و خوب کار نمی کنه.
البته این مادربورد چیپ ستش H81 هست و پایین ترین رده مادربوردها برای پردازنده Intel Haswell هستش. توجه داشته باشید که اسلات گرافیکش PCI Express 2.0 هست(این مسائلی که عرض می کنم ربطی به برند ازراک نداره و کلیه) و اگر کاربریتون بازی در حد عالی باشه شاید این مادربورد براتون زیاد مناسب نباشه. در مابقی حالات هیچ مشکلی نخواهید داشت.

ممنون از پاسخ کاملتون چون دیدم قیمتش از همه پایینتره سوال برام پیش اومد پس خیالم راحت باشه ؟

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
نسل ششم پردازنده های اینتل بنام Skylake هم اومد و تو بازار موجوده ولی چرا هنوز نسل پنجم بنام Brodwell نیومده ؟ برای مادربرد ها با چیپ سری Z97 مگه قرار نبود سری برادول بیاد تا بتونیم ازشون به جای هاسول استفاده کنیم پس چرا هیچ خبری از نسل پنجم اینتل توی بازار نیست؟ یا هنوز پخش نشده ؟

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
با درود به بچه های زحمت کش این انجمن که من چند روزه با اینجا آشنا شدم و خوشم اومد از رسیدگی های خوبتون.
دوستان من به سیستم دارم با این مشخصات
M,b msi b75a g41
Cpu i3 2100 3.ghz
Vga gtx650 zotac
Ram 8gig 1600
Ssd 120gig silicon power
میخوام اینو ارتقاع بدم نظر خودم آینه که amd بگیرم با این مشخصات
M,b msi 970a-g43
Cpu fx 8320
بقیش همون قبلیا شاید در اینده r9 270x hawk msi یه نظر کلی بدین چیکار کنم و اینکه ارزش داره cpu1155 بگیرم یا نه؟ با تشکر فراوان از وقتی که میزارین.
اگه هنوز نخریدی به نظرم برو مادربرد اینتل با چیپ z170 بگیر که الان ایسوس و MSI این مادربرد ها رو ساختن و تو بازار هم موجوده و قیمت هاشم واقعا خوبه از 500 شروع میشه و میتونین با این برد که سوکت 1151 دارند و جدید هستش از سی پی یو های نسل ششم اینتل Sky lake بهره ببرید که تازه وارد بازار شدند فقط محض اطلاع تون بگم که قیمت سی پی یو چون تازه وارد شده شاید یکم گرون باشه ولی ارزش خرید داره چون همین الانش سی پی یو 4790 i7 نسل قبلی یعنی هاسول رو نزدیک 1 میلیون میفروشند ولی شما میتونی i56600k بگیری که قیمتش حدود 850 هستش ولی کیفیت و کارایی بالای داره و تکنولوژی 14 نانومتری استفاده شده و تا 3 یا 4 سال دیگه نیازی به ارتفا سیستم نداری به لینک های زیر سری بزن خودتون متوجه میشی تنها موردی که باید از قبلی هم ارتقا بدی رم هم هستش که DDR4 میخواد البته تا اونجایی که میدونم DDR3 هم ممکن جواب بده به مادربردتون بستگی داره ولی برای اینکه پرفورمنس خوبی بگیرین DDR4 گزینه بهتری هستش چون سی پی یو هم DDR4 هستش

http://lioncomputer.ir/product/5888/ASUS+Z170-K+LGA1151+Z170+Mainboard/

http://lioncomputer.ir/product/5835/BX80662I56600K+-+سی+پی+یو+اینتل+اسکای+لیک+6600+کا/

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
نسل ششم پردازنده های اینتل بنام Skylake هم اومد و تو بازار موجوده ولی چرا هنوز نسل پنجم بنام Brodwell نیومده ؟ برای مادربرد ها با چیپ سری Z97 مگه قرار نبود سری برادول بیاد تا بتونیم ازشون به جای هاسول استفاده کنیم پس چرا هیچ خبری از نسل پنجم اینتل توی بازار نیست؟ یا هنوز پخش نشده ؟
7222_02_intel-core-i7-5775c-3-3ghz-broadwell-lga-1150-cpu-performance-overview_full.jpg

این لیست پردازنده های Broadwell هستش که روی sOCKET lga1150 نصب میشه و همونطور که می بینید بسیار محدوده!
دقیقا واسه منم مبهمه که چرا اصلا این نسل داخل بازار نیومد! هنوز نیومده Sky Lake اومده! یعنی هنوز نیومده از رده خارج شد!

اگه هنوز نخریدی به نظرم برو مادربرد اینتل با چیپ z170 بگیر که الان ایسوس و MSI این مادربرد ها رو ساختن و تو بازار هم موجوده و قیمت هاشم واقعا خوبه از 500 شروع میشه و میتونین با این برد که سوکت 1151 دارند و جدید هستش از سی پی یو های نسل ششم اینتل Sky lake بهره ببرید که تازه وارد بازار شدند فقط محض اطلاع تون بگم که قیمت سی پی یو چون تازه وارد شده شاید یکم گرون باشه ولی ارزش خرید داره چون همین الانش سی پی یو 4790 i7 نسل قبلی یعنی هاسول رو نزدیک 1 میلیون میفروشند ولی شما میتونی i56600k بگیری که قیمتش حدود 850 هستش ولی کیفیت و کارایی بالای داره و تکنولوژی 14 نانومتری استفاده شده و تا 3 یا 4 سال دیگه نیازی به ارتفا سیستم نداری به لینک های زیر سری بزن خودتون متوجه میشی تنها موردی که باید از قبلی هم ارتقا بدی رم هم هستش که DDR4 میخواد البته تا اونجایی که میدونم DDR3 هم ممکن جواب بده به مادربردتون بستگی داره ولی برای اینکه پرفورمنس خوبی بگیرین DDR4 گزینه بهتری هستش چون سی پی یو هم DDR4 هستش

http://lioncomputer.ir/product/5888/ASUS+Z170-K+LGA1151+Z170+Mainboard/

http://lioncomputer.ir/product/5835/BX80662I56600K+-+سی+پی+یو+اینتل+اسکای+لیک+6600+کا/
پیشنهاد بسیار خوب و ارزنده ای هستش. اما در مجموع تقریبا قیمتش بیش از 5 برابر قیمت قطعاتی که ایشون لیست کردن در میاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا