سلام عزیز جانسلام به دوستان برای خرید Main ,Cpu , Ram , Vga می خوام حدودا 400 تومان هزینه کنم فروشنده اینو پیشنهاد داد
تومن155 Main : Asus P8H61
تومنCpu : Intel G620 118
تومن40 Ram : 4Gb
تومن100 Vga : Asus 240 1Gb Ya Xfx 520
1. می خواستم بدونم این مدل مادربرد خوبه در کل گیگا بهتر هست یا ایسوس خودم از جفتش اسفاده کردم ولی ایسوس کم ازش استفاده کردم گیگا سال هاست دارم و خوب کار کرده فقط تنها مشکلی که باش داشتم کارت صداش بود که سوخت 2.می خواستم بدونم ایسوس برای گیم بهتره یا ایکس اف ایکس چون سال هاست از xfx استفاده می کنم اطلاعی از Asus ندارم و تو رنج 100 تومن چیزی بهتره اینا هست.
آیا تو این رنج قیمت این سیستم خوبه یا دوستان پیشنهاد دیگه دارن یه مساله دیگه هم که هست می خواستم 540 Cori3 بگیرم که 140 تومن بود حدودا اگه اشتباه نکنم فروشنده گفت از اونجایی که این مدل مادربرد P7 می خواد بهتره نگیری که بعدا هم خواستی ارتقا بدی به مشکل بر نخوری تفاوت خاصی هم ندارن. E5700 هم بود که خودش پیشنهاد داد من که گفتم Corei3 540 این G620 و گفت بگیر.
دوستان اگر راهنمایی کنن و نظر بدن ممنون میشم.
به نظرم سمت Core i3 540 نری بهتره.
پیشنهاد من :
cpu=Core i3 2100
Main : P8H61-M LE/USB3
Ram : 4Gb
به ترتیب : 220+150+40
که با گرافیک آنبرد میتونید استفاده کنید و در آینده ی گرافیک خوب بخرید و از چند باره تعویض قطعات تون هم جلوگیری کنید.
ولی اگه قصد داشتن گرافیک مجزا هم داشته باشید با پیشنهاد فروشنده تو این رنج قیمت موافق هستم.