سلام.
خوب با توجه به قدیمی بودن
تاپیک قبلی و اینکه اون تاپیک از نظر من دیگه قابلیت مرجعیت رو نداره بهتر دیدم که این تاپیک رو ایجاد کنم .
چند نکته رو لازم میدونم یادآور شم و ختم کلام.
1-تاپیک دارای تاریخ هست . به این معنی که هر تاپیک با این عنوان مشخصا برای فصل خاصی از سال خاصی که در عنوان تاپیک ذکر شده ایجاد شده . در نتیجه اگر شما خواستید آذر ماه هم یک خرید از این سه قطعه داشته باشید به راحتی میتونید مستقیما به این تاپیک به عنوان مرجع اول مراجعه کرده ، جستجو کنید و اگر جوابی پیدا نکردید سوالتون رو طرح کنید.
چرا تاپیک باید تاریخ داشته باشه : با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی در قطعات کامپیوتر به خصوص این 3 قطعه و کارت گرافیک و هارد لازمه که مباحث کاملا به روز باشه و کاربر با خوندن مطالب قدیمی به اشتباه در خرید نیوفته.
2-اشتباه تاییپی یا حتی علمی در مشاوره به هیچ وجه باعث این نمیشه که کاربری که مشاوره میگیره خودش رو دارای حقی بدونه . یعنی اگر فردا آقای الف به عنوان مشاوره حتی به غلط حرفی زد مشاوره گیرنده مسئولیت پذیرفتن این حرف رو شخصا به عهده میگیره و هر گونه عواقب این مشاوره مستقیما به خود شخص مشاوره گیرنده بر میگرده. مدیریت بخش دخالتی در این بحث به عنوان شاکی و متهم نخواهد کرد.
3-مشاوره گیرنده حق داره راجب مواردی که پیشنهاد میگیره از مشاوره دهنده سوالاتشو بپرسه ، اما مشاوره دهنده هیچ وظیفه ای برای ادامه ی پاسخگویی ندارد.
4-قاعدتا بیش از 30% یک مشاوره به سلیقه های شخصی فرد برمیگرده ، پس مشاوره گیرنده باید کاملا این مساله رو در خرید و بررسی صحت مطالب مورد مشاوره لحاظ کنه.
توی پست دوم من یک خلاصه ی خیلی خیلی کوتاه از این سه قطعه مینویسم تا سوالات پایه ای تو این تاپیک همون اول جواب داده شده باشه.