• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مادربورد که کارت گرافیک آنبورد باشه (ترجیحا) و رم DDR2 و سی پی یو LGA775 باشه الان نو تو بازار چه مارکی خوب هست؟
به این دلیل سوال کردم که مطمئنا چون جزو رده های قدیمی محسوب میشه مارک های ASUS & MSI & GIGA Byte بعید میدونم پیدا کنم و نسبت به مارکهای جدید هم شناختی ندارم.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
مادربورد که کارت گرافیک آنبورد باشه (ترجیحا) و رم DDR2 و سی پی یو LGA775 باشه الان نو تو بازار چه مارکی خوب هست؟
به این دلیل سوال کردم که مطمئنا چون جزو رده های قدیمی محسوب میشه مارک های ASUS & MSI & GIGA Byte بعید میدونم پیدا کنم و نسبت به مارکهای جدید هم شناختی ندارم.

با مشخصاتی که شما دادید ( ddr2 و 775 ) اگه هم پیدا کنید به 3 دلیل نخرید بهتر است :
1) ارزش خرید نداره
2) قیمتی به مراتب زیادی به دلیل تولید نشدن و کمیاب بودنشون پیدا کردن
3) تقریبا فاقد گارانتی هستن
و 3 پیشنهاد :
1) در صورت امکان به مدل های بالاتر ارتقاء دهید
2) و اگه اصرار به خرید این محصول دارید دست دوم این سری رو به خاطره قیمت خیلی مناسبی که دارن تهیه کنید( بین 30 تا 40 تومن )
3) و قیمت ram های ddr3 خیلی مناسب و با ارزش برای خرید شدن و دلیلی نداره پلتفروم مادربرد جدیدی که قصد خرید دارید ( ddr2 ) باشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
با مشخصاتی که شما دادید ( ddr2 و 775 ) اگه هم پیدا کنید به 3 دلیل نخرید بهتر است :
1) ارزش خرید نداره
2) قیمتی به مراتب زیادی به دلیل تولید نشدن و کمیاب بودنشون پیدا کردن
3) تقریبا فاقد گارانتی هستن
و 3 پیشنهاد :
1) در صورت امکان به مدل های بالاتر ارتقاء دهید
2) و اگه اصرار به خرید این محصول دارید دست دوم این سری رو به خاطره قیمت خیلی مناسبی که دارن تهیه کنید( بین 30 تا 40 تومن )
3) و قیمت ram های ddr3 خیلی مناسب و با ارزش برای خرید شدن و دلیلی نداره پلتفروم مادربرد جدیدی که قصد خرید دارید ( ddr2 ) باشه

بله کاملا موافق هستم. مادربورد کامپیوتر یکی از بستگان خراب سده و گارانتی هم بردم که با هزینه خودمون تعمیر بشه گفته درست نمیشه. حالا همه قطعات سالم و مهیا هست الا مادربورد. حدودی گفتم 80 الی 110 تومن هزینه مادربورد نو هست ایشون هم گفتند باشه بگیر. اگر بخواهم هم مادربورد هم رم تغییر بدم و مارک خوب بگیرم هزینه بیش از 100 تومن میشه. از طرفی قطعات کامپیوتر ایشون هم مال همون 6-7 سال پیش و الان قیمتی نداره و با فروشش نمیشه کاری کرد. ناچارا محبور به تهیه مادربورد نو هستم (ایشون اصرار دارند نو تهیه بشه) چراکه دسته دو نمیدونم دست کی بوده و آیا واقعا سالم هست یا ایرادی داشته .... جو هم جوری هست در این زمینه ها نمیشه اعتماد کرد مگر آشنا باشه.
الان از تو سایت چاره این 2 مارک پیدا کردم میشه از لحاظ کیفیت پیشنهاد بدید دنبال کدوم باشم:
Elightgroup
Asrock

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
البته اون cooler master ها که نوشتم کیس بودن. ولی در هر حال جوابم رو دادین . مرسی.

لول. من داشتم تو فروم دیگه چیزی مینوشتم اشتباها فکر کردم تو لیستت پاور هم هست. اصلا هواسم نبود .
راستی قیمت کیسهایی که انتخاب کردی حدودا چند بوده تو بازار . میخوام ببینم چقدر تغییر قیمت داشته نسبت به قدیم . به 60 رسیده؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
بله کاملا موافق هستم. مادربورد کامپیوتر یکی از بستگان خراب سده و گارانتی هم بردم که با هزینه خودمون تعمیر بشه گفته درست نمیشه. حالا همه قطعات سالم و مهیا هست الا مادربورد. حدودی گفتم 80 الی 110 تومن هزینه مادربورد نو هست ایشون هم گفتند باشه بگیر. اگر بخواهم هم مادربورد هم رم تغییر بدم و مارک خوب بگیرم هزینه بیش از 100 تومن میشه. از طرفی قطعات کامپیوتر ایشون هم مال همون 6-7 سال پیش و الان قیمتی نداره و با فروشش نمیشه کاری کرد. ناچارا محبور به تهیه مادربورد نو هستم (ایشون اصرار دارند نو تهیه بشه) چراکه دسته دو نمیدونم دست کی بوده و آیا واقعا سالم هست یا ایرادی داشته .... جو هم جوری هست در این زمینه ها نمیشه اعتماد کرد مگر آشنا باشه.
الان از تو سایت چاره این 2 مارک پیدا کردم میشه از لحاظ کیفیت پیشنهاد بدید دنبال کدوم باشم:
Elightgroup
Asrock
مشکل حل شد، بر اساس پیشنهاد شما دیدم با 140 تومن میشه مادربورد و 2 گیگ رم DDR3 بگیرم که سی پی یو LGA 775 ساپورت کنه و صاحب کامپیوتر هم توجیح کردم که اگر تو میخوای بخری 10-20 تومن اضافه بذار این دو تا را با هم بردار . رم های DDR2 قرار شد یا من بردارم یا براشون در اینجا برای فروش قرار بدم. تشکر از راهنمایی شما. :)

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
مشکل حل شد، بر اساس پیشنهاد شما دیدم با 140 تومن میشه مادربورد و 2 گیگ رم DDR3 بگیرم که سی پی یو LGA 775 ساپورت کنه و صاحب کامپیوتر هم توجیح کردم که اگر تو میخوای بخری 10-20 تومن اضافه بذار این دو تا را با هم بردار . رم های DDR2 قرار شد یا من بردارم یا براشون در اینجا برای فروش قرار بدم. تشکر از راهنمایی شما. :)
انتخاب خوبی کردید !
مثلا Asus P5G41TM LX با 105 تومن + 25 تومن 2 گیگ رم ddr3
رم های قبلی رو هم خودتون بردارید :D

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
DDR3L-1333G PC3-10666 2GB x 1 CL9-9-9-24 1.35V

هر رمی خواستی بگیر فقط اون جاهایی رو که قرمز کردم باید یکی باشن
باس و زمان تاخیر باید یکی باشن

خیلی ممنون، العان روی رم رو دیدم، از این مدل نیست CL 8-8-8-24 هستش، پس 1333 باید باشه با این CL، حالا هر مارکی بود؟! البته خود adata از این مدل داره ولی مثل اینی که العان دارم هیتسینگ نداره و سری گیم هم نیست...

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
خیلی ممنون، العان روی رم رو دیدم، از این مدل نیست CL 8-8-8-24 هستش، پس 1333 باید باشه با این CL، حالا هر مارکی بود؟! البته خود adata از این مدل داره ولی مثل اینی که العان دارم هیتسینگ نداره و سری گیم هم نیست...

شما اگر خیلی وسواس دارید این یکی رو بفروش و 2 تا 2 گیگ دیگه بگیر
اینطور خیال خودت راحتره در حال حاضر رم قیمتش خیلی مناسبه

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
سلام میشه یه مادر برد و سی پیو و رم دیدیار3 معرفی کنید تا 300 و یه دونه رایتر .ممنون

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
شما اگر خیلی وسواس دارید این یکی رو بفروش و 2 تا 2 گیگ دیگه بگیر
اینطور خیال خودت راحتره در حال حاضر رم قیمتش خیلی مناسبه

والا ظاهرا همینی که شما میگید رو باید انجام بدم چون کل ایران و رضا رو دیروز گشتم ولی مثل رم خودم رو با این CL پیدا نکردم... ولی رمها رو هم دیدم، CROSAIR و adata رم های خوبی داشتن با باس 1600 و CL9... باید همین کار رو انجام بدم و رم جدید بگیرم.مرسی

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام العیکم، بین رمهای جدید چشمم adata و corsair رو گرفته ولی رم CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600 به قیمت تر هستش. CL9 هم هست البته تو سایتها هیتسینگ نقره ای شم انداحته ولی تو بازار همه مشکی هستن، رم این هست:

51snsSnAnsdf89iaKL__SL500_.jpg

تو سایت رایان صبا هم زده 65 هزار تومان، میخوام همینرو بگیرم... به نظرتون خوبه یا اگر خودتون هم برند دیگه مدنظر دارید بهم بگید...
این عکس جعبه اش هستش:

342709_01_front_thumbnail.jpg

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز سلام العلیکم درسته
من CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600 رو بیشتر میپسندم قیمتشم خوبه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با توجه به اینکه الان رمهای 1333 دارند برای هر ماژول به مرز 25 تومن نزدیک میشن به نظرم قیمتش مناسبه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
با توجه به اینکه الان رمهای 1333 دارند برای هر ماژول به مرز 25 تومن نزدیک میشن به نظرم قیمتش مناسبه

سلام، بله همونطور که prance جان هم گفتن خوبه و البته این رم هم خیلی رم خوبیه، رفتم خریدمش...64 تومن گرفتم با گارانتی تخت جمشید.. برای رندر تست کردم واقعا روی سرعت خیلی تاثیر داشت، یه فروشگاه رفتم تو بازار رضا میگه 80تومن بعد گیرم داده که رم CL8 داری به این میخوره بعد بهش میگم من میخوام dualchannel یکی باشه نه متفاوت ولی زوری میخواد به آدم گرون بفروشه....راستی prance عزیز ممنون از راهنماییت:)

850750043

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
خوب با توجه به قدیمی بودن تاپیک قبلی و اینکه اون تاپیک از نظر من دیگه قابلیت مرجعیت رو نداره بهتر دیدم که این تاپیک رو ایجاد کنم .
چند نکته رو لازم میدونم یادآور شم و ختم کلام.

1-تاپیک دارای تاریخ هست . به این معنی که هر تاپیک با این عنوان مشخصا برای فصل خاصی از سال خاصی که در عنوان تاپیک ذکر شده ایجاد شده . در نتیجه اگر شما خواستید آذر ماه هم یک خرید از این سه قطعه داشته باشید به راحتی میتونید مستقیما به این تاپیک به عنوان مرجع اول مراجعه کرده ، جستجو کنید و اگر جوابی پیدا نکردید سوالتون رو طرح کنید.

چرا تاپیک باید تاریخ داشته باشه : با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی در قطعات کامپیوتر به خصوص این 3 قطعه و کارت گرافیک و هارد لازمه که مباحث کاملا به روز باشه و کاربر با خوندن مطالب قدیمی به اشتباه در خرید نیوفته.

2-اشتباه تاییپی یا حتی علمی در مشاوره به هیچ وجه باعث این نمیشه که کاربری که مشاوره میگیره خودش رو دارای حقی بدونه . یعنی اگر فردا آقای الف به عنوان مشاوره حتی به غلط حرفی زد مشاوره گیرنده مسئولیت پذیرفتن این حرف رو شخصا به عهده میگیره و هر گونه عواقب این مشاوره مستقیما به خود شخص مشاوره گیرنده بر میگرده. مدیریت بخش دخالتی در این بحث به عنوان شاکی و متهم نخواهد کرد.

3-مشاوره گیرنده حق داره راجب مواردی که پیشنهاد میگیره از مشاوره دهنده سوالاتشو بپرسه ، اما مشاوره دهنده هیچ وظیفه ای برای ادامه ی پاسخگویی ندارد.

4-قاعدتا بیش از 30% یک مشاوره به سلیقه های شخصی فرد برمیگرده ، پس مشاوره گیرنده باید کاملا این مساله رو در خرید و بررسی صحت مطالب مورد مشاوره لحاظ کنه.

توی پست دوم من یک خلاصه ی خیلی خیلی کوتاه از این سه قطعه مینویسم تا سوالات پایه ای تو این تاپیک همون اول جواب داده شده باشه.

سلام
من مي خواستم يه سيستم بگيرم به غير از دي وي دي و هارداگه ممكنه يه قيمت برام بزاريد و آيا اين سيستم براي بازي خوبه يا نه؟؟ مشخصاتش اينه:
گرافيك 1 گيگ جي فورس
رم:ddr2 2gig
سي پي يو:430 اينتل
مادربرد:آلباترون دي دي آر 2

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام، بله همونطور که prance جان هم گفتن خوبه و البته این رم هم خیلی رم خوبیه، رفتم خریدمش...64 تومن گرفتم با گارانتی تخت جمشید.. برای رندر تست کردم واقعا روی سرعت خیلی تاثیر داشت، یه فروشگاه رفتم تو بازار رضا میگه 80تومن بعد گیرم داده که رم CL8 داری به این میخوره بعد بهش میگم من میخوام dualchannel یکی باشه نه متفاوت ولی زوری میخواد به آدم گرون بفروشه....راستی prance عزیز ممنون از راهنماییت:)

خواهش میکنم
وظیفه رو انجام دادیم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام
من مي خواستم يه سيستم بگيرم به غير از دي وي دي و هارداگه ممكنه يه قيمت برام بزاريد و آيا اين سيستم براي بازي خوبه يا نه؟؟ مشخصاتش اينه:
گرافيك 1 گيگ جي فورس
رم:ddr2 2gig
سي پي يو:430 اينتل
مادربرد:آلباترون دي دي آر 2

شما بودجه رو مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد
و اینکه این سیستم cpu خیلی ضعیفی داره
شما مدل دقیق کارت گرافیک و مادربرد رو بگید شاید بشه همین رو ارتقا داد

850750043

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما بودجه رو مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد
و اینکه این سیستم cpu خیلی ضعیفی داره
شما مدل دقیق کارت گرافیک و مادربرد رو بگید شاید بشه همین رو ارتقا داد

بودجه حدود 350 تا 400
والا من نميدونم دقيقا مدل مادربرد چيه فقط ميدونم آلباترون ddr2هست و گرافيك هم فك كنم جي فورس 9500 از نوع گيگا باشه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
با 400 تومن نمیتونید یک سیستم برای بازی جمع کنید
شما با برنامه cpu z میتونید بفهمید مدل دقیق مادربردتون چیه
نظر من بیشتر رو ارتقا هست شما یک رم 2 گیگ دیگه بگیرید و یک cpu 5700
که اینا روی هم 160 تومن میشه و یک پاور 430 گرین که نزدیک به 60 تومن در میاد
تا اینجا شد 220 تومن و باقی پول رو یک کارت gts 450 یا یک ati 6770 بر دارین
که بتونید با خیال راحت بازی کنید

( نظر شخصی شما میتونید تو بازارچه هم سایت قطعات خوبی پیدا کنید و با قیمت پایین تر :) )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا