reza x-zibit
Registered User
پیشنهادم مورد دوم هست البته با یک تغییر
CPU COREI5 4460
MAIN GIGABYTE P85-D3
اتفاقا قیمت P85-D3 مناسب تره.ممنون از پیشنهادتون.پیش به سوی تغیییر:general508:
پیشنهادم مورد دوم هست البته با یک تغییر
CPU COREI5 4460
MAIN GIGABYTE P85-D3
با فعال کردن XMP رم تا فرکانس 3300 کار میکنه .سلام دوستان
قصد خرید سیستم زیر رو دارم:
MB ASUS X99 Pro
CPU i7 5820k
مشکل اصلی من در انتخاب رم هست، رم میخوام 16 ببندم
تو سایت خود اینتل درباره فرکانسی که این پردازنده از رم پشتیبانی میکنه اینطوری نوشته :
DDR4 1333/1600/2133
تو سایت مادربورد هم از فرکانسی که از رم پشتیبانی میکنه نوشته:
3300 / 3200/ 3000 / 2800 / 2666 / 2400 / 2133
این یعنی من فقط میتونم رم با فرکانس 2133 ببندم درسته؟
ممنون از پاسخ سریع، پس چرا تو توضیحات cpu حداکثر 2133 نوشته ؟ ایا این فرکانس پایه هست؟ در صورت استفاده از xmp ایا نیازی هست برای رم خنک کننده بذارم؟با فعال کردن XMP رم تا فرکانس 3300 کار میکنه .
پیشنهادم به شما GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 Black
خیر . لازم نیست . فقط باید از توی بایوس XMP رو فعال کنید .ممنون از پاسخ سریع، پس چرا تو توضیحات cpu حداکثر 2133 نوشته ؟ ایا این فرکانس پایه هست؟ در صورت استفاده از xmp ایا نیازی هست برای رم خنک کننده بذارم؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Intel Core i5-6500سلام دوستان
برای خرید مادربورد و سی پی یو و رم به مشورت اهل فن نیاز دارم ( مصرف گیم ندارم ولی گاها شاید یه تستی بزنم ولی نه حرفه ای و بیشتر سرعت کارکرد با تعداد نرم افزار بالا برای اجرای همزمان برام مهمه در ضمن سیستم تقریبا خاموش نمیشه و همیشه روشن خواهد بود مگه اینکه بخوام نهایت یه رستارت بزنم بهش )
مادربورد رو خودم z170 ( نمیدونم کدوم مدلش یا برندش بهتره ( ایسوز / ازراک / گیگا ) و متناسب تره برای استفاده نیمه حرفه ای ) در نظر داشتم
یکی از دوستانم x99 پیشنهاد داد حالا نمیدونم تفاوت قیمتیش چقدره دقیقا
در ضمن کامل بودن پورت ها اتصالی برام مهمه
سی پی یو هم i5 برام بسه
اصراری بر آکبند خریدن هم ندارم اگه فکر میکنین دست دوم خوب میشه پیدا کرد راهنمایی کنین کدوم مدل ممنون میشم
هزینه هم حدود ۱۵۰۰ تو ذهنمه
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
بستگی به قیمتشون دارد . اگر زئون خیلی ارزاونتر بود ارزش بیشتری دارد .سلام بین cpu q9550 و
Intel Xeon L5410 کدوم بهتره و به صرفه تره؟
بستگی به قیمتشون دارد . اگر زئون خیلی ارزاونتر بود ارزش بیشتری دارد .[/
زئون 100 اروزنتره از لحاظ کارایی چی؟چطور هستن؟
سلام من یه جا خوندم اگه 3200 بذارم امکان داره اصلا روشن نشه یا اینکه هنگام کار به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی به رم بلو اسکرین بده و ریستارت بشه درسته؟با فعال کردن XMP رم تا فرکانس 3300 کار میکنه .
پیشنهادم به شما GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 Black
این موارد عجیب رو کجا مینویسن ! سایت سازنده مادربرد وقتی اعلام میکنه ساپورت میکنه . یعنی ساپورت میکنه .سلام من یه جا خوندم اگه 3200 بذارم امکان داره اصلا روشن نشه یا اینکه هنگام کار به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی به رم بلو اسکرین بده و ریستارت بشه درسته؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما بوجه ای که دارید رو مشخص کنید .سلام دوست عزیز میخواستم یک مشخصات کامپیوتری بهم پیشنهاد کنید که این بازیو اجرا کنه ممنون(یعنی میخوام بازیش بدون تیک و صاف صاف اجرا شه لطفا یک مشخصات بهم بدید با قیمتش خیلی ممنون)
مشخصات بازی:
Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
DirectX: Version 11
Hard Drive: 60 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible
OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
600 تومن نمیشه دوست عزیز فقط مادربرد و CPU این قیمت میشه . حداقل 2 تا1.7 میلیون برای سیستم گیم نیازهسلام دوست عزیز از نظر بودجه تا 600تومن ممنون