پاورای ENERMAX کیفیت ساخت بالایی دارن
سلامسلام و سال نو مبارک. امیدوارم که سیزده خوبی رو گذرونده باشید.
من یک سیستم قدیمی دارم که واقعا دیگه کشش نداره و باید آپگرید کنم. فعلا مادربرد من Giga GA-VM900M v1 هست و پردازنده Intel pentium 4 3.2 Ghz که تصمیم دارم عوضشون کنم و یک مادربرد جدید و پردازنده در حد core i3 و یا مشابه اون در AMD بذارم. کاری که می خوام انجام بدم شاید سنگین ترینش بازی فیفا باشه.
اما چیزای دیگه ای که دارم و نمی خوام عوض کنم مگر اینکه ضروری باشه :
گرافیک : ATI R4350 1GB
هارد : Maxtor STM3160211AS (حجم هارد 160 گیگ هست)
-رم :
1- 512 DDR2 SDRAM
2- 1GB DDR2 kingmax - KLDD48F-B8KU5
به نظر شما چه مادربرد و پردازنده ای می تونم استفاده کنم که به اینها بیاد؟
پیشاپیش سپاسگزاری می کنم.
گزينه 2مادربرد گیگابایت z68 ap d3 بهتره یا ایسوز p8p67 ؟؟ از نظر مالی برا این دوتا محدودیتی ندارم.
راستی این مدل گیگا بلوتوث داره؟؟
چرا گزینه 2....گزينه 2
اين دو صفحه كاملا همه آيتم ها رو با هم مقايسه كرده.چرا گزینه 2....
میشه این دوتا رو باهم مقایسه کنید...امکانات مزایا و معایبشون
ممنون
سلامسلام دوستان خیلی خیلی ممنونتون میشم اگه منو راهنمایی کنید
این مشخصات سیستم منه
mb:GA Ep31-DS3l VRd11.1 Design REV2.0
Power:350 Viera
Ram:Apacer 2GB Bus 800
میشه یه پردازنده ی خوب به من معرفی کنید تا خریداری کنم
خودم توی نظرم Intel Core 2 Dou E7500 هست که متاسفانه قیمتش هم سطح پردازنده ی Quad هست
مادربرد من کواد هم ساپورت میکنه اما میترسم کم بیاره
ممنون میشم کمک کنید
این هم عکس مادربردم هست
مشاهده پیوست 127904
اینم لیست سی پی یو هایی که ساپورت میکنه از سایت کمپانی
http://www.gigabyte.us/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2893
دوستان دوتا نکته
1-طبق این لیست به احتمال زیاد کذایی ! این برد با اورکلاک تا باس 1600 هم ساپورت میکنه
2-این مدل از گیگا مدل جدیدش هست
فقط میخوام یک پردازنده ی قوی و مچ با سیستمم بگیرم
بودجه هم اصلن مهم نیست،
تورو خدا کمکم کنید
سلام
شما دو تا كار ميتونيد كنيد !
1) آپديت بايوس مادربرد و خريد پردازنده اي از سري كواد كه خيلي بهتر از E7500 است ولي بازم پيشنهاد نميشه بنا به دلايل گروني و عدم كارايي نسبت به قيمت و منسوخ شدن و ...
2) فروش قطعات فعلي و جايگزين شدن با سري جديد و آينده دار LGA 1155
مثلا شما با خريد پردازنده اي همچون Intel Core i3 - 2100 كه ارزون تر از E7500 هست داراي قدرت خيلي بهتري ميشيد !
اينم آمار دقيق از قدرت هر دو :
AnandTech - Bench - CPU
پيشنهاد ما خونه تكاني كلي است تا چند باره هزينه كردن مقطعي.
بهترين پردازنده واسه مادربرد شما همون سري كواد هست كه خوب هر چي فركانس بالاتر باشه بهتره ولي به خاطره كمياب بودن بعضي مدل هاش مراقب باشيد بيخودي هزينه واسه ناياب بودنش نكنيد-بهترین پردازنده با سوکت 775 رو به من معرفی کن
سيستم بكشه و جوابگو باشه ي چيز نسبي هست كه مي بايست با توجه به سطح نياز واسه كاراتون به سخت افزار خودتون مشخص كنيد -جوری که سیستم بکشه نه اینکه امروز برم یک 8400 کواد بخرم که پس فردا سیستم ریپ بزنه
شما بهتره تو سايت AnandTech كه ميشه پردازنده ها رو از لحاظ اور شدن - مباحث گرافيكي و سرعت انتقال داده ها و ... كه بر اساس نياز و شرايط كاري خودتون مد نظر داريد انتخاب و مقايسه كنيد ببينيد كدوم بهتره وگرنه ما از زمينه و تخصصي كاري شما بي اطلاع هستيم.من پردازنده ی رو میخرم که شما بگی(البته با سوکت 775)
كواد بايد ساپورت كنه شما تو صفحه :یعنی به نظر شما کواد ساپورت میکنه این برد؟
چه مدلی
؟
هر چي خريديد ان شااله مباركتون باشهیک هفته بعد از این که باهاش کار کردم میام اینجا و نظرم رو میگم
تو همون صفحه لينك بالا فايل exe با توضيحات هست ولي هر چند فكر نكنم ورژن بايوس مادربرد شما قديمي باشه.راستی روش اپدیت بایوس هم بگو مرسی بلد نیستم آخه :|
بهترين پردازنده واسه مادربرد شما همون سري كواد هست كه خوب هر چي فركانس بالاتر باشه بهتره ولي به خاطره كمياب بودن بعضي مدل هاش مراقب باشيد بيخودي هزينه واسه ناياب بودنش نكنيد-
سيستم بكشه و جوابگو باشه ي چيز نسبي هست كه مي بايست با توجه به سطح نياز واسه كاراتون به سخت افزار خودتون مشخص كنيد -
شما بهتره تو سايت AnandTech كه ميشه پردازنده ها رو از لحاظ اور شدن - مباحث گرافيكي و سرعت انتقال داده ها و ... كه بر اساس نياز و شرايط كاري خودتون مد نظر داريد انتخاب و مقايسه كنيد ببينيد كدوم بهتره وگرنه ما از زمينه و تخصصي كاري شما بي اطلاع هستيم.
كواد بايد ساپورت كنه شما تو صفحه :
GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP31-DS3L (rev. 2.0)
هم نگاه كنيد آخرين ورژن واسه بايوس مادربرد شما در تاريخ مي 2009 بوده كه احتمالا شما هم پس از اين تاريخ خريداري كرديد.
هر چي خريديد ان شااله مباركتون باشه
تو همون صفحه لينك بالا فايل exe با توضيحات هست ولي هر چند فكر نكنم ورژن بايوس مادربرد شما قديمي باشه.
پيشنهاد خودم چون پردازنده اي مد نظر نداريد درخواست تو همين انجمن براي خريد پردازنده قوي براي Socket 775 از دوستان باسابقه پي تي هست كه با افت قيمت نسبتا خوبي ميتونيد خريداري كنيد.
بازم ممنون از وقتی که گذاشتی
من دیگه فوق کارم ویژوال استدیو و مطلب (اونم در سطح پایین) هست(چون نرم افزار میخونم)
جوری که الان با یه پردازنده ی 3 پنتیوم 4 کار میکنم و مشکلی هم ندارم+ ویندوز 7
فقط در اجرای برنامه ها و پخش HD مشکل دارم که اونم مشکل از پردازندست
حتا همین پردازنده کواد هم به نظرم خیلی برای من بالاست(روی لپ تاپ i 5 دارم)
تقریبن 3 الی 4 سال از زمانی که مادربرد رو خریدم میگذره و اگه پردازنده ی چهار هسته ای رو بدون مشکلی پذیرا باشه برای گرفتنش درنگ نمیکنم
ولی با صحبت های تو یکمی ترغیب شدم برای گرفتن کواد و الان مدل های 8200 و 8400 رو زیاد میبینم ولی نمیدونم الان کدوم مدل ها کمیاب هستند
سلام
شما در صورت تصميم به خونه تكاني اساسي سيستم فعلي نياز به تغيير كليه قطعات غير از كارت گرافيك داريد/
اگه از بابت بوجه مشكلي نداريد كلهم قطعات رو با سيستمي بر پايه Intel Core i3 - 2100 و مادربرد و رم 4 گيگ ddr3 تعويض كنيد كه چيزه خيلي خوبي ميشه
ولي اگه ميخواهيد فقط فعلا ي مدت كارتون راه بيوفته و كمتر هزينه كنيد ي پردازنده اي همچون Core2 Quad يا Core2 Duo و يك رم 2 گيگ هم نسل رم هاي خودتون ddr2 نو يا دست 2 بخريد و استفاده كنيد/
با عوض شدن مادربرد و پردازنده می بایست رم هم عوض کنید:سلام و سپاس . ببخشید که دیر جواب میدم. به یک مسافرت طولانی رفته ام.
اگه میشه می تونید بگید چه مدل مادربرد و یا رم مناسب هست برای این تغیرات و اینکه آیا قیمت اونها رو می دونید؟ ؟
با عوض شدن مادربرد و پردازنده می بایست رم هم عوض کنید:
ترکیب پیشنهادی :
مادربرد :
220 =ASUS - P8P67 LE
ASUS P8H61/USB3=160
پردازنده :
Intel Core i3 - 2100=230
Intel Pentium 2.9GHz-G850=150
رم DDR3
4 گیگ کینگستون = 40 تومن
اگه مشکل هزینه ندارید مادربرد اول با پردازنده اول + رم =490
و یا ترکیب مادربرد دوم یا پردازنده اول + رم =430
و یا در نهایت مادربرد دوم با پردازنده دوم+ رم=350
و اگه قیمت مد نظر خارج از رنج موارد ذکر شده هست بگید چیزه دیگه معرفی شه.
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی.
فقط یه سوال و اون هم اینکه اگر بخوام معادل i3 در AMD بگیرم و احیانا مادربردهای دیگه که ارزون تر باشند چه گزینه هایی دارم و چه هزینه ای می تونه داشته باشه؟
دوست عزیز فعلا amd تو بازار کم یاب شده و قیمتاشون هم رفته بالا خودم فعلا لنگ cpu amd هستم
همون 2100 رو بگیر بهتره نزدیک به 30 تومن هم افت قیمت داشته
سپاس
آیا مادربردهای ارزانتر هم هست؟