• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdixa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما مادربرد با چیپ H61 بگیر مادربردهای خوب و کار راه اندازی هستن
تو این بلبشو هم فرقی نمیکنه چه برندی بگیرید
سعی کنید دونبال چیزی بگردید که نسبت به هزینه ای که میکنید بالاترین امکانات رو داشته باشه

من یادم رفت بگم که پاور گرین 480 دارم. نمی دونم کافی هست یا نه.
واقعیتش من درباره امکانات مادربردهای جدید اطلاعی ندارم. میشه یک نمونه مثلا با مارک گیگا بایت پیشنهاد بدید؟ (اگه قیمتش رو هم بگید ممنون میشم)

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
من یادم رفت بگم که پاور گرین 480 دارم. نمی دونم کافی هست یا نه.
واقعیتش من درباره امکانات مادربردهای جدید اطلاعی ندارم. میشه یک نمونه مثلا با مارک گیگا بایت پیشنهاد بدید؟ (اگه قیمتش رو هم بگید ممنون میشم)

داشتن ساتا 3 و USB3 داشتن USB زیاد
پاورتون هم خیلی خوبه

thomas anders

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان !
یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه !
چند وقتیه که دنبال یه مادربورد دارای اسلات AGP می گردم ! ولی هر چی می گردم بیشتر ناامید میشم ! آیا کسی هست که بهم یه مدل مادربورد بگه یا فروشگاهی رو بگه که بتونم ازش همچین مادربوردی بخرم ؟!

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام دوستان !
یه سوال داشتم که خیلی برام مهمه !
چند وقتیه که دنبال یه مادربورد دارای اسلات AGP می گردم ! ولی هر چی می گردم بیشتر ناامید میشم ! آیا کسی هست که بهم یه مدل مادربورد بگه یا فروشگاهی رو بگه که بتونم ازش همچین مادربوردی بخرم ؟!
سلام
شما واسه چه پردازنده و چه نوع رمي ميخواهيد اين مادربرد رو ؟ چون با هم فرق ميكنن.
و نو اين مادربرد ها نيست ولي دست دومش هم تو بازارچه همين سايت و هم در بازار به وفور يافت ميشه

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نظر دوستان در مورد این سیستم چیه؟؟خوبه؟؟پیشنهاد میدین؟؟
cpu cori3
main giga z68 ap d3
power gp885b
ram 2*2g dual channel
vga 6870 powercolor or xfx
cooler cpu green
case orbit green
dvd writer sony
این سیستمو میخام یه چند سالی رو بورس باشه و نخام ارتقا بدم. در مورد پاورم برا آینده نگری 885

soheil_hiidden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
میخواستم از اساتید کامپیوتر و سخت افزار تفاوت این دوتا بورد رو واسه من توضیح بدن چون الان واقعا گیر کردم کدومو بخرمasus p8p67 یا gigabyte z68ap-d3 اگه میشه یه مقایسه کلی بکنید در تمام زمینه ها مخصوصا از لحاظ تکنولوژی و کارایی.
البته یه چند جایی خوندم میگفتن مین بورد z68ap-d3 همچین کارایی انچنانی نداره ولی pci ex 3.0 رو ساپورت میکنه که ظاهرا ایسوس نمیکنه.یه چند جایی هم خوندم ایسوس p8p67 کراس فایر رو خوب ساپورت نمیکنه ولی کارایی کلی مین بورد ایسوس بهتره.واسه همین تو انتخابشون موندم واسه همین از دوستان عزیز که تجربه دارن راهنمایی میخوام.(البته نظر کلی خودم بیشتر برند ایسوس رو میپسندم. مین فعلی خودم هم ایسوس p5qc هستش)
convert video یه کوچولو انجام میدم.گیم هم با گرافیک بالا دوست دارم بازی کنم.
دو قطعه دیگه هم میخوام ارتقاع بدم:
cpu:core i3 2100
ram:corsair 4gb 1600
(کارت گرافیک فعلی هم که تصمیم به عوض کردنش ندارم این هست: sparkle gts250 calibre 1024mb ddr3)
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام
میخواستم از اساتید کامپیوتر و سخت افزار تفاوت این دوتا بورد رو واسه من توضیح بدن چون الان واقعا گیر کردم کدومو بخرمasus p8p67 یا gigabyte z68ap-d3 اگه میشه یه مقایسه کلی بکنید در تمام زمینه ها مخصوصا از لحاظ تکنولوژی و کارایی.
البته یه چند جایی خوندم میگفتن مین بورد z68ap-d3 همچین کارایی انچنانی نداره ولی pci ex 3.0 رو ساپورت میکنه که ظاهرا ایسوس نمیکنه.یه چند جایی هم خوندم ایسوس p8p67 کراس فایر رو خوب ساپورت نمیکنه ولی کارایی کلی مین بورد ایسوس بهتره.واسه همین تو انتخابشون موندم واسه همین از دوستان عزیز که تجربه دارن راهنمایی میخوام.(البته نظر کلی خودم بیشتر برند ایسوس رو میپسندم. مین فعلی خودم هم ایسوس p5qc هستش)
convert video یه کوچولو انجام میدم.گیم هم با گرافیک بالا دوست دارم بازی کنم.
دو قطعه دیگه هم میخوام ارتقاع بدم:
ram:corsair 4gb 1600
(کارت گرافیک فعلی هم که تصمیم به عوض کردنش ندارم این هست: sparkle gts250 calibre 1024mb ddr3)
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
سلام
صفحه 30 همين تاپيك يك دوستي دقيقا همين سئوال رو داشت كه پست شماره #447 رو براتون كپي ميكنم.
در دو صفحه مجزا باز كنيد و با هم تك تك مقايسه كنيد.
---------
اين دو صفحه كاملا همه آيتم ها رو با هم مقايسه كرده.
با دقت مطالعه كنيد.
ASUS - Motherboards- ASUS P8P67
و
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z68AP-D3 (rev. 1.0)

soheil_hiidden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
صفحه 30 همين تاپيك يك دوستي دقيقا همين سئوال رو داشت كه پست شماره #447 رو براتون كپي ميكنم.
در دو صفحه مجزا باز كنيد و با هم تك تك مقايسه كنيد.
---------
اين دو صفحه كاملا همه آيتم ها رو با هم مقايسه كرده.
با دقت مطالعه كنيد.
و
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z68AP-D3 (rev. 1.0)

دوست عزیز من این سوالو که مطرح کردم خواستم طبق تجربه ای که دارین واسم توضیح بدین نه اینکه دوتا مینبورد رو از نظر امکانات با هم مقایسه کنید.اینجوری که فقط امکانات نوشته کاراییاشون رو ننوشته.من راهنمایی تجربی میخوام.
اگه میشه با دلیل یکی از این دوتا رو برام انتخاب کنید.
ممنون:thumbsup:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
من با دوتاش کار کردم
من گیگابایت بیشتر به دلم نشت
البته سلیقه ایه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام نظر دوستان در مورد این سیستم چیه؟؟خوبه؟؟پیشنهاد میدین؟؟
cpu cori3
main giga z68 ap d3
power gp885b
ram 2*2g dual channel
cooler cpu green
case orbit green
dvd writer sony
این سیستمو میخام یه چند سالی رو بورس باشه و نخام ارتقا بدم. در مورد پاورم برا آینده نگری 885

قطعات خوب انتخاب شدن
البته این مادربرد واسه این cpu زیادیه
این مادربرد حال میده 2500k روش بندازی

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دوست عزیز من این سوالو که مطرح کردم خواستم طبق تجربه ای که دارین واسم توضیح بدین نه اینکه دوتا مینبورد رو از نظر امکانات با هم مقایسه کنید.اینجوری که فقط امکانات نوشته کاراییاشون رو ننوشته.من راهنمایی تجربی میخوام.
اگه میشه با دلیل یکی از این دوتا رو برام انتخاب کنید.
ممنون:thumbsup:
خوب چشم بندي نمكنيم بگيم كدوم بهتره :p
هرچي هم اطلاعات هست از خود سايت سازنده بايد دريافت بشه و امكانات باهم مقايسه بشه تا كاربر بنا به مقتضياتشون انتخاب كنه.
.
من خودم نظر شخصي رو بخواهيد نظرم رو ASUS P8P67 هست چون كلا برند اسوس ي چيز ديگه است مخصوصا كيفيت قطعات حرف نداره و به نظرم عمرش نسبت به گيگا راحت 2 برابره.
.
ولي اگه بخواهيم از لحاظ چيپست اين دو با هم مقايسه كنيم صد در صد دوستان اوركلاكي ميدونن P67 خيلي خيلي سره و اين خودش مسئله خيلي مهم هست كه نشون از سازگاري و كيفيت اونه ولي اگه بخواهيم از لحاظ جديد بودن و پيشرفته بودن چيپست بررسي كنيم و شما اهل بازي و كارهاي ميكس و مونتاژ و ... باشيد خوب معمولا Z68 ي مقدار عملكرد بهتري داره.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
سلام.
خسته نباشید دوستان .
من الان رو PC خودم پردازنده AMD Athlon II X3 450 دارم !!
یکی از بچه ها پردازنده AMD A6-3500 LIano 2.1GHZ Sochet FM1 داره می خوام باهاش عوض کنم !!
آیا ارزشش رو داره ؟؟

آخه میگن این سری FM1 رو خودشون گرافیک 1 گیگ داره !! منم که رو PC خودم گرافیک Geforce GT520 DDR3 دارم !! آیا این CPU به دردم می خوره ؟؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام.
خسته نباشید دوستان .
من الان رو PC خودم پردازنده AMD Athlon II X3 450 دارم !!
یکی از بچه ها پردازنده AMD A6-3500 LIano 2.1GHZ Sochet FM1 داره می خوام باهاش عوض کنم !!
آیا ارزشش رو داره ؟؟

آخه میگن این سری FM1 رو خودشون گرافیک 1 گیگ داره !! منم که رو PC خودم گرافیک Geforce GT520 DDR3 دارم !! آیا این CPU به دردم می خوره ؟؟

دوست عزیز شما نمیتونید این cpu رو روی مادربردتون نصب کنید
چونکه سوکتاشون با هم فرق داره

soheil_hiidden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب چشم بندي نمكنيم بگيم كدوم بهتره :p
هرچي هم اطلاعات هست از خود سايت سازنده بايد دريافت بشه و امكانات باهم مقايسه بشه تا كاربر بنا به مقتضياتشون انتخاب كنه.
.
من خودم نظر شخصي رو بخواهيد نظرم رو ASUS P8P67 هست چون كلا برند اسوس ي چيز ديگه است مخصوصا كيفيت قطعات حرف نداره و به نظرم عمرش نسبت به گيگا راحت 2 برابره.
.
ولي اگه بخواهيم از لحاظ چيپست اين دو با هم مقايسه كنيم صد در صد دوستان اوركلاكي ميدونن P67 خيلي خيلي سره و اين خودش مسئله خيلي مهم هست كه نشون از سازگاري و كيفيت اونه ولي اگه بخواهيم از لحاظ جديد بودن و پيشرفته بودن چيپست بررسي كنيم و شما اهل بازي و كارهاي ميكس و مونتاژ و ... باشيد خوب معمولا Z68 ي مقدار عملكرد بهتري داره.

ممنون از شما اقا عرفان بابت جوابتون.
ولی اگه من بخوام این 3تا قطعه رو ببندم بنظر شما رو کدومش بیشتر مچ میشه و کاراییش بیشتره؟بازیای روز رو با end grafich بازی میکنم.
ram:corsair 4gb(dual) 1600
گرافیک از قبل داشتم sparkle gts 250 calibre (256 bit) 1gb ddr3

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از شما اقا عرفان بابت جوابتون.
ولی اگه من بخوام این 3تا قطعه رو ببندم بنظر شما رو کدومش بیشتر مچ میشه و کاراییش بیشتره؟بازیای روز رو با end grafich بازی میکنم.
ram:corsair 4gb(dual) 1600
گرافیک از قبل داشتم sparkle gts 250 calibre (256 bit) 1gb ddr3
قطعاتي كه داري خوبن
و با اون 2 تا بردي كه ميخواي انتخاب كني مشكلي ندارن
اين سري براي اينكه ي تنوعي هم تو برند مادربردتون ايجاد بشه شما Z68 گيگارو بردار :)

student_2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام برای intel core i3-2100 مادربورد چی پیشنهاد میدید(گرافیک آنبورد داشته باشه و IDE هم داشته باشه)؟ ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام برای intel core i3-2100 مادربورد چی پیشنهاد میدید(گرافیک آنبورد داشته باشه و IDE هم داشته باشه)؟ ممنون
سلام -
بودجه چقدر ؟
اگه دنبال چيزه ارزون هستي كه ارزش خريد داشته باشه و گرافيك آنبرد هم روش باشه اين خوبه Asus P8H61-M LE/USB3
حدودا 160 تا 170 تومنه

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه مادربرد خوب بهم معرفی کنید.
vga 6870 xfx
cpu cori3
میخام که crossfire ساپورت کنه...
تو آینده هم ssd بگیرم نخام عوضش کنم...
برا گیمم خوب باشه..

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام یه مادربرد خوب بهم معرفی کنید.
vga 6870 xfx
cpu cori3
میخام که crossfire ساپورت کنه...
تو آینده هم ssd بگیرم نخام عوضش کنم...
برا گیمم خوب باشه..
سلام و درود.
مگه اين ها رو برنداشته بودي : ( چند تا پست بالاتر گفته بوديد )
cpu cori3
main giga z68 ap d3
power gp885b
ram 2*2g dual channel
cooler cpu green
case orbit green
dvd writer sony
مادربردشو خواستي عوض كني اينم ميتوني برداري:

وضعیت
موضوع بسته شده است.