nima3p2p
Registered User
من منتظر جواب هستم
حالا میشه PENTIUM 4 2.80 روی مادربرد ASROCK G41C-S گذاشت
قیمت مادربرد مناسبه یا گرون 85000 تومن
ارزون ترین سی پی یو دو هسته ای 3.00GHZ یا 2.80GHZ چنده هم قیمت نو و دست دومش بگید
دوستان بنظر شما کدوم بگیرم برام ارزون تر در میاد
بهترین مادربرد های زیر 100 تومن چیه سوکت 775
کامپیوتر برای بازی،اینترنت،فیلم،لونیکس،نرم افزار....
بودجه 400تومن یه کیس کامل
سلام.
من میخوام مادربورد سی پی یو و رم سیستمم رو ارتقا بدم و بودجم هم 600 تا نهایتا 700 تومن هستش.
سیستم فعلیم :
Intel E5200 - Giga P31.ES3G - KingSton 4Gig RAM DDR2 800 - WD 1Terabyte Sata2 - GainWard GTX 550Ti GS - Power Green 650 Real
اول میخواستم Intel 1155 بردارم ولی خیلی گرونه برای همین میخوام سیستم جدیدم AMD باشه و میخوام این قطعات رو بگیرم :
AM3 FX 6100 X6 - ASUS M5A97 PRO - ؟؟؟؟ نمیدونم رم چی بردارم؟؟؟RAM
ولی نمیدونم این قطعات انتخابیم چطوره و قدرت و کارایی بالایی داره یا نه ؟؟؟ من تا حالا AMD کار نکردم و هیچ اطلاعی ندارم و کار اصلیم کانورت و تماشای ویدئو , بازی و اینترنت هستش. لطفا راهنماییم کنید که این فطعات خوبه و ارزش گرفتن داره یا نه . و تو انتخاب رم هم موندم چی بگیرم.
دوستان خواهشا کامل راهنماییم کنید:blush:
قيمت مادربرد زير جنده
Ga-ep41t-usb3
دوستان عزیز یه سیستم برای کارهای گرافیکی می خواستم.دوستان لطف کردن و جواب دادن ولی منتها بودجه ام کم شده واسه خرید.رسیده به 1 تا 1.2 میلیون! مانیتور میخوام حتماً 22 اینچ باشه ولی برای کار گرافیک دو بعدی و برنامه نویسی و وب خوب باشه! اگر لطف کنن دوستان ممنون میشم!:blush:
با سلام.. این سیستممه: گرافیکمم gtx 560 nvidia geforce هستش..رمم 6gb 1066 ddr2 و و و که تو تصویری که گزاشتم هستش.....
مشکلمم اینه که با این گرافیکه خوبی که گرفتم باز بازیام در آخرین کیفیت لگ میندازه.....این مشکلمم از دمای سی پی یومه چون وقتی میرم تو بازی دمای cpu میره تا 90 ...... میخواستم بپرسم بهترین cpu و مادر بورد تو بازار چنده..........یه سوال دیگه هم داشتم میخواستم بپرسم رمم هم باید عوض کنم؟؟ با تشکر.
مشاهده پیوست 212837