سلام
بنده 2روز پیش 1هارد 2ترا 64 مگ بافر وسترن خرید و به کامپیوتر وصل کردم . سیستم بنده خیلی قدیمی هست ( سی پی یو 2.8 تک هسته ای + رم 1 گیگ + مادربرد foxconn 6497aa ) و کار بنده فروش گیم هستش و بیشتر با کامپیوتر رایت میکنم
بعد از نصب هارد جدید سرعت کامپیوتر خیلی پایین اومده هم سرعت روشن کردن هم سرعت خاموش کردن و هم سرعت داخل ویندوز واقعا کم شده. وقی رایت میکنم توی nero کادر اول و سوم برای بافر هستش که با نصب هارد جدید درصد این کادر ها کم شده و هی پایین میاد و بالا میره در نتیجه یه رایت که 8 دقیقه طول میکشه رو 20 دقیقه ای میزنه
کیس رو بردم بیرون نشون دادم گفتن مین و سی پی یو و رم تون پاسخ گوی این هارد نیست و باید سیستم رو ارتقا بدین
میخواستم راهنماییم کنید و چند تا مین و سی پی یو و رم که بتونه به این هارد 2ترا 64مگ بافر خوب کنار بیاد و افت سرعت نداشته باشه و من رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید
فقط پایین ترین سیستمی که میتونه نیازم رو برطرف کنه رو بهم معرفی کنید چون بودجه کمی دارم
از فروشنده ای که پیشش رفته بودم پرسیدم گفت حداقل یه سی پی یو 2هسته ای 6400 نیاز داری با 1 رم 2 گیگ
راستی دوستان الان توی مادر برد های جدید که بتونه نیازم رو برطرف کنه مادربرد با گرافیک روی خودش( اسمش رو نمیدونم) هست؟مثل مادربرد های قدیمی که کارت گرافیک نمیخواست و مانیتور به مادربرد متصل میشد رو میگم. لطفا مزایا و معایب این گرافیک ها رو نسبت به گرافیک های عادی که از مادربرد جدا هستش رو بهم بگین. اخه بنده فقط سیستم رو برای کار میخوام و اصلا برای بازی نمیخوام. بعضی وقت ها هم طراحی های ساده با فتو شاپ انجام میدم که همین گرافین 7100GS هم کارم رو راه میندازه
ممنون میشم راهنماییم کنید
منتظرم
یا علی
سلام
دوست عزیز به نظر منم سیستم شما خیلی ضعیف هستش و تعویضش کار درستی هستش .
درباره مین های گرافیک آنبرد . خدمتتون عرض کنم شما که اهل بازی نیستی و میخوای کارت راه بیوفته به دردت میخوره . به شخصه فکر میکنم خرید یه am3 پایین برای شما مناسب تر باشه . مثلا سی پی یویی مثل athlon II X2 245 یا 250 که هم کارت رو راه بندازه هم سرعت نسبتا خوبی هم داره . دست دومش هم فکر میکنم با 110 بتونی گیر بیاری . مین هم اگر بتونی از برند ازراک خرید کنی هم قیمت مناسب تری داره نسبت به برندهای معروف مثل ایسوس و گیگا هم کیفیت مناسبی داره . اگر بتونی مادربرد ازراک چیپ 785 گیر بیاری تا اونجایی که یادمه گرافیک داخلی مناسبی داشت . در حد یه 8400gs اگر اشتباه نکنم
asrock M3A785GXH/128M
ASRock > M3A785GXH/128M
یا مثلا
M3A785GMH/128M
ASRock > M3A785GMH/128M
یا
785GM-S3
ASRock > 785GM-S3
این 3 تا گرافیک داخلی نسبتا خوبی دارن . اگر میخواید کمتر هزینه کنید میتونید از چیپ پایین ترم استفاده کنید
760GM-GS3
N68-VS3 UCC
N68-GS3 UCC
این 3تا هم گرافیک ضعیف تر ولی ارزون تر هستن
رم هم که باتوجه به خرید مادربردتون میتونید انتخاب کنید . فقط شما که با این سیستم قدیمی کار میکردید حتما پاور ضعیفی دارید و خرید پاور هم برای شما الزامی است . یه پاور real 300 هم داشته باشی که دست دومش در حد 25 تا 30 گیر میاد
بازم اگر سوالی بود بفرمایید در خدمتم