• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان عزیز کسی میتونه درمورد این cpuها یه خورده راهنمایی کنه ممنون میشم

Intel Core i7 2600k
fx-8150 bulldozer

در واقع منظورم کارایی و وچیزای دیگه هس و کدوم رو بخرم می ارزه

سلام
دوست عزیز قبلا هم گفتم من خودم عاشق amd بودم و هستم ولی سری bulldozer اصلا اون چیزی نبود که تصورش رو میکردم . متاسفانه خیلی ضعیف ظاهر شد و جلوی i7 2600k اصلا حرفی برای گفتن نداره . به لینک زیر یه نگاه بندازید خودتون متوجه میشین .
مقایسه این 2 سی پی یو
AnandTech - Bench - CPU
دقت داشته باش اونایی که زده Higher is Better یعنی بالاتر بهتر و اونایی که زده lower is better یعنی کمتر بهتر .
چه تو نرم افزار ها و چه تو گیم سندی بریچ عالی عمل کرده و ارزش خرید داره ولی توصیه بنده حقیر به شما اینه که اگر میخواید این همه هزینه کنید بهتره این سی پی یو رو خرید کنید
i7-3770k Ivy Bridge
تفاوت قیمتی خیلی زیادی ندارن . این سی پی یو از سری آیوی بریچ هستش و دارای قدرت و کارایی بیشتری نسبت به 2600k هستش . دقیق نمیدونم چقدر بالاتر هست قیمتش تقریبا 80 تومان باید باشه + یه مین سری z77 = تجریه داشتن یه سیستم واقعا کولاک
اینم مقایسه بین 3770 و 2600 خدمت شما عزیز خودتون قضاوت کنید
AnandTech - Bench - CPU
بازم اگر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
[h=1]راهنمایی در موردانتخاب مودم adsl+[/h]
اونایی که تجربه کار با چند مدل مودم داشتن سلام من مودم دلینک 2730 دارم ازش خسته شدم میخوام عوضش کنم مثل محصولات قبلی دیلینک چراغ status نداره که بشه فهمید در حال دریافت یا ارسال هست led اینترنتش چشمک میزنه من با اونا بیشتر حال میکردم تی پی لینک هم داشتم اونم خوشم نیومد احساس میکردم سسته تنبله دوستان شما بگین چی انتخاب کنم خودم بین ایسوز و لینکسیز موندم اگر گذینه بهتری هست شما بگین قیمت هم همین حدودا
huh.gif
happy.gif
من از مخابرات اشتراک دارم
لینک لینکسیز http://lioncomputer....N ADSL2 Modem/

لینک ایسوز
http://lioncomputer....s-N ADSL Modem/

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
[h=1]راهنمایی در موردانتخاب مودم adsl+[/h]
اونایی که تجربه کار با چند مدل مودم داشتن سلام من مودم دلینک 2730 دارم ازش خسته شدم میخوام عوضش کنم مثل محصولات قبلی دیلینک چراغ status نداره که بشه فهمید در حال دریافت یا ارسال هست led اینترنتش چشمک میزنه من با اونا بیشتر حال میکردم تی پی لینک هم داشتم اونم خوشم نیومد احساس میکردم سسته تنبله دوستان شما بگین چی انتخاب کنم خودم بین ایسوز و لینکسیز موندم اگر گذینه بهتری هست شما بگین قیمت هم همین حدودا
huh.gif
happy.gif
من از مخابرات اشتراک دارم
لینک لینکسیز http://lioncomputer....N ADSL2 Modem/

لینک ایسوز
http://lioncomputer....s-N ADSL Modem/

دوست عزیز شما که از مخابرات اشتراک دارید مگه چه سرعتی دارید که میخواید این مقدار هزینه کنید ؟

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
512 دارم قیمتهای دوتاشونم در حدود 100 تومان می باشد

دوست عزیز به نظرم هزینه الکی نکنید منم مثل شما 512 دارم از مخابرات گرفتم . سرعت دانلود 68 هستش و روترم هم tp link 8811 اصلا هم امکان نداره 1 ساعت خاموش باشه . شبانه روز روشن هستش بدون کوچکترین مشکلی . باز خودتون میدونید . من باشم این هزینه رو نمیکنم

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
دوستان سلام..
این مشخصات سیستم بنده ست..مادربرد AMD..بقیه ش تو تصاویر گویاست..
فقط میخوام ارتقاع بدم که باهاش فیفا 13بازی کن میخوام رو رزولیشن 720 راحت اجرا بشه.........CPUخوبه یا ارتقاع بدم؟ گرافیک رو حتما باید عوض کنم...چی بندازم؟ بدبختی فقط اینجا مادر برد هست که AMDهست.........

I

indiaboy

Guest
همه چیز بستگی به هزینه ای داره که می خواید بکنید. هزینتون رو اعلام کنید تا خدمتتون عرض کنم.

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
200 تومن.......
میخوام یه کارتی بگیرم که خروجی HDMI داشته باشه..وصلش کنم به LCD32:دی
با 200 تومن میشه کارت گرافیک و سی پی یو خرید؟!

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
200 تومن.......
میخوام یه کارتی بگیرم که خروجی HDMI داشته باشه..وصلش کنم به LCD32:دی
با 200 تومن میشه کارت گرافیک و سی پی یو خرید؟!

عزیز اگر فقط گیر بازی فیفا 13 هستید نیازی به تعویض سی پی یو ندارید . مشکل اصلی گرافیک شماست . البته شما اول بفرمایید پاورتون چی هست تا راحت تر بشه نظر داد

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
عزیز اگر فقط گیر بازی فیفا 13 هستید نیازی به تعویض سی پی یو ندارید . مشکل اصلی گرافیک شماست . البته شما اول بفرمایید پاورتون چی هست تا راحت تر بشه نظر داد
پاورم greenهستش

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
پشتش اینطوری زده
110--220 vc

دوست گلم شما یه زحمت بکش بغل کیس رو باز کن ببین پاورت چند وات هستش . تا مشخص نشه نمیشه بگی چه گرافیکی رو میتونه ساپورت کنه
مثلا 330W . 380W . 430W و ..................

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
دوست گلم شما یه زحمت بکش بغل کیس رو باز کن ببین پاورت چند وات هستش . تا مشخص نشه نمیشه بگی چه گرافیکی رو میتونه ساپورت کنه
مثلا 330W . 380W . 430W و ..................
دادا پاورم دقیقا این مدل هست.......مشخصاتشو پایینش زده......یه کارت گرافیک دیدم ati 5450....هشتادو پنج میگفت....1گیگ ddr3....+خروجی hdmi...با این سیستم من (cpu amd ) مچ میشه؟
Green GP535A Power

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دادا پاورم دقیقا این مدل هست.......مشخصاتشو پایینش زده......یه کارت گرافیک دیدم ati 5450....هشتادو پنج میگفت....1گیگ ddr3....+خروجی hdmi...با این سیستم من (cpu amd ) مچ میشه؟
Green GP535A Power

اوکی . پاور خوبی داری . از این نظر خیالت راحت باشه . 5450 به هیچ عنوان ارزش خرید نداره . این کارت اصلا برای گیم نیست و بیشتر برای وین طراحی شده که شما بتونی ازش تصویر بگیری یا تصویر hd نگاه کنی و این جور کارا . من کارتهایی که میتونی خرید داشته باشی رو به ترتیب میزارم
HD 5570
HD 4670
9600GT
GT240
HD 5670
9800GT
HD 4830
HD 4770

عزیز به ترتیب از بالا به پایین قدرتشون بیشتر هستش تقریبا . مثلا کارت 9800 و 4830 تقریبا یکسان عمل میکنن . شما میتونی دست دوم این کارتهارو تو قسمت بازارچه پیدا و خرید کنی . اگر باز سوالی بود در خدمتم
اینم یه نمودار که خودتون میتونید ببینید

فایل های ضمیمه

• vgaaaaaaaaaa.jpg
    vgaaaaaaaaaa.jpg
    316.3 KB · نمایش ها: 70
  • vga 1111.jpg
    vga 1111.jpg
    232.8 KB · نمایش ها: 67

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

بنده 2روز پیش 1هارد 2ترا 64 مگ بافر وسترن خرید و به کامپیوتر وصل کردم . سیستم بنده خیلی قدیمی هست ( سی پی یو 2.8 تک هسته ای + رم 1 گیگ + مادربرد foxconn 6497aa ) و کار بنده فروش گیم هستش و بیشتر با کامپیوتر رایت میکنم

بعد از نصب هارد جدید سرعت کامپیوتر خیلی پایین اومده هم سرعت روشن کردن هم سرعت خاموش کردن و هم سرعت داخل ویندوز واقعا کم شده. وقی رایت میکنم توی nero کادر اول و سوم برای بافر هستش که با نصب هارد جدید درصد این کادر ها کم شده و هی پایین میاد و بالا میره در نتیجه یه رایت که 8 دقیقه طول میکشه رو 20 دقیقه ای میزنه

کیس رو بردم بیرون نشون دادم گفتن مین و سی پی یو و رم تون پاسخ گوی این هارد نیست و باید سیستم رو ارتقا بدین

میخواستم راهنماییم کنید و چند تا مین و سی پی یو و رم که بتونه به این هارد 2ترا 64مگ بافر خوب کنار بیاد و افت سرعت نداشته باشه و من رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید

فقط پایین ترین سیستمی که میتونه نیازم رو برطرف کنه رو بهم معرفی کنید چون بودجه کمی دارم

از فروشنده ای که پیشش رفته بودم پرسیدم گفت حداقل یه سی پی یو 2هسته ای 6400 نیاز داری با 1 رم 2 گیگ

راستی دوستان الان توی مادر برد های جدید که بتونه نیازم رو برطرف کنه مادربرد با گرافیک روی خودش( اسمش رو نمیدونم) هست؟مثل مادربرد های قدیمی که کارت گرافیک نمیخواست و مانیتور به مادربرد متصل میشد رو میگم. لطفا مزایا و معایب این گرافیک ها رو نسبت به گرافیک های عادی که از مادربرد جدا هستش رو بهم بگین. اخه بنده فقط سیستم رو برای کار میخوام و اصلا برای بازی نمیخوام. بعضی وقت ها هم طراحی های ساده با فتو شاپ انجام میدم که همین گرافین 7100GS هم کارم رو راه میندازه

ممنون میشم راهنماییم کنید

منتظرم

یا علی

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام

بنده 2روز پیش 1هارد 2ترا 64 مگ بافر وسترن خرید و به کامپیوتر وصل کردم . سیستم بنده خیلی قدیمی هست ( سی پی یو 2.8 تک هسته ای + رم 1 گیگ + مادربرد foxconn 6497aa ) و کار بنده فروش گیم هستش و بیشتر با کامپیوتر رایت میکنم

بعد از نصب هارد جدید سرعت کامپیوتر خیلی پایین اومده هم سرعت روشن کردن هم سرعت خاموش کردن و هم سرعت داخل ویندوز واقعا کم شده. وقی رایت میکنم توی nero کادر اول و سوم برای بافر هستش که با نصب هارد جدید درصد این کادر ها کم شده و هی پایین میاد و بالا میره در نتیجه یه رایت که 8 دقیقه طول میکشه رو 20 دقیقه ای میزنه

کیس رو بردم بیرون نشون دادم گفتن مین و سی پی یو و رم تون پاسخ گوی این هارد نیست و باید سیستم رو ارتقا بدین

میخواستم راهنماییم کنید و چند تا مین و سی پی یو و رم که بتونه به این هارد 2ترا 64مگ بافر خوب کنار بیاد و افت سرعت نداشته باشه و من رو اذیت نکنه بهم معرفی کنید

فقط پایین ترین سیستمی که میتونه نیازم رو برطرف کنه رو بهم معرفی کنید چون بودجه کمی دارم

از فروشنده ای که پیشش رفته بودم پرسیدم گفت حداقل یه سی پی یو 2هسته ای 6400 نیاز داری با 1 رم 2 گیگ

راستی دوستان الان توی مادر برد های جدید که بتونه نیازم رو برطرف کنه مادربرد با گرافیک روی خودش( اسمش رو نمیدونم) هست؟مثل مادربرد های قدیمی که کارت گرافیک نمیخواست و مانیتور به مادربرد متصل میشد رو میگم. لطفا مزایا و معایب این گرافیک ها رو نسبت به گرافیک های عادی که از مادربرد جدا هستش رو بهم بگین. اخه بنده فقط سیستم رو برای کار میخوام و اصلا برای بازی نمیخوام. بعضی وقت ها هم طراحی های ساده با فتو شاپ انجام میدم که همین گرافین 7100GS هم کارم رو راه میندازه

ممنون میشم راهنماییم کنید

منتظرم

یا علی

سلام
دوست عزیز به نظر منم سیستم شما خیلی ضعیف هستش و تعویضش کار درستی هستش .
درباره مین های گرافیک آنبرد . خدمتتون عرض کنم شما که اهل بازی نیستی و میخوای کارت راه بیوفته به دردت میخوره . به شخصه فکر میکنم خرید یه am3 پایین برای شما مناسب تر باشه . مثلا سی پی یویی مثل athlon II X2 245 یا 250 که هم کارت رو راه بندازه هم سرعت نسبتا خوبی هم داره . دست دومش هم فکر میکنم با 110 بتونی گیر بیاری . مین هم اگر بتونی از برند ازراک خرید کنی هم قیمت مناسب تری داره نسبت به برندهای معروف مثل ایسوس و گیگا هم کیفیت مناسبی داره . اگر بتونی مادربرد ازراک چیپ 785 گیر بیاری تا اونجایی که یادمه گرافیک داخلی مناسبی داشت . در حد یه 8400gs اگر اشتباه نکنم
asrock M3A785GXH/128M
ASRock > M3A785GXH/128M
یا مثلا
M3A785GMH/128M
ASRock > M3A785GMH/128M
یا
785GM-S3
ASRock > 785GM-S3
این 3 تا گرافیک داخلی نسبتا خوبی دارن . اگر میخواید کمتر هزینه کنید میتونید از چیپ پایین ترم استفاده کنید
760GM-GS3
N68-VS3 UCC
N68-GS3 UCC
این 3تا هم گرافیک ضعیف تر ولی ارزون تر هستن
رم هم که باتوجه به خرید مادربردتون میتونید انتخاب کنید . فقط شما که با این سیستم قدیمی کار میکردید حتما پاور ضعیفی دارید و خرید پاور هم برای شما الزامی است . یه پاور real 300 هم داشته باشی که دست دومش در حد 25 تا 30 گیر میاد
بازم اگر سوالی بود بفرمایید در خدمتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا