• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
من این مادربورد
گیگابایت سری 478 سوکتی رو دارم .
سعی کردم در پایین اطلاعات کامل از مادربورد رو قرار بدم .
دوستان محترم لطف کنید بالاترین قطعاتی که میشه برای این مدل مادربورد تهیه کرد رو برام لیست قیمتش رو بذارید .
منظورم :
سی پی یو بالاترین قدرت - رم بالاترین قدرت - گرافیک بالاترین قدرت - پاور بالاترین قدرت و غیره
در زیر مشخصات کامل مادربورد نوشته شده .
با تشکر

Motherboard Gigabyte - Soket 478 - GA-8ID533 rev : 1.1

P4 Titen533

لینک اصلی مادربودر از سایت رسمی Gigabyte
GIGABYTE - Motherboard - Socket 478 - GA-8ID533 (rev. 1.1)

لینک CPUهایی که این مدل مادربورد ساپورت میکنه . (تمامی اطلاعات از سایت رسمی Gigabyte گرفته شده)
GIGABYTE TECHNOLOGY Socket 478 - Intel 845 - GA-8ID533 (rev. 1.1)

برای مثال در مورد سی پی یو بالاترین مدلی که ساپورت میکنه : Intel P4-Northwood 2.66G 533
برای مابقی قطعات هم بهمین شکل مثل رم و ...

منتظر راهنمایی هاتون هستم دوستان
لطفا اطلاعات رو با قیمت لطف کنید
ببین دوست عزیز عمر این سوکت بیشتر از دوازده ساله.
قطعاتی که روی این مادربورد سوار میشن الان تو بازار ایران کمیابه حتی میتونم بگم اکبند این قطعات تقریبا نایابه. قیمت بالایی هم دارند (به علت کمیابی) و قیمت مشخصی هم ندارند.
به جای صرف بودجه برای این قطعات، میتونید یک سیستم با قطعات اکبندبا قدرت چند برابر تهیه کنید.

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان این مدل AMD FX-4100 Quad-Core تو بازار هست؟ خریدش توصیه میشه؟ این حدود قیمتش چقدر میشه اگه باشه؟ من یه سیستم معمولی میخوام جمع کنم که مبنا رو این سی پی یو دوست دارم قرار بدم ( اگه پیدا کنم ) با توجه به این بقیه قطعات رو جمع کنم...

emeyzed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته نسل جدید پردازنده های اینتل به اسم هاسول، تفاوتی کمتر از 10 درصد با نسل قبلی دارند اما این نکته رو هم در نظر بگیرید که عمر مادربوردهای مجهز به سوکت 1155 داره به 3 سال نزدیک میشه در حالی که عمر مادر بوردهای جدید با سوکت 1150 که از پردازنده های هاسول پشتیبانی میکنند، چند ماه بیشتر نیست این مساله دست شما رو برای ارتقا در آینده بازتر میکنه.
در مورد پردازنده من Intel Core i5-4570 با قیمت 680 تومن و در مورد مادربورد ASUS H87-PRO باقیمت 530 تومن رو پیشنهاد میکنم. البته این مادربورد رو هنوز امتحان نکردم ولی اسوس برند قابل اطمیناتیه.
میتونید به جای 4570 یک 4430 تهیه کنید تا با بودجتون متناسب باشه ولی پیشنهاد من همون مورد اوله.
ممنون اگه میشه با این مادربورد و سی پی یو هایی که دوستمون پیشنهاد داده بقیه محتویات کیس هم دوستان پیشنهاد بدن ممنون می شم. ;) بودجه همون یکو هفتصد هشتصد

poya_poya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز عمر این سوکت بیشتر از دوازده ساله.
قطعاتی که روی این مادربورد سوار میشن الان تو بازار ایران کمیابه حتی میتونم بگم اکبند این قطعات تقریبا نایابه. قیمت بالایی هم دارند (به علت کمیابی) و قیمت مشخصی هم ندارند.
به جای صرف بودجه برای این قطعات، میتونید یک سیستم با قطعات اکبندبا قدرت چند برابر تهیه کنید.

ممنون دوست عزیز
شما می تونید یه سیستم خوب برای من معرفی کنید ؟
من دو میلیون تومن پول دارم .
مانیتور و کیبورد و ماوس و دی وی دی رام سونی ودی وی دی رایتر ایسوس و اسپیکر دارم .
فقط کیس و مادربورد می خوام .
استفاده ای هم که دارم کارهای مهندسی هستش .
مثل اجرای برنامه های معروفی چون Auto CAD Civil 3D و تخصصی تر مثل ENVI و ArcGIS و غیره .
کلاً نرم افزار های نصبتا سنگینی هستن .
از راهنماییتون ممنون میشم .
ممنون دوست عزیز
مانیتور و کیبورد و ماوس و دی وی دی رام سونی و دی وی دی رایتر ایسوس و اسپیکر دارم .
مثل اجرای برنامه های معروفی چون Auto CAD Civil 3D و تخصصی تر مثل ENVI و Arc GIS و غیره .

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
ممنون اگه میشه با این مادربورد و سی پی یو هایی که دوستمون پیشنهاد داده بقیه محتویات کیس هم دوستان پیشنهاد بدن ممنون می شم. ;) بودجه همون یکو هفتصد هشتصد

ممنون دوست عزیز
مانیتور و کیبورد و ماوس و دی وی دی رام سونی و دی وی دی رایتر ایسوس و اسپیکر دارم .
مثل اجرای برنامه های معروفی چون Auto CAD Civil 3D و تخصصی تر مثل ENVI و Arc GIS و غیره .
دوستان این تاپیک فقط مختص سه قطعه ی اصلی هست. برای مشاوره خرید سیستم اگر ممکنه لطفا تاپیک جداگانه بزنید.
این طوری هم نظم تاپیک ها به هم نمی خوره و هم من و دوستان میتونیم در سریعترین زمان ممکن راهنماییتون کنیم.

• Like
Reactions: hwt

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اولین پستم هستش و ثبت نام کردم برای گرفتن مشاوره برای خرید سیستم خونگی .یعنی مهم ترین قطعات رو عرض میکنم . چون مانیتور و کارت گرافیک و دی وی دی رایتر و کیس و پاور خریداری شده که در ادامه عرض میکنم
من همیشه از لپ تاپ استفاده میکردم و تا حالا پی سی خونگی نداشتم . بیشترین استفادم بازی بوده :blush: راستش الان دیگه بهم حال نمیده هم اینکه بازیها خیلی سخت افزار قویتر میخوان و هم اینکه مانیتور لپ تاپ کوچیک هستش . تصمیم گرفتم یه پی سی خونگی جمع کنم . یه چیزایی از سخت افزار سرم میشه مثلا بهترین سوکت الان 1155 هستش ولی نمیدونم برای گیم هم مناسب هستش یا نه . قطعاتی که الان خریداری کردم اینا هستن
کیس فالکون
پاور 750
گرافیک 7870 ام اس آی
دی وی دی رایتر پلکستور
مانیتور 23700 سامسونگ ( این رو دست دوم خریدم )
سوال اولم اینه که تو خرید سرم کلاه نرفته ؟
کیس رو 295 خریدم . پاور رو 360 خریدم که البته پلم نبود . دی وی دی رایتر رو هم 95 و مانیتور سامسونگ رو بهم 500 داد . همرو از یک نفر خریدم و به قول خودش اصلا ازم سود نگرفته
حالا موندم سر خرید مهم ترین قطعات که مادربرد و سی پی یو و رم هستش . مهندسان این سایت تقاضا دارم کمک کنید بابت انتخاب که چه گزینه هایی خوب هستش . خود اون طرف که قطعات رو ازش گرفتم یه مین و سی پی یوی AMD بهم پیشنهاد داد ولی گقتم یه مشاوره بگیرم قبل از اینکه اشتباهی بشه و با خیال راحت خرید کنم
هزینه هم یه لپ تاپ 5110 دل دارم کور آی 7 هستش اینو بدمش بره و این 3 گزینه رو بگیرم . منتظر مهندسان هستم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
قطعات خوبی گرفتین قیمتها هم مناسب هست به جزء مانیتور که نهایت 450 تومن ارزش داره
cpu حتما i5 به بالا بگیرید و مادربرد هم حداقل b75 باشه و 8 گیگ رم

اگر دست دو کار میکنی من تمام قطعات رو دست دو دارم

pc_baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم به خاطر مشاوره . قطعاتی که دارین رو با قیمت هاشون برام میزاری ؟ چقدر اختلاف دارن با قیمت بازار ؟ و اینکه دست دوم مادربرد و سی پی یو مشکل ساز نمیشه ؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
cpu : i5 3470
قیمت :500
مادربرد گیگا مدل p75-d3
مادربرد پنل نداره
قیمت : 240
رم هم کینگ استون مدل هابپر ایکس بلو دو عدد چهار گیگ باس 1600
قیمت : 190 تومن

خواستی تماس بگیر
9352664858

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
می خوام سیستم رو آپدیت کنم

جدید ترین سوکت اینتل رو می خوام + یه سی پی یو معمولی

سیستم فعلی : e8400 + p5q + corsaire cl4 6 gig هست... در همین حد باشه کافیه

چی بگیرم چقدر خرجم دیمیاد ؟

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام.
دوستان در مبحث 1080P Video Encoding کدامیک از این دو مدل بهتر عمل میکنند؟ فشار کمتری به CPU وارد میشه؟
AMD FX-8350
Intel® Core™ i5-3570K

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
می خوام سیستم رو آپدیت کنم

جدید ترین سوکت اینتل رو می خوام + یه سی پی یو معمولی

سیستم فعلی : e8400 + p5q + corsaire cl4 6 gig هست... در همین حد باشه کافیه

چی بگیرم چقدر خرجم دیمیاد ؟
جدیدترین سوکت پردازنده های اینتل 1150 هست که هنوز مادربوردهای مجهز به این سوکت کاملا وارد بازار ایران نشدند ولی با این وجود مدل های زیادی فعلا موجود هست.
اگر بودجتونو مشخص کنید خیلی بهتره چون نسل چهارم (جدیدترین سوکت) هنوز پردازنده های ارزون قیمتشو وارد بازار نکرده (دقیقا اول ماه آینده ی میلادی عرضه میشه) به این خاطر نمیشه پردازنده ای معادل پردازنده ی فعلیتون پیشنهاد داد.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
جدیدترین سوکت پردازنده های اینتل 1150 هست که هنوز مادربوردهای مجهز به این سوکت کاملا وارد بازار ایران نشدند ولی با این وجود مدل های زیادی فعلا موجود هست.
اگر بودجتونو مشخص کنید خیلی بهتره چون نسل چهارم (جدیدترین سوکت) هنوز پردازنده های ارزون قیمتشو وارد بازار نکرده (دقیقا اول ماه آینده ی میلادی عرضه میشه) به این خاطر نمیشه پردازنده ای معادل پردازنده ی فعلیتون پیشنهاد داد.
آقا حقیقتش من یه سیستم 775 دارم با این کانفیگ :

p5q
e8400
885 power
6 gig ram corsaire cl4
560ti

زمانی که مین و سی پی یو رو خریدم سروری می کرد اما الان نیاز دارم که آپدیت کنم

بیشترین نیازم هم پورت ساتا هست ( p5q دارای 8 تا ساتا هست که کافی نیست )

یه مین و سی پی یو می خوام که در حد همینی که الان هست باشه چون کارم رو راه می ندازه فقط مین ساتا زیاد داشته باشه 10 - 12 تا حداقل داشته باشه

متاسفانه خیلی وقته توی اخبار کامپیوتر نبودم و از سوکت 775 به بعد دیگه چیزی سر در نمیارم :(

orochimaru

Registered User
لایک‌ها
398
سلام دوستان اگه بتونين راهنماييم كنيين
يه سيستم خوب ميخوام كه تمام گيم هاي حال حاضر بازارو جواب بده
در ضمن زيادم قيمتش بالا نره
متشكرم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام.
دوستان در مبحث 1080P Video Encoding کدامیک از این دو مدل بهتر عمل میکنند؟ فشار کمتری به CPU وارد میشه؟
AMD FX-8350
Intel® Core™ i5-3570K
8350 در مجموع دو مرحله ی encoding عمل کرد بهتری داره چون در مرحله ی دوم که زمان زیادی هم نسبت به مرحله ی اول انکودینگ صرف می کنه بهتر عمل میکنه.
AnandTech | Bench - CPU
AnandTech | Bench - CPU
ولی من 3570 رو به خاطر مصرف برق کمتر و تولید گرمای کمتر پیشنهاد میکنم.
در ضمن اگر هنوز اقدام به خرید مادربورد نکردید سراغ پردازنده های نسل چهار اینتل برید.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
آقا حقیقتش من یه سیستم 775 دارم با این کانفیگ :

p5q
e8400
885 power
6 gig ram corsaire cl4
560ti

زمانی که مین و سی پی یو رو خریدم سروری می کرد اما الان نیاز دارم که آپدیت کنم

بیشترین نیازم هم پورت ساتا هست ( p5q دارای 8 تا ساتا هست که کافی نیست )

یه مین و سی پی یو می خوام که در حد همینی که الان هست باشه چون کارم رو راه می ندازه فقط مین ساتا زیاد داشته باشه 10 - 12 تا حداقل داشته باشه

متاسفانه خیلی وقته توی اخبار کامپیوتر نبودم و از سوکت 775 به بعد دیگه چیزی سر در نمیارم :(
عزیز بودجت چقدر هست؟
به هر حال سه انتخاب بیشتر نداری :
یا باید بیشتر از یه میلیون پول برد بدی.
یا صبر کنی قیمت کاذب بردهای سوکت جدید کمتر بشه یا برندهای ارزون قیمت هم وارد بازار بشن.
یا بری سراغ بردهای سوکت 1155 (سوکت سابق) مثل این دو مدل البته اگر تو بازار پیدا کنی :
ASRock Z77 Fatal1ty Professional
ASRock Z77 OC Formula

asadmahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز بهترین مادربردی که برایcpu4770kپیشنهاد میدین چی هست؟
قیمت 1تومان باشه.اورکلاک هم میکنم.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
عزیز بودجت چقدر هست؟
به هر حال سه انتخاب بیشتر نداری :
یا باید بیشتر از یه میلیون پول برد بدی.
یا صبر کنی قیمت کاذب بردهای سوکت جدید کمتر بشه یا برندهای ارزون قیمت هم وارد بازار بشن.
یا بری سراغ بردهای سوکت 1155 (سوکت سابق) مثل این دو مدل البته اگر تو بازار پیدا کنی :
ASRock Z77 Fatal1ty Professional
ASRock Z77 OC Formula

بودجه هر چی کمتر بهتر

این چیپست هم فک کنم فقط برای خالی کردن جیب خریدار ها باشه ! دیگه یه چیپ چقدر می خواد آپدیت بشه ؟! هر سال 100 تا چیپ پل شمالی و جنوبی و شرق و غرب می دن بازار !

قیمت اینایی که گفتید رو دارید ؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بودجه هر چی کمتر بهتر

این چیپست هم فک کنم فقط برای خالی کردن جیب خریدار ها باشه ! دیگه یه چیپ چقدر می خواد آپدیت بشه ؟! هر سال 100 تا چیپ پل شمالی و جنوبی و شرق و غرب می دن بازار !

قیمت اینایی که گفتید رو دارید ؟
این بوردها بیشتر برای اورکلاکینگ طراحی شدند و یکی از امکانات جانبیشون هم پشتیبانی از تعداد پورت ساتای زیاد هست.
من تو مدلهای رده متوسط بوردی پیدا نکردم که 10 تا پورت ساتا ساپورت کنه.
قیمت اون دو مدل رو هم ندارم ولی اگر پیدا کنید با توجه به قیمت جهانیشون نباید از 600 700 تجاوز کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا