دوست من، من دنبال پيشنهاد بهتر براي سي پي يو نيستم چون اين سي پي يو از لحاظ توان براي هر بازي كه تا حالا توليد شده زيادي هم هست بحث بنده سر گرافيكي هست كه اين cpu روش هست خواستم ببينم كه تا چه حد توان اجراي بازي داره اونم از كساني كه تجربه استفاده شو دارن .
من متوجه شدم شما پردازندتون رو انتخاب کردید، فقط میخواستم بدونی با همین بودجه انتخابهای بهتری داری. اما اینکه شما اصرار زیادی رو این پردازنده دارین بحث دیگه ای هست.
اما اینکه این پردازنده قدرت اجرای همه ی بازی های تا به حال عرضه شده رو داره، باید بگم حرفت هم درسته هم نه چون به تنظیمات بستگی داره، حتما میدونید که اگه بازی بره زیر 30 فریم متوجه افت فریم میشید تازه این بنچمارک با یه کارت 680 اونم از نوع غیر رفرنس انجام شده:
شمارو نمیدونم هر چند وقت یه بار گرافیکو ارتقا میدید ولی وقتی بعد از یه مدتی آدم مجبور میشه بازی هارو رو رزولوشن پایین بالا بیاره، تازه میفهمه پردازنده ی قوی چه موهبتیه.
اما در مورد پردازنده ی گرافیکی مجتمعی که روی A10 ها نصب هست، من کاملا متوجه منظورتون نشدم. مگه شما قصد خرید کارت جداگانه ندارید؟ اگه اینطوره باید بدونید تا اونجایی که من میدونم فقط با یه کارت 6670 میتونید از قابلیت دوال گرافیک ای ام دی استفاده کنید تازه اونم به اون صورت تاثیری نداره فقط یه پروژه بود در مقابل لوسید لوجیکس که کاملا شکست خورد.
در کل توصیه ی من هم به شما هم به هر کس دیگه ای که قصد خرید پردازنده های amd داره اینه که چند ماهی صبر کنه تا پردازنده های معماری استیم رولر وارد بازار بشن.
یه نکته هم بگم اینکه برای انتخاب پردازنده معمولا استفاده از فیدبک خیلی جواب نمیده چرا؟ چون بقیه ی قطعات مورد استفاده، بازی، تنظیمات بازی، سلیقه، انتظار و .... همه تو فیدبک طرف دخیله. بهترین کار، رفتن سراغ بنچمارک ها و بررسی های تخصصی هست.
در کل نمیدونم چقدر پستم براتون مفید بوده ولی به هر حال
موفق باشی