سلام
دوستان من 800 تومن بودجه دارم! می خوام یه سیستم ببندم ( مادر بورد , گرافیک , سی پیو , رم). برای اجرای نرم افزار های سنگین تحلیلی و طراحی مهندسی مکانیک ( abaqus, fluent, catia ...) که تبعا به پردازنده و گرافیک قوی احتیاج دارن. چه سیستمی پیشنهاد می کنین؟
ممنون از لطف همه.
من نمیخوام یه سیتم کامل ببندم. فقط به گرافیک و سی پیو و مادر بورد برام مهمه. با این وجود بازم هیچی؟با 800 تومن و انتظاراتی که دارید = هیچی
فکر نمیکنم از 4770 کا کارایی بیشتری دریافت کنید.نظرتون در مورد 4820K چیه؟
قیمتش (دلار) یه کوچولو کمتر 4770K هست ولی یکم از 4770K قویتره!1
0 مگ کشم که هست!
تا 1866 هم که ساپرت میکنه بدونه اور!سوکت 2011 هم هست 4 کاناله هست!
فقط یکم مصرفش بالاتاره نسبت به 4770K! ولی از 4770K خونکتره!به نظر من خیلی به صرفهتره خیلی زیاد!
خوراک رندرینگهالبته هنوز نیومده درست حسابی تو بازار.... ولی فک میکنم تا حداکثر یه ماه دیگه میاد
ark.intel.com/products/77781/Intel-Core-i7-4820K-Processor-10M-Cache-up-to-3_90-GHzl
cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-4820K+%40+3.70GHz&id=2030
پیشنهاد من :درود دوستان عزیز
بنده نیاز به یک عدد مادربورد و سی پی یو دارم پیشنهاد شما تا 750-800 چیست ؟
اگر هم کسی گرافیک خاصی تا 200 مدنظرش هست هم لطفا بفرمایید
برای سیستم خانگی اما فیلم و بازی هم باهاش میکنیم
سپاس
پیشنهاد من :
3570 + ASRock B75M-GLجمعا باید یه چیزی بین 880 تا 890 بشه که به نظرم ارزش افزایش بودجه رو داره.گرافیک هم زیر 300 تومن چیز بدردبخوری گیر نمیاد.
من نمیخوام یه سیتم کامل ببندم. فقط به گرافیک و سی پیو و مادر بورد برام مهمه. با این وجود بازم هیچی؟
ولی در کل ناجور زدی تو ذوقم!
ممنون گرامی
گرافیک چی پیشنهاد میکنید؟
بودجه ؟درود دوستان من یک cpu میخوام بخرم زیاد تو کار سخت افزار نیستم خواستم راهنمایی کنید بیشتر واسه گیم میخوام
مدل مادربورد ecs eup-g41t
Intel Core 2 Duo E8400 قیمتش هم حدود 200 باید باشه.دوست عزیز آکبند میخوام
قیمت زیاد نباشه دیگه تا حدود 400
قبلی intel 1.60 ghz
تا تفسیرتون از گیم چی باشه.ممنون این موردی که گفتید گیم رو خوب ساپورت میکنه؟
گرافیکم asus 210 silent 1gb
بله ممنون وقتشه کلا ارتقا بدمتا تفسیرتون از گیم چی باشه.
کارت گرافیکتونم خیلی تعریفی نداره.
ببنید بازی هایی که قبلا رو رزولوشن پایین بالا میومد ولی فریم پایین دریافت میکردید با پردازنده ی جدید همون بازی ها روی همون رزولوشن با فریم نسبتا بالاتری نسبت به سابق اجرا خواهد شد.
ولی اگر منظورتون از گیم اجرای بازی های روز روی رزولوشن ایده آل و دریافت بیشتر از 30 فریم هست، فکر میکنم وقتش هست که کل سیستم آپگرید بشه.