منظور از ارزون قیمت یعنی همون سری "کور ای تری" و "پنتیوم" که قاعدتا از سری "کور ای فایو" ضعیفتر هست.ارزونتر ؟ یا هم ارزونتره هم ضعیف تره ؟
یعنی الان بخرم ضرر نمی کنم ؟
ضرر هم نمیکنید ولی شما نظرتون روی 4570 باشه.
منظور از ارزون قیمت یعنی همون سری "کور ای تری" و "پنتیوم" که قاعدتا از سری "کور ای فایو" ضعیفتر هست.ارزونتر ؟ یا هم ارزونتره هم ضعیف تره ؟
یعنی الان بخرم ضرر نمی کنم ؟
درود
میخوام یه هارد یک ترابایت برند ترنسند بخرم ایا هارد های خوبی هستن ادابتور هم نداره یو اس بی هستش؟
BIOSTAR TA970 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with UEFI BIOS
ECS A970M-A DELUXE v1.0 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboar
MSI 970A-G43 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
GIGABYTE GA-970A-DS3P AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
ASRock 970 PRO3 R2.0 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with UEFI BIOS
ASRock 970 Extreme3 R2.0 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
ASUS M5A97 PRO
6350 با تفاوت قیمت کمتر از 50 تومن انتخاب بهتری هست، ولی حتما مصرف برق این شش هسته ای هارو هم در نظر بگیرید.درود
با سی پی یو FX-6300 ، کدوم یک از بردهای زیر بهتر جواب میده؟؟
نظرتونم درباره با این سی پی یو بگید ؟ و اگه سی پی یو توی این سری با همین رنج قیمتی بهتر هست بهم بگید و راهنمایم کنید ممنون میشم
مادر بردهای مد نظرم (خوش قیمت، باقابلیت کراس فایر و چیپ Am3+)
سلام عزیزسلام
آقا ما یه رم 4gb kingston گرفتیم از این آبیا ولی هیچ جای این رم ننوشته 1600 ننوشته ddr3 و ننوشته 4gb ! به نظر شما مشکل چیه ؟ تقلبیه ؟ نیست؟ آخه تو سایتا مدل زده KHX1600C9D3B1/4G
یه برچسب روش داره که چیزایی که روش نوشته اینان:
kvr
kvr16n11/4
1.5v
اینم عکساش:
http://upcity.ir/images2/21103234544439181949.jpg
http://upcity.ir/images2/02807679629263902674.jpg
گارانتی که طرف گفت همون برچسب طلایی روش گارانتیشه و هر موقع مشکلی پیش اومد بیار پیش خودم.سلام عزیز
kvr مخفف Kingston Value Ram هست سری value یعنی همون سری رم های بدون هیت سینک دسکتاپ کینگ استون، ولی رم شما با این مدل نامبر دارای هیت سینک هست و باید با حروف khx شروع بشه، گارانتی داره؟
لینک مدل نامبر : Kingston 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 Desktop Memory Model KVR16N11/4 - Newegg.com
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم چرا اینقدر بازار رم آشفته شد؟
دی دی ار 2 که قیمتش 60 تومان بود الان 125 شده طی دو سه روز اخیر
ایا رمهای دی دی ار 3 هم اینقدر نجومی تغییر کردن؟
والا من نمی تونم حدس بزنم این رمی که دست شما هست داستانش چیه؟ حالا شاید دوستانی که خودشون فروشنده هستند اطلاعات بیشتری داشته باشند.گارانتی که طرف گفت همون برچسب طلایی روش گارانتیشه و هر موقع مشکلی پیش اومد بیار پیش خودم.
راستی این طرح شبنمش هم که کدشو اس دادم برا یه چیز دیگه بود.
حالا با این تفاسیر که برا منم هیت سینک داره کاراییش از اون مدل khx ها کمتره ؟
حرف شما کاملا درسته ولی مدت زیادی هست که تو بازار، رم کینگ استون با گارانتی ایمانتک ندیدم اما در مورد سریر دارید کم لطفی میکنین تا حالا یکی دو بار با پشتیبانیشون سر و کار داشتم و هر دفعه هم راضی بودم حد اقلش اینه که به اصل بودن رمی که دستمه اطمینان دارم مخصوصا برند کینگ استون که ریمارکش هم تو بازار کم نیست.با سلام
البته گارانتی اصلی کینگ استون مال شرکت ایمانتک هست
سریر فعلا تو زمینه گارانتی بیشتر داره یه برچسب میفروشه تا اینکه وارد کننده جنس باشه و بشه محصولات رو با اعتبارش شناخت و بهشون اعتماد کرد چه تو قطعات و چه تو لب تاپ البته درایو های پایونیر از اول مال خودش بودن
حرف شما کاملا درسته ولی مدت زیادی هست که تو بازار، رم کینگ استون با گارانتی ایمانتک ندیدم اما در مورد سریر دارید کم لطفی میکنین تا حالا یکی دو بار با پشتیبانیشون سر و کار داشتم و هر دفعه هم راضی بودم حد اقلش اینه که به اصل بودن رمی که دستمه اطمینان دارم مخصوصا برند کینگ استون که ریمارکش هم تو بازار کم نیست.
ولی خب بازم به قول خود شما وارد کننده نیست اما به نظر من گزینه ی بهتری فعلا تو بازار وجود نداره.
سلامسلام
لطفا یک راهنمایی هم به بنده بدید .
جهت ارتقا سیستم تا 1200 هزینه ( کارکرد روزمره - کمی هم بازی )
مادربرد . سی.پی.یو . رم . هارد . پاور . گرافیک
اینتل هم باشه . مادربرد هم ترجیحا ایسوس
آیوی بریج ها نسل سوم پردازنده های جدید اینتل محسوب میشه و هاسول ها نسل چهارم.سلام.میخوام بدونم این سری جدید پردازنده های اینتل سری پنتیوم که با معماری Ivy Bridge هستن سری خوبی از آب دراومدن یا نه؟؟؟کارایی شون خوبه؟؟؟ از اونجاییکه سوکت 1155 هستن میارزه برای کم کردن هزینه بجای i3-3220 یکی از همین پنتیومارو بگیرم؟؟کاهش قیمتش در مقایسه با کاهش کاراییش میارزه؟؟؟ و تفاوتشون اصلا روی چی و چقدر هست؟؟؟
نکته دیگه هم راجع به مادربورد.آیا گرافیک آنبورد مادربورد خوب هست و میشه بهش اعتماد کرد؟؟؟ مثلا یکم بیشتر سر مادربورد هزینه کنم اما بجاش دیگه گرافیک نگیرم.مثلا برند asus مدل های B75M-A / H87M-E / P8B75-V /
صد در صد سری کور ای تری با فرکانس هسته ی بالاتر و داشتن دو رشته پردازشی بیشتر نسبت به پنتیوم ها قدرت بیشتری داره.مثلا pentium g2020 یا g2030 در مقایسه با core i3-3220.
یعنی الان با این مادربوردها میشه کرافیک نگرفت یا نه باید گرفت؟؟؟
بازی های خیلی حرفه ای نه اما دیگه مثلا همین فیفا یا کالاف یا مدال افتخار یا کلا بازی هایی که بروز باشن دیگه.چون برای خودم نمیخوام دقیق نمیدونم نیاز دقیقش چیه اما یه بچه 8 ساله عشق بازیه!!