تاپیک مختص مشاوره سه قطعه اصلی هست و برای مشاوره خرید سیستم لطف کنید تاپیک جداگانه بزنید:سلام به اساتيد. يه سيستم (كيبرد + ماوس + مانيتور + كيس) ميخواستم جم كنم. برا گيم ميخوام. اهل اوركلاك نيستم. با دسته بازى ميكنم و كيبرد و ماوس حرفه اى نميخوام. اين سيستمى كه چيدم خوبه؟
كيبرد و ماوس:
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
مانيتور رو اچ دى برداشتم تا سيستم غول نخواد. Ips هم برنداشتم چون به نظرم پول حروم كردنه برام!
قیمت | خرید | مشخصات مانیتور LED ال ای دی ال جی LG مدل 19EN33S
كيس:
کامپیوتر و الکترونیک :: قطعات اصلی رایانه :: کیس :: Green X6 Challenger -
مادربورد:
قیمت | خرید | مشخصات ماردبرد گیمینگ Z87 ام اس آی سوکت پردازنده 1150 اینتل | MSI Z87-G45 Gaming
پاور:
قیمت | مشخصات منبع تغذیه | پاور گرین مدل GP600A-EU سری ای یو - نقره ای
SSD:
قیمت | مشخصات درایو حالت جامد SSD60 گیگابایتی کینگ مکس سری SMP35
HDD:
قیمت | خرید | مشخصات هارد دیسک اینترنال 500 گیگابایتی وسترن دیجیتال مدل خاویار سبز WD Caviar Green
CPU:
کامپیوتر و الکترونیک :: قطعات اصلی رایانه :: پردازنده :: Intel 4th Gen Core i7-4770 -
GPU:
قیمت | خرید | مشخصات کارت گرافیک 2 گیگابایتی 256 بیتی انویدیا جیفورس ام اس آی | MSI GTX 760 N760-2GD5/OC
اگه خوبه كه هيچى، اگه مشكلايى داره سيستمم بهم بگيد تا عوض كنم اونجاشو.
پيشاپيش مرسى!
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk - now Free
سلام دوستان
یکی از فامیلا میخواد یه سیستم بخره در این حد که تو اینترنت و آفیس و فیلم و فتوشاپ ( در حد ادیت ساده ) مشکل نداشته باشه
بودجه حدود 900 تومن فقط قطعات داخلی
ممنون
دوستان لطف کنید برای مشاوره خرید سیستم، تاپیک جداگانه باز کنید.سلام
دوتاسیستم پیشنهاد بدین گه البته کار برای هردو سخته و بودجشون خیلی کمه
اولی کیس+پاور+گرافیک+رم+هارد +CPUکه مجموعا 750 میخواد بشه میدونم سخته ولی هرچی میتونید از اینتل وای ام دی بگید برای پسر12ساله باانجام بازیهای متوسط
دومی یه سیستم تا1200 برای بازی همون محتویات کیس لطفا
P8Z77-V DELUXE - Motherboards - ASUSباسلام
من میخوام یه مادربورد بگیرم.از این دو مدل به نظرتون کدوم بهتره؟
1-asus sabertooth z77
SABERTOOTH Z77 - Motherboards - ASUS
2- asus p8z77-v deluxe
P8Z77-V DELUXE - Motherboards - ASUS
بی زحمت قیمت نو و دست دوم اینمادر بوردها رو هم اگر دارید بفرمایید؟
بستگی به کاربری داره و اینکه طراحی دوبعدی یا سه بعدی مد نظرتونه ، ولی در کل b960 جزو پردازنده های سندی بریجه که پردازنده ی گرافیکی خیلی جالبی نسبت به نسل های بعدی نداره. (HD 3000) مدل پردازنده ی گرافیکی مجتمعش هست.سلام ..
دوستان یه لپ تاپ با پردانده b960 و گرافیک intel hd رابطه اش با اجرای اتوکد چجوریه؟! کلا به درد این کار میخوره یا باید به فکر کانفیگ های بالاتر بود؟
.
.
این b960 "دوال کور" محسوب میشه یا اون اصلا یه مغوله جداییه؟!
روی همون رزولوشن قبلی، افت فریم دارین؟دوستان کمک
من تا دیرو با cpu athlon ll x3 455 همه بازی هارو خیلی خوب اجرا میکردم ولی امروز رفتم cpu عوض کردم phenom ii x4 965 انداختم با افت فریم شدیدی روبرو شدم خواهشان هر کس میدونه راه حل مشکل منو دریغ نکنه
GeForce 600 Series - Wikipedia, the free encyclopediaدوستان سایتی نیست که بفهمیم گرافیک لپ تاپ چند هسته پردازشی داره
مثلا gt645تعداد384هسته داره و gt720 تعداد 96تا
بالای جدول نوشته اگر متوجه نشدین روشون کلیک کنین و اگر باز هم متوجه نشدین، بهم خبر بدین تا تو تاپیک مربوط به خودش براتون توضیح بدم.مرسی
اونوقت اون دوعدد دیگه چیه؟ 48:8:4
http://forum.persiantools.com/t365710-page9.htmlدوستان این سیستم چند می ارزه؟
M2N-E - Motherboards - ASUS
Audio ESS
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
NVIDIA GeForce 7300 SE=>Display Memory: 505 MB=>Dedicated Memory: 256 MB
RAM DDR2 1G 800 apcer
DVD/rw SONY
FDD Flopy
HDD فروشی نیست
Monitor LG 720 17"
Power 600
Case ALMASAN پنل جلو ال سی دی