دوستان این سایت PassMark Software - CPU Benchmark Charts چقدر برای مقایسه سی پی یو ها قابل استناد هست؟؟ تو رنکینگش بعضی
اوقات موارده متناقضی دیده میشه ..
صد در صد سری کور ای تری با فرکانس هسته ی بالاتر و داشتن دو رشته پردازشی بیشتر نسبت به پنتیوم ها قدرت بیشتری داره.
ساده ترین توضیح اینه که گرافیک های آنبورد جای خودشون رو به پردازنده های گرافیکی مجتمع دادن و عملا شما رو از خرید کارت جداگانه بی نیاز می کنن.
اما در مورد بازی : فکر نمی کنم این پردازنده ی گرافیکی مجتمع (HD 2500) جوابگوی نیاز باشه هر چند بازی هایی مثل فیفا و سری کال اف با رزولوشن پایین جوابگو هست ولی اگر یه وقت وسوسه بازی هایی مثل بتل 4 کرایسیس 3 به سرش بزنه کاملا ناامید خواهد شد.
و اینکه اگر مدت کوتاهی در حد چند هفته صبر کنید تا پردازنده های سری کور ای تری و پنتیوم نسل چهار اینتل عرضه بشه، انتخاب های بهتری خواهید داشت.
سری غیر حرفه ای نسل چهار تقریبا دو ماه پیش وارد بازار جهانی شد و در مورد بازار ایران، من واردکننده نیستم و نمی تونم تاریخ خاصی تعیین کنم ولی اگر همه چیز طبق روال عادی پیش بره، باید تا چند هفته ی دیگه به صورت عمده قابل دسترس باشه.با تشکر از شما.خب حالا این هاسول ها کی معرفی و از همه مهمتر وارد ایران میشن؟؟؟ و یک نکته دیگه هم قیمت اونا هست که حتما خیلی بالاست دیگه،درسته؟؟؟
خیلی معتبر نیست ولی میشه جایگاه نسبی نه دقیق پردازنده رو تشخیص داد، بهتره برای بررسی پردازنده، سراغ بررسی های تخصصی پردازنده ی مورد نظر رفت.دوستان این سایت PassMark Software - CPU Benchmark Charts چقدر برای مقایسه سی پی یو ها قابل استناد هست؟؟ تو رنکینگش بعضی
سری غیر حرفه ای نسل چهار تقریبا دو ماه پیش وارد بازار جهانی شد و در مورد بازار ایران، من واردکننده نیستم و نمی تونم تاریخ خاصی تعیین کنم ولی اگر همه چیز طبق روال عادی پیش بره، باید تا چند هفته ی دیگه به صورت عمده قابل دسترس باشه.
قیمت بالایی هم نخواهند داشت به عنوان مثال ضمن تایید حرف دوستمون، 4330 باید یه چیزی بین 460 تا 470 باشه، البته این فقط پیش بینیه.
و اینکه اگر قصد خرید کارت گرافیک جداگانه نداشته باشید به راحتی با بودجه ی 1.5 میشه یه سیستم متوسط بر پایه ی سوکت 1150 بست.
در مورد اینکه میشه بسنده کرد یا خیر، همون توضیحی که تو پست 1460 دادم یعنی اینکه کاملا نسبی هست و به انتظار شما بستگی داره، ولی اونچه که مشخصه اختلاف تقریبا 50 درصدی بین پردازنده های گرافیکی رده متوسط نسل 3 و 4 هست.درواقع یعنی گرافیک مجتمع پردازنده های نسل جدید قدرت بیشتری دارن و میشه به همون بسنده کرد و گرافیک جداگانه نگرفت؟؟؟ درحالیکه نسل 1155 خوب جوابگو نیستن؟؟؟
بهترین رم ddr3 چهار گیگ تا قیمت 150 ،باس1600 ؟
من این رم رو در نظر دارم
CORSAIR XMS3 4GB DDR3به صورت دیفالت روی فرکانس 1333 هست
ولی یه جا خوندم
درود
دوستان من قصد ارتقای سیستمم رو دارم اما چون بودجه کافی ندارم قصد دارم کم کم سیستمم رو جمع کنم .
در حال حاضر میخوام اول یک مادربرد تهیه کنم و همین سیستم فعلیم رو روی اون مادربرد ببندم و بعد cpu رو عوض کنم و کارت گرافیک و ...
مشخصات سیستم من اینه :
motherboard : gigabyte 945pl-s3
cpu : intel dual core E5200
vga : radeon 3650hd
power : green gp300a+
ram : 3g ddr2
میخوام فعلا مادربوردمو عوض کنم راهی هست که بتونم این سیستم رو روی مادربورد هایی که در نظر دارم سوار کنم ؟ مثل : asus P8B75-V یا asus P8H61/USB3
این دو تا مادربرد خوبن ؟ بعدا میخوام چیزای خوب روش سوار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون
در مورد اینکه میشه بسنده کرد یا خیر، همون توضیحی که تو پست 1460 دادم یعنی اینکه کاملا نسبی هست و به انتظار شما بستگی داره، ولی اونچه که مشخصه اختلاف تقریبا 50 درصدی بین پردازنده های گرافیکی رده متوسط نسل 3 و 4 هست.
این اختلاف طبق بنچمارک زیر که 2500 و 4000 پردازنده های گرافیکی آیوی بریج ها و 4600 پردازنده ی گرافیکی هاسول ها به جز سری پنتیوم هست، کاملا روشنه:
مشاهده پیوست 477324
و اینکه میشه در آینده هم در صورت تامبن بودجه یه کارت نیمه حرفه ای هم خریداری کرد.
پاسختون رو تو تاپیک جداگانه ای که باز کرده اید دادم.با تشکر از راهنماییت.حالا بنظرت بین intel pentium g2020 و g2030 با core2 quad 8400 / 9400 کدوم ترجیح داره؟؟ با این توضیح که دوتای اول دوهسته ای اما Ivy bridge هستن درحالیکه دوتای بعدی 4 هسته ای اما سوکت 775!!
و همینطور بین گرافیک 1گیگ ddr5 و 2گیگ ddr3 کدوم بهتر میتونه باشه؟؟ هردو 128 بیت. ASUS ENGT 440/DI/1GD5 با ASUS GT630-2GD3 با ASUS ENGT 240/DI/1GD5/WW
با تشکر از راهنماییت.حالا بنظرت بین intel pentium g2020 و g2030 با core2 quad 8400 / 9400 کدوم ترجیح داره؟؟ با این توضیح که دوتای اول دوهسته ای اما Ivy bridge هستن درحالیکه دوتای بعدی 4 هسته ای اما سوکت 775!!
و همینطور بین گرافیک 1گیگ ddr5 و 2گیگ ddr3 کدوم بهتر میتونه باشه؟؟ هردو 128 بیت. ASUS ENGT 440/DI/1GD5 با ASUS GT630-2GD3 با ASUS ENGT 240/DI/1GD5/WW
دوست عزیز مقدار رم تاثیری نداره به اون شکل
و سرعت رم های gddr5 خیلی بیشتر از ddr3 هستش
و مطمئن باشید که کارت گرافیک با رم gddr5 خیلی سریعتر از ddr3 خواهد بود