• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان این سایت PassMark Software - CPU Benchmark Charts چقدر برای مقایسه سی پی یو ها قابل استناد هست؟؟ تو رنکینگش بعضی

اوقات موارده متناقضی دیده میشه ..

mjraul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صد در صد سری کور ای تری با فرکانس هسته ی بالاتر و داشتن دو رشته پردازشی بیشتر نسبت به پنتیوم ها قدرت بیشتری داره.
ساده ترین توضیح اینه که گرافیک های آنبورد جای خودشون رو به پردازنده های گرافیکی مجتمع دادن و عملا شما رو از خرید کارت جداگانه بی نیاز می کنن.
اما در مورد بازی : فکر نمی کنم این پردازنده ی گرافیکی مجتمع (HD 2500) جوابگوی نیاز باشه هر چند بازی هایی مثل فیفا و سری کال اف با رزولوشن پایین جوابگو هست ولی اگر یه وقت وسوسه بازی هایی مثل بتل 4 کرایسیس 3 به سرش بزنه کاملا ناامید خواهد شد.
و اینکه اگر مدت کوتاهی در حد چند هفته صبر کنید تا پردازنده های سری کور ای تری و پنتیوم نسل چهار اینتل عرضه بشه، انتخاب های بهتری خواهید داشت.

با تشکر از شما.خب حالا این هاسول ها کی معرفی و از همه مهمتر وارد ایران میشن؟؟؟ و یک نکته دیگه هم قیمت اونا هست که حتما خیلی بالاست دیگه،درسته؟؟؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
core i3 های سری 4 اگر وارد بازار بشن بالای 400 تومن قیمت دارن
چونکه قیمتشون نزدیک 150 دلار هست که یک حساب کتاب سرانگشتی بکنید میفهمید با چه قیمتی حتما وارد بازار میشه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با تشکر از شما.خب حالا این هاسول ها کی معرفی و از همه مهمتر وارد ایران میشن؟؟؟ و یک نکته دیگه هم قیمت اونا هست که حتما خیلی بالاست دیگه،درسته؟؟؟
سری غیر حرفه ای نسل چهار تقریبا دو ماه پیش وارد بازار جهانی شد و در مورد بازار ایران، من واردکننده نیستم و نمی تونم تاریخ خاصی تعیین کنم ولی اگر همه چیز طبق روال عادی پیش بره، باید تا چند هفته ی دیگه به صورت عمده قابل دسترس باشه.
قیمت بالایی هم نخواهند داشت به عنوان مثال ضمن تایید حرف دوستمون، 4330 باید یه چیزی بین 460 تا 470 باشه، البته این فقط پیش بینیه.
و اینکه اگر قصد خرید کارت گرافیک جداگانه نداشته باشید به راحتی با بودجه ی 1.5 میشه یه سیستم متوسط بر پایه ی سوکت 1150 بست.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوستان این سایت PassMark Software - CPU Benchmark Charts چقدر برای مقایسه سی پی یو ها قابل استناد هست؟؟ تو رنکینگش بعضی

اوقات موارده متناقضی دیده میشه ..
خیلی معتبر نیست ولی میشه جایگاه نسبی نه دقیق پردازنده رو تشخیص داد، بهتره برای بررسی پردازنده، سراغ بررسی های تخصصی پردازنده ی مورد نظر رفت.

mjraul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سری غیر حرفه ای نسل چهار تقریبا دو ماه پیش وارد بازار جهانی شد و در مورد بازار ایران، من واردکننده نیستم و نمی تونم تاریخ خاصی تعیین کنم ولی اگر همه چیز طبق روال عادی پیش بره، باید تا چند هفته ی دیگه به صورت عمده قابل دسترس باشه.
قیمت بالایی هم نخواهند داشت به عنوان مثال ضمن تایید حرف دوستمون، 4330 باید یه چیزی بین 460 تا 470 باشه، البته این فقط پیش بینیه.
و اینکه اگر قصد خرید کارت گرافیک جداگانه نداشته باشید به راحتی با بودجه ی 1.5 میشه یه سیستم متوسط بر پایه ی سوکت 1150 بست.

درواقع یعنی گرافیک مجتمع پردازنده های نسل جدید قدرت بیشتری دارن و میشه به همون بسنده کرد و گرافیک جداگانه نگرفت؟؟؟ درحالیکه نسل 1155 خوب جوابگو نیستن؟؟؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
درواقع یعنی گرافیک مجتمع پردازنده های نسل جدید قدرت بیشتری دارن و میشه به همون بسنده کرد و گرافیک جداگانه نگرفت؟؟؟ درحالیکه نسل 1155 خوب جوابگو نیستن؟؟؟
در مورد اینکه میشه بسنده کرد یا خیر، همون توضیحی که تو پست 1460 دادم یعنی اینکه کاملا نسبی هست و به انتظار شما بستگی داره، ولی اونچه که مشخصه اختلاف تقریبا 50 درصدی بین پردازنده های گرافیکی رده متوسط نسل 3 و 4 هست.
این اختلاف طبق بنچمارک زیر که 2500 و 4000 پردازنده های گرافیکی آیوی بریج ها و 4600 پردازنده ی گرافیکی هاسول ها به جز سری پنتیوم هست، کاملا روشنه:

metro-1.png

و اینکه میشه در آینده هم در صورت تامبن بودجه یه کارت نیمه حرفه ای هم خریداری کرد.

crzy4asus

Registered User
لایک‌ها
6
من خودم از hd 4000 که روی پردازنده ی 3770 هست در خیلی از بازیا استفاده کردم و به نظرم خیلی قدرتمنده :)

javadb2

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین رم ddr3 چهار گیگ تا قیمت 150 ،باس1600 ؟
من این رم رو در نظر دارم
CORSAIR XMS3 4GB DDR3
ولی یه جا خوندم
به صورت دیفالت روی فرکانس 1333 هست

ehsan_48

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستان من قصد ارتقای سیستمم رو دارم اما چون بودجه کافی ندارم قصد دارم کم کم سیستمم رو جمع کنم .
در حال حاضر میخوام اول یک مادربرد تهیه کنم و همین سیستم فعلیم رو روی اون مادربرد ببندم و بعد cpu رو عوض کنم و کارت گرافیک و ...
مشخصات سیستم من اینه :
motherboard : gigabyte 945pl-s3
cpu : intel dual core E5200
vga : radeon 3650hd
power : green gp300a+
ram : 3g ddr2
میخوام فعلا مادربوردمو عوض کنم راهی هست که بتونم این سیستم رو روی مادربورد هایی که در نظر دارم سوار کنم ؟ مثل : asus P8B75-V یا asus P8H61/USB3
این دو تا مادربرد خوبن ؟ بعدا میخوام چیزای خوب روش سوار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون :)

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
بهترین رم ddr3 چهار گیگ تا قیمت 150 ،باس1600 ؟
من این رم رو در نظر دارم
CORSAIR XMS3 4GB DDR3
ولی یه جا خوندم
به صورت دیفالت روی فرکانس 1333 هست

اگر مادربرد تون از رمهای 1333 پشتیبانی بکنه فقط در همین فرکانس میتونید استفاده بکنید
برای استفاده از فرکانس بالاتر فقط باید اور بکنید

البته تو سری ایوی بریج به بالا مادربردها از فرکانس 1600 پشتیبانی میکنن

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
درود
دوستان من قصد ارتقای سیستمم رو دارم اما چون بودجه کافی ندارم قصد دارم کم کم سیستمم رو جمع کنم .
در حال حاضر میخوام اول یک مادربرد تهیه کنم و همین سیستم فعلیم رو روی اون مادربرد ببندم و بعد cpu رو عوض کنم و کارت گرافیک و ...
مشخصات سیستم من اینه :
motherboard : gigabyte 945pl-s3
cpu : intel dual core E5200
vga : radeon 3650hd
power : green gp300a+
ram : 3g ddr2
میخوام فعلا مادربوردمو عوض کنم راهی هست که بتونم این سیستم رو روی مادربورد هایی که در نظر دارم سوار کنم ؟ مثل : asus P8B75-V یا asus P8H61/USB3
این دو تا مادربرد خوبن ؟ بعدا میخوام چیزای خوب روش سوار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنون :)

دوست عزیز شما نمیتوید cpu های 775 رو روی مادربرهای 1155 نصب بکنی
برای تعویض مادربرد باید cpu رو هم تعویض بکنید
اگر مادربرد رو هم تعویض بکنید باید رمها رو هم تعویض بکنید چونکه رمهای شما ddr2 هست و مادربردهای جدید ddr3 هستن

شما برای ابتدای کار باید مادربرد و پردازنده و رم رو با هم تعویض بکنید

mjraul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اینکه میشه بسنده کرد یا خیر، همون توضیحی که تو پست 1460 دادم یعنی اینکه کاملا نسبی هست و به انتظار شما بستگی داره، ولی اونچه که مشخصه اختلاف تقریبا 50 درصدی بین پردازنده های گرافیکی رده متوسط نسل 3 و 4 هست.
این اختلاف طبق بنچمارک زیر که 2500 و 4000 پردازنده های گرافیکی آیوی بریج ها و 4600 پردازنده ی گرافیکی هاسول ها به جز سری پنتیوم هست، کاملا روشنه:

مشاهده پیوست 477324

و اینکه میشه در آینده هم در صورت تامبن بودجه یه کارت نیمه حرفه ای هم خریداری کرد.

با تشکر از راهنماییت.حالا بنظرت بین intel pentium g2020 و g2030 با core2 quad 8400 / 9400 کدوم ترجیح داره؟؟ با این توضیح که دوتای اول دوهسته ای اما Ivy bridge هستن درحالیکه دوتای بعدی 4 هسته ای اما سوکت 775!!
و همینطور بین گرافیک 1گیگ ddr5 و 2گیگ ddr3 کدوم بهتر میتونه باشه؟؟ هردو 128 بیت. ASUS ENGT 440/DI/1GD5 با ASUS GT630-2GD3 با ASUS ENGT 240/DI/1GD5/WW

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با تشکر از راهنماییت.حالا بنظرت بین intel pentium g2020 و g2030 با core2 quad 8400 / 9400 کدوم ترجیح داره؟؟ با این توضیح که دوتای اول دوهسته ای اما Ivy bridge هستن درحالیکه دوتای بعدی 4 هسته ای اما سوکت 775!!
و همینطور بین گرافیک 1گیگ ddr5 و 2گیگ ddr3 کدوم بهتر میتونه باشه؟؟ هردو 128 بیت. ASUS ENGT 440/DI/1GD5 با ASUS GT630-2GD3 با ASUS ENGT 240/DI/1GD5/WW
پاسختون رو تو تاپیک جداگانه ای که باز کرده اید دادم.

crzy4asus

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز نسل پردازنده های جدیو دارای معماری جدیدی در پردازش هستن
تعداد هسته هم میتونه خوب باشه
اما در حالت کلی نسل های جدید خیلی مناسبتر و بهتر هستن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

crzy4asus

Registered User
لایک‌ها
6

دوست عزیز مقدار رم تاثیری نداره به اون شکل
و سرعت رم های gddr5 خیلی بیشتر از ddr3 هستش
و مطمئن باشید که کارت گرافیک با رم gddr5 خیلی سریعتر از ddr3 خواهد بود

mjraul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز مقدار رم تاثیری نداره به اون شکل
و سرعت رم های gddr5 خیلی بیشتر از ddr3 هستش
و مطمئن باشید که کارت گرافیک با رم gddr5 خیلی سریعتر از ddr3 خواهد بود

مرسی دوست من.پس با این تفاسیر GT240 تایید میشه.درسته؟؟
حالا جدای این،برای سیستم خودم که 775 هست و میخوام یکم ارتقا بدم چه گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟؟ گرافیک فعلی Nvidia 9500GT هست.پردازنده میخوام q8400 بندازم و رم هم که 4 البته ddr2.مادربورد هم asus p5ql.نمیخوام زیاد هزینه کنم.یچیزی که قیمتش ماکزیمم 150-200 باشه و با این سیستم جور دربیاد.

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوستان
یکی از فامیلا میخواد یه سیستم بخره در این حد که تو اینترنت و آفیس و فیلم و فتوشاپ ( در حد ادیت ساده ) مشکل نداشته باشه
بودجه حدود 900 تومن فقط قطعات داخلی
ممنون

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
با سلام به اساتید ..

به نظرتون بین دوتا لپ تاپ با cpu 3120M که یکیشون پردازنده گرافیکی مجتمع intel hd 4000 بدون حافظه اختصاصی داره و اون یکی گرافیک NVIDIA GeForce 610M یک گیگ داره کدوم ارجحیت داره برا خرید؟ .. چون تو یکی از سایت های رتبه بندی کارت گرافیک دیدم که رنک تقریبا برابر دارن کارتا باهم ولی لپ تاپ دارای کارت جیفورس یه 90-80تومان گرون تر از اون یکی هستش که دقیق نمیدونم حتما واسه خاطر کارت باشه چون مدل لپ تاپ هام باهم فرق داره (نه تفاوت آنچنانی دوتاشونم تقریبا سروته یه کرباسن)
.
.
اصولا وجود هر نوع کارت گرافیکی بهتر از اینه که سیستم یا لپ تاپی داشته باشیم که فقط یه پردازنده مجتمع داشته باشه ؟؟

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با اجازه از اساتید
بنظر من در هر شرایطی داشتن گرافیک جداگانه بهتره لااقل تکلیف رم مشخصه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا