• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
بنده میخواستم سی پی یو کامپیوترم رو عوض کنم حالا یا نو بخرم یا دست دو
سرعت پیسی خیلی پایینه مثلا یه کروم باز میکنم 100% سی پی یو استفاده میشه
یه بازی ساده رو همش تیک میزنه حتی رو 800*600
گرافیکم فک نمیکنم پایین باشه
این مشخصات:
MotherBoard: Gigabyte GA-8N-SLI
Graphic: Geforce 9500GT
CPU: Intel Pentium 4 2.93GHz
(Ram : 3GIG (2.5 Usable
پیشنهاد دوستان چیه؟
چه سی پی یو ای پیشنهاد میکنید
قیمت پایین باشه
اصلا از سی پی یو هست؟

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام این مین که لینکشو گذاشتم اگه بهش سی پی یو ایوی و رم 1600 نصب بشه رو فرکانس 1600 استیبل میشه یا فقط میتونه تا 1333 ساپورت کنه تو لینک سازنده اش که اگه اشتباه نکنم تا 1333 زده ولی اشاره کرده پروفایل xmpرو فعال میکنه؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-H61M-S2P (rev. 3.0)

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام این مین که لینکشو گذاشتم اگه بهش سی پی یو ایوی و رم 1600 نصب بشه رو فرکانس 1600 استیبل میشه یا فقط میتونه تا 1333 ساپورت کنه تو لینک سازنده اش که اگه اشتباه نکنم تا 1333 زده ولی اشاره کرده پروفایل xmpرو فعال میکنه؟
همين که دوستمون پرسيد منم؟

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
این مشخصات:
پیشنهاد دوستان چیه؟
قیمت پایین باشه
اصلا از سی پی یو هست؟

دوستان به کمکی بکنید بشدت نیازه

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
همين که دوستمون پرسيد منم؟

کسی اینجا جواب نمیده عزیزم من میخواستم این مین را از استاتر که فروشنده این مین هستن بخرم توی بازارچه این سوالو ازشون پرسیدم گفتن برای مساعل فنی برو قسمت مربوطه مطرح کن منم مطرح کردم ولی هنوز نیومدن جواب بدن یک نواقض زیادی هم این لینکهای گیگابایت داره که به چشم میاد قشنگ و واضح به جزییات محصولش توجه نمیکنه مثلا میبینی تو قسمت مشخصات زده پی سی ای 2 ساپورت هست و لی تو تب معرفی محصول زده پی سی اس3 ساپورت اشاره ای هم به استفاده از سیپی یو ای 3 یا ای 5 که باعث فعالسازی pci3 میشه نکرده پر از تناقضه ادم فکر میکنه از لینک سایر محصولاتش کپی پست کرده:(

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
سلام. یه سیستم میخوام که فقط و فقط برای کار طراحی داخلی و رندرینگ با 3ds max ازش استفاده میکنم. قطعات اصلی که انتخاب کردم به همراه قیمتشون این ها هستن. فکر میکنید خوبن؟ اگر بله که تایید کنید اگرم نه ممنون میشم راهنمایی کنید. فقط قیمتش اصلا نمیخوام بیشتر از این بشه چون اصلا بودجشو ندارم (بقیه پولمو باید صرف مانیتورو کیسو کیبورد و ... کنم) :
Intel Core i7 - 3.4GHz - 4770 1038000

ASUS - B85M-E 329000
ASUS - GeForce GT 640 - 2GB 420000
CORSAIR - 16GB - 1600-(2x8GB) 590000
Seagate-SATA 3 - 1 TeraByte / 64mb buffer 198000
Raidmax - RX-500AE - 500W 190000
PIONEER SATA - 24x / OEM 54000
جمعا شده 2820000 تومان.

cpu اگر در آینده نزدیک قصد ارتقاء دارید i7 4770K گزینه مناسبیه ، اما در غیر اینصورت i5 4670k هم میتونید بزارید که هزینه هاتون بیاد پایین تر! چون اون مدل خیلی قویه و شاید اگر بودجه اش رو برای گرافیک بزارید معقولانه تر باشه !

main بستگی داره که بخواین اورکلاک کنید یا نه! برای اور باید برید سراغ Main های چیپ z87 ! اگر نه همینی که خودتون گفتید یا در همین رنج خوبه

vga تجربه شخصی و benchmark ها نشون داده برای بهترین کارایی در رندر real time بهتره سراغ کارتهای quadro برید! قیمت بالایی دارن اینا کارتها و یکی از ضعیف ترینهاش همینی هست که توی امضای منه! قیمتش حدود 800 اینطوراس فکر می کنم

ram فعلا 8 گیگ 2x4 کفایت میکنه در آینده میتونید اضافه کنید یا بفروشید 2 تا 8 بگیرید

hdd و ssd سرعت اینا به شدت در رندر و سرعت کلی سیستم تاثیرگذاره
پیشنهاد اول : تهیه ssd 128 یا 256 گیگ sata 3
پیشنهاد دوم: هاردهای 7200 دور مثل wd black که 1tb اش حدود 440 هست

سلام دوستان.
با توجه با قیمت های بازار چه سیستمی رو برای گیم و برنامه هایی مثل 3D Max , Zbrush , Autocad و ... پیشنهاد میکنید ؟ سیستمی میخوام که بازیهایی مثل Crysis 3 یا Far Cry 3 یا Battlefield 3 و مشابه اینها رو روی High اجرا کنه. تا 3 یا نهایتا 3.5 میتونم هزینه کنم.
ممنون.

توضیحات بالا به کار شما هم میاد
با فرق اینکه در مورد vga اگر گیم براتون مهم تر هست geforce بگیرید

Last edited:

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165

تشریف ببرید بخش support & downloads اونجا زده memory support list اونو بزنید لیست qvl رو بگیرید که توش تمام رمهایی که ساپورت میکنه رو نوشته! 1600 هم ساپورت میکنه :)

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
این مشخصات:
پیشنهاد دوستان چیه؟
قیمت پایین باشه
اصلا از سی پی یو هست؟

این مشکلی که فرمودید میتونه از خیلی چیزها (از جمله cpu) باشه
به نظرم قبل از هر اقدامی بهتره یه clean up کنید سیستم رو !
کیس رو باز کنید حسابی تر و تمیز کنید ، خمیر سلیکون بگیرید برای cpu
هاردتون رو خالی کنید پارتیشن ها رو مرتب کنید. دوباره ویندوز و برنامه ها رو بریزید
بعد از اینها میشه دلیلش رو بهتر فهمید :)

یه cpu با هسته های بیشتر بگیرید ، چون فکر می کنم chrome از جمله browser هایی هست که میتونه از قابلیت چند هسته ای بودن cpu استفاده کنه!

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
این مشکلی که فرمودید میتونه از خیلی چیزها (از جمله cpu) باشه
به نظرم قبل از هر اقدامی بهتره یه clean up کنید سیستم رو !
کیس رو باز کنید حسابی تر و تمیز کنید ، خمیر سلیکون بگیرید برای cpu
هاردتون رو خالی کنید پارتیشن ها رو مرتب کنید. دوباره ویندوز و برنامه ها رو بریزید
بعد از اینها میشه دلیلش رو بهتر فهمید :)

یه cpu با هسته های بیشتر بگیرید ، چون فکر می کنم chrome از جمله browser هایی هست که میتونه از قابلیت چند هسته ای بودن cpu استفاده کنه!

خیلی ممنون
ابن کارا رو کردم مشکلی نداره از این لحاظ خیلی وقته این شکلیه(چندبار ویندوز عوض شده)
همیشه هم دفرگ میکنم هم کلین اپ همه این کارا رو میکنم ولی سی پی یوم پایینه فک میکنم به چندتا نشون دادم همینو گفتن
سی پی یوم ماله ۲۰۰۶ (:) (گازوییلیه سی پی یوم)
حالا پیشنهادتون روی خرید چه مدل و چیزی هست؟
که هم خوب جواب بده هم گرون نباشه

Ali_sb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cpu اگر در آینده نزدیک قصد ارتقاء دارید i7 4770K گزینه مناسبیه ، اما در غیر اینصورت i5 4670k هم میتونید بزارید که هزینه هاتون بیاد پایین تر! چون اون مدل خیلی قویه و شاید اگر بودجه اش رو برای گرافیک بزارید معقولانه تر باشه !

main بستگی داره که بخواین اورکلاک کنید یا نه! برای اور باید برید سراغ Main های چیپ z87 ! اگر نه همینی که خودتون گفتید یا در همین رنج خوبه

vga تجربه شخصی و benchmark ها نشون داده برای بهترین کارایی در رندر real time بهتره سراغ کارتهای quadro برید! قیمت بالایی دارن اینا کارتها و یکی از ضعیف ترینهاش همینی هست که توی امضای منه! قیمتش حدود 800 اینطوراس فکر می کنم

ram فعلا 8 گیگ 2x4 کفایت میکنه در آینده میتونید اضافه کنید یا بفروشید 2 تا 8 بگیرید

hdd و ssd سرعت اینا به شدت در رندر و سرعت کلی سیستم تاثیرگذاره
پیشنهاد اول : تهیه ssd 128 یا 256 گیگ sata 3
پیشنهاد دوم: هاردهای 7200 دور مثل wd black که 1tb اش حدود 440 هست

توضیحات بالا به کار شما هم میاد
با فرق اینکه در مورد vga اگر گیم براتون مهم تر هست geforce بگیرید
سلام خیلی ممنون لطف کردی کمک کردی. فقط چندتا سوال دیگه. cpu رو حتما همون i7 4770 میخوام بگیرم اهل اورکلاک کردنو اینا هم نیستم پس مینم هم طبق فرمایش شما همونیه که گفتم. ولی 2تا چیزو نفهمیدم اگه لطف کنی برام بیشتر بازش کنی.
1-یکی vga بود که گقتی کواردو بگیرم . اساسا تو رندری که بدست میاد کارت گرافیک تو کیفیتش تاثیر داره؟ یعنی شما فکر کن دقیقا همین سیستم یکی با گرافیک 640 و یکی کواردو 600. تمام تنظیمات رندر یکسان باشن اونوقت میخواید بگید کیفیت اونی که با کواردو گرفته شده بالاتر و واقعی تر خواهد بود؟ کاملا مطمینید؟ اصلا تفاوت تو چیه چون به اون دوستمون گفتید برای بازی جی فورس بگیره.
2-اساسا اصلا نمیدونم ssd چی هست ولی کلا چون قیمتش بالاس سمتش نمیرم. اما تو پیشنهاد دومتون یه هارد بهم معرفی کردید 7200. اونیم که خودم نوشتم نوشته 7200 ولی تفاوت قیمتشون بیش از 2برابره.چرا؟ و اینکه فرمودید رمم رو از 16 به 8 بیارم. رم میدونید که خیلی مهمه تو سرعت رندر. میخوام ببینم کدوم حالت سرعت رندر بهتری بهم میده. هارد پیشنهاد خودم با رم 16 یا هارد پیشنهاد شما با رم 8؟
من بینهاست ازتون تشکر میکنم که راهنمایی میدید به من و ببخشید اگه سوالاتم زیاده.

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
خیلی ممنون
ابن کارا رو کردم مشکلی نداره از این لحاظ خیلی وقته این شکلیه(چندبار ویندوز عوض شده)
همیشه هم دفرگ میکنم هم کلین اپ همه این کارا رو میکنم ولی سی پی یوم پایینه فک میکنم به چندتا نشون دادم همینو گفتن
سی پی یوم ماله ۲۰۰۶ (:) (گازوییلیه سی پی یوم)
حالا پیشنهادتون روی خرید چه مدل و چیزی هست؟
که هم خوب جواب بده هم گرون نباشه

خواهش میکنم :)

Core 2 Duo E7600 - 3.06 GHz
Core 2 Duo E7500 - 2.93 GHz
این دوتا خوبن (حول و حوش 200 )

قیمت پایین تر هم خواستین CPU های سوکت 775 رو سراغ بگیرید

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
خواهش میکنم :)

Core 2 Duo E7600 - 3.06 GHz
Core 2 Duo E7500 - 2.93 GHz
این دوتا خوبن (حول و حوش 200 )

قیمت پایین تر هم خواستین CPU های سوکت 775 رو سراغ بگیرید

نه ۲۰۰ زیاده مثلا دست دوش بشه زیر صد تومن نمیخوام خرج کنم زیاد
شما چیزی سراغ داری این رنج؟
اینا به لحاظ قدرتی چند برابر سی پی یو فعلیه؟
این ارزون قیمتا که قراره معرفی کنید الان چقدره قدرتش؟
بعد جواب میده دیگه رو سیستم ما؟

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
سلام خیلی ممنون لطف کردی کمک کردی. فقط چندتا سوال دیگه. cpu رو حتما همون i7 4770 میخوام بگیرم اهل اورکلاک کردنو اینا هم نیستم پس مینم هم طبق فرمایش شما همونیه که گفتم. ولی 2تا چیزو نفهمیدم اگه لطف کنی برام بیشتر بازش کنی.
1-یکی vga بود که گقتی کواردو بگیرم . اساسا تو رندری که بدست میاد کارت گرافیک تو کیفیتش تاثیر داره؟ یعنی شما فکر کن دقیقا همین سیستم یکی با گرافیک 640 و یکی کواردو 600. تمام تنظیمات رندر یکسان باشن اونوقت میخواید بگید کیفیت اونی که با کواردو گرفته شده بالاتر و واقعی تر خواهد بود؟ کاملا مطمینید؟ اصلا تفاوت تو چیه چون به اون دوستمون گفتید برای بازی جی فورس بگیره.
2-اساسا اصلا نمیدونم ssd چی هست ولی کلا چون قیمتش بالاس سمتش نمیرم. اما تو پیشنهاد دومتون یه هارد بهم معرفی کردید 7200. اونیم که خودم نوشتم نوشته 7200 ولی تفاوت قیمتشون بیش از 2برابره.چرا؟ و اینکه فرمودید رمم رو از 16 به 8 بیارم. رم میدونید که خیلی مهمه تو سرعت رندر. میخوام ببینم کدوم حالت سرعت رندر بهتری بهم میده. هارد پیشنهاد خودم با رم 16 یا هارد پیشنهاد شما با رم 8؟
من بینهاست ازتون تشکر میکنم که راهنمایی میدید به من و ببخشید اگه سوالاتم زیاده.

1. ببینید در کیفیت که تاثیری نداره خب ! VGA های Nvidia برای مصارف مختلف انواع مختلفی هم دارن! بنده از رندر real time صحبت کردم و زمانی که شما در workflow نرم افزار مشغول مادلینگ یا بقیه کارها هستید اون چیزی که میبینید رو GPU داره براتون پردازش میکنه! و در این نوع پردازش بنا به پیشنهاد خود Nvidia شما توصیه به این میشید که از کارت های سری quadro یا tesla استفاده کنید! یعنی کاربری این کارتها با کاربری geforce که برای مصارف کلی هست متفاوته و قطعا عملکرد بهتری داره ! البته این صحبتها به این معنی نیست که geforce در کار حرفه ای کلا کنار گذاشته بشه ! کما اینکه نرم افزارهای جدید قابلیت استفاده از توانایی های منحصر به فرد کارت های جیفورس (هسته های cuda به تعداد بالاتر از کارت های quadro ) رو دارن که رندر رو تسهیل میکنن ...
اما باز هم در اینجا بین دو کارت هم قیمت quadro و geforce اولی به طور فاحشی عملکرد بهتری رو در رندر real time و استفاده حرفه ای از خودش نشون میده ...
این دیگه خلاصه ای بود از اختلاف ایندو ...

2. Storage (ذخیره کننده ها) یکی از مهمترین بخش های سیستم کامپیوتری هستن، در واقع از بزرگترین عوامل کندی سیستم هستن ! در سال های اخیر تلاش های زیادی انجام شد (از جمله تولید هارد های دور بالا برای رسیدن به سرعت بیشتر) در حدود 2 سال اخیر به لطف تکنولوژی استفاده شده در Storage های جامد SSD این مشکل کاملا رفع شد اما هنوز هم قیمتشون خیلی بالاست و به طور عام شاید جانیفتاده استفاده شون ! اما یادمون باشه سیستمی قوی خواهد بود که از همه لحاظ قوی باشه و قطعات با هم در یک سطح باشن!
به هر حال شاید بیراه نباشه اگر بگیم ssd داشتن از i7 داشتن به مراتب مهم تره
هزینه رم 16 رو بزارید برای ssd

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
الان ارزانترین cpu سوکت 1150 چیه و چنده قیمتش ؟

javadb2

Registered User
لایک‌ها
0

Ali_sb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. ببینید در کیفیت که تاثیری نداره خب ! VGA های Nvidia برای مصارف مختلف انواع مختلفی هم دارن! بنده از رندر real time صحبت کردم و زمانی که شما در workflow نرم افزار مشغول مادلینگ یا بقیه کارها هستید اون چیزی که میبینید رو GPU داره براتون پردازش میکنه! و در این نوع پردازش بنا به پیشنهاد خود Nvidia شما توصیه به این میشید که از کارت های سری quadro یا tesla استفاده کنید! یعنی کاربری این کارتها با کاربری geforce که برای مصارف کلی هست متفاوته و قطعا عملکرد بهتری داره ! البته این صحبتها به این معنی نیست که geforce در کار حرفه ای کلا کنار گذاشته بشه ! کما اینکه نرم افزارهای جدید قابلیت استفاده از توانایی های منحصر به فرد کارت های جیفورس (هسته های cuda به تعداد بالاتر از کارت های quadro ) رو دارن که رندر رو تسهیل میکنن ...
اما باز هم در اینجا بین دو کارت هم قیمت quadro و geforce اولی به طور فاحشی عملکرد بهتری رو در رندر real time و استفاده حرفه ای از خودش نشون میده ...
این دیگه خلاصه ای بود از اختلاف ایندو ...

2. Storage (ذخیره کننده ها) یکی از مهمترین بخش های سیستم کامپیوتری هستن، در واقع از بزرگترین عوامل کندی سیستم هستن ! در سال های اخیر تلاش های زیادی انجام شد (از جمله تولید هارد های دور بالا برای رسیدن به سرعت بیشتر) در حدود 2 سال اخیر به لطف تکنولوژی استفاده شده در Storage های جامد SSD این مشکل کاملا رفع شد اما هنوز هم قیمتشون خیلی بالاست و به طور عام شاید جانیفتاده استفاده شون ! اما یادمون باشه سیستمی قوی خواهد بود که از همه لحاظ قوی باشه و قطعات با هم در یک سطح باشن!
به هر حال شاید بیراه نباشه اگر بگیم ssd داشتن از i7 داشتن به مراتب مهم تره
هزینه رم 16 رو بزارید برای ssd
خیلی ممنون. حتما استفاده میکنم از نظراتتون :)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
اگه کسی میتونه لطفا جواب بده،این مادربرد چطوره؟ بدرد اورکلاک می خوره؟
بورد خوبیه با اپدیت بایوس قابلیت اورکلاک پردازنده های سری کا رو هم داره، البته این به خاطر باگی هست که تو چیپ های سری هشت وجود داره، وگرنه چیپ h87 برای استفاده ی حرفه ای توسط افرادی که به اورکلاک علاقه ای ندارند در نظر گرفته شده.
بورد هایی که مجهز به چیپست سری z هستند مختص اورکلاک هستند.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
الان ارزانترین cpu سوکت 1150 چیه و چنده قیمتش ؟
core i5 4430 باید باشه با قیمت دور و بر 570 تومن.
حدس می زنم کمتر از یک ماه دیگه پردازنده های ارزون قیمت نسل چهار که اول سپتامبر عرضه جهانی شده کم کم به صورت عمده وارد بازار ایران بشه.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
core i5 4430 باید باشه با قیمت دور و بر 570 تومن.
حدس می زنم کمتر از یک ماه دیگه پردازنده های ارزون قیمت نسل چهار که اول سپتامبر عرضه جهانی شده کم کم به صورت عمده وارد بازار ایران بشه.
ارزونتر ؟ یا هم ارزونتره هم ضعیف تره ؟

یعنی الان بخرم ضرر نمی کنم ؟

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
نه ۲۰۰ زیاده مثلا دست دوش بشه زیر صد تومن نمیخوام خرج کنم زیاد
شما چیزی سراغ داری این رنج؟
اینا به لحاظ قدرتی چند برابر سی پی یو فعلیه؟
این ارزون قیمتا که قراره معرفی کنید الان چقدره قدرتش؟
بعد جواب میده دیگه رو سیستم ما؟

ممنون میشم جواب بدین منتظرم
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا