فکر میکنم Q9650 باشه ولی تو بازار 9550 دست دوم با قیمت بالای 400 تومن باید پیدا بشه.قویترین cpuسوکت 775 ازنظر دوستان چیه ؟کوادکورها؟
فکر میکنم Q9650 باشه ولی تو بازار 9550 دست دوم با قیمت بالای 400 تومن باید پیدا بشه.قویترین cpuسوکت 775 ازنظر دوستان چیه ؟کوادکورها؟
دیگه از این سوکت 775 بکشید بیرون خداوکیلی:دی.
بابا شده مال ان نسل قبل دیگه :-/
ddr5 هستن
چه خبره؟!خیلی هم کم پیدا میشه گویا کوادکورفکر میکنم Q9650 باشه ولی تو بازار 9550 دست دوم با قیمت بالای 400 تومن باید پیدا بشه.
داداش ازقدیم گفتن سواره از حال پیاده خبرنداره .ماهم اگه پول داشتیم سیستممون روازبیخ ارتقا میدادیم ولی نداریم که روی775 موندیم دداش مندیگه از این سوکت 775 بکشید بیرون خداوکیلی:دی.
بابا شده مال ان نسل قبل دیگه :-/
قطعه ی کمیاب و حرفه ای و بازار خراب.چه خبره؟!خیلی هم کم پیدا میشه گویا کوادکور
داداش ازقدیم گفتن سواره از حال پیاده خبرنداره .ماهم اگه پول داشتیم سیستممون روازبیخ ارتقا میدادیم ولی نداریم که روی775 موندیم دداش من
سلامسلام
جناب molten از شمابه عنوان یک فن amd و گیم پرسش داشتم.
برای راه اندازی گیم نت روی سه قطعه دچار چالش شدید و جدی شدم. مادربرد سی پی یو و گرافیک. بودجه در نظر گرفته شده برای این قطعات 700 تومن در نظر گرفته شده.
روی سوکت fm2+ و پردازنده apu تحقیق کردم و تست هاش رو از روی ی و ت ی و ب دیدم. گاها تست های عجیبی بود که کلی سروصدای اطرافیان رو درآورده بود مثل این کلیپ:
Kaveri APU A10 7850K, 512SP GPU, DDR3-2133MHz vs Battlefield 4, Ultra/High/Medium setting ! - YouTube
حالا من موندم آیا این سرمایه رو روی این دو قطعه (مادربرد و apu ) بزارم یا میتونم پیشنهاد بهتری از طرف شما دریافت کنم؟ طبق بررسی PS4 هم از apu استفاده میکنه.
PlayStation 4 - Wikipedia, the free encyclopedia
منتظر دوستان دیگه هم هستم.
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید برای بستن کیس.قطعات هم پردازنده ، مادربورد ، رم ، گرافیک و پاور ...بقیه قطعات کیس رو دارم .همین 5 قطعه رو میخوام تا سقف 3 میلیون تومن بهم پیشنهاد بدید مخصوص گیم ممنون میشم.ضمنا اگه میشه سیستم اینتل و گرافیک ترجیحا جی فورس باشه.بازم ممنون
آقا یه تماس با پیشرو بگیر تو مجتمع پایتخت فک کنم بتونه برات پیدا کنهسلام
آقا یکی به من بگه رم Corsair Vengeance Pro از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آی خدا چرا این مملکت اینجوریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!
قطعات خوبی انتخاب کردین ولی شما که دارین اینقدر هزینه می کنین صد و پنجاه تومن بیشتر هزینه کنین و پردازنده رو 4670 و بورد رو ASUS B85M-E بگیرین.سلام
من سیستمی می خواهم برای VmWare و همانطور که می دانید برای VM رم بالا نیاز است . انتخاب من با توجه به اینکه زیاد اهل گیم نیستم و بیشتر سیستم را برای کار می خواهم به شرح ذیل می باشد. خواهشمندم نظر بدهید.
565 Cpu : Intel Core™ i5-4430 Haswell Processor
MotherBoard : ASUS H81-Plus LGA1150 H81 MB 259
Ram: Corsair Vengeance 16GB 8GBx2 1600Mhz DDR3 579
SSD: Corsair Force GS 128GB SATA3 SSD 415
قطعات خوبی انتخاب کردین ولی شما که دارین اینقدر هزینه می کنین صد و پنجاه تومن بیشتر هزینه کنین و پردازنده رو 4670 و بورد رو ASUS B85M-E بگیرین.