سلام دوستان من میخوام یک سی پی یو برای کامپیوترم بگیرم بیشتر میخوام بازی کنم باهاش میخواستم ببینم CORE 2 DUO E8600 بیشتر به در بازی میخوره
یا
CORE 2 QUAD Q8200.
8600 بخاطر داشتن فرکانس بالاتر بهتر جواب میده
سلام دوستان من میخوام یک سی پی یو برای کامپیوترم بگیرم بیشتر میخوام بازی کنم باهاش میخواستم ببینم CORE 2 DUO E8600 بیشتر به در بازی میخوره
یا
CORE 2 QUAD Q8200.
با سلام،
نظرتون در مورد چیپست G31 چیه؟ بعضی منابع میگن یکی از معایب این چیپست اینه که حتما باید فرکانس رم با پردازنده برابر یا بیشتر باشه. آیا در این زمینه اطلاعی دارید؟
خیر دوست عزیز اون منابع اشتباه میکنن
این چیپ توانایی پشتیبانی از رمهای ddr2 با فرکانس 800 رو داره
تو این سری هم فرکانس رم به cpu ربط نداره
ببخشید ولی من واقعا گیج شدم من میخوام یک سی پی یو بگیرم که میخوام بیشتر باهاش بازی انجام بدم اما بین 3تا سی پی یو موندم هرکدوم معایبی داره من میخوام انتخابم کمی اینده نگرانه باشه چون تا یکسال دیگه میخوام این سیستم را داشته باشم لطفا راهنمایی کنید من مشخصات هر سی پی یو را میزارم شما راه نمایی کنید.
مشخصات سیستمم:
RAM:4GB مارکش کینگ مکس و پنی هست.
H.D.D:1TB(1000GBمارکش توشیبا هست
'گرافیک 1گیگابایت5450مارکشXFXهست.
مادربردGA_EP31-DS3L سوکت775
سی پی یو های مورد نظر:
1-Q6600 قیمت:145000تومان
لینک اطلاعات.
2-Q8400 قیمت:155000تومان
لینک اطلاعات
3-E8600 قیمت:110000تومان
لینک اطلاعات
لطفا کمک کنید. باتشکر
کسی نبود جواب مارو بده؟
HD 4000 که نیست و پردازنده ی گرافیکی مجتمعش از G2020 هم ضعیفتره ولی می تونه PES رو روی تنظیمات مدیوم روون اجرا کنه که یقینا فول اچ دی نیست.سلام
چند تا سوال داشتم
گرافیک این پردازنده celeron 1037u واقعا hd 4000 graphics هستش. چون اون طور که من متوجه شدم گرافیک پردازنده g2020 اینتل اچ دی 2500 هستش . حتی گرافیک haswell g3220 هم کمی بهتر از g2020 هستش
http://www.green-case.com/products/barebone/barebone.php?model=GB-INX2
بعد با گرافیک داخلی g2020 میشه pes 2013 فول اچ دی بازی کرد؟ اگر نه با گرافیک کدوم پردازنده میشه؟
مادربرد ازراک H61M-ITX برای خرید پیدا میشه . کدام مادربرد 1155 مینی با گرافیک آنبرد و خروجی dvi یا hdmi بخرم؟
پیشاپیش ممنون
دوستان لطفا یه مادربورد و سی پی یو معرفی کنید که بشه سیستم مک هم نصب کرد کنار ویندوز
سلام دوستان
مين ميخوام سيتم بگيرم در كل به نظرتون amd بهتره ياintelسوكت هاي fm2و1150
مين هم به نظزتون گيگا بهتره يا ايسوس
رم كدوم برند تايد ميكنيد ٤گيگ تا ١٤٠
Sent from my iPod touch using Tapatalk
با سلام
دوست عزیز نوع سوالتون اشتباهه
اول بگید برای چه کاری بیشتر میخواهید استفاده کنید؟
بودجه تون چقدره؟
در مورد برندها هم فقط بودجه شما میتونه تعیین کننده باشه
HD 4000 که نیست و پردازنده ی گرافیکی مجتمعش از G2020 هم ضعیفتره ولی می تونه PES رو روی تنظیمات مدیوم روون اجرا کنه که یقینا فول اچ دی نیست.
فکر نمی کنم هیچ کدوم از پردازنده های گرافیکی مجتمع اینتل، این قدرت رو داشته باشه.
سوالی که مطرحه اینه که برا چی میخواید سراغ مینی کیس برین، مصرف برق براتون اهمیت داره؟
براي مين ٣٧٠ اينا
سيپي يو هم غعلا ٢٠٠
رم هم ١٤٠
پاور ١٥٠
كيس هم ٢٨٠ ابنا
انتخاب كردم بين اينتل وamd موندم
cpu a6-5400k
maine giga Ga-f2a88x_d3h
or
cpu intel g3320
maine asuse h87plus or ga-h87 seris
رم چي خوبه ؟كينگستون هيپر خوبه ؟يا corsair cms46bياgskil
Sent from my iPod touch using Tapatalk
اگر بودجتون بهتون اجازه میده برین سراغ لپ تاپ با خروجی HDMI و در کنارش مانیتور رو هم تهیه کنین.دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخ
مینی برای این میخوام که اول فضای کاری محدودی دارم بعد قصد ندارم کارت گرافیک نصب کنم زیباتر هم هستش ،مصرف برق هم اهمیت داره
1- من الان قصد دارم یه مانیتور 22 اینچ اچ دی بخرم
از بازی بگذریم من ممکنه تو مرورگر 20 الی 30 صفحه باز کنم از اون طرف همزمان برم تو فتوشاپ بعد یه فیلم اچ دی هم در حال پخش باشه
برای این کارها که این پردازنده ها مشکلی ندارند، تو فول اچ دی
2- بعد مادربرد پیدا میشه؟
3- تفاوت 768*1024 پیکسل با 1080*1920 چقدره . در عملکرد گرافیک و پردازنده ، با توجه به این که تعداد پیکسلها تقریبا 3 برابر میشه آیا قدرت کامپیوتر هم باید 3 برابر بشه تا عملکرد یکسانی داشته باشه؟ یا فقط این تفاوت مربوط به گرافیک میشه و پردازنده کاری به پیکسل نداره؟
CPU : Intel Core i3-4130 : 360.000سلام من یه کیس میخوام هم برای کاریای شبیه سازی شبکه و استفاده از نرم افزار VMWARE و هم استفاده از نرم افزارهایی مثل Catia , Solidworks و... حالا من الان یه هارد 500 و یه گرافیک Gforce xfx 6200 Nvidia دارم احتیاج به یه minimum 4 Gig Ram و یهCpu Cor i3 دارم قیمت مادربرد خیلی مهم نیست اما انتخابش با نظر شما که بتونه بیشترین سرعت رو بده دنبال بازی نیستم بودجه هم نهایت 7000هزار تومن هستش شما نظرتون چی هستش با تشکر