• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام خدمت همه دوستان
لطفا من رو در مورد ارتقا سیستمم راهنمایی کنید .
مشخصات: graphic : nvidia Geforce GT440 2GB
Baseboard: asus P5QLD
cpu: Intel dual core E5200 2.5GHz
ram : 2GB
میخوام حدود 700 تومن هزینه کنم کاربردمم بازیه ولی نه زیاد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
خوش اومدی
تنها راهی که با این بودجه داری اینه که یه پردازنده ی Q9550 بگیری و یه ماژول 2 گیگ دیگه مشابه رم فعلی (البته اگر رم فعلیت تک ماژول هست) و یه گرافیک R7 260X. البته در صورتی که پردازنده و گرافیک قبلی رو آب کنی.
البته باید مدل دقیق پاورتو بنویسی. تا اینجا شد سه تا البته.
اگر بودجت تا 1.5 راه داشت انتخاب های جالبتری هم داشتی.

miljn69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوش اومدی
تنها راهی که با این بودجه داری اینه که یه پردازنده ی Q9550 بگیری و یه ماژول 2 گیگ دیگه مشابه رم فعلی (البته اگر رم فعلیت تک ماژول هست) و یه گرافیک R7 260X. البته در صورتی که پردازنده و گرافیک قبلی رو آب کنی.
البته باید مدل دقیق پاورتو بنویسی. تا اینجا شد سه تا البته.
اگر بودجت تا 1.5 راه داشت انتخاب های جالبتری هم داشتی.

خیلی ممنون از راهنمایی که کردید. میتونم اینهایی که گفتید رو جدا جدا بخرم ؟
برای مثال : اول مادربورد و Cpu و پاور رو بخرم . بعد چند ماهه دیگه گرافیک و رم رو بخرم ؟

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
سلام خدمت همه دوستان
لطفا من رو در مورد ارتقا سیستمم راهنمایی کنید .
مشخصات: graphic : nvidia Geforce GT440 2GB
Baseboard: asus P5QLD
cpu: Intel dual core E5200 2.5GHz
ram : 2GB
میخوام حدود 700 تومن هزینه کنم کاربردمم بازیه ولی نه زیاد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
با توجه به اینکه قصد دارید سیستمو برای گیم ارتقاء بدید پیشنهاد میکنم اول گرافیک بخرید و خرید CPU، مادربرد و رم رو بزارید برای آینده.
با بودجه 700 دو انتخاب خوب برای گرافیک دارید. Sapphire R7 260X به قیمت حدودی 550 و Gigabyte Geforce GTX 750 Ti به قیمت حدودی 650
R7 260X عملکرد مشابه و قیمت کمتری نسبت به GTX 750 Ti داره ولی GTX 750 Ti فقط 60W خروجی برق نیاز داره و شمارو از خرید پاور بی نیاز میکنه.
R7 260X نسبت به قیمتی که داره میتونه بهترین انتخاب باشه ولی اگه پاور سیستم فعلی کافی نباشه خرید GTX 750 Ti به صرفه تر از خرید R7 260X + پاور هستش.

mkwellborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
امکانش هست کسی منو راهنمایی کنه که با 1500 سیستم واسه گیم چی میتونم تهیه کنم . یه کارت گرافیک 6870 دارم که نمیدونم کافی هست یا نه ! یا اگر با این بودجه چیزی نمیشه تهیه کرد ps4 بگیرم بهتره ؟
مادربورد . رم . cpu . پاور و هارد چی مد نظرتون هست ؟

spawn123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان می خواستم یک سیستم با این مشخصات بگیرم
cpu fx6350
ASUS M5A99FX Pro R2 AM3+ MB
Corsair Vengeance 4GB 1600Mhz DDR3 Ram
می خواستم بدونم دوستان اگه رمش رو با باس بالاتر بزارم مادربرد ساپورتش می کنه
مثلا باس 2133 یا 2400 و اگه اینکه از این ماردبرد توبازار بهتر هست لطفا معرفی کنید نهایتنا می خوام اختلاف قیمتش با این مادر برد 100 تومان باشه

Last edited:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام دوستان
امکانش هست کسی منو راهنمایی کنه که با 1500 سیستم واسه گیم چی میتونم تهیه کنم . یه کارت گرافیک 6870 دارم که نمیدونم کافی هست یا نه ! یا اگر با این بودجه چیزی نمیشه تهیه کرد ps4 بگیرم بهتره ؟
سلام
خوش اومدین به پی تی
بهتر بود یه تاپیک جداگانه برای مشاوره خرید سیستم باز میکردین.
اگر گرافیکتون رو 350 تومن بفروشین بودجتون میشه 1.850 :
CPU : Intel Core i3-4130 :: 380.000
Motherboard : GIGABYTE GA-H81M-S2PV :: 200.000
Memory : Kingston HyperX 8GB (2 x 4GB) SDRAM DDR3 1600 KHX1600C9D3K2/8GX :: 260.000
VGA : SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST :: 780.000
HDD : Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s :: 195.000
Power : Cooler Master GX-550W :: 250.000
هزینه ی این سیستم دویست و خورده ای از بودجتون بیشتره ولی ارزششو داره.
cpu fx6350
مثلا باس 2133 یا 2400 و اگه اینکه از این ماردبرد توبازار بهتر هست لطفا معرفی کنید نهایتنا می خوام اختلاف قیمتش با این مادر برد 100 تومان باشه
مادربورد مورد نظرتون تا فرکانس 2133 ساپورت میکنه و فکر می کنم با این رنج بودجه همین مادربورد مناسب باشه.

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
سلام دوستان
سیستمی که جناب Molten پیشنهاد کردن نسبت به بودجه ای گفتید کاملاً مناسبه.
اگه امکان افزایش بودجه تا ~1900 ندارید پیشنهاد میکنم گرافیک پیشنهاد شده رو با یکی از کارت های زیر جایگزین کنید
1- R7 260X با برد گیگا یا سافایر به قیمت حدودی 550
2- GTX 650 Ti با برد گیگا یا ایسوس به قیمت حدودی 580
3- R7 250X یا 7770 به قیمت حدودی 400
برای اینکه بین R7 260X و GTX 650 Ti بتونید راحتتر انتخاب کنید باید بدونید که R7 260X کمی ارزونتر و کمی سریعتر از GTX 650 Ti هستش ولی برتری GTX 650 Ti در نیاز بسیار کم این کارت به خروجی برقه و میتونید حدود 50 تا 100 هزار تومان در خرید پاور صرفه جویی کنید.

emperorgame

Registered User
لایک‌ها
40
باسلام.من میخوام سیستمم را کمی ارتقا بدم من بعضی اوقات باسیستم گیم بازی میکنم البته در حد معمول و کیفیت متوسط.سی پی یو من خیلی قدیمی شده میخوام دومدل زیر را بگیرم شما کدام را پیشنهاد میکنید.
Q8400 قیمت تری 150هزارتومان
Q6600 قیمت باکس 170 هزارتومان
در ضمن بنده اورکلاک بلد نیستم اما اگه بشه میخوام هرکدوم را گرفتم تا فرکانس3.0GHZ اورش کنم.میشه؟
مادربردمGA__EP45-DS3L
رم2*2GB
گرافیکR7 250 2GB.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
درضمن لطفا یک فن یا کولر خوب هم معرفی کنید.

Last edited:

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ببخشید به خاطر سوال کلیم ولی جور دیگه نمیشه من یه کیس میخوام برای بازی حرفه ای و البته کار با ۳دی مکس(شغلی نه بازی)قیمت هم تا ۱۳۰۰تومن راه داره؟ اسم قطعه ها هم بگین ممنونم.

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عزیزی میتونه جوابمو بده؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام ببخشید به خاطر سوال کلیم ولی جور دیگه نمیشه من یه کیس میخوام برای بازی حرفه ای و البته کار با ۳دی مکس(شغلی نه بازی)قیمت هم تا ۱۳۰۰تومن راه داره؟ اسم قطعه ها هم بگین ممنونم.
دوست عزیز با این مبلغ کیس خوبی نمیشه گرفت
بلکه تو و دست دو رو با هم ادغام کنید که بشه یه چیزی از توش در اورد
مثل خرید هارد کار کرده و پاور - کیس و dvd رایتر و همینطور رم

که اینا حدود 300 در میاد
با یک میلیون هم میتونید یک کارت gtx 750 بگیرید حدود 500 تومان
و با 500 تومن مابقی هم یک cpu core i3 3220 و یک مادربرد h61

حالا کارکرده ها
هارد حدود 110 تومان
رم 4 گیگ حدود 90 تومان
یک پاور 430 حدود 60 تومان
یک کیس معمولی حدود 30 تومان
دی وی دی رایتر حدود 30 تومان

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رم و سی پی یو به نظرم ضعیفه حالا شما یه سیستم خوب و یه سیستم با مشخصات پلی۴ معرفی کنی ممنونم

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
گفتنی های لازم رو دوستان گفتن اما یه حقیقتی که هست اینه که کارت گرافیک 6870 بازی های امروز رو تماما با کیفیت بسیار خوب می کشه و جوابگوی بازیهای روز هست. به نظر من اونو نگه دار و فکری برای بقیه قطعاتت بکن. تا چند سال آینده هم که ممکنه دیگه این گرافیک جوبتو نده، می تونی پولاتو جمع کنی و یه کارت گرافیک بهتر حتی DirectX12 بخری. چون الان حتی اگه قوی ترین کارت گرافیک رو هم بگیری همه از DirectX11 پشتیبانی می کنن و سال دیگه که DirectX12 بیاد، کارت های گرافیک جدیدی هم براش میاد.
cpu fx6350
این مادربورد، گزینه بسیار خوبی هست، به نظر من همین مدل رو بگیر. اما به جای خرج بیشتر برای مادربورد گرونتر یا رم با باس یالاتر، به نظر من رم بیشتری بگیر. چون الان دیگه 4GB رم برای بسیاری از کارها کم میاره. به نظر من اگه به جای اونا رم 8ۀذ بگیری، خیلی بهتره.

شما با مکس چه کاری می خوای انجام بدی؟ فقط برای مدل سازی استفاده می کنی یا مثلاً می خوای رندر هم بگیری؟ بگو تا بگم!

emperorgame

Registered User
لایک‌ها
40
باسلام.من میخوام سیستمم را کمی ارتقا بدم من بعضی اوقات باسیستم گیم بازی میکنم البته در حد معمول و کیفیت متوسط.سی پی یو من خیلی قدیمی شده میخوام دومدل زیر را بگیرم شما کدام را پیشنهاد میکنید.
در ضمن بنده اورکلاک بلد نیستم اما اگه بشه میخوام هرکدوم را گرفتم تا فرکانس3.0GHZ اورش کنم.میشه؟
مادربردمGA__EP45-DS3L
رم2*2GB
گرافیکR7 250 2GB.
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه نحوام اور کنم کدام را پیشنهاد میکنید.

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با مکس مدل سازی هست یه چیزی باشه که با vray جونش بالا نیاد وبازم نتونه.

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برا گیمم هستا

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
مادربردمGA__EP45-DS3L
رم2*2GB
گرافیکR7 250 2GB.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
درضمن لطفا یک فن یا کولر خوب هم معرفی کنید.
مطمئناً نقش CPU برای بازی کردن خیلی کمتر از کارت گرافیک هست. CPU باید از یه حداقلی از قدرت برخوردار باشه تا بتونه بازی ها رو اجرا کنه، دیگه از اون بیشتر نیازی نیست. این دو تا CPUـی که مد نظر شما هست، هر دوتاش برای بازی کافیه و می تونید بدون مشکلی اکثر بازی های روز رو باهاش اجرا کنید. با این حال Q8400 گزینه ایه که توسط خودم استفاده شده و کاراییشو دیدم، برای همین بیشتر می تونم روش مطمئن باشم!

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
رم و سی پی یو به نظرم ضعیفه حالا شما یه سیستم خوب و یه سیستم با مشخصات پلی۴ معرفی کنی ممنونم
عرض ادب:general406:
البته دوستان همه استاد هستند و خوب من هم گفتم ارادتی داشته باشم:rolleyes:
یک سیستم با مشخصات پلی استیشن 4 یعنی :

پردازنده 8 هسته ای AMD FX سری 8 بگیرید که از 570 هزار تومان شروع میشه
یک مادربرد سازگار که از 300 هزار تومان شروع میشه
8 گیگابایت رم DDR 5 که قیمت درستی نداره ، اما با محاسبه قیمت چیپ ها نباید از 350 هزار تومان کمتر بشه ! ( هنوز استفاده برای کامپیوتر خانگی تولید نشده)
یک گرافیک میخوایید سری 7 AMD که با توجه به چیپ مشابه در پلی استیشن 4 میشه 7870 و قیمتش نزدیک 1.100 هست
یک درایو Blueray که قیمتش حدودا 190 هزار تومان هست
یک هارد 500 گیگابایت که قیمتش نزدیک 160 هزار تومان هست
یک پاور 250 واتی که قیمتی در حدود 120 هزار تومان داره
و.............................................
2.790 قیمتی هست که حدودا باید برای این سیستم بپردازید ، البته بالا و پایین زیاد داره:general606:

اما یک نکته هست دوست من ، بازی فیفا 2014 برای پلی استیشن 2 هم عرضه شد و کیفیت خوبی هم داشت و این در حالی هست که آیا میشه این بازی رو با با هر تنظیمی که فکر کنید در یک سیستم سال 2000 اجرا۽ کنید!
14 سال یک کنسول دوام اورده و کامپیوتر این کشش رو در مقابل کنسول ها اصلا نداره ،در عوض نرمافزار 3D MAX با اختلاف بسیار زیادی در این سالها و سیستمی که امروز خریداری میشه بازده بالاتری داره ، پس قضاوت درستی نیست که بگیم یک کامپیوتر با یک کنسول در شرایطی که سخت افزار یکسان دارند برابر هستند ، هر دو برای منظور خاصی طراحی میشن و هر دو کارامد هستند ، هرگز مقایسه جایز نیست به نظر اینجانب:general705:
سپاس از شما دوست خوبم:general609:
شاد و سرافراز باشید:general206:
حق یارتان باد:)

mr_sasma

Registered User
لایک‌ها
68
با مکس مدل سازی هست یه چیزی باشه که با vray جونش بالا نیاد وبازم نتونه.

برا گیمم هستا
خب شما یه مقدار کارت سخت شد. مدل سازی به تنهایی منابع زیادی نیاز نداره، اما Vray شدیداً به قدرت CPU وابسته هست و شما هر چی CPU قوی تری داشته باشی، زمان Renderـت کم می شه. از طرفی چون می خوای بازی هم بکنی، نیاز به یه کارت گرافیک خوب داری. این دو کار دقیقاً روبروی هم قرار دارن. VRay به CPU نیاز داره و کارت گرافیک براش مهم نیست، از طرفی بازی کردن کارت گرافیک می خواد و CPU خیلی قوی نیاز نداره.
CPU Core i3 3220 که دوستمون گفتن برای بازی کردن جواب کار رو می ده تا حدی اما توی VRay پیر می کنه آدم رو. یه پیشنهادی می تونم بهت بکنم و اونم اینه که Vray رو ول کنی و بیای به سمت Renderهای GPU Base مثل Blender یا Arian. این طوری دیگه نیازت به CPU کمتر می شه و می تونی هزینه بیشتری برای کارت گرافیک بپردازی.
چی رندر می کنی؟ پروژه های معماری هست یا انیمیشن؟

mhm9mhm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
انیمیشن میتونم با مایا کار کنم و با آرنولد رندر بگیرم حالا تو مکس هم از یه موتور رندر دیگه که اسمش یادم رفته رندر میگیرم.نمیخواد به خاطر vray سی پی یو رو خیلی قوی کن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا