دوستان سلام
من میخوام کامپیوتر خریداری کنم با کارایی خوب . موارد مصرفم فوتوشاپ و بعضی اوقات خیلی کم رندرای ادوبی شاید حتی پریمیر در حد خونگی
با قیمت حدود 1.5 / 2 چی میتونم تهیه کنم . "فقط لوازم داخل کیس"
ممنون
به نظر من شما با توجه به کاری که می خواید انجام بدید، سراغ یه سیستم AMD برید تا با هزینه کمتر سیستم قوی تری ببندید. با توجه به این که گاهی نیاز به رندر با محصولات Adobe دارید، یه CPU خوب خیلی توی کار بهتون کمک می کنه.
من مادربورد Asus M5a97 R.2 رو بهتون پیشنهاد می کنم. مادربورددهای بالاتر این سری مثل EVO امکاناتی داره که بیشتر به درد اورکلاکرها می خوره و به کار شما نمیاد و مادربوردهای ارزونتر مثل LE توی یه سری امکانات ممکنه ضعیف باشه مثل کارت صدا که احتمالاً برای شما کاربرد داره. اگه خوب بگردید حتی ممکنه این مادربورد رو با قیمت 320 تومن هم پیدا کنید توی بازار. گرچه گارانتی اصلیش فکر کنم بالاتر از 400 تومنه.
در مورد CPU به نظر من یکی FX 6350 و یکی FX 8350 گزینه های خیلی خوبی هستن. FX 6350 یک CPU شش هسته ای با سرعت بالا هست که به نسبت قیمتش کارایی خیلی بالایی داره و توی بازار با قسمت حدود 430 تومن می تونید پیداش کنید. FX 8350 که یکی از با ارزش ترین CPUها نسبت به قیمتش هست، هم می تونه گزینه خوبی باشه و از اونجایی که برای شما CPU مهتر از کارت گرافیک هست، می تونید یه کارت گرافیک ارزونتر بردارید و به جاش یکی از این CPU ها بخرید. این CPU هم حدود 650 تومن قیمتشه. با این حال فکر کنم همون FX 6350 هم جواب کار شما رو به خوبی بده.
برای Ram هم به نظر من 2 عدد Ram 4GB (مجموعاً 8GB) از برند Kingstone از سری HyperX که هیت سینک داره و با باس 1600 به خوبی جواب کارتونو می ده. این مقدار رم احتمالاً بین 250 تا 260 تومن پاتون در میاد.
با توجه به این که شما قصد بازی ندارید، اگه از مود GPU نرم افزارهای تدوین مثل همون Premiere استفاده نمی کنید، نمی خواد خیلی برای کارت گرافیک هزینه کنید و نهایتاً کارت گرافیکی مثل R7 250 جواب کار شما رو می ده. حدود 350 تومن.
یه هارد 1TB WesternDigital Blue بگیرید و نمی خواد خیلی طرف SSD برید! حدود 190 تومن!
در مورد پاور هم یه پاور 530 وات گرین، جواب کارتونه می ده. حدود 200 تومن!
البته این نظر من بود!