• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

Lark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من الان دوبی هستم. میخواستم یک پاکت پی سی بخرم. البته اینجا همه مدلها موجود نیست فکر کنم. ولی سوالم اینه که HTC Touch خوبه ؟ قیمتش به پول ما میشه 556600 تومان. ولی باهاش کار کردم زیاد سریع نیست. با این پول N95 هم میتونم بخرم. حالا شما چی توصیه میکنید؟:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام.

من الان دوبی هستم. میخواستم یک پاکت پی سی بخرم. البته اینجا همه مدلها موجود نیست فکر کنم. ولی سوالم اینه که HTC Touch خوبه ؟ قیمتش به پول ما میشه 556600 تومان. ولی باهاش کار کردم زیاد سریع نیست. با این پول N95 هم میتونم بخرم. حالا شما چی توصیه میکنید؟:rolleyes:

من همیشه به افرادی که میان و انتظار دارن از بین یک نوع پاکت پی سی و یک گوشی موبایل اسمارت؛یکی رو پیشنهاد بدیم؛می گم که برید و همون اسمارت رو بخرید؛
ببینید شمایی که الان از مقایسه ان 95 و تاچ صحبت می کنید؛قطعا" دنبال استفاده کاربردی از پاکت پی سی نیستید و با توجه به اینکه پاکت پی سی ها در وهله اول پی دی ای هستند و بعد موبایل؛شما به مشکل برخواهید خورد؛بنابراین فکر می کنم با خرید ان 95 رضایت بیشتری خواهید داشت،
موفق باشید.

Lark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

میشه لطفا فرقشون را بفرمایید. پاکت پی سی با N95 . من تا به حال اصلا ویندوز موبایل نداشم و قابلیت هاشو نمیدونم. بهر حال HTC touch الان اینجا تازه اومده و خیلی تبلغ میکنند در بارش.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ببينيد،اين دو رو نبايد با هم مقايسه بكنيد،
اگر دنبال دوربين خوب،فون خوب،صداي خوب و ... هستيد،ان 95 بگيريد و شك نكنيد،
اما اگر دنبال اين هستيد كه دستگاهي داشته باشيد كه در بسياري از موارد كمك شما باشد،(برنامه هاي كاربردي)پاكت پي سي نياز شما رو برآورد مي كنه،
بعدا" مفصل تر تايپ مي كنم،

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
سلام یه کمک کنید من می خوام ppc بگیرم نمی دونم کدوم مدل خوبه. اطلاعاتشو ن رو خواندم ولی یه چیز می خوام خدمات، لوازم ،کیفیت حرف اول رو بزنه و تجربه بگه که خوبه .حالا چی بگیرم imate .gigabayt qtc ممنون می شم راهنمایی کنید.بودجه در حد 500 تا حداکثر 600

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
میدونم ممکنه سوالم تابلو باشه ولی خداییش جواب بدید. عجله دارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
میخواستم نظر اساتید رو راجع به O2 XDA Trion بدونم. و اینکه ایا در صورت المانی بودن زبان میشه راحت یه ویندوز دیگه روش نصب کرد؟
http://www.gsmarena.com/o2_xda_trion-1572.php

این همون دستگاه hermesهست ، می شه روش رامهای انگلیسی نصب کرد اما حتماً باید خودتان کمی قبلش بخوانید و جستجو کنید
لطف کنید و از اسپم زدن هم خودداری کنید

موفق باشید

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایول بابا
یعنی هیشکی نیست اینجا جواب بده

mazinani

Registered User
لایک‌ها
3
امکان داره کسی منو در مورد اتم لایف راهنمایی کنه؟ تغییراتش نصبت به اتم؟
مخصوصا صداش؟!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
امکان داره کسی منو در مورد اتم لایف راهنمایی کنه؟ تغییراتش نصبت به اتم؟
مخصوصا صداش؟!

فلیم که صداش با اتم فرقی نداشته ...اینم حتما همینطوره... تغییرات یا بهتر میشه گفت برتری نسبت به اتم هم cpu 620 مگاهرتزی در مقابل 416
رام 1 گیگی در مقابل رام 128 اتم
و داشتن 3g که توی ایران برتری محسوب نمیشه ...:happy:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1834&idPhone1=1372

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ایول بابا
یعنی هیشکی نیست اینجا جواب بده

آره عزیز کارت گرافیگی داره البته فکر نکنم اینه همونی که تو pc استفاده میشه باشه:blush:

قسمت دوم سوال شما هم باید ببینید چقدر میخواین هزینه کنید و چه چیزهایی نیاز دارید:blush:

به خودتون ربط داره، قسمت مشاوره رو خوب بخونید:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
image.php

دوستان سلام
امروز دیدم که تو سایتی نوشته XDA Flame پردازنده گرافیکیش 5500 هست آیا واقعیت داره؟؟میشه قیمت بالاش رو با این دلیل توجیه کرد؟؟؟
در کل شما بین HTC X7500 و O2 XDA Flame کدوم رو پیشنهاد میدین
هردوشون وسوسه کنندن!!!

حسين جان جواب دادن- اما به نظ من براي اين گرافيكش بايد برنامه اي نصب بشه ... فقط حدس ميزنم .... :happy:

اختلاف قيمت اين دو فقط 100 تا 150 هزار تومان هست .. اگر از سايز بزرگ گوشي خوشتون بياد خب شك نكنيد كه ادونسيد بهتره.

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
کسی نیست جواب ما رو بده....موندیم چی بگیریم...:wacko::wacko::wacko::blink::blink::blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کسی نیست جواب ما رو بده....موندیم چی بگیریم...:wacko::wacko::wacko::blink::blink::blink:

با این چیزهایی که شما میخواین و بوجه ای که دارید فکر نمیکنم همچین چیز خوبی گیرتون بیاد:blush:

موفق باشید:)

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
خوب حداقل تو این رنج قیمت چی بگیرم بهتره...دست دوم چی اصلا دست دوم ها خوب هستند یا نه...ممنون:cool::cool:

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک سوال از دوستان خواهشا جواب بدین
اول اینکه X7500 جی پی اس داره یا نه؟؟؟یعنی میشه به طور کامل ازش استفاده کرد یا نه؟؟؟
PDA هست که مشخصاتش مثله x7500 باشه ولی سیم کارت نخوره؟؟؟
با تشکر

بالا