Lark
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 23
- لایکها
- 0
سلام به همه دوستای گل فروم
من قصد خرید یک ppc دارم و برام قیمتش زیاد مهم نیست از طرفی دوربینش هیچ اهمیتی نداره برام کیفیت صدا در حد معمول و سرعتش خیلی برام مهمه چون عاشق نرم افزار ریختن رو دستگاه هستم .بزرگی lcd هم برام مهمه .
خودم از qteck9000 خوشم اومده و رمضانی قیمتش رو 750 رو میده .
می خواستم بدونم پیشنهاد دوستای متخصص تو این زمینه چیه؟؟
با تشکر
روزبه روزبهانی
www.roozbeh.net
اقا من در مورد این O2 XDA TRION یا همون hermes دو دل هستم...
چون موبایل بودنش خیلی برام فایده ای نداره. اگه بخوام یه PDA خوب بگیرم (که موبایل هم نباشه) چی خوبه تو همون حدود قیمت؟ چون PDA ها موبایل ندارن با همون پول دستگاه بهتری میتونم بگیرم یا اینکه زیاد تفاوتی نداره؟
راسی این hermes رو میخام LOCK شده بخرم و هکش کنم(400 یورو) ایا با FLAME هم میشه همین کارو کرد؟ اگه میشه لطفا قیمت FLAME رو هم بگید.
قربان همین dell axim x51v بهترین گزینه هست.
اد
خوب چرا دل اکسیم نمی خرید؟ زیر 500هزار تومان هم در می اد
اینکه میگی موبایل هم هست؟ می خوام چیزی بگیرم که موبایل هم باشه حالا اگر این dell موبایل هستش از کجا میشه گرفت و اگر نیست پیشنهادت چیه؟ باز هم ممنون
مرسی دوست عزیز
من یه موبایل می خوام با سیستم پردازنده ویندوز موبایل با lcd بزرگ و امکان پشتیبانی از رم بالا(مثلا 4 گیگ) سرعتش بالا باشه و نرم افزار روش خوب نصب بشه .دوربینش هم هیچ اهمیتی برام نداره و اندازه اش هم برذام مهم نیست و با اندازه بزرگ بیشتر حال می کنم
ممنون
مرسی دوست عزیز
من یه موبایل می خوام با سیستم پردازنده ویندوز موبایل با lcd بزرگ و امکان پشتیبانی از رم بالا(مثلا 4 گیگ) سرعتش بالا باشه و نرم افزار روش خوب نصب بشه .دوربینش هم هیچ اهمیتی برام نداره و اندازه اش هم برذام مهم نیست و با اندازه بزرگ بیشتر حال می کنم
ممنون
من چند وقته كه كه ميخوام يه گوشي بگيرم حدود 400 هزار تومن!!
يه PPC كه سرعتش خوب باشه و برنامه راحت بگيره و سگ جون هم باشه و زود قاتي نكنه و خراب نشه چي ميتونم بگيرم!! در ضمن ميخوام كه صفحه لمسي داشته باشه و Wireless LAN هم داشته باشه!! دوربينش هم برام مهم هست ولي نه زياد!!
به نظرتون توي اين قيمت يه PPC بهتره كه بگيرم يا يه موبايل سيمبين مثل N73 ME ؟؟
يا اينكه صبر كنم SonyEricson P1 ارزون بشه !! (كه فكر نميكنم حالا حالا ها به اين قيمتا برسه!!)
در مورد فلیم هم خدمتتون عرض کنم که مشکل از مخابرات که بخواد به عمد این کار رو بکنه نیست؛بلکه فلیم احتیاج به رامی داره که اختلالات رادیویی در اون از بین رفته باشه؛پس منتظر باشید.