• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

rouzbeh220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستای گل فروم

من قصد خرید یک ppc دارم و برام قیمتش زیاد مهم نیست از طرفی دوربینش هیچ اهمیتی نداره برام کیفیت صدا در حد معمول و سرعتش خیلی برام مهمه چون عاشق نرم افزار ریختن رو دستگاه هستم .بزرگی lcd هم برام مهمه .
خودم از qteck9000 خوشم اومده و رمضانی قیمتش رو 750 رو میده .
می خواستم بدونم پیشنهاد دوستای متخصص تو این زمینه چیه؟؟

با تشکر

روزبه روزبهانی

www.roozbeh.net

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستای گل فروم

من قصد خرید یک ppc دارم و برام قیمتش زیاد مهم نیست از طرفی دوربینش هیچ اهمیتی نداره برام کیفیت صدا در حد معمول و سرعتش خیلی برام مهمه چون عاشق نرم افزار ریختن رو دستگاه هستم .بزرگی lcd هم برام مهمه .
خودم از qteck9000 خوشم اومده و رمضانی قیمتش رو 750 رو میده .
می خواستم بدونم پیشنهاد دوستای متخصص تو این زمینه چیه؟؟

با تشکر

روزبه روزبهانی

www.roozbeh.net

خوب چرا دل اکسیم نمی خرید؟ زیر 500هزار تومان هم در می اد

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
اقا من در مورد این O2 XDA TRION یا همون hermes دو دل هستم...
چون موبایل بودنش خیلی برام فایده ای نداره. اگه بخوام یه PDA خوب بگیرم (که موبایل هم نباشه) چی خوبه تو همون حدود قیمت؟ چون PDA ها موبایل ندارن با همون پول دستگاه بهتری میتونم بگیرم یا اینکه زیاد تفاوتی نداره؟
راسی این hermes رو میخام LOCK شده بخرم و هکش کنم(400 یورو) ایا با FLAME هم میشه همین کارو کرد؟ اگه میشه لطفا قیمت FLAME رو هم بگید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اقا من در مورد این O2 XDA TRION یا همون hermes دو دل هستم...
چون موبایل بودنش خیلی برام فایده ای نداره. اگه بخوام یه PDA خوب بگیرم (که موبایل هم نباشه) چی خوبه تو همون حدود قیمت؟ چون PDA ها موبایل ندارن با همون پول دستگاه بهتری میتونم بگیرم یا اینکه زیاد تفاوتی نداره؟
راسی این hermes رو میخام LOCK شده بخرم و هکش کنم(400 یورو) ایا با FLAME هم میشه همین کارو کرد؟ اگه میشه لطفا قیمت FLAME رو هم بگید.

قربان همین dell axim x51v بهترین گزینه هست.
در ضمن ، فلیم احتیاجی به آن لاک شدن نداره چون اصولا لاک نیست.وی فلیم حدود 900یورو در میاد

solidsnake

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر چیز خیلی خوبی هست.ولی من تو هر سایتی که نیگا میکنم نداره و مث اینکه ساختش قطع شده. هر چند ممکنه بشه ایران گیر اورد ولی ایا خارج این دستگاه رو هنوز میفروشن؟

rouzbeh220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب چرا دل اکسیم نمی خرید؟ زیر 500هزار تومان هم در می اد

اینکه میگی موبایل هم هست؟ می خوام چیزی بگیرم که موبایل هم باشه حالا اگر این dell موبایل هستش از کجا میشه گرفت و اگر نیست پیشنهادت چیه؟ باز هم ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینکه میگی موبایل هم هست؟ می خوام چیزی بگیرم که موبایل هم باشه حالا اگر این dell موبایل هستش از کجا میشه گرفت و اگر نیست پیشنهادت چیه؟ باز هم ممنون

خیر موبایل نیست

والا شما هیچ مشخصه ای نگفتید ، تنها گفتید می خواهید سریع باشه ، که به نظر من سریع ترین همین دستگاه هست
کمی بیشتر از کارهایی که می خواهید باهاش بکنید بگویید تا بشود بیشتر راهنمایی تان کرد

rouzbeh220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز
من یه موبایل می خوام با سیستم پردازنده ویندوز موبایل با lcd بزرگ و امکان پشتیبانی از رم بالا(مثلا 4 گیگ) سرعتش بالا باشه و نرم افزار روش خوب نصب بشه .دوربینش هم هیچ اهمیتی برام نداره و اندازه اش هم برذام مهم نیست و با اندازه بزرگ بیشتر حال می کنم
ممنون

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان در حال حاضر تا 500 تومن بهترین گزینه چیه البته موبایل هم باشه

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .دوستان عزیز کسی میدونه کی مشکل ریجستر 02 FLAMEحل خواهد شد.؟
تقریبا 15 روز بود باهاش مشکلی نداشتم اما دوباره انتن برقرار نیست
دوستان من همهی مشکلات احتمالی این پی سی رو حل کردم جز ریجستر
اما بگم خدایش حرف نداره باور کنید نزدیک 100 برنامه نصب کردم نه هنگی نه ریستی...
:):D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرسی دوست عزیز
من یه موبایل می خوام با سیستم پردازنده ویندوز موبایل با lcd بزرگ و امکان پشتیبانی از رم بالا(مثلا 4 گیگ) سرعتش بالا باشه و نرم افزار روش خوب نصب بشه .دوربینش هم هیچ اهمیتی برام نداره و اندازه اش هم برذام مهم نیست و با اندازه بزرگ بیشتر حال می کنم
ممنون

والا انتخاب اول من فلیم خواهد بود ، البته ساپورت 4 گیگ رو هنوز ندارد

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اگه بخام تا 600 تومن يه گوشي بگيرم بنظر شما بهترين گزينه چي هستش من خودم از eten m700 وhtc tytn o2 atom خوشم مياد ميشه راهنماي كنيد كودوم بهتره و قيمنشون حدودن چنده اما فك نكنم با اين پول بشه هيچ كودوم از اينارو گرفت اما چه ميشه كرد 3 ماه دارم پول جام ميكنم اي قد شده

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
مرسی دوست عزیز
ممنون

اين گوشی همون جس-جار آی ميت هست - گوشی خوبی هم هست منم 1 ماه داشتم - قيمتش تو اينجا حدود 520 يورو هست ولی اينطور که من ميدونم تو تهران و شيراز اين گوشی ( qtek9000 / Jasjar / Tmobile MDA PRO IV ) قيمتش يک تومان هست نو و دست اولش - فقط يه چيزی انگار سری های اولی زياد کرش ميکردن

شما که براتون دوربين مهم نيست، به نظره من کيو تک 9000 بهتره از فليم ، کيبوردش هم خوبه، باتری هم طول عمر بيشتری داره

ميتونی هم وايسی تا آخره اين ماه آی ميت 7150 مياد بازار

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
من چند وقته كه كه ميخوام يه گوشي بگيرم حدود 400 هزار تومن!!

يه PPC كه سرعتش خوب باشه و برنامه راحت بگيره و سگ جون هم باشه و زود قاتي نكنه و خراب نشه چي ميتونم بگيرم!! در ضمن ميخوام كه صفحه لمسي داشته باشه و Wireless LAN هم داشته باشه!! دوربينش هم برام مهم هست ولي نه زياد!!

به نظرتون توي اين قيمت يه PPC بهتره كه بگيرم يا يه موبايل سيمبين مثل N73 ME ؟؟

يا اينكه صبر كنم SonyEricson P1 ارزون بشه !! (كه فكر نميكنم حالا حالا ها به اين قيمتا برسه!!)

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند وقته كه كه ميخوام يه گوشي بگيرم حدود 400 هزار تومن!!

يه PPC كه سرعتش خوب باشه و برنامه راحت بگيره و سگ جون هم باشه و زود قاتي نكنه و خراب نشه چي ميتونم بگيرم!! در ضمن ميخوام كه صفحه لمسي داشته باشه و Wireless LAN هم داشته باشه!! دوربينش هم برام مهم هست ولي نه زياد!!

به نظرتون توي اين قيمت يه PPC بهتره كه بگيرم يا يه موبايل سيمبين مثل N73 ME ؟؟

يا اينكه صبر كنم SonyEricson P1 ارزون بشه !! (كه فكر نميكنم حالا حالا ها به اين قيمتا برسه!!)

بنظر من با اين شرايت شما كه دوربينش زياد مهم نيست بهترين گزينه eten m500 يا همون everex e900هستش ميتوني دورو بر 350 تا 400 بگيريش روش wm5 نصب كني خيلي از jamin و kjam هم بهتر ميشه بخاتر cpu ش توي همين سايت هم ميتوني wm5 روش بريزي
ميتوني توي اين سايت بگردي برا خودت يكي پيدا كني http://www.istgah.com/search/?stext=eten&x=12&y=9

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز،تبلیغ برای فروش دستگاهتون رو در بازارچه انجام بدید،
در مورد فلیم هم خدمتتون عرض کنم که مشکل از مخابرات که بخواد به عمد این کار رو بکنه نیست؛بلکه فلیم احتیاج به رامی داره که اختلالات رادیویی در اون از بین رفته باشه؛پس منتظر باشید.

Ben Kenobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من کاربر تازه وارد هستم. دنبال یک PPC زیر 500 می گردم. چه مدلی رو فکر میکنید مناسب باشه؟

یکی از دوستام i-mate PDAL خریده بود و نسبتا راضی بود. این مدل خوبه؟ خریده بود 460.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
در مورد فلیم هم خدمتتون عرض کنم که مشکل از مخابرات که بخواد به عمد این کار رو بکنه نیست؛بلکه فلیم احتیاج به رامی داره که اختلالات رادیویی در اون از بین رفته باشه؛پس منتظر باشید.

:rolleyes: تشكر فراوان ...:rolleyes:

بالا