• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگر عجله ندارید ، صبر کنید تا آلتیمیت ها بیایند ، یا حداقل کایزر بیاد ( الان باید بش بگیم TyTN II )
این مدلی که گفتید ، با اینکه 3.5 اینچ هست ، ولی کیو وی جی ای هست ، اصلا پیشنهاد نمی شه
در ضمن ، خیلی هم قدیمی ست

زیاد که عجله ندارم .. این آلتیمیت ها که میگیم دقیقا کدوم هست؟ عکسی ازشون هست؟ نمونه ای چیزی که بشه دیدشون؟ مدلی که مد نظرم هست .
بیشتر مدل Htc p6300 الان مد نظرم هست و iphone .. فعلا نظری روی مورد دیگه ندارم مگر اینکه موردی بهتر از این 2 پیدا بشه. البته یکم باید آمار iphone رو دربیارم .. میخوام بدونم روی iphone میشه برنامه های windows mobile رو اجرا کرد یا باید صبر کرد تا بعد؟
قیمت 6300 رو ندارید؟ بین 6300 , iphone کدوم بهتر هست؟
این qvga که گفتین منظورتون کدوم گوشی بود؟ 6300 که ظاهرا برای 2007, May هست و جدیده؟!
این مورد هم هست که گوشیهای با کیبرد کشویی 1 از لحاظ ذخامت بیشتر میشن که این برام زیاد جالب نیست و 2 اینکه کشویی بودن و متحرک بودن برای قطعات در طولانی مدت بر اثر باز و بسته کردن میتونه راحت خرابشون بکنه به همین 2 دلیل ترجیح میدم بدون کیبرد باشه(هر چند با کیبرد کار رو سریعتر میکنه مخصوصا برای من که میخوام کارهای تایث و سرچ کلمات داشته باشم)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
زیاد که عجله ندارم .. این آلتیمیت ها که میگیم دقیقا کدوم هست؟ عکسی ازشون هست؟ نمونه ای چیزی که بشه دیدشون؟ مدلی که مد نظرم هست .
بیشتر مدل Htc p6300 الان مد نظرم هست و iphone .. فعلا نظری روی مورد دیگه ندارم مگر اینکه موردی بهتر از این 2 پیدا بشه. البته یکم باید آمار iphone رو دربیارم .. میخوام بدونم روی iphone میشه برنامه های windows mobile رو اجرا کرد یا باید صبر کرد تا بعد؟
این qvga که گفتین منظورتون کدوم گوشی بود؟ 6300 که ظاهرا برای 2007, May هست و جدیده؟!
این مورد هم هست که گوشیهای با کیبرد کشویی 1 از لحاظ ذخامت بیشتر میشن که این برام زیاد جالب نیست و 2 اینکه کشویی بودن و متحرک بودن برای قطعات در طولانی مدت بر اثر باز و بسته کردن میتونه راحت خرابشون بکنه به همین 2 دلیل ترجیح میدم بدون کیبرد باشه(هر چند با کیبرد کار رو سریعتر میکنه مخصوصا برای من که میخوام کارهای تایث و سرچ کلمات داشته باشم)
دوست من ؛بیشتر ترد مشاوره رو بخونید؛آلتیمیت ها رو هم می تونید با سرچ در گوگل و در همین فروم ببینید و باهاشون بیشتر آشنا بشید؛
ضمنا" اون جمله داخل پرانتز که در آخر نوشتید رو دیدم؛متوجه شدم که تصورات شما یه مقدار با واقعیت فاصله داره؛اینو بگم که با کیبورد کوچک پاکت پی سی تایپ کردن اون هم متون بلند؛اصلا" کار درستی نیست؛اتظاراتتون رو از پاکت پی سی باید تعدیل کنید؛
موفق باشید.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
منظورم در تایپ و سرچ در حد نامه نگاری و تایپ مقدار بالا نیست.
در حد کار معمول ...!

من تو این جریان اطلاعاتم خیلی ضعیف هست به همین دلیل اگر عنوان ها و اسم ها به همراه لینک باشه خیلی عالی میشه یا اینکه انگلیش باشه که بشه راحت سرچش کرد. با تشکر.
اینطور که مشخصه ultimate فقط در گوشی های imate هست! درسته؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

imate ultimate series
این ها یک رده از محصولات شرکت آی میت هستن که توسط آریما شرکت تایوانی تولید شده اند، به تازگی ، مدل اولیه شون از اف سی سی گواهی دریافت کرد
شما می تونید همه پی دی ای ها رو با هم در اینجا مقایسه کنید
در ضمن ، آی فون قابلیت اجرای برنامه های ویندوز موبایل رو نخواهد داشت ، به دلیل ساختار تراشه پردازنده اش.

کیو وی جی ای بودن ربطی به قدمت نداره ، الان دستگاه های وی جی ای فون ادیشن بازار از 5 تا تجاوز نمی کنن

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
این سری که من دیدم متاسفانه از این مدل های کیبرد بازشو هست که من ترجیح میدم تیکه باز شو نداشته باشه.
انتخاب هام یکم محدودتر میشه.
گوشی میخوام که ترجیحا بازشو نباشه مثل htc 6300 ثابت باشه بقیه موارد مهم هم صفحه پیش گفتم.اگر به همراه radio FM باشه که دیگه تکمیل میشه ولی این 2 - 3 مدلی که مد نظرم هست بدون fm هستند .
این قضیه QVGA اصلا چی هست؟ تو مشخصات htc 6300 چیزی به این عنوان یافت نشد. مدل 6300 توی عکسهاش از مدل 6500 به نظر خوشگلتر میاد البته باز باید از نزدیک دید چطوریاس.

در مورد iphone هنوز فرصت نشده اطلاعاتی بگیرم ولی ... در مورد اجرای برنامه های تحت ویندوز روی سیستم مک مشکل خواصی نیست البته روی خود سیستم مک منظورم هست روی iphone اش رو هنوز نمیدونم اونطور که باید اجرا میکنه یا نه.

راستی این Directional Pad چی بود؟
و VGA phone ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این سری که من دیدم متاسفانه از این مدل های کیبرد بازشو هست که من ترجیح میدم تیکه باز شو نداشته باشه.
انتخاب هام یکم محدودتر میشه.
گوشی میخوام که ترجیحا بازشو نباشه مثل htc 6300 ثابت باشه بقیه موارد مهم هم صفحه پیش گفتم.اگر به همراه radio FM باشه که دیگه تکمیل میشه ولی این 2 - 3 مدلی که مد نظرم هست بدون fm هستند .
این قضیه QVGA اصلا چی هست؟ تو مشخصات htc 6300 چیزی به این عنوان یافت نشد. مدل 6300 توی عکسهاش از مدل 6500 به نظر خوشگلتر میاد البته باز باید از نزدیک دید چطوریاس.

در مورد iphone هنوز فرصت نشده اطلاعاتی بگیرم ولی ... در مورد اجرای برنامه های تحت ویندوز روی سیستم مک مشکل خواصی نیست البته روی خود سیستم مک منظورم هست روی iphone اش رو هنوز نمیدونم اونطور که باید اجرا میکنه یا نه.

راستی این Directional Pad چی بود؟
و VGA phone ؟

این سری، 5 دستگاه توش هست که 6150 اصلا کلید نداره به جز همون 4 کلید استاندارد پی دی ای ها ، سعی کنید با دقت بیشتری نگاه کنید
این مدل ها همه رادیو اف ام دارند که به نظر من در ایران فقط به درد قران گوش کردن می خوره
آی فون ، در اجرای نرم افزار های دیگر سیستم عامل ها ، به دلیل سیستم عامل و سخت افزارش ، محدودیت های فراوان خواهد داشت ، اگر مطلبی خلاف این پیدا کردید ، خوشحال می شویم ما را هم در جریان بگذارید
قضیه کیو وی جی ای رو هم در یکی از اولین پست های راهنمای جامع پی دی ای که در امضایم است می توانید بخوانید
همون کلید چهار جهت اصلی
دومی هم یعنی صفحه ش وی جی ای ست و اینکه پی دی ای فون ادیشن هست

موفق باشید

khashayar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته ای از khashayar20
سلام به همه ی دوستای عزیز .... من یه گوشی جدید می خوام بخرم به نظر شما چی بخرم من شخصا 3 تا انتخاب دارم فقط نمی دونم کدمشو اتنتخاب کنم

1- htc . p330
htc-p3300.gif

2- jamin i-mate
7.jpg

3-انتخاب سومی ندارم . منتظر نظر شما دوستان عزیز هستم .

اگر قرار هستش که گوشیه جدیدی بیاد به من بگین . ممنون میشم .خودم در مرد سری جدید i-mate unlimited فکر کردم . همچینی از قیافش خوشم نیومد

من قبلا اورکس داشتم یه گوشی می خوام که ازش سر تر باشه . صدای قوی داشته باشه و خوشدست باشه .سی پی یو ش هم از 200 کم تر نباشه اگه کی بورد داشته باشه که عالی میشه . اگر هم نداشت زیاد مهم نست

پولی که میخوام باهاش پاکت پیسی جدید بخرم حدود 640 تومان هستش البته اگه گوشی خوبی باشه که به قیکتش بیرزه می تونم 40 تومان دیگه روش بزارم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نوشته ای از khashayar20
سلام به همه ی دوستای عزیز .... من یه گوشی جدید می خوام بخرم به نظر شما چی بخرم من شخصا 3 تا انتخاب دارم فقط نمی دونم کدمشو اتنتخاب کنم

1- htc . p330
htc-p3300.gif

2- jamin i-mate
7.jpg

3-انتخاب سومی ندارم . منتظر نظر شما دوستان عزیز هستم .

اگر قرار هستش که گوشیه جدیدی بیاد به من بگین . ممنون میشم .خودم در مرد سری جدید i-mate unlimited فکر کردم . همچینی از قیافش خوشم نیومد

من قبلا اورکس داشتم یه گوشی می خوام که ازش سر تر باشه . صدای قوی داشته باشه و خوشدست باشه .سی پی یو ش هم از 200 کم تر نباشه اگه کی بورد داشته باشه که عالی میشه . اگر هم نداشت زیاد مهم نست

پولی که میخوام باهاش پاکت پیسی جدید بخرم حدود 640 تومان هستش البته اگه گوشی خوبی باشه که به قیکتش بیرزه می تونم 40 تومان دیگه روش بزارم

قربان حدس من اینه که شما فقط از کلید های ریپلای استفاده می کنید و مطلقا مطالب رو مطالعه نمی کنید
در صفحه پیش پستی از من هست که بدون کوت کردن شما، پاسخ چند دوست را باهم دادم ، از جمله به HTC Orbit اشاره کردم
دو دوست دیگر هم در خلال پاسخ هاشون پاسخ شما رو هم دادن ، ولی شما دو تا پست دیگر با همون مضمون زده اید ، در عرف فروم ها به این کار اسپمینگ می گویند
در صورت تکرار دسترسی شما محدود خواهد شد

کمی بیشتر دقت کنید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظر شما HTC TyTN بهتره یا Asus P525 ؟

بستگی به سلیقه و انتظارات افراد ممکنه متفاوت باشه؛اما من تایتن رو ترجیح می دم؛سی پی یو سامسونگ؛کیبورد؛WM6؛و ...؛اما مثلا" پی 525 برای افرادی که با کی پد موبایل اخت شده اند؛مناسب تر است؛

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نظر من ایسوس
یعنی شما با کی پد موبایل اخت شدی؟:blink:می بینی هنوز تو کف پست قبلیم هستم،:lol:
اما همونطور که گفتم سلیقه ای و بر اساس انتظارات هست،حالا دانیال جان شما هم دلایلتون رو می گید تا این دوستمون کارشون راحتتر بشه برای انتخاب؟

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
من گیج شدم :blush:
king_dani جان میشه شماام دلایلتون بگید ؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
این سری، 5 دستگاه توش هست که 6150 اصلا کلید نداره به جز همون 4 کلید استاندارد پی دی ای ها ، سعی کنید با دقت بیشتری نگاه کنید
درسته. بعد از ارسال پست دیدم که کلیددار نیستند البته این نکته هم جای تامل داره که کلید دار با بی کلید از نظر سایز کنار فقط حدود 4 میل اختلاف دارن. البته از حق نگذریم وزنش 6150 هم خیلی خوبه.
یک مورد فقط سایز 2.8 صفحه هست که یکم کمه البته شاید بشه باحاش کنار اومد که بستگی به قیمتش داره.
قیمت حدودی 6150 وقتی بیاد تو چه مایه هایی هست !؟ میخوام بدونم اصلا بهش فکر کنم یا نه چون نمیخوام قیمت زیاد بالا بره. اگر فی بالا بشه برم روی یه گوشی دیگه ...
شما فکر کنم شخصا با Imate ها جور هستی! دلیل خواصی داره؟

در مورد iphone هم انشا.. بعدا آمار میگیرم فعلا فرصت نیست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
درسته. بعد از ارسال پست دیدم که کلیددار نیستند البته این نکته هم جای تامل داره که کلید دار با بی کلید از نظر سایز کنار فقط حدود 4 میل اختلاف دارن. البته از حق نگذریم وزنش 6150 هم خیلی خوبه.
یک مورد فقط سایز 2.8 صفحه هست که یکم کمه البته شاید بشه باحاش کنار اومد که بستگی به قیمتش داره.
قیمت حدودی 6150 وقتی بیاد تو چه مایه هایی هست !؟ میخوام بدونم اصلا بهش فکر کنم یا نه چون نمیخوام قیمت زیاد بالا بره. اگر فی بالا بشه برم روی یه گوشی دیگه ...
شما فکر کنم شخصا با Imate ها جور هستی! دلیل خواصی داره؟

در مورد iphone هم انشا.. بعدا آمار میگیرم فعلا فرصت نیست.

والا pre order در سایت ها زده 599دلار
من فکر می کنم که همین حدود ها بشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من گیج شدم :blush:
king_dani جان میشه شماام دلایلتون بگید ؟

سی پی یو تایتن قوی تره ، در ضمن یک شتاب دهنده سخت افزاری هم داره که با مثلا کور پلیر سازگاره
اما دوربین ایسوس برتری واضحی داره ، در ضمن اینکه یک سری نرم افزار اختصاص به ایسوس داره مثل کارت خوان

ابعاد تایتن ، پاشنه آشیل این دستگاه هست ، این قدر که همین روز ها ، شرکت های موبایل اپراتور ، دارن از رده خارج ش می کنن و Mugol و همچنین Kaiser رو می یارن
در ضمن ، از وزن بالاش هم نمی شه گذشت.

بخش بزرگی از قیمت تایتن ، مربوط به امکاناتی ش هست که شما هیچ وقت استفاده نخواهید کرد مثل 3G و همچنین ویدیو کال

نقطه قوت بزرگ ایسوس ، قیمت عالی ش هست ، البته نه در ایران

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
سی پی یو تایتن قوی تره ، در ضمن یک شتاب دهنده سخت افزاری هم داره که با مثلا کور پلیر سازگاره
اما دوربین ایسوس برتری واضحی داره ، در ضمن اینکه یک سری نرم افزار اختصاص به ایسوس داره مثل کارت خوان

ابعاد تایتن ، پاشنه آشیل این دستگاه هست ، این قدر که همین روز ها ، شرکت های موبایل اپراتور ، دارن از رده خارج ش می کنن و Mugol و همچنین Kaiser رو می یارن
در ضمن ، از وزن بالاش هم نمی شه گذشت.

بخش بزرگی از قیمت تایتن ، مربوط به امکاناتی ش هست که شما هیچ وقت استفاده نخواهید کرد مثل 3G و همچنین ویدیو کال

نقطه قوت بزرگ ایسوس ، قیمت عالی ش هست ، البته نه در ایران

ممنون از راهنمایتون
با توجه به این که P525 تو ایران 900تومن و تایتن 750تومن بازم نظرتون رو P525 ؟
به نظر شما تو این حدود قیمت انتخاب خوب دیگه ایم هست ؟
ببخشید اگر زیاد سوال میکنم :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون از راهنمایتون
با توجه به این که P525 تو ایران 900تومن و تایتن 750تومن بازم نظرتون رو P525 ؟
به نظر شما تو این حدود قیمت انتخاب خوب دیگه ایم هست ؟
ببخشید اگر زیاد سوال میکنم :blush:

مطمئن هستید ، چرا این قدر قیمت پرت می دن؟ شما دسترسی ندارید از خارج بخرید؟ دستگاه فوق العاده ی ست ، دو تا از بچه ها رام چینی و آلمانی شو با موفقیت تبدیل به انگلیسی کردن از خارج اوردن

در ضمن ، اگر تا 900 تومن می توانید بالا بروید ، چرا فلیم ؟ البته بازم این قیمت خارج از ایران ش هست
موفق باشید

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئن هستید ، چرا این قدر قیمت پرت می دن؟ شما دسترسی ندارید از خارج بخرید؟ دستگاه فوق العاده ی ست ، دو تا از بچه ها رام چینی و آلمانی شو با موفقیت تبدیل به انگلیسی کردن از خارج اوردن

در ضمن ، اگر تا 900 تومن می توانید بالا بروید ، چرا فلیم ؟ البته بازم این قیمت خارج از ایران ش هست
موفق باشید

من قبل از این که رجیستر بردارن رفتم پیش رمضانی P525 گفت 680 2هفته بعد که رجیستر برداشتن رفتم گفت
900 :blink:
من حدودا 700 می خوام هزینه کنم
متاسفانه به خارجم دسترسی ندارم
شما جای میشناسید که بشه P525 به قیمت مناسب خرید ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من قبل از این که رجیستر بردارن رفتم پیش رمضانی P525 گفت 680 2هفته بعد که رجیستر برداشتن رفتم گفت
900 :blink:
من حدودا 700 می خوام هزینه کنم
متاسفانه به خارجم دسترسی ندارم
شما جای میشناسید که بشه P525 به قیمت مناسب خرید ؟

احتمالا رمضانی در وقتی که رجیستر مخابرات وجود داشت به دلیل قیمت مناسب این دستگاه یک سری خریده ، و رجیستر کرده با 60درصد تعرفه ، حالا روی دستش مانده
اما اگر جای دیگه بگویید شاید بیاورند ، مخصوصا در پایتخت به دنبالش بروید
در نهایت اینکه با مقداری که شما می خواهید هزینه کنید و در ایران هم باشد ، فکر کنم گزینه بدی نباشه
راستی من باید بروم یک سری پایتخت و رمضانی ، ببینم الان گزینه های موجود بازار مون چیه

بالا