• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خواهش می شه ، کفش بپوشید:D
نه ، افیشیال نیست ، کوک شده هست
هیوندایی آ200;)

سلام بر شما دوستان عزیز و بالاخص دکتر دانیال !
ممنونم که بر بنده منت گذاشتید و جواب دادید .

کوک شده !!!!!!! یعنی چی؟

eten M600+ چی ؟

------------------
چشم کفش هم می پوشم !
305.gif
286.gif

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
atom نوش تو بازار هست ؟
راستی اون گوشی که گفتید چی؟
eten M600+ چی ؟
G500+ ؟

285.gif
39.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام بر شما دوستان عزیز و بالاخص دکتر دانیال !
ممنونم که بر بنده منت گذاشتید و جواب دادید .

کوک شده !!!!!!! یعنی چی؟

eten M600+ چی ؟

------------------
چشم کفش هم می پوشم !
305.gif
286.gif

cook یعنی توسط یه هکر پخته شده

ام 600 رو اصلا پیشنهاد نمیکنم ، به دلایل متعدد مگر اینکه بودجه تون محدود باشه و اون رو هم با قیمت مفت بدن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واسه تعويض PDA خودم چند تا نكته رو نميدونم:

1. بهتره كه RAM بالا باشه يا CPU؟
مثلا بين اين دو كدوم بهتره:
RAM 128 Mb, CPU 400MHz
RAM 64 Mb, CPU 520Mhz (or 620 MHz)

2.اصلا واسه سرعت همين 2 مورد مهم هستن(Ram و CPU) ؟ ROM هيچ ربطه به سرعت داره؟

3. من ميخوام PDA جديدم حتما اين مشخصات رو داشته باشه:
- GPS
- CPU قوي
- RAM بالا
- كيبورد

من تنها HTC 4550 و HTC Advantage X7500 رو پيدا كردم، شما مدل هاي ديگه اي رو ميتونيد پيشنهاد كنيد؟

از كمكتون متشكرم

fara85

Registered User
لایک‌ها
0

RAM 128 Mb, CPU 400MHz

- GPS
- CPU قوي
- RAM بالا
- كيبورد

من تنها HTC 4550 و HTC Advantage X7500 رو پيدا كردم، شما مدل هاي ديگه اي رو ميتونيد پيشنهاد كنيد؟

از كمكتون متشكرم

1و2- مشخصات RAM و CPU باید متناسب با هم و سازگار با بقیه قسمتهای PPC باشه. تمام اجزای دستگاه چه سخت افزار و چه نرم افزار در سرعت اون تاثیر دارند. شما نمیتونید فقط با در نظر گرفتن سرعت CPU یا حجم RAM بفهمید که کارآیی کلی دستگاه چقدر هست. به خصوص که مثلاً Intel 400 و SAM 400 سرعتشون مثل هم نیست. بهترین راه (شاید هم تنها راه) نگاه کردن به نتایج benchmark هست.
به هر حال با در نظر گرفتن محدودیت حجم و وزن و همینطور مصرف باطری، PPC های امروزی اکثراً cpu های 400 مگ و رم 64 یا 128 دارند. و همینطور صفحه 2.8 اینج.
3- با مشخصاتی که نوشتید ظاهراً تنها انتخابتون ETEN M700 و همون HTC 4550 (آگر گیر بیاد) هست. البته X7500 هم هست ولی به نظر من به خاطر اندازه بسیار بزرگش اصلاً پاکت پی سی به حساب نمیاد (چون فکر نمی کنم تو جیب کسی جا بشه!) خیلی ها دوست ندارند یک آجر نیم کیلویی رو بگیرند دم گوششون صحبت کنند :lol:
اگر کیبورد مهم نبود، مدلهای قدیمی تر ETEN و ASUS P535 و ETEN X800 (به زودی ریلیز میشه) هم انتخاب خوبی هستند.​

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

1و2- مشخصات RAM و CPU باید متناسب با هم و سازگار با بقیه قسمتهای PPC باشه. تمام اجزای دستگاه چه سخت افزار و چه نرم افزار در سرعت اون تاثیر دارند. شما نمیتونید فقط با در نظر گرفتن سرعت CPU یا حجم RAM بفهمید که کارآیی کلی دستگاه چقدر هست. به خصوص که مثلاً Intel 400 و SAM 400 سرعتشون مثل هم نیست. بهترین راه (شاید هم تنها راه) نگاه کردن به نتایج benchmark هست.
به هر حال با در نظر گرفتن محدودیت حجم و وزن و همینطور مصرف باطری، PPC های امروزی اکثراً cpu های 400 مگ و رم 64 یا 128 دارند. و همینطور صفحه 2.8 اینج.
3- با مشخصاتی که نوشتید ظاهراً تنها انتخابتون ETEN M700 و همون HTC 4550 (آگر گیر بیاد) هست. البته X7500 هم هست ولی به نظر من به خاطر اندازه بسیار بزرگش اصلاً پاکت پی سی به حساب نمیاد (چون فکر نمی کنم تو جیب کسی جا بشه!) خیلی ها دوست ندارند یک آجر نیم کیلویی رو بگیرند دم گوششون صحبت کنند :lol:
اگر کیبورد مهم نبود، مدلهای قدیمی تر ETEN و ASUS P535 و ETEN X800 (به زودی ریلیز میشه) هم انتخاب خوبی هستند.​

مرسي
ببينيد، CPU من 200Mhz و RAM من 64 هست، برنامه هايي هستند كه اصلا اجرا نميشن، مثل بيليارد مستر، نقشه هاي سنگين، همينطور وقتي چند تا از برنامه هاي SkayScape رو با هم اجرا ميكنم كه ديگه گوشيم از كار ميوفته

فكر ميكنيد تنها با CPU 400 intel با RAM 64 اين مسئله رفع ميشه ؟ يا من حتما دنبال RAM 128 باشم
در واقع هيچكدوم از اين مشكلات در PDA2 با RAM 128 و CPU 520 وجود نداره، ولي من نميدونم كه RAM اين وسط چقدر مهمه.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

RAM 128 Mb, CPU 400MHz

- GPS
- CPU قوي
- RAM بالا
- كيبورد

از كمكتون متشكرم

Asus P526 هم این مشخصات رو داره
البته کیبوردش qwerty نیست(keypad هست درواقع)

soroosh_ad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من میون سه تا موبایل موندم کمک کنید n73 me, p990i,Qtek s200
آقا ببخشید ما یه گوشی غیر pda گذاشتم منظورم n73me
آقا یکی کمک کنه (هی هم منو پاس ندین ایینور اونور که چرا n73me گذاشتی وباید بری در فلان قسمت سوال خود را کنی)
:(

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی
میخواستم نظرتونو راجع به mio A701 بدونم . رمضانی این دستگاه رو داره و 750 تومن میگه . اصلا کسی از بچه های اینجا این PPC رو داره؟ به نظر سایت خوبی هم داره ولی هنوز براش WM6 نیومده.
ممنون میشم از راهنمائیتون

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
آقا یکی کمک کنه (هی هم منو پاس ندین ایینور اونور که چرا n73me گذاشتی وباید بری در فلان قسمت سوال خود را کنی)

2 تا گوشی غیر PDA ...
P990 هم جز pda ها نیست ...
هر گوشی که Touch Screen باشه که PDA نمی شه ...
ببینید نیازهاتون چیه بعد یکودومشون رو بخرید ...
اگه دنبال امکانات تلفنی خوب هستی n73 , p990 ...
P990 هم از لحاظ مولتی مدیا خیلی خوبه ...
ولی اگه دنبال نصب برنامه های کاربردی و به درد بخور هستی خوب s200 کارت رو راه میندازه ...
بیش تر ببین چی نیاز داری ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

برادر خيالت رو بگذار راحت كنم. اس 200 يكي از ضعيف ترين پاكت پي سي هاست. كه اتفاقا نه دوربين خوبي داره نه سي پي يوي قوي . فقط خوبيش اينه كه ويندوز موبايل 2006 كوك شده داره . اما مطمئنا براي شما كه تا بحال با پي پي سي كار نكردين با اون سرعت و دوربين بد و صداي نه چندان خوب در مقام مقايسه با دو مورد ديگه از دور خارج مي شه . مگه اين كه واقعا به پي پي سي احتياج داشته باشين .كه باز هم در اين صورت خريد هيوندايي رو به شما به جاي اس 200 و اگه اندازه مهمه يه پي پي سي گرونتر و يا دست دوم پيشنهاد مي كنم.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یکی از دوستان نیاز به PPC داره اما گوشی داره و فقط PPC میخواد بغیر از Dell axim x51v چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید ؟
مهم مشخصات سخت افزاری و قیمتشه و اینکه PPC باشه به دوربین و موبایل بودنش کاری نداره و البته اگه خروجیه صدا خوب باشه بهتره !!!
در ضمن اصلا این مدل از دل رو بهش توصیه می کنید ؟

یک سوال دیگه میدونم به اینجا ربطی نداره ولی ....
آیا برای Dell axim x51v آپدیت هم هست , یعنی آخرین آپدیتش چیه ؟

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید !

soroosh_ad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی پاکت پیسی زیر 400 الان چی هست و کدومشون بهتر؟
اگر میشه یه بررسی روی i-mate jam با qtek s200 بکنید
:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
گوشی پاکت پیسی زیر 400 الان چی هست و کدومشون بهتر؟
اگر میشه یه بررسی روی i-mate jam با qtek s200 بکنید
:blush:

تو رنج زير 400 تنها چيزي كه امكان خريدش وجود داره و سرش به تنش مي ارزه هيوندايي اي دويسته. هيچ چيز ديگه اي ارزش فكر كردن نداره. يه سر به تاپيكش بزن چيزاي زيادي ازش مي فهمي. واقعا نسبت به امكاناتش قيمتش عاليه. اگه از قيافه و ساپورت و دوربينش بگذريم بايد با يه چيزي مثل اتم اگزك 700 تومني مقايسه بشه. فكر كنم الان نوش 370 تومن گيرت بياد.

اون 2 تا 200 مگاهرتزي هم اصلا توصيه نمي شه. فقط اس 200 از نظر باطري و ويندوز موبايل 6 و كوچيكي خوبه ولي از نظر قدرت اصلا توصيه نمي شه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یکی از دوستان نیاز به PPC داره اما گوشی داره و فقط PPC میخواد بغیر از Dell axim x51v چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید ؟
مهم مشخصات سخت افزاری و قیمتشه و اینکه PPC باشه به دوربین و موبایل بودنش کاری نداره و البته اگه خروجیه صدا خوب باشه بهتره !!!
در ضمن اصلا این مدل از دل رو بهش توصیه می کنید ؟

یک سوال دیگه میدونم به اینجا ربطی نداره ولی ....
آیا برای Dell axim x51v آپدیت هم هست , یعنی آخرین آپدیتش چیه ؟

ممنون می شم اگه راهنمایی کنید !

اصلا در مورد پي پي سي غير فون اديشن فكر كردن نمي خواد.
همون دل و لا غير .فكر نكنم تا يكي دو سال ديگه هم رقيب داشته باشه (نه از نظر قدرت نه از نظر قيمت !)ويندوز موبايل 6 هم براش اومد كه اگه فكر نكنم اوريجناله اما مطمئن نيستم.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي
ببينيد، CPU من 200Mhz و RAM من 64 هست، برنامه هايي هستند كه اصلا اجرا نميشن، مثل بيليارد مستر، نقشه هاي سنگين، همينطور وقتي چند تا از برنامه هاي SkayScape رو با هم اجرا ميكنم كه ديگه گوشيم از كار ميوفته

فكر ميكنيد تنها با CPU 400 intel با RAM 64 اين مسئله رفع ميشه ؟ يا من حتما دنبال RAM 128 باشم
در واقع هيچكدوم از اين مشكلات در PDA2 با RAM 128 و CPU 520 وجود نداره، ولي من نميدونم كه RAM اين وسط چقدر مهمه.

RAM 64 اصلاً کم نیست. حتی اکثر ppc هایی که قراره در آینده نزدیک در بیاند هم رمشون 64 خواهد بود.
ولی cpu 200mhz سرعتش کمه و ممکنه مشکل شما از همین باشه.
البته بهتره دوستان دیگه ای که پاکت پی سی مثل شما (K-JAM) دارند در این مورد نظرشون رو بدند.

soroosh_ad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رنج زير 400 تنها چيزي كه امكان خريدش وجود داره و سرش به تنش مي ارزه هيوندايي اي دويسته. هيچ چيز ديگه اي ارزش فكر كردن نداره. يه سر به تاپيكش بزن چيزاي زيادي ازش مي فهمي. واقعا نسبت به امكاناتش قيمتش عاليه. اگه از قيافه و ساپورت و دوربينش بگذريم بايد با يه چيزي مثل اتم اگزك 700 تومني مقايسه بشه. فكر كنم الان نوش 370 تومن گيرت بياد.

اون 2 تا 200 مگاهرتزي هم اصلا توصيه نمي شه. فقط اس 200 از نظر باطري و ويندوز موبايل 6 و كوچيكي خوبه ولي از نظر قدرت اصلا توصيه نمي شه

لطفا سایت مشخصات هيوندايي اي دويست رو برام بزارید:)

بالا