• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

hamedfallah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به سری ایتن فکر کن فقط اون هست با قیمت شما این امکانات رو داره البته مطمئن نیستم:blush:
ممنونم که جواب دادین
ولی من اصلا با انواع مدلها آشنایی ندارم اگه لطف کنین مدل دقیقش رو بگین ممنون میشم
ارادتمند شما حامد

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
يكي از دوستانم ميخواد ppc بگيره ، ما هم گفتيم يه راهنمايي از بچه هاي pt بگيريم

چون خودش قبلا با phone كار كرده دوربين و صدا براش مهم ، مشكل مالي هم نداره ميخواستم ببنيم چي پيشنهاد ميكنيد كه cpu و ram , rom خوبي داشته باشه
ميخواستم ببينم تو برندهاي مثل asus ، O2 ، I-mate و HTC و يا هرچي كه بهتر هستش بنظرتون چي رو ژيشنهاد ميكنيد .

بنظر خودم كه تو O2 مدل Life بهتره و در Asus هم P735 در مورد I-mate هم اگر 6150 اومده باشه فكر كنم خوب باشه

در مجموع من نظرم اين هست كه O2 atom life بگير رمضاني الان داره 860 ميده

نظرتون چيه ؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
يكي از دوستانم ميخواد ppc بگيره ، ما هم گفتيم يه راهنمايي از بچه هاي pt بگيريم

چون خودش قبلا با phone كار كرده دوربين و صدا براش مهم ، مشكل مالي هم نداره ميخواستم ببنيم چي پيشنهاد ميكنيد كه cpu و ram , rom خوبي داشته باشه
ميخواستم ببينم تو برندهاي مثل asus ، O2 ، I-mate و HTC و يا هرچي كه بهتر هستش بنظرتون چي رو ژيشنهاد ميكنيد .

بنظر خودم كه تو O2 مدل Life بهتره و در Asus هم P735 در مورد I-mate هم اگر 6150 اومده باشه فكر كنم خوب باشه

در مجموع من نظرم اين هست كه O2 atom life بگير رمضاني الان داره 860 ميده

نظرتون چيه ؟
لایف cpu...rom...و ram خوبی داره ....اما دوربین معمولی (نمیدونم AF هست یا نه)و صدای انچنانی نداره
اگه هدف ایشون صدا و دوربین هست بهتره اصلا پاکت پی سی نگیرن ....که ناراضی خواهند شد...:cool:
از ایسوز هم من p535 رو پیشنهاد میدم با خرید p735 امکاناتی که نسبت به p535 نصیب شما میشه تنها ویدئو کال و 3g هستش در عوض gps رو از دست میدید... درسته که استفاده از هردو ی این امکانات توی ایران وجود نداره ... ولی gps محدودیت کمتری رو شامل میشه(یه کارایی میشه کرد) ولی 3g نو برنامه 5ساله اتی فک کنم راه اندازی بشه....:D
ایمت رو کمی باید صبر کنن جز سری التیمت به چیز دیگه فکر نکنید (حداقل توی مدلهای موجود)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
لایف cpu...rom...و ram خوبی داره ....اما دوربین معمولی (نمیدونم AF هست یا نه)و صدای انچنانی نداره
اگه هدف ایشون صدا و دوربین هست بهتره اصلا پاکت پی سی نگیرن ....که ناراضی خواهند شد...:cool:
از ایسوز هم من p535 رو پیشنهاد میدم با خرید p735 امکاناتی که نسبت به p535 نصیب شما میشه تنها ویدئو کال و 3g هستش در عوض gps رو از دست میدید... درسته که استفاده از هردو ی این امکانات توی ایران وجود نداره ... ولی gps محدودیت کمتری رو شامل میشه(یه کارایی میشه کرد) ولی 3g نو برنامه 5ساله اتی فک کنم راه اندازی بشه....:D
ایمت رو کمی باید صبر کنن جز سری التیمت به چیز دیگه فکر نکنید (حداقل توی مدلهای موجود)

نه خوب اونجوريم براش اهميت نداره كه بخواد قيد ppc رو بزنه
حالا نظر شما چيه استاد ؟ چي بگيره بهتره ؟ خودتون چي پيشنهاد ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
mobile planet ای تن ایکس 500 پلاس رو گذاشته 515 هزار تومان به پول ایران ، به نظر من که پیشنهاد عالی هست ، یک دستگاه متوسط با نقاط قوتی که دستگاه های دیگه کمتر دارن.

اینجا رو نگاه کنید
اگر کسی آشنا داشته باشه می تونه از ایالات متحده تهیه کنه

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه از اساتید این بخش که تعدادشان هم کم نیست

این سوال دیگه کم کم داره تکراری میشه دوستان. اما به دلیل اینکه هرکسی که می خواهد یک دستگاه بخرد می خواهد بداند بهترین انتخاب اکنون و این روزها از طرف دوستانی که مدت زیادی است با Pocket PC کار می کنند چیست.

پس با اجازه من هم می خواستم بدانم با موارد زیر چه دستگاهی را پیشنهاد می کنید چون من می خواهم بخرم:

• قیمت تا سقف 700 هزار تومان ( کمی هم زیاد است برای موبایل..!)
  • ویندوز 2005 و قابل ارتقا به 2006.
  • دارای RAM و CPU که کمتر مشکل سرعت و هنگ کردن پیدا کند.
  • دوربین اصولا در مورد Pocket PC ها مطرح نیست (دلیل اینکه دارد تنها رفع حاجت است در مواقع ضروری..!)
  • نمی دانم اکنون GPS در تهران بر روی Pocket PC ها کاربرد دارد. زیرا نیاز به نقشه دیجیتالی از تهران می خواهد که قابلیت بکار گیری در نرم افزار Pocket PC را داشته باشد. یعنی بد نیست دستگاهی باشد که GPS هم داشته باشد اما در صورت اینکه خیلی روی قیمت تاثیر نگذارد داشته باشد.

راستی دستگاه قبلی من XDA II O2 بوده. بد هم نبود اما ویندوزش 2003 و مسایل خواست خودش رو داشت.

یکی از دوستان بهترین برند را اکنون HTC معرفی می کند.

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا هم سوالم رو مطرح کرده بودم ولی خوب، به نتیجه نرسیدم.

ببینید من بین این دو گزینه موندم و نمیدونم کدوم بهتر جواب میده:
RAM: 128, CPU 400
RAM 64, CPU 620
با فرض اینکه هر دونوع CPU از یک نوع باشند.

من برنامه های زیادی روی گوشیم میریزم که معمولا هم باهاشون کار میکنم، و واقعا احساس میکنم که به RAM بالا احتیاج دارم، ولی دستگاه هایی که دیدم، معمولا یکی از 2 گزینه بالا رو دارند (البته RAM 128 و CPU 620 هم هست که فکر نمیکنم زیر یک میلیون باشه)

متشکرم

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا هم سوالم رو مطرح کرده بودم ولی خوب، به نتیجه نرسیدم.

ببینید من بین این دو گزینه موندم و نمیدونم کدوم بهتر جواب میده:
RAM: 128, CPU 400
RAM 64, CPU 620
با فرض اینکه هر دونوع CPU از یک نوع باشند.

من برنامه های زیادی روی گوشیم میریزم که معمولا هم باهاشون کار میکنم، و واقعا احساس میکنم که به RAM بالا احتیاج دارم، ولی دستگاه هایی که دیدم، معمولا یکی از 2 گزینه بالا رو دارند (البته RAM 128 و CPU 620 هم هست که فکر نمیکنم زیر یک میلیون باشه)

متشکرم

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آخر دوستان چي شد ؟

O2 XDA Atom Life

E-TEN glofiish X500

Asus P535

كدوم ؟ آيا برند و مدل ديگه اي پيشنهاد ميكنيد ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آخر دوستان چي شد ؟

O2 XDA Atom Life

E-TEN glofiish X500

Asus P535

برادر اینا که همه رم 64 دارن. اگه وی جی ای برات مهم هست ( که انتخاب اتنت همین رو می گه) می تونی فلیم رو تو انتخابات قرار بدی. حیفه اینقدر که پول می دی آخر 64 تا رم ناقابل نصیبت بشه:happy:

راستي جي پي اس داخلي ايتن هم كم چيزي نيست كه بشه ازش به اين راحتي گذشت!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
برادر اینا که همه رم 64 دارن. اگه وی جی ای برات مهم هست ( که انتخاب اتنت همین رو می گه) می تونی فلیم رو تو انتخابات قرار بدی. حیفه اینقدر که پول می دی آخر 64 تا رم ناقابل نصیبت بشه:happy:

من ایتن رو پیشنهاد نمیدم ( کیفیت ساخت و سخت افزارش رو قبول ندارم) با اینکه امکانات خوبی داره (نظر شخصی)
توی این 3 تا به لایف و ایسوز نگاه کنید که البته vga نیستن ....شما امکانات و استفادتون یا بهتر بگم انتظاراتتون رو بگید تا بشه راهنمایی کرد...با سایز مشکل ندارید؟ واستون vga بودن چقدر اهمیت داره؟ E-book باهاش میخوای بخونی !!!
و....و....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آخر دوستان چي شد ؟

O2 XDA Atom Life

E-TEN glofiish X500

Asus P535

اگر هم ای تن می خرید ، پلاسش رو بخرید ، تفاوت قیمت شون اندکه ولی وی جی ای:blink:

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
آقا قضيه اين VGA چيه ؟ چي هستش ، منظورتون اينه كه براي كارهاي گرافيكي ميخوام ؟
اندازش اره مهمه ميخواد هم تيپ و اندازه همين p535 و life باشه نه اندازه Flame :D
e-book ميخونه و از اين دست كارها ، عشق برنامست ديگه هرچي گيرش مياد نصب ميكنه :D
كيفيت اين ppc ها تو هدفون (هندزفري) براي گوش دادن موزيك چطوره ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

به مهندس همه دعوا ها سر همین vga , qvga هست :blush:

یه سرچ کنی میفهمی یعنی چی:)

هر چی هست تمام رویاها و هدفهای مدیر مون تو این vga هست که هر چی میخواد انتخاب کنه براش مهمترین چیز vga هست:happy:

خدا به داد من برسه:D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

خوب برای کسی که خیلی ebook می خونه دستگاه وی جی ای توصیه می شه و لاغیر. اونم از نوع 3.5 اینچی که سایز دستگاه بزرگ می شه. من خودم خیلی ebook میخونم . اتم دارم. فکر کنم چند وقت دیگه کور بشم:( تازه خسته شدم اونقدر اسکرول رو این ور اون ور بردم! اگه وی جی ای بود این مشکل رو نداشتم.اما برام از طرفی اندازه هم مهم بود چون وی جی ای رو نمیشه تو جیب گذاشت! اگه هم بشه جیبت پاره می شه! البته این ایتن هم بسیار اغوا کننده است. صفحه 2.8 وی جی ای داره که بازم برای خوندن کتاب مناسبه (هرچند عالی نیست!)

کیفیت موزیک هم بسته به هدفونی داره که براش می خری . بهترین هدفونشون هم به پای یه هدفون 20 تومنی نمی رسه اما برای استفاده معمولی قابل قبوله . اگه مشکل هزینه ای نداری اینم برات محدودیت نیست

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

ببینید vga تعداد سطر و ستون هاش چهار برابر qvga هست ذرست مثل ویندوز 98 ...واسه e-book خوندن و browsering خب خیلی عالیه و مزیت بزرگی حساب میشه ...یعنی اگه یه صفحه رو بیاری اون area که از page واست نشون میده چهار برابر بیشتر از qvga هست در نتیجه دائم نمیخواد اسکروال کنی صفحه رو بکشی اینطرف اونطرف :cool:
درکیفیت لایف شک نکنید از همه لحاظ عالیه ... اما نمیشه منکر قابلیت های فوق العاده ایسوز p535 هم شد ...توی بنچ مارک ها هم خیره کننده ظاهر شده مخصوصا نسبت به ایتن ایک 500 پلاس.... منم خودم بین این دوتا واسه خرید شک دارم.... البته شک که چه عرض کنم بودجه خرید لایف رو ندارم:D...در کل از p535 هم غافل نشید به شخصه تاییدش میکنم:happy:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
لام دوستان
ممنون میشم اگه کسی من رو یه کم راهنمایی کنه با پی ام
ممنون میشم منتظر هستم:)

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
با تشکر از اینهمه راهنمایی در این صفحات

من امروز O2 XDA Atom Exec خریدم....700 هزار تومان

می خواستم Life بگیرم راستش 160 هزار تومان گران تر توجیحی پیدا نکردم.

خیلی اشتباه که نکردم...؟

دوست دارم در برخی بحث ها شرکت کنم و از راهنمایی دوستان استفاده بیشتر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان
با تشکر از اینهمه راهنمایی در این صفحات

من امروز O2 XDA Atom Exec خریدم....700 هزار تومان

می خواستم Life بگیرم راستش 160 هزار تومان گران تر توجیحی پیدا نکردم.

خیلی اشتباه که نکردم...؟

دوست دارم در برخی بحث ها شرکت کنم و از راهنمایی دوستان استفاده بیشتر

ما در خدمتیم

اول از همه مبارک:)

ولی کاش لایف میخریدید:blush:

بالا