• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
با تشکر از اینهمه راهنمایی در این صفحات

من امروز O2 XDA Atom Exec خریدم....700 هزار تومان

می خواستم Life بگیرم راستش 160 هزار تومان گران تر توجیحی پیدا نکردم.

خیلی اشتباه که نکردم...؟

دوست دارم در برخی بحث ها شرکت کنم و از راهنمایی دوستان استفاده بیشتر

سلام
مبارک باشه :)
من دیروز اکسون قیمت کردم گفت 800 :blink:
شما از کجا خریدید ؟ شاید منم برم بخرم :D
راستی WM6 براش اومده ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چه خوب :blush:
حالا کجا 700 میدن که ما بریم ترتیبشو بدیم :D

این یکی رو از دوستمون که تازه خریده آمار بگیر:)

راستی فکر کنم این رام wm6 باید خرج کنی :blush:تا دستت برسه:cool:

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
این یکی رو از دوستمون که تازه خریده آمار بگیر:)

راستی فکر کنم این رام wm6 باید خرج کنی :blush:تا دستت برسه:cool:

آمارشو گرفتم :blush: رمضانی اورده
بنظر شما با این قیمت می تونم چیز بهتر پیدا کنم یا همین خوبه ؟

Hamed_61

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از نظرتان

ابتدا می خواستم لایف بگیرم، آقای رمضانی و برخی دیگر لایف مشکی را 870 هزار ( البته می شده 5 تا 10 هزار تومان تخفیف گرفت) و سفیدش را 970 هزار می دهند.

اصلی ترین مزیت که به چشم می آید به نظر بسیاری در مورد لایف و Exce داشتن سیستم 3G در لایف است که به این زودی در ایران کاربرد نداره.

البته Rom و تاریخ آمدنشون هم فرق می کنه ...:rolleyes:

ولی 170 یا 160 تا اضافه دادن بایت چیز هایی که کاربرد ندارند کمی زیادی پول داری را می رسونه که کوتاه فکریه..:hmm:

فکر می کنم خیلی خیلی فرق نداسته باشند. البته شما ها استادید ...

بازهم ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از نظرتان

ابتدا می خواستم لایف بگیرم، آقای رمضانی و برخی دیگر لایف مشکی را 870 هزار ( البته می شده 5 تا 10 هزار تومان تخفیف گرفت) و سفیدش را 970 هزار می دهند.

اصلی ترین مزیت که به چشم می آید به نظر بسیاری در مورد لایف و Exce داشتن سیستم 3G در لایف است که به این زودی در ایران کاربرد نداره.

ولی 170 یا 160 تا اضافه دادن بایت چیز هایی که کاربرد ندارند کمی زیادی پول داری را می رسونه که کوتاه فکریه..:hmm:

بازهم ممنون

مبارک ولی تو رو خدا ظلم در حق اون cpu , rom نکن:blush:

همینطور قیافه :)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از نظرتان

بازهم ممنون

این مقایسه واقعا نا عادلانه است. شما سی پی یو 624 رو دارین با 520 مقایسه می کنین. شاید از نظر شما 100 تا چیزی نباشه ولی بالاترین سی پی یو رو داشتن واقعا مزیته.
از اون طرف رام 1 گیگابایتی رو با 192 اصلا و ابدا نمی شه مقایسه کرد. الان شاید متوجه این وضع نشید اما یک ماه دیگه که برای ذره ذره باقی مونده این رام نیاز به برنامه ریزی داشتید و از خیر خیلی از برنامه ها گذشتید یا مجبور شدید خیلی ها رو روی اس دی بریزید و پی هنگ و کندی دستگاه رو به تنتون مالیدید میفهمید .

از نظر قیافه به نظر من هم ارزش نداره . شخصا قیافه اتم لایف رو اصلا دوست ندارم. اتم اگزگ و مخصوصا اتم خودم رو کاملا ترجیج می دم و این یه امر سلیقه ایه.

البته شما از یک رام اوریجینال ویندوز موبایل 6 هم دست کشیدید که خیلی ارزش داره. درسته که 2-3 روزه رام ویندوز موبایل 6 برای اگزک هم به سلامتی کوک شد. اما 2 تا مسئله هست . اولی این که 20 چوق باید پول بدی و دومی این که معایبش زیاده. هر چند که در این مورد زیاد فرقی بین رام اوریجینال اتم لایف و رام کوک شده اگزک نیست چون از هر 10 نفر 3 نفر به قدری از پایین بودن استبیلیتی رام ویندوز موبایل 6 لایف نارازی بودن که به ویندوز موبایل 5 برگشتن. اما احتمالا در رام بعدی این مشکلات حل بشه.

در کل به شخصه اگه بودم 150 -60 تومن رو نمی خرجیدم. چون به نظرم دستگاه با رم 64 ارزش 900 تومن پول بی زبون رو نداره
:happy:

Ben Kenobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این مقایسه واقعا نا عادلانه است. شما سی پی یو 624 رو دارین با 520 مقایسه می کنین. شاید از نظر شما 100 تا چیزی نباشه ولی بالاترین سی پی یو رو داشتن واقعا مزیته.
از اون طرف رام 1 گیگابایتی رو با 192 اصلا و ابدا نمی شه مقایسه کرد. الان شاید متوجه این وضع نشید اما یک ماه دیگه که برای ذره ذره باقی مونده این رام نیاز به برنامه ریزی داشتید و از خیر خیلی از برنامه ها گذشتید یا مجبور شدید خیلی ها رو روی اس دی بریزید و پی هنگ و کندی دستگاه رو به تنتون مالیدید میفهمید .

از نظر قیافه به نظر من هم ارزش نداره . شخصا قیافه اتم لایف رو اصلا دوست ندارم. اتم اگزگ و مخصوصا اتم خودم رو کاملا ترجیج می دم و این یه امر سلیقه ایه.

البته شما از یک رام اوریجینال ویندوز موبایل 6 هم دست کشیدید که خیلی ارزش داره. درسته که 2-3 روزه رام ویندوز موبایل 6 برای اگزک هم به سلامتی کوک شد. اما 2 تا مسئله هست . اولی این که 20 چوق باید پول بدی و دومی این که معایبش زیاده. هر چند که در این مورد زیاد فرقی بین رام اوریجینال اتم لایف و رام کوک شده اگزک نیست چون از هر 10 نفر 3 نفر به قدری از پایین بودن استبیلیتی رام ویندوز موبایل 6 لایف نارازی بودن که به ویندوز موبایل 5 برگشتن. اما احتمالا در رام بعدی این مشکلات حل بشه.

در کل به شخصه اگه بودم 150 -60 تومن رو نمی خرجیدم. چون به نظرم دستگاه با رم 64 ارزش 900 تومن پول بی زبون رو نداره
:happy:

سلام

ببخشین لایف GPRS نداره. درسته؟

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

چند ماه پیش بود قصد خرید Tytn رو داشتم ولی به خاطر مسائل رجیستری قسمت نشد

حالا که اومدم دیدم HTC TyTN II هم اومده. قیمتش بین 800 تا 900 تومان به پول ما هستش.

هر چی که بگید داره.

نظرتون در مورد خرید این گوشی چیه؟

(این گوشی تو ایران هست؟)

از اونجایی که طرح رجیستری برداشته شده بهتر نیست به کسی بگم از خارج بیارن؟

ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام

ببخشین لایف GPRS نداره. درسته؟
خیر؛مثل اینکه نداره،تو مشخصاتش که اثری از جی پی آر اس نیست و این برای من جای تعجب داره،البته با وجود پروتکلهای ارتباطی دیگری هم که داره،بعید نیست،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام

حالا که اومدم دیدم HTC TyTN II هم اومده. قیمتش بین 800 تا 900 تومان به پول ما هستش.

هر چی که بگید داره.

(این گوشی تو ایران هست؟)

ممنون
عالی است،تنها نقاط ضعف ال سی دی کوچک و همچنین باطری ضعیف هست؛بنابراین یک پاکت پی سی خوب محسوب می شود؛و بهتر هم هست که از خارج براتون بیارن؛
موفق باشید.

Ben Kenobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عالی است،تنها نقاط ضعف ال سی دی کوچک و همچنین باطری ضعیف هست؛بنابراین یک پاکت پی سی خوب محسوب می شود؛و بهتر هم هست که از خارج براتون بیارن؛
موفق باشید.

ممنون از توضیحتون.

کسی رو میشناسین که برامون بیاره؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از توضیحتون.

کسی رو میشناسین که برامون بیاره؟
با مهرداد در همین فروم صحبت کنید و ببینید که در بین دستگاههایی که میارن،این مدل هم هست و یا نه،مهرداد با آی دی آیمیت پی دی ای 2 کی در اینجا حضور داره،

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

هر چی که بگید داره.

(این گوشی تو ایران هست؟)

ممنون

به وزن و ضخامتش هم توجه كردين؟ 160 گرم وزن و ضخامتي كه بايد قيد جيب رو زد:happy:
خوبيش اينه كه 400 كوالكام داره و بديش اينه كه بازم 64 مگ رم !

ybm

Registered User
لایک‌ها
0
ببينم به نظر شما ارزش داره من 200 هزارتومن اضافه بدم و بجاي htc tytn يدونه htc tytnII بگيرم؟ اصلا تو ايران اومده؟

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
رم این گوشی که 64 نیست. 128 هستش.

در مورد سایز هم تو مایه های JAMin هستش.

در مورد وزن هم برای من که تا پای خرید HTC TyTN رفتم، فرقی با اون نداره.

دوستان یه سر به این لینک بزنند:
http://www.htc.com/product/03-product_tytn_II.htm

تنها عیبش قیمت بالاش هستش.

تو دبی شنیدم بسته به اینکه گوشی دارای گارانتی باشه یا نه و با اینکه چه گارانتی ای داشته باشه تا 400 درهم میتونه نوسان قیمت داشته باشه.

به نظر شما قید گارانتی رو بزنیم تا قیمت نهایی کمتر در بیاد بهتر نیست؟
چون گارانتی به فرض دبی هم که داشته باشه، فایده ای برای ما که ایران هستیم نداره.

این گوشی با 3 عنوان شناخته میشه که هر جا یکی از اون ها رو دیدید، منظور همینه

1_HTC TyTN II

Kaiser_2

HTC P4550_3

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فقط همین قدر اجازه بدهید اضافه کنم که تایتن 2 ، 190 گرم هست.
خیلی هم چگال هست ، ولی ابعادش بسیار کوچک تر از تایتن هست

drbijan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا هم سوالم رو مطرح کرده بودم ولی خوب، به نتیجه نرسیدم.دوباره ميپرسم، لطفا جواب بدين:

ببینید من بین این دو گزینه موندم و نمیدونم کدوم بهتر جواب میده:
RAM: 128, CPU 400
RAM 64, CPU 620
با فرض اینکه هر دونوع CPU از یک نوع باشند.

من برنامه های زیادی روی گوشیم میریزم که معمولا هم باهاشون کار میکنم، و واقعا احساس میکنم که به RAM بالا احتیاج دارم، ولی دستگاه هایی که دیدم، معمولا یکی از 2 گزینه بالا رو دارند (البته RAM 128 و CPU 620 هم هست که فکر نمیکنم زیر یک میلیون باشه)

متشکرم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
من قبلا هم سوالم رو مطرح کرده بودم ولی خوب، به نتیجه نرسیدم.دوباره ميپرسم، لطفا جواب بدين:

ببینید من بین این دو گزینه موندم و نمیدونم کدوم بهتر جواب میده:
RAM: 128, CPU 400
RAM 64, CPU 620
با فرض اینکه هر دونوع CPU از یک نوع باشند.

من برنامه های زیادی روی گوشیم میریزم که معمولا هم باهاشون کار میکنم، و واقعا احساس میکنم که به RAM بالا احتیاج دارم، ولی دستگاه هایی که دیدم، معمولا یکی از 2 گزینه بالا رو دارند (البته RAM 128 و CPU 620 هم هست که فکر نمیکنم زیر یک میلیون باشه)

متشکرم

عزیز دل انگیز:)من راستش درست منظورتون رو نفهمیدم ولی یه توضیحی بدم شاید به کار آید:)

من یادم نمیاد intel cpu 400mhz زده باشه و یادم هم نمیاد که سامسونک cpu 620 mhz برا همین نمیتونم قبول کنم که cpu ها از یک جنس باشند:blush:

بعدش منو راهنمایی کنید ریختن برنامه ها رو رو استورج گوشی میریزید ؟که جا میگیره یعنی نمیتوند رو مموری بریزید:)

تا اونجایی که من یادم اغلب برنامه ها رو میشه رو مموری خارجی ریخت:rolleyes:

مشگل شما چه زمان پیش میاد:)

بالا